Opis

 • Pametna TV izkušnja samo z monitorjem z vgrajenimi TV aplikacijami
 • Vrhunski ikonični tanek dizajn, ki ustreza vsakemu prostoru
 • Brezžično delajte z dokumenti, video konferenco in dostopajte do datotek iz osebnih računalnikov

  Glejte, igrajte in živite v stilu

  Vse, kar potrebujete, je na vašem zaslonu. Glejte, delajte in se pogovarjajte s Smart monitorjem, brez povezovanja ločenega osebnega računalnika. Vaše priljubljene aplikacije za vsebine, produktivnost in videoklice so že vgrajene za enostavnejšo in bolj elegantno postavitev pisalne mize, ki jo boste vedno z veseljem uporabljali.

  * Vsebina na zaslonu je simulirana za ponazoritev.

  Vaše najljubše oddaje v vašem prostoru

  Smart TV izkušnja

  Enostavna zabava. Preprosto povežite monitor z brezžičnim omrežjem Wi-Fi ter uživajte v storitvah za pretakanje, kot so Netflix, YouTube in druge. Samsung TV Plus ponuja brezplačne vsebine v živo in na zahtevo, brez dodatnega prenašanja ali prijave, medtem ko Univerzalni vodnik poskrbi za prilagojena priporočila vsebin.

  Monitor sedi na leseni mizi pred oknom, obdan z rastlinami. Nad monitorjem so prikazane besede ††Smart Monitor Powered by Tizen. Zaslon prikazuje različne vsebinske aplikacije in posamezne izbire vsebine v obliki kartice. Daljinski upravljalnik leži poleg monitorja.

  * Razpoložljivost aplikacij se lahko razlikuje med državami in morda se zahteva dodatna naročnina. * Potrebna je internetna povezava in TV tuner ni vključen. * Samsung TV Plus in Univerzalni vodnik morda nista na voljo v nekaterih regijah. * Specifikacije daljinskega upravljalnika se lahko razlikujejo med državami. * Razpoložljivost barv izdelka je odvisna od države.

  Izberite svojo najljubšo barvo

  Prijetne barvne možnosti

  Osvetlite prostor z najljubšimi odtenki. Smart monitor zagotavlja vašo najljubšo barvo, ki v trenutku poživi vsak prostor. Izbirajte med belo, roza, modro in zeleno za edinstven videz prostora.

  * Dostopnost barv izdelka je odvisna od države.

  Izboljšajte svojo postavitev

  Prepoznavna ozka oblika

  Izrazite se. Smart monitor je izdelan z mislijo na vaš življenjski slog in prinaša najsodobnejšo obliko do zdaj. Monitor z izjemno ozkim zadnjim delom, elegantno obliko kamere in čudovitimi barvami ponuja minimalističen videz, ki ustreza vsakemu prostoru in izboljša vašo postavitev z izjemnim stilom.

  * Apple TV+ morda ni na voljo v vseh regijah.

  Štirje monitorji so prikazani v različnih nastavitvah. Zgornji levi monitor stoji na mizi in predvaja videoposnetek dveh ljudi, ki igrata košarko. Oseba sedi pred monitorjem in gleda video, medtem ko drži pametni telefon, ki na zaslonu prikazuje isti video. Zgornji desni monitor je osredotočen na zadnjo stran in kaže gladko, minimalistično zasnovo. Tretji monitor je postavljen na kuhinjsko mizo. Monitor prikazuje predstavitveni sklop, ki ga ustvari oseba, ki sedi spredaj in dela s tipkovnico in miško. Končni monitor sedi na vrhu klubske mizice v dnevni sobi osebe. Na monitorju je prikazan naslovni zaslon za film in oseba sedi na tleh pred monitorjem in namerava gledati.

  Produktivnost brez osebnega računalnika

  Delovna postaja

  Izkusite namizje brez osebnega računalnika. Brskajte po spletu, urejajte dokumente in delajte pri projektih, vse brez osebnega računalnika. Z novim delovnim načinom imate dostop do drugega osebnega računalnika na daljavo, lahko uporabljate programe Microsoft 365 in se celo povežete s Samsung mobilnimi napravami s pomočjo Samsung DeX za brezhibno delo.

