Opis

 • Art Mode in zamenljiv okvir
 • Kakovost slike 4K QLED
 • AirSlim dizajn (25 mm)

  Okvir je razdeljen na 4 prečne prereze. Vsak prerez prikazuje drugačno umetniško delo in poudarja eno od različnih prilagodljivih lastnosti okvirja, vključno z barvo okvirja, slogom okvirja in dodatno opremo za studijsko stojalo.

  * Slike so simulirane samo za ilustracijo. Videz, zasnova in specifikacije grafičnega uporabniškega vmesnika (GUI), ki ne vplivajo na delovanje izdelka, se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.
  * Prilagodljiv okvir se prodaja posebej.

  1. svetovna znamka televizorjev že 15. leto zapored

  Televizor Frame TV, ki je nameščen na osnovno TV stojalo in prikazuje modro tematsko sliko, je prikazan iz pogleda na pol od zgoraj.

  Okvir je kot okvir za fotografije, vendar veliko lepši.

  Moderna zasnova okvirja

  Minimalistično navdahnjena zasnova Frame se odlično ujema z vašo notranjostjo. Je tanjši, bolj odločen, njegov enobarvni zaključek na hrbtni strani pa ponuja prefinjen videz z vseh zornih kotov. Priključite kabel One Invisible Connection in izkusite, kako je Okvir prava sodobna mojstrovina, vklopljen ali izklopljen.

  Okvir je nameščen na steno notranjosti doma in njegova sodobna oblika okvirja se zlije z drugimi okvirji za slike na steni.

  Več barv, več stilov, več vas.

  Prilagodljiv okvir

  Izbirajte med dvema možnostma sloga okvirja. Sodoben slog je na voljo v beli, tikovini (tikovini) in rjavi barvi. Novi poševni okvir okvirja je na voljo v beli in opečno rdeči barvi. Magnetna aplikacija, ki je enostavna za uporabo, omogoča enostavno preklapljanje med barvami in slogi ter iskanje videza, ki ustreza razpoloženju, ki ga želite ustvariti.

  * Na voljo barve okvirja: videz tikovine, videz oreha, bela in terakota.
  * Prilagodljivi okvirji so na voljo posebej. Razpoložljive barve in slogi se lahko razlikujejo glede na regijo ali TV format.
  * Združljivost okvirja je odvisna od vrste okvirja. Sodobni model je združljiv s televizorji The Frame 43 ‘~ 75’, poševni model pa je združljiv z modeloma 65 ‘in 55’.
  * Ob nakupu okvirja prejmete okvir po vaši izbiri. Za več informacij obiščite www.samsung.com/be_en/prom “

  Prilagodljiv okvir okvirja prikazuje zmožnost magnetnega pritrditve v slogih okvirja The Frames Modern in Beveled ter na voljo barve tikovine, rjave, opečno rdeče in bele barve za vsak slog okvirja.

  V škatli je stenski nosilec, enostaven za namestitev, ki drži okvir tesno ob steni.

  Slim Fit stenski nosilec

  Kot pri pravem okvirju za slike, Slim Fit Wall-Mount pritrdi okvir na steno. Ko je nameščen, vam njegov vrtljivi nosilec omogoča, da zasukate kot televizorja, da postane popoln. Imate celo možnost, da okvir obesite navpično, v pokončnem načinu.

  * Merjeno od zadnje strani televizorja se lahko reža razlikuje glede na namestitev in vrsto stene.
  * Majhna reža med steno in televizorjem lahko nastane, če stena ni 100 % ravna ali ni popolnoma pravokotna na tla ali če ni pravilno nameščena.
  * Dejanski kot pri nagibanju se lahko razlikuje glede na velikost izdelka.
  * Portretni način je združljiv samo z okvirjem 43 ‘s 32′ ali 43’ Slim Fit stenskim nosilcem.

  Okvir, ki je obešen na steno s stenskim nosilcem Slim-fit, kaže komaj vidno režo med televizorjem in steno ter prozorno eno nevidno povezovalno žico.
  Velik posnetek enega nevidnega priključnega kabla prikazuje prozoren material, ki močno zmanjša njegovo vidljivost.

  Priložena je ena nevidna povezava

  Ena nevidna povezava

  Znebite se neurejenih žic enkrat za vselej. Edinstven, prosojen kabel One Invisible Connection brezhibno poveže vaše naprave s televizorjem. Z dolžino do 5 metrov lahko končno izberete bolj diskretno mesto za svoje zunanje naprave.

