Opis

QE43LS03AAUXXH

 • Naredite si svoj televizor
 • Sodoben dizajn okvirja
 • Več barv, več stilov, več vas
 • Odkrijte nova mesta, kjer lahko pokažete svoj slog

Izberite barvo

 • Okvir je nameščen na steni domače notranjosti, njegova moderna oblika okvirja pa se zlije z ostalimi okvirji za slike na steni.
  Sodoben dizajn okvirja
 • Nastavljiv okvir
 • Umetniški način

Naredite si svoj televizor

Okvir je razdeljen na 4 odseke. Vsak prerez prikazuje drugačno umetniško delo in poudarja eno od različnih prilagodljivih značilnosti okvirja, vključno z barvo okvirja, slogom okvirja in dodatkom za ateljejsko stojalo.

* Slike so simulirane in so samo za ponazoritev. Videz, zasnova in specifikacije grafičnega uporabniškega vmesnika (GUI), ki ne vplivajo na delovanje izdelka, se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. * Nastavljiv okvir se prodaja posebej.

Svetovna številka 1 TV znamka že 15 let

.

* Samsung je že 15 let na prvem mestu med blagovnimi znamkami televizorjev. * Vir – Omdia, januar 2021. Naročilo glede na dostave. Samsung ne podpira rezultatov. Za kakršno koli zanašanje na te rezultate je izključno odgovorna tretja oseba.

Okvirni televizor, ki je nameščen na podstavku televizorja in prikazuje modro tematsko sliko, je prikazan v polovičnem pogledu.Okvirni televizor, ki je nameščen na podstavku televizorja in prikazuje modro tematsko sliko, je prikazan v polovičnem pogledu.
“Izgleda neverjetno, če tako stojim na steni. Ko je na njem prikazana umetnost, je videti izjemno realno. «

65-palčni Smart Art TV QLED 4K HDR Smart TV (2020), Samsung.com

* Slike so samo za ilustracijo in so namenjene boljšemu razumevanju.Moški se nasmehne za kamero.Moški se nasmehne za kamero.

Karkoli vam naredi okvir za fotografije, The Frame to naredi še lepše.

Sodoben dizajn okvirja

Zasnova okvirja, ki jo navdihuje minimalizem, se brez težav zlije z vašo notranjostjo. Njegov tanjši in harmonični enobarvni zaključek na hrbtni strani daje prefinjen videz iz vseh kotov. Priključite povezovalni kabel One Invisible in odkrijte, zaradi česar je The Frame sodobna mojstrovina – med vklopom ali izklopom.

Okvir je nameščen na steni domače notranjosti, njegova moderna zasnova okvirja pa se zlije z drugimi okvirji za slike na steni.

Več barv, več stilov, več vas.

Nastavljiv okvir

Uživajte v dveh možnostih sloga okvirja. Sodoben slog okvirja je v beli, tikovini in rjavi barvi, novi okvir Bevel pa v beli in rdeči opeki. Magnetna aplikacija, ki je enostavna za uporabo, olajša preklapljanje med barvami in slogi ter iskanje pravega videza za vaše razpoloženje.

* Prilagodljivi okvirji se prodajajo ločeno. Razpoložljive barve in slog se lahko razlikujejo glede na regijo ali velikost televizorja. * Prilagodljiva združljivost okvirja temelji na vrsti okvirja. Sodobni tip je združljiv s 43-palčno ~ 75-palčno paleto televizorjev Frame, medtem ko je tip Beveled združljiv s 65-palčnimi in 55-palčnimi modeli.

Prilagodljiv okvir okvirja prikazuje sposobnost magnetnega pritrjevanja sodobnih stilov okvirjev The Frames Modern in Beveled ter razpoložljive barve tikovine, rjave, opečno rdeče in bele barve za vsak slog okvirja.

Škatla ima stenski nosilec, ki je enostaven za namestitev, in napravo Frame izjemno trdno drži na steni.

Tanek stenski nosilec

Tako kot pravi okvir tudi tanek stenski nosilec pritrdi napravo Frame neposredno na steno. Ko je nameščen, mu vrtljivi nosilec omogoča, da zasukate kot vašega televizorja, da ga pravilno prilagodite. Na voljo imate celo možnost, da okvir pokončno obesite v pokončnem načinu.

