Opis

 • Natančen, oster kontrast na celotnem zaslonu
 • Inteligentni procesor, ki se prilagodi tako, da prinaša osupljive podrobnosti 4K in zvok AI
 • Dinamični 3D-zvok z zvokom za sledenje objektov (OTS) *
 • Aplikacije Smart TV: Netflix, Prime Video, Disney +, BT Sport in še več ..

PREDSTAVLJAMO NOV TV Q80A

PREDSTAVLJAMO NOV TV Q80A

* 50-palčna oblika stojala se razlikuje

Izjemna izkušnja QLED 4K

Q80A prikazuje zapleteno barvno grafiko, ki prikazuje dolgotrajne barve tehnologije Quantum Dot.

Izjemne podrobnosti, razkrite s svetlo barvo in bogatim kontrastom

Quantum HDR 1500 *, ki ga poganja HDR10

Nič več se trudi razbrati, kaj se dogaja na zaslonu. Odkrijte resnično lepoto vsake scene – tako, kot so si zamislili ustvarjalci. Vse je zahvaljujoč izjemni svetlosti HDR, ki prinaša bogato črno barvo, močne luči in globok kontrast. In s HDR10 + je vsak kader optimiziran do popolnosti, tako da lahko uživate v izjemnih podrobnostih v vsakem filmu *.

* HDR 1000 velja za 50 ”.

Temna dolina, obdana s številnimi zvezdami, je dobro vidna na televiziji QLED. Televizor QLED prikazuje natančen prikaz svetlih in temnih barv z zajemanjem majhnih podrobnosti.

Natančen, oster kontrast na celotnem zaslonu

Neposredno polno polje

Ogledujete si čarobno nočno filmsko sceno, toda videti je, da ima luna halo okoli sebe. Ne več. Natančna tehnologija osvetlitve ozadja prinaša na zaslon oster kontrast, globoko črno in svetlo belo – za bolj naravno izkušnjo gledanja.

Televizor QLED jasno prikazuje želve, ki plavajo, tako da prilagodi količino svetlobe na LED osvetlitvi.

Dinamičen zvok, ki se z dogajanjem premika po zaslonu

Zvok za sledenje predmetom * (OTS)

Doživite dinamičen, resničen zvok, ki potuje po zaslonu in se ujema z dogajanjem. Sledite vsakemu grozljivemu izdihu ali slišite hrup množice, ki potuje po igrišču. Zahvaljujoč 6 namenskim zvočnikom, vključno z vžganimi zvočniki, vgrajenimi v televizor, boste uživali v prostorskem 3D-zvoku, ki vas bo potegnil v vsak trenutek – in vse brez zvočne vrstice *.

* OTS Lite na voljo s 50 “.

Iz ptičje perspektive se dva čolna premikata od spodaj navzgor. Čoln na levi strani že zapušča TV zaslon, čoln na desni strani TV zaslona pa je označen z zvokom.

Inteligenca za čudovito sliko 4K in prilagodljiv zvok

Kvantni procesor 4K

Odkrijte, kako prilagodljiv je lahko televizor z umetno inteligenco. Od starih priljubljenih do novih izdaj ta procesor samodejno prilagodi svetlost in poveča ločljivost vsega, kar gledate, na brezhibno 4K – tudi če ni bil posnet na ta način. Poleg tega se zvok umetne inteligence popolnoma prilagodi zaslonu in vaši okolici. Preprosto vklopite televizor, sedite in pustite QLED-u, da naredi ostalo.

Prikazan je procesorski čip QLED TV. Na vrhu je mogoče videti Samsungov logotip in logotip AI Quantum Processor 4K.

Okolica se spremeni, lepa slika ostane

Prilagodljiva slika

Prilagodljiva svetlost za sijajen ogled, tudi ko se dan spremeni v noč. Vaš televizor se prilagodi vašemu okolju in samodejno prilagodi nastavitve svetlosti in kontrasta, da dobite neokrnjeno sliko 4K. Naj vaš televizor opravi delo namesto vas, tako da se boste lahko sprostili in uživali v svojih priljubljenih vsebinah.

Kakovost televizije v temnem prostoru in kakovost televizorja v svetlem prostoru se primerjata v istem prostoru. Zaslon se samodejno prilagodi tako, da je v temnem prostoru temnejši in v svetlejšem svetlejši.

Ujemite vsako besedo, slišite vsak zvok

AI zvok

Nikoli ne zamudite trenutka z zvokom umetne inteligence, ki se spretno prilagodi temu, kar gledate, ne glede na to, kje ga gledate. Ne glede na to, kje je v vašem domu, televizor sam umerja zvok, tako da dobite zvok, prilagojen vašemu prostoru. Ta isti pametni umetni inteligenc tudi samodejno prilagodi nivo glasnosti hrupu okoli vas, tako da nikoli ne boste zamudili besed, ki jih govorijo vaši najljubši liki – tudi ob šumenju vakuuma.