  * One Invisible Connection “se nanaša na en prosojni optični kabel, priključen na One Connect Box, ki vključuje kable iz zunanjih naprav. * Naprave morajo biti priključene na One Connect Box. * Samo združljive naprave.
  Ena povezovalna škatla od blizu prikazuje njeno vitko, minimalizirano zasnovo.

  In tudi One Connect Box

  One Connect Box

  Vaših zunanjih naprav ni več treba postavljati neposredno poleg televizorja. Namesto tega jih postavite nekam bolj diskretno, da bo vaš prostor izžareval red in čistočo.

  * Zasnova priključka Jack se lahko razlikuje glede na regijo.

  Ena podpora gre gor in dol, druga se premika kamor koli

  Okvir prikazuje umetnine in uporablja stojalo z nastavljivo višino, ki ponazarja njegovo navpično nastavljivo višino, ki mu omogoča namestitev zvočne vrstice pod zaslon okvirja.

  Vertikalna vsestranskost

  Po višini nastavljivo stojalo

  Po višini nastavljivo stojalo vam omogoča, da dvignete okvir, da pustite dovolj prostora za namestitev zvočne vrstice.

  * Ni združljiv z vsemi velikostmi zvočnih vrstic. Preverite specifikacije velikosti zvočne vrstice.
  * Soundbar se prodaja ločeno.
  * Razdalja navpičnega premika je ocenjena na podlagi notranjih meritev in dejanska razdalja se lahko razlikuje.
  Frame TV, ki prikazuje most in vodno sceno, se drži s pomočjo pripomočka Studio Stand.

  Nova mesta za predstavitev svojega stila

  Studio stojalo

  S Studio Stand lahko televizor odmaknete od stene in eksperimentirate z vsemi svojimi idejami za ustvarjalne nastavitve. Za te neurejene TV žice vam Studio Stand omogoča, da jih skrijete v njegovo stojalo. Ne glede na to, kam postavite svojo televizijo, boste videli samo … svojo televizijo.

  * Studio Stojalo se prodaja ločeno.
  * Razpoložljivost Studio Stand se lahko razlikuje glede na regijo in velikost televizorja.
  * Okvir je na voljo samo z modelom Studio Stand VG-SEST11K.

  Izbor svetovnega razreda na dosegu roke

  Umetniška trgovina

  Organizirajte svojo osebno umetniško zbirko s knjižnico z več kot 1.400 umetniškimi deli svetovno znanih institucij. Od ugledne klasike do sodobnih čudes do osupljive fotografije, Art Store vam omogoča neomejen dostop do najrazličnejših vsebin.

  * Umetnine v Art Store se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.
  * Za dostop do celotne izbire je potrebna naročnina na Art Store. Za naročniško storitev veljajo stroški.

  Okvir je razstavljen med različnimi umetniškimi deli.

  Izklopite The Frame in pustite, da vaš najljubši umetniški del ustvari razpoloženje.

  Modna umetnost

  Izklopite The Frame in gledajte, kako se neverjetna televizija s pritiskom na gumb spremeni v zasebno umetniško galerijo. Art Mode vam daje priložnost, da predstavite svojo osebno umetniško zbirko, ki združuje impresivno paleto stvaritev, organiziranih, prilagojenih in nadzorovanih, kot želite.

  * Umetniški način (pametna storitev) in GUI (grafični uporabniški vmesnik) se lahko razlikujeta glede na model in regijo.
  * Z nakupom okvirja dobite tri mesece brezplačen dostop do Art Store. Po tem se naročnina spremeni v plačljivo različico 4,99 € na mesec.

  Slika uporabniškega vmesnika Art Mode prikazuje sliko mostu in vode, ki sta izbrana med različnimi drugimi možnostmi umetniškega dela.

  Čuti tvojo prisotnost

  Senzor gibanja

  Okvir se samodejno vklopi in prikaže vaše umetniško delo, ko zazna vaš prihod v sobo. Ko zapustite sobo, se zaradi varčevanja z energijo izklopi.

  * Detektor gibanja lahko aktivirate v nastavitvenem meniju Art Mode.
  * Senzor gibanja je onemogočen v naslednjih državah: Kitajska, Tajska, Uzbekistan, Ukrajina in Savdska Arabija.
  * Občutljivost senzorja gibanja se lahko razlikuje glede na svetlobne pogoje.