* Oddaljenost od zadnjega dela televizorja se lahko razlikuje glede na postavitev in vrsto stene. * Med steno in televizorjem se lahko pojavi majhna reža, če stena ni 100% ravna ali pod kotom ali če je nepravilno nameščena. * Dejanski kot nagiba se lahko razlikuje glede na velikost izdelka. * Pokončni način je združljiv samo s 43-palčnim okvirjem The Frame na 32-palčnem ali 43-palčnem tanko stenskem nosilcu.

Okvir, obešen na steno s tankim stenskim nosilcem, prikazuje komaj vidno razdaljo med televizorjem in steno, pa tudi prozorno žico One Invisible Connection.

En podstavek se premika gor in dol, drugi pa v vse smeri

Izklopite okvir in pustite, da vaše najljubše umetniško delo nastavi razpoloženje.

Umetniški način

Izklopite Frame in si oglejte, kako s pritiskom na gumb neverjetno televizijo potiska v zasebno umetniško galerijo. Umetniški način vam omogoča, da svojo osebno umetniško zbirko predstavite z neverjetno paleto urejenih stvaritev – prilagojenih in nadzorovanih tako, kot želite.

* Umetniški način (pametna storitev) in grafični uporabniški vmesnik (grafični uporabniški vmesnik) se lahko razlikujeta glede na model in regijo.

Slika uporabniškega vmesnika Art Mode prikazuje sliko mostu in vode, izbranih med številnimi drugimi umetniškimi deli.

Izbira svetovnega razreda je na dosegu roke

Art Store

Ustvarite svojo lastno umetniško zbirko z naraščajočo knjižnico z več kot 1400 umetniškimi deli svetovno znanih ustanov. Od najljubših klasik do sodobnih čudes do osupljivih fotografij Art Store ponuja neomejen dostop do različnih vsebin.

* Art Store morda ni na voljo v nekaterih državah. * Umetnine v trgovini Art Store se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. * Za dostop do celotne izbire Art Store zahteva naročnino. Za naročnino se zaračunajo pristojbine.

Okvir je prikazan med različnimi umetniškimi deli.

Čuti tvojo prisotnost

Senzor gibanja

Ko zazna, da ste vstopili v sobo, se okvir samodejno vklopi in prikaže vaše umetniško delo. Ko zapustite sobo, se ta takoj izklopi, da prihrani energijo.

* Senzor gibanja lahko aktivirate v meniju z nastavitvami načina Art. * Senzor gibanja je onemogočen v naslednjih državah: Kitajska, Tajska, Uzbekistan, Ukrajina in Saudova Arabija. * Občutljivost senzorja gibanja je lahko odvisna od osvetlitve.

Umetniško delo, vedno v najboljši luči

Senzor svetlosti

Če se svetlobne razmere v prostoru spremenijo, senzor svetlosti na napravi Frame samodejno prilagodi svetlost in barvo zaslona, ​​hkrati pa ohrani naravni videz in barvo vizualnih elementov na zaslonu.

* Učinkovitost se lahko razlikuje glede na svetlobne pogoje.

Prikazan je učinek svetlobnega senzorja The Frame. Na levi ravni osvetlitve umetniškega dela na zaslonu ustreza stopnji osvetlitve dnevne sobe. Na desni so stopnje svetlosti slike zmanjšane, da ustrezajo nastavitvam slabe osvetlitve dnevne sobe.

Popoln okvir tudi za osebne fotografije

Moja zbirka

Umetniško delo ni edino, kar lahko prikažete na televizorju. Fotografije pošljite v The Frame s telefonom ali bliskovnim pogonom USB in delite mojstrovino, ki ste jo naredili sami.

* Osebne fotografije, ki jih naložite v okvir, bodo prikazane v prvotni ločljivosti. * Pomnilnik za shranjevanje 1200 fotografij temelji na velikosti datoteke 5 MB na shranjeno fotografijo. * Za najboljše rezultate pri prikazu osebnih fotografij priporočamo ločljivost slike 4K (3840 * 2160) ali več. * Če želite telefon povezati z The Frame, morata biti televizor in telefon povezana v isto omrežje Wi-Fi. * Samo za združljive naprave

Več možnosti za prilagajanje umetniških del in fotografij

Milijarda barvnih odtenkov s tehnologijo Quantum Dot

100-odstotna barvna prostornina s kvantnimi pikami

Tehnologija kvantnih pik zagotavlja najboljšo sliko doslej. Z 100-odstotno barvno prostornino Quantum Dot prevzame svetlobo in jo spremeni v dih jemajočo barvo ter ostane izviren na kateri koli stopnji osvetlitve.