  * Vsebina na zaslonu je simulirana za ponazoritev. * Microsoft 365 zahteva račun Microsoft. * Brezžični DeX je podprt le na izbranih Galaxy, Note in Tab napravah. * Za to funkcijo so potrebni Windows 10 Pro, Mac OS 10.5 ali novejši operacijski sistem in združljive omrežne nastavitve. * Dostopnost barv izdelka je odvisna od države.

  Pozdravite svoje prijatelje

  SlimFit kamera

  Skočite v vsak pogovor. SlimFit kamera s funkcijo nagiba vam pomaga ustvariti idealen kot za uporabo priljubljenih aplikacij za videoklice, kot je Google Duo, do katerih imate dostop neposredno prek monitorja. Poleg tega pa pokrov za kamero in možnost popolne odstranitve vedno ščitita vašo zasebnost.

  Monitor ima zdaj na vrhu pritrjeno okroglo kamero. Na zaslonu je prikazan vmesnik aplikacije za klepet Google Duo s štirimi drugimi uporabniki, ki sodelujejo v video klicu.

  Vozlišče za vaš dom, iz kateregakoli prostora

  Vozlišče IoT

  Uporabite SmartThings in Smart monitor povežite z domačimi napravami IoT ter ga spremenite v nadzorno središče za vaš dom. Ugasnite luči, zastrite žaluzije in nastavite termostat na idealno temperaturo – vse s Smart monitorjem za popolnoma sproščen večer.

  * Razpoložljivost tehnologije, funkcij in značilnosti je odvisna od države, ponudnika storitev, omrežnega okolja ali izdelka in se lahko spremeni brez prehodnega obvestila. * Zahteva Wi-Fi povezavo, Bluetooth ali druge brezžične naprave, registrirane na SmartThings aplikacijo. * Povezane naprave so naprodaj posebej. Za celoten seznam združljivih naprav obiščite https://www.smartthings.com/products.

  Preprosto povejte, kar želite

  Več glasovnih pomočnikov

  Z glasovno funkcijo oddaljenega polja lahko glasovnega pomočnika vklopite kar z glasom. Neposredno ukažite monitorju in povejte, kaj potrebujete – tudi ko ste daleč vstran. Tako preprosto je to. Smart monitor podpira Bixby in Amazon Alexo.

  * Amazon, Alexa in povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com, Inc. ali njenih podružnic. * Bixby glasovni ukazi prepoznajo angleščino (Združene države/Združeno kraljestvo/Indija), francoščino, španščino, nemščino, italijanščino, portugalščino (Brazilija), kitajščino (samo celinska Kitajska) in korejščino.

  Ženska sedi na stolu za svojo mizo. V oblačku z besedami poleg nje je besedilo †Predvajaj pop glasbo. Na zaslonu monitorja poleg ikone mikrofona je v oblačku z besedami besedilo †Tukaj je zadnji hit. Vgrajena logotipa Bixby in Amazon Alexa sta poleg monitorja.

  Enostavno uživajte v vsebini na velikem zaslonu

  Mobilna povezljivost

  Priročna povezljivost. Z integracijo AirPlay lahko brezžično povežete Apple naprave na Smart monitor in si ogledate vsebine na večjem zaslonu. Uživajte v priljubljenih vsebinah z naprav iPhone, iPad in Mac na Smart monitorju, lahko pa celo zrcalite aplikacije, dokumente in spletne strani.

  * Dostopnost barv izdelka je odvisna od države.

  Popolna natančnost, s katero podrobnosti zaživijo

  UHD in HDR 10+

  Natančne slike. UHD ločljivost zagotavlja čudovit prikaz vseh vsebin. HDR 10+ podpora z milijardo barv in 99 % sRGB ustvari svetlejše in temnejše prizore za bolj raznovrstne nastavitve, pri tem pa ohrani vse živahne podrobnosti, da lahko uživate v vsebini tako, kot je bila zamišljena.