  Umetniška dela, vedno v najboljši luči

  Senzor svetlosti

  Če se svetlobne razmere v prostoru spremenijo, senzor svetlosti okvirja samodejno prilagodi svetlost in barvo zaslona, ​​pri čemer ohranja naraven videz in barvo vizualnih prikazov na zaslonu.

  * Učinkovitost se lahko razlikuje glede na svetlobne pogoje.

  Prikazan je učinek senzorja svetlosti okvirja. Na levi strani se ravni svetlosti slikovnega dela na zaslonu ujemajo s stopnjo svetlosti dnevne sobe. Na desni strani so ravni svetlosti slike znižane, da se ujemajo z nastavitvijo pri šibki svetlobi dnevne sobe.

  Tudi popoln okvir za vaše osebne fotografije

  Moja zbirka

  Frame ima velik notranji pomnilnik in lahko shrani do 1200 slik in ilustracij visoke ločljivosti. Zdaj lahko pošljete svoje fotografije v The Frame prek pametnega telefona ali USB ključka in delite eno od svojih mojstrovin.

  * Osebne fotografije, naložene v The Frame, bodo prikazane v izvirni ločljivosti.
  * Ocena 1200 slik, ki jih je mogoče shraniti, temelji na velikosti datoteke 5 MB na shranjeno fotografijo.
  * Za najboljše rezultate pri ogledu osebnih fotografij priporočamo ločljivost slike 4K (3840 * 2160) ali več.
  * Če želite pametni telefon povezati s The Frame, morata biti televizor in pametni telefon povezana v isto omrežje Wi-Fi.
  * Samo združljive naprave.

  Več možnosti prilagajanja za vaša umetniška dela in fotografije

  Milijarda barvnih odtenkov s Quantum Dot

  100 % barvni volumen s Quantum Dot

  Quantum Dot Technology pomaga ustvariti našo najboljšo sliko doslej. S 100-odstotno barvno prostornino Quantum Dot zajame svetlobo in jo spremeni v dih jemajočo barvo, ki ostane pristna pri vseh ravneh svetlobe.

  * 100 % barvni volumen, merjen v načinu filma in barvnem prostoru DCI-P3, certificiran s strani VDE.

  Okvir, ki je na Studio Stand, je v sobi, polni belih balonov. Na zaslonu so vidni le baloni v različnih živih barvah.

  Za začetek, procesor AI 4K naslednje stopnje

  Kvantni procesor 4K

  Frame poganja Samsungov Quantum Processor 4K, motor umetne inteligence, ki je rezultat več kot 30-letnega vrhunskega strokovnega znanja na področju polprevodnikov. Zmožnosti umetne inteligence v sliki in zvoku ji omogočajo učenje, prilagajanje in izboljšanje, da ustvari vizualno izkušnjo, ki je bila še nikoli dosežena.

  Zaslon Frames prikazuje sliko visoke ločljivosti oceanskega vala med sončnim zahodom. Za sliko je simulirana grafika oblikovanja strojne opreme, kjer je mogoče videti procesorski čip z logotipoma Samsung in AI Quantum Processor 4K.
  Ne v 4K? Ni problema.

  Ne v 4K? Ni problema.

  Povečanje velikosti 4K AI

  Prizor za prizorom The Frame uporablja strojno učenje za ustvarjanje knjižnice različnih algoritmov vizualnih podatkov, ki jih uporablja za obnovitev finih podrobnosti, odstranjevanje šuma slike in izostritev robov predmetov in besedila. Rezultat je zelo izpopolnjen nivo realizma 4K in podrobnosti v vsem, kar gledate.

  * Izkušnja gledanja se lahko razlikuje glede na vrsto vsebine in obliko. Povečanje velikosti morda ne bo veljalo, če ste povezani z osebnim računalnikom ali v igralnem načinu.
  N/A

  Realistične barve brez bledenja

  Barvno preslikavo

  16-bitna tehnologija barvnega preslikavanja kvantnega procesorja Frame uporablja 3-dimenzionalni nadzor barv in strojno učenje za dramatično izboljšanje barvnih podrobnosti in kontrasta ter zagotavlja natančno izraženo vsako barvo, tudi v svetlih prizorih.

