Opis

 • Quantum mini LED: svetlost in kontrast
 • Quantum HDR 2000
 • Antirefleksni filter
 • Oddaljeno polje “One Connect”
 • Quantum Mini LED tehnologija
 • Neo Quantum procesor 4K
 • Quantum HDR 32x
 • OTS + (zvok za sledenje predmetom +)

Ko se inovacija sreča z oblikovanjem

Ko se inovacija sreča z oblikovanjem

Svetlejša slika za boljši kontrast v 4K.

Quantum Mini LED tehnologija

Z uporabo več deset tisoč LED diod Quantum Mini, 40-krat manjših od običajnih LED, televizorji Neo QLED zagotavljajo močno svetlobno intenzivnost, hkrati pa povečajo natančnost kontrasta. Ta tehnološka revolucija omogoča prikaz neverjetnih podrobnosti tako v zelo temnih prizorih kot na zelo svetlih območjih.

Televizorji Neo QLED z več deset tisoč LED diod Quantum Mini, 40-krat manjšimi od običajnih LED, zagotavljajo močno svetlobno intenzivnost, hkrati pa povečajo natančnost kontrasta. Ta tehnološka revolucija omogoča prikaz neverjetnih podrobnosti tako v zelo temnih prizorih kot na zelo svetlih območjih.

Nov, še pametnejši procesor

Neo Quantum procesor 4K

Novi, hitri in zmogljivi procesor Neo Quantum 4K ponuja najboljšo 4K UHD TV izkušnjo. Zahvaljujoč umetni inteligenci in globokemu učenju uživajte v vseh svojih vsebinah v ločljivosti 4K UHD, ne glede na vir.

Novi, hitri in zmogljivi procesor Neo Quantum 4K ponuja najboljšo 4K UHD TV izkušnjo. Zahvaljujoč umetni inteligenci in globokemu učenju uživajte v vseh svojih vsebinah v ločljivosti 4K UHD, ne glede na vir.

* Izkušnja z ogledom se lahko razlikuje glede na vrsto in obliko vsebine. Tehnologija »povečanja skale« morda ne bo veljala, če je povezana z računalnikom ali v načinu igre.

Spektakularen kontrast, ki režiserju dela v čast

Quantum HDR 2000

Tehnologija Quantum HDR (High Dynamic Range) optimizira vsako sliko in naredi vidne vse podrobnosti ne glede na raven svetlobe. Neprimerljiv kontrast in največja svetlost do 2000 nits.

Spektakularen kontrast, ki režiserju dela v čast

* Obseg svetilnosti Quantum HDR, ki temelji na internih preskusnih standardih, se lahko spremeni glede na okolje gledanja ali specifikacije.

Milijarda barvnih odtenkov.

Quantum HDR 1500

Tehnologija Quantum HDR (High Dynamic Range) optimizira vsako sliko in naredi vidne vse podrobnosti ne glede na raven osvetlitve. Neprimerljiv kontrast in največja svetlost do 1500 nits.

* Obseg svetilnosti Quantum HDR, ki temelji na internih preskusnih standardih, se lahko spremeni glede na okolje gledanja ali specifikacije.

* Obseg svetilnosti Quantum HDR, ki temelji na internih preskusnih standardih, se lahko spremeni glede na okolje gledanja ali specifikacije.

Manj razmišljanj. Več užitka.

Antirefleksni filter

Svetla sončna svetloba ne sme več prekinjati igre sredi dneva ali odsevi svetilke vam bodo pokvarili večerni film. Zahvaljujoč antirefleksnemu zaslonu televizorja Neo QLED lahko v vseh okoliščinah uživate v svoji TV izkušnji.

Ne pustite več, da močna sončna svetloba sredi dneva prekine igro ali pa bleščanje svetilke uniči vaš večerni film. Zahvaljujoč antirefleksnemu zaslonu televizorja Neo QLED lahko v vseh okoliščinah uživate v svoji TV izkušnji.

Popolna slika iz vseh zornih kotov.

Široki koti gledanja

Ne glede na vaš položaj vam tehnologija Ultra Viewing Angle zagotavlja ostro in natančno sliko.

