Opis

Robotski sesalnik Rowenta X-plorer Serie 45 predstavlja priročno rešitev za čiščenje doma z zanesljivo tehnologijo za enostavno, samodejno sesanje. Spoznajte tehnološko napreden sesalnik za enostavno sesanje, ko ga potrebujete: napredni senzorji za izogibanje trkom in nesrečam, aktivna motorizirana krtača za izjemno učinkovito čiščenje in sistem Aqua Force za mokro brisanje tal med sesanjem! Poleg tega je izjemno intuitiven in enostaven za uporabo s pomočjo aplikacije na pametnem telefonu.

Samodejni sesalnik, ki lahko gre povsod, združuje napredne senzorje, da se izogiba trkom in nesrečam, ter čiščenje 4-v-1: 2 stranski krtači za kote in težko dostopna mesta, krtačo Turbo za globinsko odstranjevanje las in dlak, zanesljiv motor za močno sesanje in sistem Aqua Power za mokro čiščenje tal.

Opremljen je s tremi načini navigacije — Auto, Auto Express in Wall-Follow — za pokrivanje zahtevnih območij, pobiranje prahu ob stenah in robovih ter še veliko več.
Izjemno zmogljiva litij-ionska baterija nudi izjemen čas delovanja do 150 minut.
Prav tako pa je robotski sesalnik izredno intuitiven in enostaven za uporabo: ko ga povežete z aplikacijo, enostavno razporedite in personalizirajte svoje čiščenje kadarkoli in kjerkoli.
Združljiv je tudi z glasovnim asistentom-

Dodatne informacije

Proizvajalec

Rowenta

EAN