  Samodejno optimizirana slika v katerem koli svetlobnem okolju

  Prilagodljiva slika

  Okvir analizira svetlost prostora na podlagi štirih parametrov (temno, normalno, svetlo in zelo svetlo) ter ravni svetlosti vaše vsebine. Nato samodejno prilagodi nastavitve svetlosti in kontrasta zaslona, ​​da lahko uživate v optimalnem gledanju.

  Okvir je razdeljen na dva dela. Na levi strani je grafika merilnika svetlosti, ki prikazuje raven svetlosti slike na zaslonu, ki se zniža, da se ujema z nastavitvijo pri šibki svetlobi v prostoru. Na desni strani je grafika merilnika svetlosti, ki prikazuje nivoje svetlosti slike na zaslonu, ki se ujema s stopnjo svetlosti prostora.

  Samodejno optimiziran zvok glede na vrsto vsebine

  Prilagodljiv zvok

  Karkoli se boste odločili gledati, Adaptive Sound poskrbi za optimalen zvok. Tehnologija umetne inteligence Quantum Processor optimizira zvok na podlagi inteligence avdio odra v realnem času in samodejno prilagodi zvočni način na enega od 4 načinov, vključno z dialogom, glasbo, športom in akcijo.

  Grafika zvočnih lastnosti je prikazana nad tremi vsebinskimi prizori, vključno s pevcem, ki poje, moškim, ki igra kitaro, in balerino, ki pleše na plaži. Nad vsakim prizorom ima grafika lastnosti zvoka drugačen videz glede na vrsto scene.

  Samodejno optimiziran zvok glede na lokacijo

  SpaceFit zvok

  SpaceFit Sound s pomočjo podatkov, ki jih ustvari vgrajeni mikrofon The Frame, analizira tako akustiko prostora kot konfiguracijo namestitve televizorja (stoječa ali stenska) in samodejno uporabi najboljše zvočne nastavitve. Okvir postavite kamor koli želite, za ostalo pa naj poskrbi SpaceFit Sound.

  Soundwave grafika, ki se projicira iz stenskega televizorja, se širi po notranjosti dnevne sobe, da pokaže sposobnost SpaceFit Sound analiziranja prostora.

  Dvobarvna osvetlitev ozadja, ki podvoji realizem barv

  Dvojna LED

  Z dodatnim naborom LED diod toplih tonov osvetlitev ozadja DUAL LED Frame omogoča bolj prefinjeno upodabljanje barvnih shem v vsaki vaši sliki, pri čemer vsak prizor oživi z realističnimi barvami, izboljšanim kontrastom in ostrimi koti. Izboljšano gledanje.

  Bodite učinkovitejši doma s The FrameBodite učinkovitejši doma s The Frame

  Več načinov za takojšnjo povezavo

  Mobilno zrcaljenje

  Želite nadaljevati videoklic na večjem zaslonu? S SmartThings na vaši napravi Android ali Apple AirPlay na iPhoneu lahko vaš pametni telefon zrcalite v The Frame za večjo in prijetnejšo izkušnjo videoklepeta.

  Moški je v dnevni sobi in uporablja svoj TV zaslon za videoklepetanje z različnimi ljudmi. Pod njegovim televizorjem je njegova pametna naprava, ki prikazuje isti video klepet. Prikaže se logotip za Samsung SmartThings in Works with Apple AirPlay.

  * Apple in AirPlay 2 sta blagovni znamki družbe Apple Inc., registrirani v ZDA in drugih državah. AirPlay 2 zahteva iOS 12.3 ali novejši ali macOS 10.14.5 ali novejši.

  Spremenite okvir v profesionalno delovno postajo

  PC na tv

  Obstaja toliko načinov, da ostanete produktivni doma z The Frame. Velik zaslon samodejno prepozna vaš namizni računalnik, kar vam omogoča, da ga uporabite neposredno na televizorju. Okvir omogoča skupno rabo zaslona neposredno iz bližnjega osebnega ali prenosnega računalnika. Samo povežite miško in tipkovnico Bluetooth in odkrijte, kako enostavno je delati od doma.

