Opis

Sesalnik Rowenta RO7473EA »Silence Force Allergy+« uporablja vrečke s prostornino 4,5 litra in filter HEPA 11. Silence Force ponuja vrhunsko zmogljivost in ekstremno tišino na dosegu roke, za čiščenje brez primeres popolnoma novo ekskluzivno čistilno glavo Power Air v 2 položajih, ki zagotavlja popolne rezultate na vseh površinah, od trdih tal do tankih in debelih preprog, s številnimi izboljšanimi lastnostmi, ki dopolnjujejo popolni paket tega sesalnika.

Sesalnik z vrečo omogoča najkvalitetnejše sesanje prahu, saj vključuje popolnoma novo glavo za sesanje prahu Power Air s krtačo v dveh položajih, s čimer dosega rezultate globinskega čiščenja in preprosto drsenje na vseh površinah. Silence Force ponuja brezkompromisno udobje s hrupom na nivoju vsakodnevnega pogovora, samo 58 dB(A) pri obratovanju s polno močjo. S številnimi izboljšanimi karakteristikami, med drugim sistem EffiTech Motor za vrhunsko energetsko učinkovitost, novo ergonomsko ročico za največje udobje in veliko več, je Silence Force najtišji sesalnik kadarkoli.

Dodani nastavki:

•Mini turbo krtača
•Krtača za parket
•Nastavek za ozke reže
•Krtačka za oblazinjeno pohištvo

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE:
– Moč: 400 W
– Glasnost: do 58 dB
– Filter: Trojna filtracija (vrečka Hygene+ + pena + filter EPA11)
– Letna poraba električne energije: 16 kW
– Vrečka/posoda: Vrečka Hygiene+
– Dolžina električnega kabla: 8,4 m
– Dodatno: Krtačka POWER AIR z 2 pozicijama – različni nastavki in pripomočki, krtača za parket, Mini turbo krtača, nastavek za težko dostopne špranje, krtača za oblazinjeno pohištvo, ergonomična ročica Ergo Comfort Silence s krtačko Easy Brush, motorni sistem EffiTech za boljše pobiranje prahu in manjšo porabo energije, teleskopska cev, radij delovanja 11 m
– Mere: 29,8 x 26,5 x 52,8 cm
– Teža: 8,9 kg
– Barva: Rdeča
Garancija2 leti

Dodatne informacije

Proizvajalec

Rowenta

EAN