Opis

Izjemen spekter kontrasta in zvoka

Izjemen spekter kontrasta in zvoka

Globoki črni in čisti belci z vgrajenim LED nizom na zaslonu

Neposredni polni niz

Koncentrirana območja natančno vodenih LED diod prikazujejo ultra globoko črno in čisto belo.

Neposredni polni niz

Inteligenca za veličastno sliko in zvokom

Kvantni procesor 4K

Kvantni procesor 4K poganja vsestransko zmogljivost, inteligentno optimizira sliko, zvok in drugo, kar vam omogoča resnično osupljivo doživetje gledanja.Kvantni procesor 4K

* Izkušnje z ogledom se lahko razlikujejo glede na vrsto vsebine in obliko. Povečevanje obsega morda ne velja za povezavo z računalnikom in način igre.

Milijarda barvnih odtenkov s Quantum Dot

100% barvna prostornina s kvantno piko

Tehnologija Quantum Dot prinaša najboljšo sliko doslej. S 100%barvno glasnostjo Quantum Dot vzame svetlobo in jo spremeni v dih jemajočo barvo, ki ostane resnična pri kateri koli stopnji svetlosti.

100% barvna prostornina s kvantno piko

* 100% barvna glasnost, izmerjena v načinu filma in barvnem prostoru DCI-P3, certificirana s strani VDE.

Kinematografska lestvica v globljem kontrastu

Kvantni HDR 12x

Doživite poglobljeno barvo z globljimi podrobnostmi in kontrastom. Quantum HDR 8x vas pripelje na novo raven HDR.

* Obseg svetilnosti Quantum HDR temelji na internih standardih testiranja in se lahko spreminja glede na pogoje ali specifikacije ogleda.

Kvantni HDR 12x

Briljantna barva z vsakega pogleda

Širok kot gledanja

Širok kot gledanja omogoča ogled briljantnih barv iz več zornih kotov z manj barvnega popačenja. Tudi če gledate s strani, vsakič dobite celotno sliko.

Širok kot gledanja

Okolica se spreminja, slika ostane popolna

Prilagodljiva slika

Doživite popolno sliko, ne da bi pri tem spreminjali nastavitve, saj samodejno spremeni svetlost in kontrast zaslona glede na stanje gledanja in vsebino, ki jo gledate.

Širok kot gledanja

Zvok, ki se premika z dejanjem

Zvok za sledenje objektom (OTS)

Doživite nianso v vsakem prizoru z zvokom, ki sledi vsakemu gibanju. Z namenskimi zvočniki za vžig lahko doživite realističen 3D zvok, ki vas potegne bližje.

Zvok za sledenje objektom (OTS)

TV in zvočna vrstica sta v popolni harmoniji

Q-simfonija

Obkrožite se z zvokom televizije in zvočno vrstico, usklajeno usklajeno. Q-Symphony edinstveno omogoča sočasno delovanje zvočnikov televizorja in zvočne vrstice za boljši prostorski učinek brez utišanja zvočnikov televizorja.

* Q-Symphony je na voljo samo z združljivim zvočnim trakom. Preverite združljivost Q-Symphony v specifikacijah izdelka soundbar.

Simulirana grafika zvočnih valov s televizorja in zvočne vrstice prikazuje tehnologijo Q Symphony, ko skupaj predvajata zvok.

Samodejno optimiziran zvok, ki ustreza vašemu prostoru

SpaceFit zvok

Uživajte v optimiziranem zvoku v skladu z namestitvenim okoljem, ne glede na to, ali je na steni ali na mizi, kar zagotavlja optimalno zvočno izkušnjo.

SpaceFit zvok

Ujemite vsako besedo brez motenj

Aktivni ojačevalnik glasu (AVA)

Na novo dodana inteligenca hrupa v realnem času. Ko se v bivalnem okolju pojavi hrup, bi to lahko zmotilo gledalce. Vendar AVA pomaga poudariti glas prizora, tako da lahko televizija gledalcem ponudi jasne dialoge.

Aktivni ojačevalnik glasu (AVA)

Izjemne izboljšave gibanja v 4K 120Hz

Motion Xcelerator Turbo+

Premagajte vsakega sovražnika, tudi z ogromno hitrostjo. Z izjemnimi izboljšavami gibanja do 4K 120Hz lahko uživate v igranju z izjemno gladkim dejanjem brez zamika in zamegljenosti gibanja.