  * Oddaljena povezava z osebnim računalnikom je podprta samo za Windows 10 Professional ali novejši in Mac OS 10.5 ali novejši.
  * Samodejno prepoznavanje namiznega računalnika zahteva namestitev aplikacije Easy Connection v osebni računalnik (ni podprto v Mac OS).
  * Podpora za aplikacijo Easy Connection to Screen se lahko razlikuje glede na vrsto modela in datum. Za razpoložljivost glejte specifikacije izdelka za vsak model.
  * Za povezavo pametnega telefona s Samsung Dex je potrebna združljiva mobilna naprava.
  * Razpoložljivost storitve se lahko spremeni brez predhodnega obvestila.
  * Zahtevana je internetna povezava na televizorju in računalniku.

  Ženska uporablja svoj pisarniški računalnik za delo na televizijskem zaslonu doma. Na zaslonu okvirja so različna pisarniška okna produktivnosti.

  Prilagodljiva izkušnja na več zaslonih

  Več pogledov

  Okvir vam omogoča gledanje dveh zaslonov hkrati. Med oddajanjem svoje najljubše oddaje ali filma lahko na primer spremljate svojega fitnes trenerja. Povežite svoj pametni telefon, prilagodite velikost videa in možnosti zvoka ter prevzamete popoln nadzor nad tem, kaj in kako gledate.

  * Zahteva prenos in namestitev operacijskega sistema Android ali združljivega pametnega telefona iOS in aplikacije SmartThings. Za podrobnosti o združljivih mobilnih napravah si oglejte stran za podporo.
  * Ležeči način je podprt na modelih The Frame 43 ‘do 75’. Pokončni način ni podprt.

  Ženska telovadi pred televizorjem. Na TV zaslonu lahko vidi svoj zaslon in zaslon fitnes trenerja, pod televizorjem pa kamera njenega pametnega telefona zajema njeno vadbo, tako da jo lahko vidi na TV zaslonu.

  Pametna različica domače zabave

  Smart TV, ki ga poganja TIZEN_US

  SmartTV je vse-v-enem portal za vsebine in povezave za vaš dom. Ponuja vam svet vsebine, ki presega običajno izkušnjo gledanja s pametnejšimi načini povezovanja, iskanja, nadzora in uživanja v vsej svoji zabavi. SmartTV dramatično izboljša vaše vsakodnevne izkušnje. Spodaj si oglejte nekaj primerov, kako ji to uspe.

  Oče in njegova dva otroka uživata v okvirju, ki je pritrjen na Studio Stand. Na zaslonu je meni uporabniškega vmesnika Universal Guide, ki ga deklica upravlja z enim daljinskim upravljalnikom. Viden je logotip Smart TV Powered by Tizen.

  * Pametne storitve in grafični uporabniški vmesnik (GUI) se lahko razlikujejo glede na model, regijo, jezik, mobilno napravo ali televizor.
  * Za nastavitev televizorja je potreben račun Samsung.
  * Dejanska uporabniška izkušnja se lahko razlikuje.
  * Nekatere funkcije in funkcije, ki jih zagotavljajo povezane naprave, morda ne bodo podprte ali pa so omejene na uporabo.
  * Podpora za funkcijo prebujanja televizorja se lahko razlikuje glede na model.

  Preprost dotik je dovolj, da svoj pametni telefon povežete z velikim zaslonom

  Tapnite Pogled

  Ne želite poslušati glasbe s slušalkami ali prek zvočnika pametnega telefona? Dotaknite se okvirja na pametnem telefonu in uživajte v ustvarjanju glasbe v slikah z Music Wall, ki je odličen način, da ustvarite razpoloženje v svoji sobi, medtem ko se glasba predvaja prek zvočnikov televizorja.

  * Ta storitev deluje samo, če sta vklopljena televizija in mobilni telefon.
  * Tap View je na voljo v napravah Samsung Galaxy z operacijskim sistemom Android 8.1 in novejšim.

  Mobilna naprava, ki predvaja glasbo, drži zelo blizu The Frame.

  Prvi Eco daljinski upravljalnik, ki se poslavlja od baterij

  Daljinski upravljalnik za sončne celice

  Frame samodejno zazna vaše zunanje naprave, tako da so pripravljene za uporabo v trenutku, ko jih povežete. Uporabite One Remote za enostaven nadzor nad vsemi povezanimi napravami in vam ni več treba skrbeti, da bi morali zamenjati baterije – tehnologija sončnih celic ji omogoča polnjenje skozi vaše notranje luči.