* 100% barvna glasnost, izmerjena v načinu gledanja filmov s certifikatom VDE in barvnem prostoru DCI-P3.

Okvir na stojalu Studio je v sobi, polni belih balonov. V različnih živih barvah so vidni samo baloni na zaslonu.

Začne se s 4K AI procesorjem naslednje stopnje

4K kvantni procesor

Okvir poganja Samsungov lastni kvantni procesor 4K, motor za umetno inteligenco in rezultat tridesetih let vodilnega strokovnjaka na področju polprevodnikov. Zmogljivosti umetne inteligence tako v sliki kot v zvoku mu omogočajo učenje, prilagajanje in izboljšanje za ustvarjanje izkušnje gledanja na višji ravni.

Na zaslonu Frames je prikazana slika morskega vala med sončnim zahodom v visoki ločljivosti. Za videz za sliko je simulirana grafična zasnova strojne opreme, na kateri je viden procesorski čip z logotipom Samsung in AI Quantum Processor 4K.

Samodejno optimizirana slika v katerem koli svetlobnem okolju

Prilagodljiva slika

Okvir analizira svetlost sobe na podlagi štirih nastavitev – temna, običajna, svetla in izjemno svetla – in stopnja svetlosti vaše vsebine ter samodejno prilagodi nastavitve svetlobe in kontrasta televizorja, tako da tisto, kar gledate, vedno izgleda najbolje .

Okvir je razdeljen na dva dela. Na levi je grafika svetlobnega merilnika, ki prikazuje stopnjo svetlosti slike na zaslonu, ki se zmanjša, da ustreza nastavitvam šibke svetlobe v sobi. Na desni je grafika svetlobnega merilnika, ki prikazuje stopnje svetlosti slike na zaslonu, ki ustrezajo stopnji svetlosti prostora.

Naredite več od doma z The Frame

Naj The Frame postane vaša profesionalna delovna postaja

PC na TV

Z The Frame obstaja toliko načinov, kako ostati produktiven od doma. Samodejno prepozna vaš pisarniški računalnik in vam omogoča, da ga uporabljate neposredno na televizorju. Zaslon delite neposredno z bližnjim osebnim računalnikom ali prenosnikom. Preprosto povežite miško in tipkovnico Bluetooth in se prepričajte, kako enostavno je delati od doma.

* Oddaljena povezava z računalnikom je podprta samo za Windows 10 Professional ali novejši in Mac OS 10.5 ali novejši. * Samodejno prepoznavanje pisarniškega računalnika zahteva namestitev aplikacije Easy Connection v računalnik (ni podprto v operacijskem sistemu Mac OS). * Podpora za enostavno povezavo z zaslonom se lahko razlikuje glede na vrsto modela in datum. Za razpoložljivost posameznega modela glejte specifikacije izdelka. * Za povezavo pametnega telefona s Samsung Dex je potrebna združljiva mobilna naprava. * Razpoložljivost se lahko spremeni brez predhodnega obvestila. * Za televizor in računalnik je potrebna internetna povezava.

Ženska s pisarniškim računalnikom dela doma na svojem TV zaslonu. Zaslon okvirja ima različna okna za produktivnost v pisarni.

Več načinov za takojšnje povezovanje

Kartiranje mobilnega telefona

Ali želite nadaljevati video klic na večjem zaslonu? S pametnimi napravami SmartThings v napravi Android ali Apple AirPlay na iPhonu lahko pametni telefon preslikate na okvir za večjo in boljšo izkušnjo video klepeta.

Moški je v dnevni sobi in uporablja televizijski zaslon za video klepet z različnimi ljudmi. Pod njegovim televizorjem je njegov pametni telefon, ki prikazuje isti video pogovor. Prikaže se logotip za Samsung SmartThings in Works with Apple AirPlay.

* Ta storitev deluje samo, ko sta televizor in mobilni telefon vklopljena. * Apple in AirPlay 2 sta blagovni znamki družbe Apple Inc., ki je registrirana v ZDA in drugih državah. AirPlay 2 zahteva iOS 12.3 ali novejšo različico ali macOS 10.14.5 ali novejšo različico. * Funkcija AirPlay 2 je na voljo v vseh storitvah Samsung Smart od leta 2020 ali pozneje.