Motion Xcelerator Turbo+

Scene, ki spreminjajo igre

Super Ultrawide GameView & Game Bar

Razmerje zaslona 21: 9 in 32: 9 vam daje dodatno območje gledanja, ki ga potrebujete za čim večjo igralno izkušnjo in za zmago. Optimizirajte svoje igranje z igralno vrstico, zaslonskim menijem, ki vam omogoča, da v realnem času prilagodite razmerje med zaslonom, preverjanje zakasnitve vhoda, FPS, HDR, nastavitve brezžičnih slušalk in drugo.

* Super UltraWide GameView je na voljo samo za ultra široko podprte igre in računalniške igre.
* Nekatere igre ne podpirajo ali so omejene pri uporabi te funkcije.* Morda bo potrebna sprememba ločljivosti zaslona z zunanje naprave.
* Ni na voljo v Q60A 32 ‘

QLED TV 32: 9 in 16: 9 možnosti razmerja stranic super ultra širokega pogleda iger, do katerih lahko med igranjem video iger dostopate prek igralne vrstice QLED TV, ki omogoča več kontrol v igri z različnimi nastavitvami.

Igranje HDR z nizko zakasnitvijo, brez solz in brez mucanja

FreeSync Premium Pro

S certificirano osnovno tehnologijo AMD FreeSync Premium Pro ™ boste doživeli manjše jecljanje in trganje zaslona ter vrhunsko kombinacijo gladkega igranja pri največjih zmogljivostih, izjemne slike z visokim dinamičnim razponom in nizko zakasnitvijo za resnično zmagovalno igro.

FreeSync Premium Pro

Delajte in se učite od doma

Računalnik na televizorju

Uživajte v vseh možnostih, ki jih lahko naredite. Preprosto dostopajte do računalnika, prenosnega računalnika in mobilnega telefona brez težav na televizorju.

* Oddaljena povezava z računalnikom je podprta samo za Windows 10 Professional ali novejšo različico ter Mac OS 10.5 ali novejšo.
* Za povezovanje pametnega telefona s programom Samsung Dex je potrebna združljiva mobilna naprava.
* Razpoložljivost storitev se lahko spremeni brez predhodnega obvestila.
* Potrebna je internetna povezava na televizorju in računalniku.

V domači pisarni v dnevni sobi televizor QLED prikazuje funkcijo PC na televizorju, ki omogoča povezavo domače televizije s pisarniškim računalnikom.

Oglejte si vse na enem zaslonu

Več pogledov

Oglejte si, kaj je na televizorju in mobilnem telefonu na istem zaslonu hkrati. Ne glede na to, ali gre za statistiko v živo za šport ali video vodiče za igre, preprosto povežite telefon in več zaslonov, kot še nikoli doslej.

Skupina ljudi uporablja funkcijo QLED TV Multi view, da uživa v nogometni tekmi in si na istem zaslonu hkrati ogleda informacije o igri po igri.

* Podpira pametni telefon s sistemom Android OS in iOS. Podrobnosti o združljivih mobilnih napravah najdete na strani za podporo.

Za povezavo se preprosto dotaknite

Dotaknite se Pogled

Zrcaljenje filmov ali glasbe z mobilnega telefona na televizijo je preprosto kot dotik. Ko se z mobilnim telefonom dotaknete televizorja, televizor samodejno zazna dotik in se zrcali. Tako lahko hitro in enostavno preklopite na televizor in še naprej uživate v svoji najljubši vsebini.

* Pogled z dotikom je na voljo v napravah Samsung Galaxy z operacijskim sistemom Android 8.1 in novejšim.* Ni na voljo v Q60A 32 “

Za povezavo se preprosto dotaknite

Izberite katerega koli glasovnega pomočnika, na katerega ste navajeni

Več glasovnih pomočnikov

Izberite svojega najljubšega glasovnega pomočnika; Bixby, Amazon Alexa ali Google Assistant. Prvič so vsi vgrajeni v vaš Samsung televizor in tako zagotavljajo optimalno doživetje zabave in napreden nadzor v vašem domačem domu.

