Opis

Opis izdelka

Televizor, ko je vklopljen. Umetnina, ko je izklopljen

 

Zasnovan kot okvir

Kot pravi okvir

Frame je televizor z elegantnim in sodobnim okvirjem, ki se preprosto zlije z vašim dekorjem. Ni samo televizor, ki prostoru daje stil, ampak postane del vaše galerije kot prava umetnina.

 

Stil po vaši meri

Prilagodljiv okvir

Frame televizor izbiro glede okvirja in barve prepušča vam. Izberite okvir po meri, ki se popolnoma ujema z vašim prostorom, okusom ali umetniškimi deli – zahvaljujoč magnetom lahko stil zlahka spreminjate tako, da okvir preprosto pritrdite in snamete.

* Vsak prilagodljivi okvir je na voljo ločeno. Razpoložljivost barv je odvisna od regije.

 

Polepšajte svoj prostor z umetnostjo

Umetniški način

Doživite moderni način prikaza svoje umetniške zbirke, ki vključuje vse od velikih umetnin do vaših najljubših fotografij. Ko je vklopljen, je izjemen televizor, ko je izklopljen, pa je videti kot umetnina.

 

Oglejte si svet v QLED-tehnologiji

100-odstotni barvni volumen s kvantnimi točkami

Samsung tehnologija kvantnih točk zagotavlja 100-odstotni barvni volumen, medtem ko dvojna LED-tehnologija izboljša kontrast na podlagi temperature ozadja in prikaže optimalni ton barve. Združeni pa tehnologiji nudita realističen prikaz barv ter ohranita bogate podrobnosti in teksturo, ne glede na kot gledanja.

* QLED-tehnologija je s strani Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE) prejela certifikat za 100-odstotni barvni volumen. * 100-odstotni barvni volumen je izmerjen v skladu z DCI-P3 standardom, ki je potrjen s strani VDE.

 

Kot pravi okvir

Stenski nosilec brez odmika

Namestitev Frame televizorja je hitra in enostavna, za popoln kot gledanja pa ga lahko preprosto nagnete na stran, nazaj ali naprej. Čudovit je z vseh strani, hkrati pa se popolnoma zlije z vašim prostorom.

* Merjeno od zadnjega roba televizorja je odmik odvisen od načina namestitve in vrste stene. * Če stena ni 100-odstotno ploska ali pod pravim kotom glede na tla ali če je televizor nepravilno nameščen, se lahko med steno in televizorjem pojavi manjši odmik. * Dejanski kot pri nagibu se lahko razlikuje glede na velikost izdelka.

 

Ohranja nemoten pogled

Ena skoraj nevidna povezava

Bolje izkoristite prostor okoli Frame televizorja. Ena skoraj nevidna povezava skrije kable, da lahko svoje naprave povežete preko postaje One Connect brez navlake ali zapletanja.

* Naprave morate priklopiti v postajo One Connect. * Samo za združljive naprave.

 

Spremenite sobo v galerijo

Art Store- trgoviina z umetninami

Začnite s poskusnim obdobjem na Frame televizorju in odkrijte vse čudovite vsebine v trgovini z umetninami. Če postanete polnopravni član, vam je na voljo neomejen dostop do umetniških in fotografskih zbirk, med katerimi so tako klasična kot sodobna dela.

* Trgovina z umetninami morda ni na voljo v nekaterih državah. * Umetniška dela v Trgovini z umetninami se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

 

Uživajte v umetninah, ki so izbrane posebej za vas

Samodejna izbira

Frame televizor se nauči, kaj vam je všeč, in vam samodejno priporoča umetniška dela za steno. Prav tako vas obvešča o novih in priljubljenih umetninah.

 

Izberite svoje priljubljene

Priljubljene

Ustvarite galerijo po svojem okusu in polepšajte dnevno sobo z izbranimi umetninami. Izberite in označite svoja priljubljena dela in si jih oglejte na enem mestu.

 

Uokvirite svoje najdragocenejše trenutke

Moja zbirka

* Osebne fotografije, naložene na Frame televizor, bodo prikazane z izvorno ločljivostjo. Priporočamo prikaz slik z najmanj 4K-ločljivostjo (3840*2160 slikovnih pik). * Na voljo samo za združljive naprave.