  Monitor sedi na vrhu mize in je razdeljen na levo in desno stran. Leva stran je močno osvetljena, desna pa zelo temna. Nad zaslonom je ikona drsnika s soncem na levi in luno na desni.

  Optimalna svetlost za optimalen užitek

  Prilagodljiva slika

  Senzacionalna slika, podnevi in ponoči. Senzor zazna obdajajočo svetlobo in samodejno prilagodi svetlost s Prilagodljivo sliko. Tudi pri belem dnevu lahko gledate temačne drame, ne da bi pripirali ali napenjali oči, da bi lahko videli sliko.

  Zadnja stran monitorja je prikazana na vrhu mize. Dve krožni ikoni, ki predstavljata lokacije dveh vgrajenih zvočnikov, utripata na levi in desni strani monitorja.

  Bogatejši zvok za bolj realistične izkuš

  Prilagodljiv zvok+

  Z vgrajenimi 2,2-kanalskimi zvočniki M8 zagotavlja bogatejše in bolj realistične zvoke za še bolj realistično izkušnjo. Nadgrajeni prilagodljiv zvok+ prilagodi zvok glede na vrsto vsebine in raven hrupa v okolju uporabnika ter tako zagotavlja izpopolnjen zvok, ki se prilagaja v realnem času.

  Priročna povezava

  USB tip C

  USB vhod tipa C vam omogoča polnjenje, prenos podatkov in celo pošiljanje signalov na zaslonih med napravami z le eno povezavo. Zasnova z eno povezavo prinaša prijetno delovno okolje brez stresa in brez navlake.

  * Dostopnost barv izdelka je odvisna od države.

  Monitor je preko kabla povezan s prenosnim računalnikom. Zaslon monitorja in prenosnika prikazujeta enake slike diaprojekcije, ki se ustvarja. Nad monitorjem so trije logotipi, ki predstavljajo Power, DP Signal in DATA.

  Razkrijte skrite strani igre

  Ultraširokokotni Game View pogled

  Osredotočite se na zmago. Prilagodite razmerje svojega zaslona na 21 : 9, da bi odkrili skrivna območja v prizorih iger z ultraširokokotnim Game View pogledom. Ko boste zdaj igrali nogometne igre, boste videli večji del igrišča, vse do okvirjev vrat. V dirkalnih igrah pa boste pridobili naraven in obsežen pogled na cesto pred seboj.

  * Razpoložljivost je omejena na naprave, ki podpirajo izhod 21 : 9. * Lahko deluje različno glede na igro ali vsebino ogleda.

  Vklopite in vidite

  Auto Source Switch +

  Nič več prestavljanja. S samodejnim preklopom vira (Automatic Source Switch Plus) bo vaš monitor zaznal na novo povezane naprave takoj, ko bodo vklopljene, in prikazal pravi signal. Nič več iskanja pravega vhoda po meniju.

  Prenosnik sedi med dvema monitorjema. Prenosnik ima dva različna kabla, ki se poskušata povezati z monitorji. Nad levim monitorjem se prikaže besedilo »Konvencionalno, samodejno preklapljanje vira ni podprto« in na zaslonu se prikaže ikona »Ni signala«. Nad desnim monitorjem je prikazano besedilo "Samsung M8" in na zaslonu se zaradi funkcije Auto Source Switch+ prikaže gorski prizor.