* Samsung lahko kadar koli in po lastni presoji brez predhodnega opozorila ali obvestila spremeni storitve glasovnega pomočnika ali začasno ustavi in/ali preneha zagotavljati storitve glasovnega pomočnika ali kateri koli del storitev glasovnega pomočnika. Vsebina, televizijske storitve in zmogljivosti na sliki morda niso na voljo v vseh regijah in na vseh območjih.
* Glasovni ukazi Bixby prepoznajo angleščino (ZDA/Združeno kraljestvo), francoščino, španščino, nemščino, italijanščino, kitajščino in korejščino. Ne prepoznajo se vseh naglasov, narečij in izrazov.
* Amazon, Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke družbe Amazon.com, Inc. ali njenih podružnic.* Google je blagovna znamka podjetja Google LLC.

Več glasovnih pomočnikov

Brezplačna televizija, brez povezav

Samsung TV Plus

Uživajte v brezplačni pretočni televizijski vsebini v živo z našimi navideznimi kanali, Samsung TV Plus. Izbirajte med različnimi kanali, ki ponujajo vsebino za vse interese, ki so trenutno v trendu. Ni treba vprašati prijatelja, katera vsebina je v teh dneh vroča. Samo vklopite Samsung TV Plus in ugotovite.

* Vsebinske storitve se lahko razlikujejo glede na regijo in se lahko spremenijo brez obvestil.

Samsung TV Plus

Preživite čas za gledanje, ne za iskanje

Univerzalni vodnik

Spoznajte izkušnjo brskanja po vsebini, ki pospeši iskanje vsebin za gledanje na televiziji v živo in OTT. Zdaj lahko preprosto najdete svoje najljubše filme in TV -oddaje na enem mestu.

* Vsebinske storitve se lahko razlikujejo glede na regijo in se lahko spremenijo brez obvestil.

Univerzalni vodnik

Dom je tam, kjer je zdravje

Samsung Health

Nov eco na TV, ki prinaša bolj zdravo življenje. Obvladajte svojo vadbo s pomočjo fotoaparata, spremljajte dnevno statistiko, sinhronizirano iz aplikacije Samsung Health, in dostopajte do vsebine vodilnih partnerjev v industriji fitnesa in pozornosti na enem mestu.

Samsung Health

* Za najboljše rezultate Smart Trainer potrebuje združljivo spletno kamero. Spletna kamera se prodaja ločeno.
* Razpoložljivost ponudnikov storitev vsebine in kasnejših vsebin za fitnes se lahko razlikujejo glede na državo in regijo.
* Uporaba vsebine Samsung Health lahko zahteva dodatno plačilo* Razpoložljivost storitev se lahko spremeni brez predhodnega obvestila.
* Zahteva, da je uporabnik prijavljen v isti račun Samsung na televizorju in mobilni napravi.
* Za sinhronizacijo zdravstvenih podatkov je potrebna združljiva mobilna naprava, nosljiva s podporo za Samsung Health.

Specifikacije

 • Picture EngineKvantni procesor 4K
 • Barva100% barvna prostornina s kvantno piko
 • Ambient ModeAmbient Mode+
 • Samsung SMART TVPametno

Serija

 • 8

Zaslon

 • Velikost zaslona55 “
 • Resolucija3.840 x 2.160

Video

 • Picture EngineKvantni procesor 4K
 • PQI (indeks kakovosti slike)3800
 • HDR (visok dinamični razpon)Kvantni HDR 12x
 • HDR 10+Certificirano (HDR10+)
 • KontrastNeposredni polni niz 8x
 • HLG (hibridna gama hlodov)Da
 • Barva100% barvna prostornina s kvantno piko
 • Kot gledanjaŠirok kot gledanja
 • Mikro zatemnitevVrhunsko zatemnitev UHD
 • Izboljšanje kontrastaDa
 • Auto Motion PlusDa
 • Način filmaDa
 • Podpora v naravnem načinuDa

Zvok

 • Dolby Digital PlusDa
 • Dekoder Dolby 5.1Da
 • Zvok sledenja objektomOTS
 • Q-simfonijaQ-simfonija
 • Izboljšanje dialogaDa
 • Zvočni izhod (RMS)60
 • Vrsta zvočnika2.2.2CH
 • NizkotonecDa
 • Povezava za več sobDa
 • Bluetooth zvokDa

Pametna storitev

 • Samsung SMART TVPametno
 • Operacijski sistemTizen ™
 • BixbyAngleščina ZDA, angleščina UK, Indija angleščina, korejščina, francoščina, nemščina, italijanščina, španščina, BR portugalščina (funkcije se razlikujejo glede na jezik)
 • Glasovna interakcija daljnega poljaDa
 • Spletni brskalnikDa
 • Podpora za aplikacije SmartThingsDa
 • GalerijaDa