  * 32-palčni televizorji Frame so izključeni.
  * SolarCell Remote vsebuje približno 24 % reciklirane vsebine.

  Simulirana grafika valov polnjenja baterije je pod daljinskim upravljalnikom Samsung One Remote, ki ponazarja, da se polni iz notranje razsvetljave.

  Google Duo

  Brezhibno povežite svoje aplikacije za videoklice s televizorjem in preživite čas z ljubljenimi na večjem zaslonu.

  * Potrebna je združljiva spletna kamera Logitech, ki se prodaja ločeno.
  * Oglejte si tabelo s specifikacijami za vsak model, da vidite razpoložljivost funkcij.
  * Število konfiguracij zaslona se lahko razlikuje glede na model.

  google duo

  Specifikacije

  • IzdelekQLED
  • Opredelitev3.840 x 2.160
  • VideoKvantni procesor 4K
  • HDR (visok dinamični razpon)Kvantni HDR
  • KontrastMega kontrast
  • Barva100 % barvni volumen s kvantno piko

  Izdelek

  • QLED

  Serija

  • LS

  Zaslon

  • Velikost zaslona85 “
  • Opredelitev3.840 x 2.160
  • Anti ReflectionN/A

  Video

  • Picture EngineKvantni procesor 4K
  • Ena milijarda barvda
  • PQI (indeks kakovosti slike)3400
  • HDR (visok dinamični razpon)Kvantni HDR
  • HDR 10+Potrjeno
  • HLG (Hybrid Log Gamma)da
  • KontrastMega kontrast
  • Barva100 % barvni volumen s kvantno piko
  • Vidni kotŠiroki kot gledanja
  • Mikro zatemnitevVrhunsko zatemnitev UHD
  • Ojačevalec kontrastada
  • Vrsta zaslonaDvojna LED
  • Auto Motion Plusda
  • Modni filmda

  Zvok

  • Dolby Digital Plusda
  • Dolby 5.1 dekoderN/A
  • Zvok sledenja objektomOTS Lite
  • Q-Simfonijada
  • Deskriptor za predizbor zvokada
  • Izhod zvoka (RMS)40W
  • Vrsta zvočnika4CH
  • NizkotonecN/A
  • Bluetoothda

  Pametna storitev

  • Samsung SMART TVPametno
  • operacijski sistemTizen™
  • Bixbyameriška angleščina, britanska angleščina, indijska angleščina, korejščina, francoščina, nemščina, italijanščina, španščina, portukeščina BR (funkcije se razlikujejo glede na jezik)
  • Glasovna interakcijaN/A
  • Večglasni pomočnikDa (GB, GG, IM, JE, IE, FR, DE, IT, ES, AT)
  • Vgrajen Google AssistantDa (GB, FR, DE, IT, ES)
  • Deluje z Google AssistantomDa (GB, FR, DE, IT, ES, AT, DK, IE, NL, NO, SE)
  • Deluje z AlexaDa (samo GB, FR, DE, IT, ES, AT, IE)
  • TV PlusDa (samo GB / FR / DE / IT / ES / AT / CH)
  • Spletni brskalnikda
  • Podpora za aplikacije SmartThingsda
  • SmartThingsda
  • Samsung HealthDa (samo GB)
  • Univerzalni vodnikDa (GB, FR, DE, IT, ES)
  • Galerijada

  Konvergenca

  • TV v mobilni – zrcaljenjeda
  • Mobilni na TV – zrcaljenje, DLNAda
  • NFC na TVN/A
  • TV Zaženi zrcaljenjeda
  • Tapnite Pogledda
  • Video komunikacijaGoogle Duo
  • Več pogledovdo 2 videa
  • Zvočna stenada
  • 360 video predvajalnikda
  • Podpora za mobilno kameroN/A
  • Wi-Fi Directda
  • TV zvok v mobilni telefonda
  • Zrcaljenje zvokada

  Funkcija igre

  • Samodejni način igre (ALLM)da
  • Igra Motion Plusda
  • Dynamic Black EQda
  • Prostorski zvokda
  • Super ultra širok pogled na igroda
  • Igralna vrsticada
  • FreesyncFreeSync Premium Pro