Prilagodljiva izkušnja na več zaslonih

Funkcija Multi View

Okvir vam omogoča ogled dveh zaslonov hkrati, tako da lahko vadite med gledanjem najljubše serije ali filma. Povežite svoj pametni telefon in se prepričajte, da vaje izvajate pravilno. Prilagodite možnosti velikosti videa in zvoka ter imate popoln nadzor nad tem, kaj in kako gledate.

* Potrebujete združljiv pametni telefon s sistemom Android ali iOS ter prenesite in namestite aplikacije SmartThings. Za več podrobnosti in združljive mobilne naprave glejte stran za podporo * Funkcija Multi View s 4 zasloni je podprta pri modelih 8K. * Funkcija ležečega pogleda je podprta pri 43-palčnih ~ 75-palčnih modelih The Frame. Pokončni način ni podprt.

Ženska vadi pred televizorjem. Na TV-zaslonu vidi tako svoj zaslon kot zaslon kondicijskega trenerja, pod televizorjem pa kamera pametnega telefona zabeleži njen trening, da ga vidi na TV-zaslonu.

Fitnes vsebine z najvišjimi ocenami na dosegu roke

Samsung Health (Preverite pravi dizajn za svojo regijo)

Z vsem na enem mestu vam Samsung Health omogoča, da ostanete na vrhu zdravja in kondicije, hkrati pa spremljate dnevne podatke o telesni pripravljenosti in dostopate do najboljših vsebin o zdravju in vadbi od doma pri najboljših ponudnikih storitev. S Smart Trainerjem, pripravljenim za kamero, lahko celo uživate v prilagojenih vadbah.

* Razpoložljivost ponudnikov vsebin in poznejših fitnes vsebin se lahko razlikuje glede na državo in regijo. * Za uporabo vsebine aplikacije Samsung Health bo morda potrebno doplačilo. * Razpoložljivost storitev se lahko spremeni brez predhodnega obvestila. * Uporabniki morajo biti prijavljeni v isti Samsungov račun na televiziji in mobilni napravi. * Sinhronizacija zdravstvenih podatkov zahteva združljivo mobilno napravo, ki jo lahko nosite s podporo za Samsung Health. * Smart Trainer zahteva združljivo kamero ali spletno kamero na vašem pametnem telefonu. Spletna kamera in združljiv telefon se prodajata ločeno. Zahtevan je račun Samsung.

Vidna je slika glavnega menija slike Samsung Health Smart Trainer ženske, ki telovadi z besedami Smart Trainer Workouts. Pod veliko sliko so različne sličice različnih video posnetkov z vajami.

Domača zabava, na pametnejši način

Smart TV, ki ga poganja TIZEN_US (preverite pravo sliko za svojo regijo)

Vaš interni portal za celovito vsebino in povezljivost SmartTV prinaša svet vsebine, ki presega izkušnjo gledanja, s pametnejšimi načini povezovanja, iskanja, upravljanja in uživanja v vsem, kar vas zabava. Spodaj je le nekaj načinov, kako SmartTV izboljša vaše vsakdanje izkušnje.

Oče in njegova dva otroka uživata v okvirju na stojalu Studio. Na zaslonu je meni uporabniškega vmesnika Univerzalnega vodnika, ki ga dekle nadzoruje z enim daljincem. Viden je logotip Smart TV, ki ga poganja Tizen.

* Pametne storitve in GUI (grafični uporabniški vmesnik) se lahko razlikujejo glede na model, regijo, jezik, mobilne naprave ali televizijski izdelek. * Za nastavitev televizorja potrebujete račun Samsung. * Dejanska uporabniška izkušnja se lahko razlikuje. * Nekatere funkcije in funkcije, ki jih ponujajo povezane naprave, morda niso podprte ali pa je njihova uporaba morda omejena. * Funkcija podpore za vžig televizorja se lahko razlikuje glede na model.

Inovativni daljinski upravljalnik Eco Remote, prvi te vrste, odstrani baterije

Daljinsko upravljanje s sončnimi celicami

Frame samodejno zazna vaše zunanje naprave, tako da so pripravljene za uporabo od trenutka, ko jih povežete. Uporabite daljinski upravljalnik One Remote za enostavno upravljanje vseh povezanih naprav in ne skrbite zaradi zamenjave baterije – tehnologija sončnih celic omogoča polnjenje notranjih luči.