  Specifikacije

  • Ukrivljenost zaslonaNi na voljo
  • Razmerje stranic16:9
  • Svetlost (standardna)400 cd/㎡
  • Razmerje statičnega kontrasta3,000:1(Tipično)
  • Ločljivost3,840 x 2,160
  • Odzivni čas4ms(GTG)

  Zaslon

  • Velikost zaslona (razred)32
  • Raven/ukrivljenRaven
  • Aktivna velikost zaslona (V x Š) (mm)697.306 x 392.234mm
  • Ukrivljenost zaslonaNi na voljo
  • Razmerje stranic16:9
  • Vrsta ploščeVA
  • Svetlost (tipično)400 cd/㎡
  • Najvišja svetlost (standardna)Ni na voljo
  • Svetlost (Min)300 cd/㎡
  • Razmerje statičnega kontrasta3,000:1(Tipično)
  • Razmerje dinamičnega kontrastaNi na voljo
  • HDR (High Dynamic Range = Visoko dinamično območje)HDR10
  • HDR10+Da
  • Mini LED Local DimmingNi na voljo
  • HDR10+ GamingNi na voljo
  • Ločljivost3,840 x 2,160
  • Odzivni čas (ms)4ms(GTG)
  • Kot gledanja (V/N)178°(H)/178°(V)
  • Število barvMax 1B
  • Razpon barv (NTSC 1976)Ni na voljo
  • Razpon barv (DCI pokritost)Ni na voljo
  • Pokritost sRGB99% (Tipično)
  • Pokritost Adobe RGBNi na voljo
  • Hitrost sličicMax 60Hz

  Splošna lastnost

  • Samsung MagicRotation AutoNi na voljo
  • Dodaten eko prihranekNi na voljo
  • Eko tipalo gibanjaNi na voljo
  • Eko tipalo svetlobeNi na voljo
  • 0,00 W izključen načinNi na voljo
  • Način za varovanje očiDa
  • Brez migetanja slikeDa
  • Slika v slikiNi na voljo
  • Slika ob slikiNi na voljo
  • Quantum Dot ColorNi na voljo
  • Igralni načinDa
  • Velikost slikeNi na voljo
  • USB Super polnjenjeNi na voljo
  • Kabelska povezavaNi na voljo
  • Potrjena združljivost s sistemom WindowsWindows 10
  • FreeSyncNi na voljo
  • G-SyncNi na voljo
  • Izklopni časovnikNi na voljo
  • Brezžično polnjenje pametnih telefonovNi na voljo
  • Izenačevalnik črnih odtenkovNi na voljo
  • Nizek vhodni zamikNi na voljo
  • Virtualna AIM točkaNi na voljo
  • Core SyncNi na voljo
  • Optimizator osveževanjaNi na voljo
  • Game Bar 2.0Da
  • Super Arena igralna uporabniška izkušnjaNi na voljo
  • Gaming HubNi na voljo
  • HDMI-CECDa
  • Auto Source SwitchNi na voljo
  • Auto Source Switch+Da
  • Prilagodljiva slikaDa
  • USB-C Power BoostNi na voljo
  • Ultrawide Game ViewDa

  Pametna storitev

  • Smart TypeSmart
  • Operacijski sistemTizen™
  • BixbyAngleščina (Združene države), angleščina (Združeno kraljestvo), angleščina (Indija), korejščina, francoščina, nemščina, italijanščina, španščina, portugalščina (Brazilija) (Funkcije so odvisne od jezika.)
  • Glasovna interakcija velikega dosegaDa
  • TV PlusDa (GB, FR, DE, IT, ES, CH, AT, NL, SE, NO, DK, FI, PT, IE, BE, LU)
  • Univerzalni vodnikDa (GB, FR, DE, IT, ES)
  • Alexa Built-inDa (GB, GG, IM, JE, IE, FR, DE, IT, ES, AT)
  • Podpora aplikacijam SmartThingsDa
  • Google Assistant Built-inNi na voljo
  • Deluje z Google Assistant pomočnikomNi na voljo
  • SmartThingsDa
  • Deluje z AlexoNi na voljo
  • Mobile to Screen – Mirroring, DLNADa
  • Tap ViewDa
  • Remote AccessDa
  • Zrcaljenje zvokaDa
  • Video CommunicationGoogle Duo
  • Funkcija ConnectShare™ (USB 2.0)Da
  • Web ServiceMicrosoft 365