Dinamičen in poglobljen zvok

OTS + (zvok za sledenje predmetom +)

Senzacija zagotovljena! S tehnologijo OTS + se zvok dinamično premika po premikanju predmetov na zaslonu, zahvaljujoč zvočnikom okoli zaslona. (70 W – 4.2,2-kanalni sistem) OTS + (Zvok za sledenje predmetom +): * Prostorska zvočna tehnologija za prepoznavanje predmetov +.

OTS + (zvok za sledenje predmetom +)

Popolna harmonija

Q-simfonija

Funkcija Q-Symphony omogoča sočasno delovanje zvočnikov televizorja in zvočne vrstice, ki zagotavlja boljši prostorski učinek, ne da bi utišali zvočnike televizorja.

* Funkcija Q-Symphony je na voljo samo z združljivo zvočno vrstico. Prepričajte se, da je Q-Symphony združljiv s specifikacijami zvočne vrstice.

Popolna harmonija

Optimiziran zvok za vsak življenjski prostor

Funkcija SpaceFit Sound

Ne glede na to, ali je vaš televizor obešen na steno ali postavljen na kos pohištva, uživajte v optimiziranem zvoku, prilagojenem temu okolju, ki ponuja optimalno zvočno izkušnjo.

Optimiziran zvok za vsak življenjski prostor

Zvok? Z veseljem !

Vokalni ojačevalnik (AVA)

Nikoli ne izgubite drobca dialogov zahvaljujoč tehnologiji Active Voice Amplifier (AVA). Televizor QLED ni več moteč zaradi sesalnika ali živilskega procesorja, televizor QLED zazna onesnaženost s hrupom in samodejno poveča glasnost glasu.

Zvok? Z veseljem !

Neverjetno tanek dizajn

Izredno tanek (15 mm)

Televizorji Neo QLED imajo minimalističen in eleganten dizajn z vseh zornih kotov. Njeni robovi so tako tanki, da boste ostali popolnoma potopljeni v svojo vsebino. Uživajte in uživajte!

Televizorji Neo QLED imajo minimalističen in eleganten dizajn z vseh zornih kotov. Njeni robovi so tako tanki, da boste ostali popolnoma potopljeni v svojo vsebino. Uživajte in uživajte!

Idealno za vgradnjo v steno

Izredno tanek stenski obešalnik

Televizor namestite čim bližje steni za elegantno postavitev z izjemno diskretnim kablom, ki poveže vse vaše zunanje naprave in se popolnoma zlije z vašo dnevno sobo.

* Razdalja na zadnji strani televizorja se lahko razlikuje, odvisno od namestitve in vrste stene. Izjemno tanek stenski obešalnik, naprodaj posebej.

Televizor namestite čim bližje steni za elegantno postavitev z izjemno diskretnim kablom, ki poveže vse vaše zunanje naprave in se popolnoma zlije z vašo dnevno sobo.

Pripni varnostni pas

Gladke slike v 4K 120fps

Slike, bogate s podrobnostmi, tekoče in brez jecljanja v 4K 120 sličic na sekundo, zahvaljujoč priključku HDMI 2.1, združljivemu z vsemi igralnimi konzolami.

Slike, bogate s podrobnostmi, tekoče in brez jecljanja v 4K 120 sličic na sekundo, zahvaljujoč povezavi HDMI 2.1, združljivi z vsemi igralnimi konzolami.

Še bolj navdušujoča izkušnja za igralce iger

Super UltraWide Game View & Game Bar

S televizorjem QLED spremenite zaslon v formate 21: 9 ali 32: 9 za neprimerljivo igralno izkušnjo in prednost pred nasprotniki zaradi velikega zaslona. Optimizirajte svoje igranje z igralno vrstico, novi meni za dostop do vseh vaših nastavitev se prikaže neposredno na zaslonu: formati, preverite zamude pri prikazovanju, HDR, nastavitve brezžičnih slušalk in še več, vse v realnem času.

* Funkcija Super UltraWide Game View je na voljo za igre, združljive z UltraWide, samo v računalniku. * Nekatere igre so morda nezdružljive ali omejene pri uporabi te funkcije. * Ločljivost bo morda treba spremeniti z zunanje naprave.

Super UltraWide Game View & Game Bar

Igranje je dobro. Zmaga je boljša!