Naložite svoje nove fotografije in jih pokažite. Fotografije preprosto pošljite na Frame televizor prek svojega mobilnega telefona ali jih naložite na USB-ključek

 

Zazna svetlobo za popolno svetlost

Senzor svetlosti

Zahvaljujoč senzorju svetlosti si lahko umetniška dela ogledate, kakor so bila zamišljena. Senzor zaznava svetlobo v okolju ter samodejno uravnoteži svetlost in barvne tone zaslona za zagotavljanje naravne osvetlitve.

* Senzor svetlosti deluje, ko je vklopljen v Umetniškem načinu. Delovanje je lahko odvisno od svetlobnih pogojev.

 

Zazna vašo prisotnost

Senzor gibanja

Ko ste v bližini, vas senzor gibanja zazna in spremeni televizijski zaslon v umetnino, da lahko preprosto uživate v svojih najljubših umetniških delih. Ko odidete, se izklopi in varčuje z energijo.

* Senzor gibanja deluje, ko je vklopljen v Umetniškem načinu. Delovanje je lahko odvisno od svetlobnih pogojev.

 

Optimizirana slika v vsaki svetlobi

Prilagodljiva slika

Frame televizor pametno analizira svetlobo prostora in videovsebino ter jo samodejno prilagodi, da lahko uživate v naravnem videzu slike z optimalno svetlostjo in kontrastom ne glede na pogoje osvetlitve. Vi se samo sprostite in prepustite Frame televizorju, da opravi svoje.

 

Naj vam nič ne uide

Active Voice Amplifier (AVA)

Zdaj vam ni treba skrbeti, da bi zamudili kakšen pogovor. Active Voice Amplifier v realnem času identificira hrup iz okolja ter izpostavi in ojača zvok na televizorju, da razločno slišite čisto vsak pogovor. Tako vam ni treba povečati glasnosti, saj boste slišali vsako besedo.

 

Od gledanja k doživljanju

Zrcaljenje zaslona mobilne naprave

Ne prekinite gledanja priljubljene oddaje na mobilni napravi in z njim nadaljujte na Frame televizorju. Televizor uporablja SmartThings aplikacijo za zrcaljenje vsebin, lahko pa ga preko AirPlay 2 združite tudi z Apple napravami.

 

Enostavno zrcaljenje na dotik

Gledanje na dotik

Filme in glasbo lahko z dotikom zrcalite s pametnega telefona na Frame televizor. Ko se na pametnem telefonu dotaknete The Frame, televizor zazna dotik in samodejno začne z zrcaljenjem. Tako lahko hitro in enostavno preklopite na Frame televizor ter nadaljujete z uživanjem v priljubljenih vsebinah.

* Samo za združljive naprave. * Ta storitev deluje samo z vklopljenim mobilnim telefonom

 

Doživite še več

Multi View

Razdelite zaslon Frame televizorja ter hkrati spremljajte dogajanje na televizorju in svoji mobilni napravi. Preprosto povežite mobilno napravo s svojim televizorjem ter po želji prilagodite velikost videa in nastavitve zvoka. S Frame televizorjem je izbira vaša.

* Razpoložljivost tehnologije, značilnosti, grafičnega uporabniškega vmesnika (GUI) in pametnih funkcij je odvisna od regije, ponudnika storitev, omrežnega okolja, mobilnih naprav ali televizorja ter se lahko spremeni brez predhodnega obvestila. * Dejanska uporabniška izkušnja se lahko razlikuje. * Samo za združljive naprave.

Tehnične podrobnosti
Ločljivost zaslona
4K-UHD 3840×2160
Vrsta zaslona
QLED LCD
HDR
HDR10
Operacijski sistem
Tizen
Dimenzije naprave s stojalom (ŠxVxG)
72,9×45,2×14,3
Garancija v letih
2
Diagonala zaslona
81 cm (32″)
Lastna frekvenca zaslona
60 Hz
Izhod za slušalke
ne
Internetni priključek (brezžični WLAN)
da
Dimenzije naprave brez stojala (DxVxŠ)
72,9×41,9×2,5
Stojalo
L-D nogice
Razred energijske učinkovitosti
G

Dodatne informacije

Darilo

Komplet za čiščenje TV zaslona (čistilo + krpa iz mikrovlaken)

Proizvajalec

Samsung

Velikost ekrana

32