  Vmesnik

  • Brezžični prikazDa
  • D-SubNe
  • DVINe
  • Dvojna povezava DVINe
  • Priključek DisplayPortNe
  • Display Port VersionNe
  • Display Port OutNe
  • Display Port Out VersionNi na voljo
  • Mini vrata zaslonaNe
  • HDMINe
  • HDMI različicaNi na voljo
  • HDCP Version (HDMI)Ni na voljo
  • Micro HDMI1
  • Micro HDMI Version2.0
  • HDCP Version (Micro HDMI)2.2
  • Avdio vhodNe
  • SlušalkeNe
  • Razdelilnik za USB1
  • USB Hub Version3.0 (C tip)
  • USB-C1 EA
  • USB-C Charging Power65W
  • Thunderbolt 3Ni na voljo
  • Thunderbolt 3 Charging Power (Port 1)Ni na voljo
  • Thunderbolt 3 Charging Power (Port 2)Ni na voljo
  • Ethernet (LAN)Ni na voljo
  • Vgrajeni vmesnik za brezžični LANDa (WiFi5)
  • BluetoothDa (BT4.2)
  • Built-in CameraNe
  • Windows Hello CertificationNi na voljo

  Zvok

  • ZvočnikDa
  • Adaptive SoundPrilagodljiv zvok+

  Pogoji delovanja

  • Temperatura10~40 ℃
  • Vlažnost10~80 (nekondenzirajoče)

  Umerjanje

  • Tovarniške nastavitveDa
  • Vgrajeno vezje za umerjanjeNi na voljo
  • Bitna globina iskalne tabeleNi na voljo
  • Ravnovesje sivineNi na voljo
  • Korekcija homogenostiNi na voljo
  • Barvni načiniNi na voljo
  • Programska oprema za upravljanje barvNi na voljo
  • Tovarniško kalibracijsko poročiloNi na voljo

  Oblika

  • Sprednja barvaPomladno zelena
  • Rear ColorBela
  • Barva stojalaPomladno zelena
  • Vrsta stojalaHAS
  • Po višini nastavljivo stojalo120.0±5.0mm
  • Nagib-2.0˚(±2.0˚) ~ 15.0˚(±2.0˚)
  • Vodoravni zasukNi na voljo
  • Navpični zasukNi na voljo
  • Nastavek za stensko montažoNi na voljo

  Eko

  • ENERGY STARNi na voljo
  • Razred energetske učinkovitostiG
  • Reciklirana plastikaNi na voljo

  Napajanje

  • NapajanjeAC 100~240V
  • Poraba energije (najv.)Ni na voljo
  • Električna poraba (običajna)40.0 W
  • Poraba energije (DPMS)0.50 W
  • Poraba energije (izklopljeni način)Ni na voljo
  • Poraba energije (letna)58 kWh/year
  • VrstaZunanji adapter

  Dimenzije

  • Dimenzija seta s stojalom (Š x V x G)713.4 x 575.2 x 203.8 mm
  • Dimenzija seta brez stojala (Š x V x G)713.4 x 418.8 x 22.3 mm
  • Dimenzija embalaže (Š x V x G)798.0 x 124.0 x 568.0 mm

  Teža

  • Teža seta s stojalom6.7 kg
  • Teža kompleta brez stojala4.4 kg
  • Teža paketa9.4 kg

  Dodatna oprema

  • Dolžina napajalnega kabla1.5 m
  • Kabel D-subNe
  • DVI-kabelNo
  • HDMI kabelNe
  • Kabel za povezavo HDMI-ja z DVI-jemNe
  • HDMI to Micro HDMI CableDa
  • Kabel DPNe
  • Kabel USB Tip-CDa
  • Thunderbolt 3 CableNe
  • Mini-Display razdelilnikNe
  • Namestitveni CDNe
  • Zvočni kabelNe
  • USB 2.0 CableNe
  • USB 3.0 CableNe
  • Remote ControllerDa
  • CameraDa

Dodatne informacije

Proizvajalec

Samsung

Velikost ekrana

32