FreeSync Premium Pro

Tehnologija AMD FreeSync Premium Pro ™ in način VRR sinhronizirata hitrost osveževanja zaslona s številom sličic na sekundo, ki jih grafična kartica pošlje v vaši konzoli ali računalniku. Za igralce je to zagotovilo za gladko in stabilno igranje, tako da jih nič ne odvrne od dogajanja.

Igranje je dobro. Zmaga je boljša!

Vse na enem zaslonu

Multi View

Na istem zaslonu si hkrati oglejte programe, ki se predvajajo na televizorju in mobilnem telefonu. Naj bo to športna statistika v živo ali video vodniki za igre, preprosto priključite telefon in uživajte v večzaslonih kot še nikoli.

* Združljiv s pametnimi telefoni Android in iOS. Na strani za podporo poiščite združljive modele.

Vse na enem zaslonu

Povežite se z enim dotikom

Tapnite Pogled

Pretakanje filmov ali glasbe iz pametnega telefona na televizor je enostavno kot dotik. Ko tapnete televizor z mobilnim telefonom, televizor zazna pritisk in samodejno ponovi zaslon. Tako hitro in enostavno je preklopiti z mobilnega na televizor, ne da bi za trenutek zamudili svojo vsebino.

* Tap Tap je na voljo v napravah Samsung Galaxy z Android OS 8.1 in novejšim.

Pretakanje filmov ali glasbe iz pametnega telefona na televizor je enostavno kot dotik. Ko tapnete televizor z mobilnim telefonom, televizor zazna pritisk in samodejno ponovi zaslon. Tako hitro in enostavno preklopite z mobilnega na televizor, ne da bi za trenutek zamudili svojo vsebino.

Brezplačna storitev kanala

Samsung TV Plus

Takoj uživajte v številnih brezplačnih kanalih na televizorju s storitvijo Samsung TV Plus. Izberite svojo vsebino med več kot 40 kanali (Euronews, Movies Central, Clubbing TV, Sport v Franciji itd.), Ki se odzivajo na številna zanimiva področja: filmi, serije, informacije, šport, zabava, zabava itd.

* Vsebinske storitve se lahko razlikujejo glede na regijo in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Brezplačna storitev kanala

Preživite svoj čas za gledanje in ne za iskanje

Univerzalni vodnik

Brskajte in dostopajte do vsebine lažje in hitreje. Vse vsebine TNT, kanali in aplikacije TV Plus so zdaj zbrani na enem mestu.

* Vsebinske storitve se lahko razlikujejo glede na regijo in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Brskajte in dostopajte do vsebine lažje in hitreje. Vsa vsebina kanalov TNT, TV Plus in aplikacij je zdaj zbrana na enem mestu.

Značilnosti

 • IzdelkaNeo QLED
 • Zaslon65 “

Izdelka

 • Neo QLED

Serije

 • 9.

Zaslon

 • Velikost zaslona65 “
 • Diagonalna velikost zaslona163 “
 • Resolucija3.840 x 2.160
 • Ukrivljenost zaslonaN / A
 • Anti ReflectionDa

Video

 • Video procesorNeo Quantum procesor 4K
 • Ena milijarda barvDa
 • Indeks kakovosti slike (PQI)4600
 • HDR (visok dinamični razpon)Quantum HDR 2000
 • HDR 10+Potrjeno (HDR10 +)
 • HLG (hibridna gama gama)Da
 • KontrastKvantna matrična tehnologija
 • Bogastvo barv100% barvni volumen
 • Vidni kotUltra zorni kot
 • Mikro zatemnitevUltimate UHD Dimming Pro
 • Vrsta zaslonaN / A
 • Samodejno izboljšanje globineN / A
 • PotopitevDa
 • Filmski načinDa
 • Naravni načinDa

Zvok

 • Dolby Digital PlusDa
 • Dekoder Dolby 5.1Da
 • Zvok za sledenje predmetomOTS +
 • Q-simfonijaDa
 • Zvočna moč (RMS)70W
 • Vrsta zvočnika4.2.2CH
 • ŠirokopasovniDa