* 32-palčne naprave Frame so pričakovane. * Daljinski upravljalnik s sončnimi celicami vsebuje približno 24% reciklirane vsebine.

Grafični prikaz simuliranega vala za polnjenje akumulatorja se nahaja pod daljinskim upravljalnikom Samsung One in kaže, da se polni z notranje razsvetljave.

Specifikacije

Izdelka

 • QLED

Serije

 • LS

Zaslon

 • Velikost zaslona43 “
 • Resolucija3.840 x 2.160
 • Ukrivljenost zaslonaN / A

Video posnetki

 • Sistem za obdelavo slik4K kvantni procesor
 • PQI (indeks kakovosti slike)3000
 • HDR (visok dinamični razpon)Quantum HDR
 • HDR 10+Potrjeno
 • HLG (hibridna gama gama)Da
 • KontrastMega kontrast
 • Barva100-odstotna barvna prostornina s kvantnimi pikami
 • Vidni kotN / A
 • Mikro zatemnitevVrhunsko zatemnitev UHD
 • Samodejno povečanje globineN / A
 • Povečajte kontrastDa
 • Naravni način delovanjaDa
 • Podpora naravnemu načinuDa

Zvok

 • Dolby Digital PlusDa
 • Dekoder Dolby 5.1N / A
 • Zvok, ki spremlja predmeteOTS Lite
 • Q-simfonijaDa (se ne uporablja v navpičnem položaju)
 • Zvočni predselektivni deskriptorDa
 • Zvočni izhod (RMS)20W
 • Vrsta zvočnika2CH
 • SubwooferN / A

Pametna storitev

 • Samsung SMART TVPametno
 • Operacijski sistemTizen ™
 • BixbyAmeriška angleščina, britanska angleščina, indijska angleščina, korejska, francoska, nemška, italijanska, španska, BR portugalščina (funkcije se razlikujejo glede na jezik)
 • Govorna interakcija na daljnem poljuN / A
 • Multi Voice AssistantDa (GB, GG, IM, JE, IE, FR, DE, IT, ES, AT)
 • Pomočnik Google pripravljenN / A
 • Deluje z Google AssistantomDa (samo za GB, FR, DE, IT, ES, AT, DK, IE, NL, NO, SE)
 • Sodeluje z AlexaDa (samo za GB, FR, DE, IT, ES, AT, IE)
 • TV PlusDa (samo za GB / FR / DE / IT / ES / AT / CH)
 • Internetni brskalnikDa
 • Podpora za aplikacije SmartThingsDa
 • SmartThingsN / A
 • Univerzalni vodnikDa (GB, FR, DE, IT, ES)
 • GalerijaDa

Konvergenca

 • TV na mobilnem telefonu – zrcaljenjeDa
 • Mobilni telefon na televiziji – ogled, DLNADa
 • NFC na televizijiN / A
 • Zaslon na dotikDa
 • Digital ButlerDa
 • Multi-Viewdo 2 video posnetka
 • Zvočna stenaDa
 • Oddaljen dostopOsnovno
 • 360 Video predvajalnikDa
 • Podpora za 360-stopinjsko kameroDa
 • Neposreden Wi-FiDa
 • Zvok televizorja na mobilnem telefonuDa
 • Odsev zvokaDa

Sprejemnik / oddaja

 • Digitalna radiodifuzijaDVB-T2CS2
 • Analogni sprejemnikDa
 • 2 sprejemnikaN / A
 • CI (skupni vmesnik)CI + (1,4)
 • Oddajanje podatkovHbbTV 2.0.2 (IT, GB, DE, CZ, SK, ES, PL, AT, FR, FI, EE, GR, SI, HR, BE, NL, LU, LT, HU, CH, PT, DK, ME ) / MHEG 5 (IE)
 • Podpora TV ključemDa

Povezljivost

 • HDMI4.
 • USB2.
 • Komponentni vhod (Y / Pb / Pr)N / A
 • Sestavljeni vhod (AV)N / A
 • Ethernet (LAN)Da
 • Zvočni izhod (mini vtičnica)N / A
 • Digitalni avdio izhod (optični)1.
 • RF vhod (zemeljski / kabelski vhod)1/1 (Skupna uporaba za prizemni signal) / 1
 • Ex-Link (RS-232C)N / A
 • CI reža1.
 • Podpora za HDMI A / povratni kanalDa
 • eARCDa
 • Hitro stikalo HDMIDa
 • Vgrajen brezžični LANDa (WiFi5)
 • BluetoothDa (BT4.2)
 • Anynet + (HDMI-CEC)Da