  Sprejemnik / oddajanje

  • Digitalno oddajanjeDVB-T2CS2
  • Analogni sprejemnikda
  • CI (skupni vmesnik)CI + (1,4)
  • Podatkovno oddajanjeHbbTV 2.0.2 (IT, GB, DE, CZ, SK, ES, PL, AT, FR, FI, EE, GR, SI, HR, BE, NL, LU, LT, HU, CH, PT, DK, ME ) / MHEG 5 (IE)

  Povezljivost

  • HDMI4
  • USB2
  • Ethernet (LAN)da
  • Digitalni avdio izhod (optični)1
  • RF vhod (zemeljski/kabelski vhod)1/1 (skupna uporaba za zemeljsko uporabo) / 1
  • Ex-Link (RS-232C)N/A
  • CI reža1
  • Podpora za HDMI A / povratni kanalda
  • eARCda
  • Hitro stikalo HDMIda
  • Vgrajen brezžični LANDa (WiFi5)
  • BluetoothDa (BT4.2)
  • Anynet + (HDMI-CEC)da

  Oblikovanje

  • OblikovanjePopolnoma nov okvir
  • Vrsta okvirjaVNB
  • Tanek tipVitek videz
  • Barva sprednje straniČRNA
  • Osnovna vrstaPREPROSTO
  • Barva stojalaČRNA

  Dodatna funkcija

  • Prilagodljiva slikada
  • Aktivni glasovni ojačevalnikda
  • Prilagodljiv zvokAdaptive Sound +
  • Visokokakovostna umetna inteligencada
  • 9:16 Podpora za zaslonN/A
  • Umetniški način (Okvir)da
  • Zaznavanje gibanja (okvir)da
  • Ambientalni načinAmbient Mode +
  • Svetlost / zaznavanje barvSvetlost / zaznavanje barv
  • Modni portretN/A
  • Takojšnje vklopda
  • Digital Clean Viewda
  • Samodejno iskanje kanalovda
  • Samodejni izklopda
  • Napis (podnapis)da
  • Connect Share™ (HDD)da
  • ConnectShare™ (USB 2.0)da
  • EPGda
  • Razširjen PVRDa (N/A za IT)
  • Brezžični Dexda
  • Storitev v oblakuMicrosoft 365
  • Način filmskega ustvarjalca (FMM)da
  • Nadzor IPda
  • Jezik zaslonskega menija27 evropskih jezikov + ruščina (samo pri povezavi v omrežje v EE, LV, LT)
  • Vgrajen BT HIDda
  • Podpora USB HIDda
  • teletekst (TTX)da
  • One Connect BoxOne Connect (Y20 4K)
  • Podpora za IPv6da

  Eko funkcija

  • Eko senzorda
  • Razred energijske učinkovitostiG

  Moč

  • HranaAC220-240V 50/60Hz
  • Vhodna moč (največ)290 W
  • Letna poraba energije (pripravljenost)0,50 W
  • Poraba energije (način varčevanja z energijo)N/A
  • Poraba energije (običajno)188 W

  Dimenzije

  • Velikost paketa (ŠxVxG)2087 x 1249 x 235 mm
  • Nastavite velikost s stojalom (ŠxVxG)1904,3 x 1122,4 x 347,9 mm
  • Nastavi velikost brez stojala (ŠxVxG)1904,3 x 1085,3 x 26,9 mm
  • Stojalo (osnovno) (ŠxG)1420,4 x 347,9 mm
  • Stojalo (najmanj) (ŠxG)1120,4 x 347,9 mm
  • VESA Spec600 x 400 mm

  Utež

  • Teža pakiranega izdelka63,8 kg
  • Nastavite težo s stojalom45,1 kg
  • Nastavitev teže brez stojala44,2 kg

  Dodatek

  • Model daljinskega upravljalnikaTM2180E (UK: TM2180E + TM1240A)
  • Baterije (za daljinski upravljalnik)N/A
  • Samsung Smart Control (priložen)da
  • Slim Fit nosilec za stensko montažoda
  • Izbirna podpora za stojalo (Y20 Studio)N/A
  • Izbirna podpora za kabel One Connectda
  • Podpora za stensko montažo Vesada
  • Prilagodljiva podpora za okvir (Okvir)da
  • ANT-kabelN/A
  • HDMI kabelN/A

   Garancija: 24 mesecev

   Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.samsung.com/be_fr/tvs/qled-tv/ls03a-85-inch-the-frame-art-mode-4k-smart-tv-qe85ls03aauxxn/

Dodatne informacije

Proizvajalec

Samsung