Konvergenca

 • TV na mobilno – zrcaljenjeDa
 • Mobilni televizor – zrcaljenje, DLNADa
 • Dotaknite se PogledDa
 • Digitalni butlerDa
 • Več pogledovDa
 • Sound WallDa
 • Oddaljen dostopOsnovno
 • 360 video predvajalnikDa
 • Podpora za 360 kameroDa
 • Bluetooth z nizko porabo energijeDa
 • WiFi DirectDa
 • Zvok televizije na mobilno napravoDa
 • Zrcaljenje zvokaDa

Diferenciacija

 • Analogni čisti pogledDa
 • Trojna zaščitaDa

Tuner/oddajanje

 • Digitalno oddajanjeDVB-T2CS2
 • Analogni sprejemnikDa
 • TV ključDa

Povezljivost

 • HDMI4
 • USB2
 • Ethernet (LAN)Da
 • Digitalni avdio izhod (optični)1
 • RF vhod (zemeljski / kabelski vhod / satelitski vhod)1/1 (skupna uporaba za kopenske)/1
 • HDMI A / Povrat Ch. PodporaDa
 • eARCDa
 • Hitro stikalo HDMIDa
 • Vgrajen brezžični LANDa (WiFi5)
 • BluetoothDa (BT4.2)
 • Anynet+ (HDMI-CEC)Da

Oblikovanje

 • OblikovanjeEleganten Q
 • Vrsta okvirja4 Brez okvirja
 • Tanek tipTanek videz
 • Barva sprednje straniOgljikovo srebro
 • Vrsta stojalaPLIVAČA PLOŠČA
 • Barva stojalaPESEK OGLJIK

Dodatna funkcija

 • Prilagodljiva slikaDa
 • Aktivni ojačevalnik glasuDa
 • Prilagodljiv zvokPrilagodljiv zvok+
 • AI UpscaleDa
 • Ambient ModeAmbient Mode+
 • Odkrivanje svetlosti/barveOdkrivanje svetlosti/barve
 • Accessibillity – Glasovni vodnikZAE: UK angleško, francosko / AFR: UK angleško, francosko, portugalsko / Egipt, Libija: UK angleško, francosko, nemško, špansko
 • Dostopnost – Zaslon menija za učenje televizorja / meni za učenjeZAE: UK angleško, francosko / AFR: UK angleško, francosko, portugalsko / Egipt, Libija: UK angleško, francosko, špansko
 • Dostopnost – drugoEnlgarge / High Contrast / Multi-output Audio / SeeColors / Inverzija barv / Lestvica sivine / Zoom znakovnega jezika / Počasna ponovitev gumba
 • Digitalni čisti pogledDa
 • Samodejno iskanje kanalovDa
 • Samodejni izklopDa
 • Napis (podnaslov)Da
 • Connect Share ™ (HDD)Da
 • ConnectShare ™ (USB 2.0)Da
 • EPGDa
 • Razširjen PVRDa
 • FreesyncFreeSync Premium Pro
 • Način snemanja filmov (FMM)Da
 • Jezik OSDLokalni jeziki
 • BT HID VgrajenDa
 • Podpora USB HIDDa
 • Teletekst (TTX)Da
 • Časovni premikDa
 • Podpora IPv6Da
 • Podpora za MBRDa

Ekološka funkcija

 • Eko senzorDa
 • Razred energetske učinkovitostiB

Moč

 • NapajanjeAC100-240V 50/60Hz
 • Poraba energije (maks.)240
 • Poraba energije (stanje pripravljenosti)0,50
 • Poraba energije (tipično)154
 • Najvišje razmerje svetilnosti75
 • Letna poraba energije (standard EU)225

Dimenzija

 • Velikost paketa (ŠxVxG)1459 x 845 x 178
 • Velikost kompleta s stojalom (ŠxVxG)1227,6 x 783,4 x 255,8
 • Velikost brez stojala (ŠxVxG)1227,6 x 706,7 x 54,7
 • Stojalo (osnovno) (ŠxG)390,0 x 255,8

Utež

 • Teža paketa27,0
 • Nastavite težo s stojalom21,0
 • Nastavite težo brez stojala17.9

Dodatna oprema

Dodatne informacije

Proizvajalec

Samsung

Velikost ekrana

55