Oblikovanje

 • OblikovanjePopolnoma nov okvir
 • Vrsta okvirjaVNB
 • RezervoarjiTanek videz
 • Sprednja barvaČRNA
 • Svetlobni učinek (dekorativni)N / A
 • Tip stojalaPREPROSTO
 • Barva stojalaČRNA

Dodatne lastnosti

 • Prilagodljiva slikaDa
 • Aktivni ojačevalnik govoraDa
 • Prilagodljiv zvokPrilagodljiv zvok +
 • AI pretakanjeN / A
 • AI upscaleDa
 • Način dekorDa
 • Prepoznavanje gibanja (okvir)Da
 • Ambient ModeAmbient mode +
 • Senzor za svetlobo / barvo v okoljuZaznavanje svetlobe / barve
 • Pokončni načinN / A
 • Dostopnost – Vodič za TV na daljavo / Vodnik po zaslonuBritanski angleški, nemški, francoski, španski, italijanski, nizozemski, poljski, danski, švedski, finski, norveški, portugalski, ruski (samo pri povezovanju z omrežjem v EE, LV, LT)
 • Dostopnost – drugoPovečan / močan kontrast / večizhodni zvok / SeeColors / barvna inverzija / siva / gumb za povečavo znakovnega jezika / gumb za počasno ponovitev
 • Digitalni jasen pogledDa
 • Samodejno iskanje kanalovDa
 • Samodejni izklopDa
 • Prikaži besedilo (podnapisi)Da
 • Connect Share ™ (HDD)Da
 • ConnectShare USB (USB 2.0)Da
 • EPGDa
 • Razširjeni PVRDa (ne velja za IT)
 • FreesyncN / A
 • G-SYNCN / A
 • Filmski ustvarjalec (FMM)Da
 • OSD jezik27 evropskih jezikov + ruščina (samo pri povezovanju z omrežjem v EE, LV, LT)
 • Slika v slikiN / A
 • Vgrajen BT HIDDa
 • Podpora za USB HIDDa
 • Teletekst (TTX)Da
 • Časovni premikDa (ne velja za IT)
 • V-ChipN / A
 • Podpora za IPv6Da
 • Podpora MBRDa

Ekološke značilnosti

 • Eko senzorDa
 • Razred energijske učinkovitostiG

Moč

 • PolnjenjeAC220-240V 50 / 60Hz
 • Poraba energije (maks.)110 W
 • Poraba energije (v pripravljenosti)0,50 W
 • Poraba energije (način varčevanja z energijo)N / A
 • Poraba energije (tipična)73,0 W

Mere

 • Velikost pakiranja (ŠxVxD)1087 x 677 x 165 mm
 • Velikost izdelka s stojalom (ŠxVxG)969,5 x 591,9 x 196,8 mm
 • Velikost izdelka brez stojala (ŠxVxD)969,5 x 557,8 x 24,9 mm
 • Stojalo (normalno) (ŠxD)678 x 196,8 mm
 • Stojalo (najmanjše) (ŠxD)– x –

Utež

 • Teža paketa15,5 kg
 • Teža izdelka s stojalom8,9 kg
 • Teža izdelka brez stojala8,6 kg

Oprema

 • Model daljinskega upravljalnikaTM2180E (Združeno kraljestvo: TM2180E + TM1240A)
 • Baterije (za daljinsko upravljanje)N / A
 • Samsung Smart Control (priložen)Da
 • Izbirna podpora za stojalo (Y20 Studio)N / A
 • Podpora za eno nevidno povezavo 15m / 10mDa
 • Podpora za miniaturno pritrditev na stenoDa
 • Podpora za pritrditev na steno VesaDa
 • Prilagodljiva podpora za ogrodjeDa
 • Navodila za uporaboDa
 • E-priročnikDa
 • Antenski kabelN / A
 • Napajalni kabelDa
 • Kabel HDMIN / A

  Garancija: 24 mesecev

  Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.samsung.com/ba/lifestyle-tvs/the-frame/ls03a-43-inch-the-frame-art-mode-4k-smart-tv-black-qe43ls03aauxxh/

Dodatne informacije

Proizvajalec

Samsung

Velikost ekrana

43