Pametna storitev

 • Samsung SMART TVDa
 • BixbyDa
 • Glasovna interakcija na daljnem poljuDa
 • Multi Voice AssistantDa
 • Vgrajen Google AssistantN / A
 • Združljiv s Pomočnikom GoogleDa
 • Alexa združljivaDa
 • TV PlusDa
 • Spletni brskalnikDa
 • SmartThingsDa
 • Univerzalni vodnikDa
 • GalerijaDa

Konvergenca

 • NFC na televizijiN / A
 • Tapnite PogledDa
 • Video komunikacijaN / A
 • Multi-ViewDa
 • Glasbeni zidDa
 • Podpora za 360 ° kameroDa
 • Podpora za mobilno kameroN / A
 • Wi-Fi DirectDa

Funkcija igre

 • Samodejni način igre (ALLM)Da
 • Game Motion PlusDa
 • Dinamični črni EQDa
 • Super ultra širok pogled na igroDa
 • Igralna vrsticaDa
 • FreesyncFreeSync Premium Pro

Povezljivost

 • HDMI4.
 • USB3.
 • Komponentni vhod (Y / Pb / Pr)N / A
 • Sestavljeni vhod (AV)N / A
 • Ethernet (LAN)Da
 • Zvočni izhod (mini priključek)N / A
 • Optični avdio izhod1.
 • Antena: prizemna / kabelska / satelitska1/1/2
 • Ex-Link (RS-232C)N / A
 • Lokacija CI1.
 • Podpora za HDMI A / Return ChDa
 • Integriran Wi-FiDa (WiFi5)
 • BluetoothDa (4.2) / HiD
 • Anynet + (HDMI-CEC)Da

Oblikovanje

 • Vrsta okvirja4 stranice brez roba
 • Tankost zaslonaIzredno tanek (25 mm)
 • Barva okvirjaOgljikovo srebro
 • Tip stopalaOsrednji

Druge lastnosti

 • AI pretakanjeN / A
 • 9:16 Podpora za zaslonN / A
 • Modni dekorN / A
 • Zaznavanje gibanja (okvir)N / A
 • Ambient ModeDa
 • Digital Clean ViewDa
 • Samodejno iskanje kanalovDa
 • Samodejni izklopDa
 • Upravljanje podnapisovDa
 • Vodnik po programuDa
 • PVR funkcijaDa
 • Slika v slikiDa
 • Združljiv s HID dodatki prek BluetoothaDa
 • Združljiv s HID dodatki prek USB-jaDa

Eko funkcija

 • Razred energijske učinkovitostiG

Hrana in poraba

 • HranaAC220-240V 50 / 60Hz
 • Vhodna moč v vatih (največ)180 W
 • Poraba energije v W (stanje pripravljenosti)0,50 W
 • Poraba energije v W (Eco način)N / A

Mere (Š x V x G)

 • Dimenzije paketa (ŠxVxG)1621 x 947 x 186 mm
 • Neto mere s stojalom (Š x V x G)1446,3 x 891,4 x 285,4 mm
 • Neto mere brez stojala (Š x V x G)1446,3 x 829,3 x 25,9 mm
 • Stojalo (osnovno) (ŠxD)340,0 x 285,4 mm
 • Stojalo (najmanjše) (ŠxD)N / A
 • VESA Spec400 x 300 mm

Utež

 • Teža izdelka v embalaži41,7 kg
 • Teža kompleta s stojalom30,3 kg
 • Teža kompleta brez stojala23,3 kg

Dodatki

 • Model daljinskega upravljalnikaTM2180E (GB: TM2180E + TM1240A)
 • Baterije (za daljinsko upravljanje)Ne
 • Samsung Smart Control (vključen)Da
 • Brez stene (Y21 VESA)Da
 • Izbirna podpora za stojalo (Y20 Studio)Da
 • 15m / 10m ena nevidna povezavaDa
 • Podpora za mini stenski nosilecDa
 • Vesa združljivaDa
 • Prilagodljiva podpora za okvirN / A
 • Navodila za uporaboDa
 • Elektronski priročnikDa
 • Zračni kabelN / A
 • Napajalni kabelDa
 • Kabel HDMIN / A
 • Scart adapterN / A
Garancija: 24 mesecev

Dodatne informacije

Proizvajalec

Samsung

Velikost ekrana

65