Ujemite vsako besedo, slišite vsak zvok

Izjemno gladko igranje 4K, pripravljeno za vašo konzolo naslednje generacije *

Motion Xcelerator Turbo Plus *

Nadgradite svojo igro za naslednje generacije z izjemnimi podrobnostmi 4K na velikem zaslonu, ki spreminjajo igre. Doživite izjemno gladko, bliskovito hitro igranje televizije 4K, z izjemno visokimi hitrostmi osveževanja 120 Hz in izjemno nizkim vhodnim zamikom, ki bo iz vaše konzole naslednje generacije prinesel največ

* Ni na voljo s 50 “.

Dirkalni avto na televizijskem zaslonu je zaradi tehnologije xcelerator turbo + do 4K 120 Hz videti jasnejši in bolj viden na televizorju QLED kot na običajnem televizorju.

Kinematografska barva iz več kot milijarde odtenkov

100% barvni volumen * s kvantno piko

Naj bo vse, kar gledate, resnično spektakularno. S 100-odstotno barvno glasnostjo * boste dobili najširšo paleto resničnih barv – ne glede na to, v kakšnih pogojih gledate televizijo. Tehnologija zaslona Quantum Dot za razliko od drugih lahko spremeni svetlobo v dih jemajočo barva, ki bo videti enako impresivno deset let. Pravzaprav vam to zagotavljamo **.

QLED TV prikazuje zapleteno obarvano podobo flamingov, da pokaže briljantno barvno senco tehnologije Quantum Dot.

* Merjeno po standardu DCI-P3, certificirano s strani VDE. ** Udeleženci se morajo prijaviti za 10-letno garancijo zaslona v 90 dneh po nakupu, veljajo T&C.

Briljantna slika iz vseh zornih kotov

Širok kot gledanja *

Pridobite celotno sliko ne glede na to, kje sedite. Od sredine kavča do naslanjača v kotu boste vsi uživali v briljantni sliki – z vseh sedežev *.

* Ni na voljo s 50 “.

Štirje televizijski zasloni so razporejeni v različnih kotih, tako da je enega mogoče videti s strani, par, ki teče, pa je na štirih televizijskih zaslonih videti kot en sam zaslon.

Bogatejši zvoki sinergije med televizorjem in zvočno vrstico

Samsung Q-Symphony

Povečajte prostorski 3D-zvok s kombinirano močjo televizorja Samsung QLED in zvočne vrstice. Tako kot simfonični orkester tudi ta preprost sistem deluje v popolni harmoniji s sinhronizacijo zvočnikov televizorja in zvočne vrstice, da hkrati predvaja zvok iz obeh naprav. Vse brez zapletene postavitve.

* Q-Symphony je na voljo samo z združljivo zvočno vrstico. Preverite združljivost Q-Symphony v specifikacijah izdelka Soundbar.

Simulirana grafika zvočnega vala s televizorja in zvočne vrstice prikazuje tehnologijo Q Symphony, ko skupaj predvajata zvok.

Na velik zaslon prinaša izjemno ostre igre HDR *

FreeSync Premium Pro *

Pripravite se na nastop na vrhuncu. QLED, zasnovan za najbolj poglobljeno in odzivno izkušnjo, uresničuje izjemno gladke, izjemno jasne igre HDR na velikem zaslonu. In se poslovite od trganja in jecljanja zaslona z AMD FreeSync Premium Pro. *

* Ni na voljo s 50 “.

Prednost AMD FreeSync Premium Pro je razložena z raztrgano sliko na zaslonu, ko je funkcija izklopljena.

Scene, ki spreminjajo igre v celoti

Super Ultrawide GameView & Game Bar

Povečajte svojo izkušnjo z vrhunsko nastavitvijo igralnega televizorja, ki vam omogoča spreminjanje razmerja zaslona med 21: 9 in 32: 9. Širši zaslon pomeni več podrobnosti, več globine in seveda več zabave. Poleg tega vam Game Bar omogoča hitro spremljanje in prilagajanje kritičnih vidikov igranja – ne glede na to, ali gre za preklop razmerja stranic, preverjanje zamika vnosa ali priključitev slušalk.

* Nekateri naslovi iger morda ne podpirajo funkcije ali so omejeni na uporabo te funkcije. Morda bo potrebna sprememba ločljivosti zaslona z zunanje naprave.

Možnosti razmerja stranic QLED TV 32: 9 in 16: 9 za izjemno ultraširok ogled igre, do katerih lahko med igranjem video iger dostopate prek igralne vrstice QLED TV, ki omogoča več nadzora različnih nastavitev v igri.

Drugi zaslon na velikem zaslonu

Multi View

Večopravilnost še nikoli ni bila tako enostavna. Multi View omogoča razdelitev televizijskega zaslona in gledanje vsebin televizorja in pametnega telefona – ne da bi morali gledati stran *. Preprosto oddajte telefon na televizor, razdelite velik zaslon in naredite še več. Priročen, če želite med gledanjem filma spremljati nogometni rezultat.

Skupina ljudi uporablja funkcijo QLED TV Multi view, da uživa na nogometni tekmi in hkrati gleda informacije o predvajanju na istem zaslonu.

* Potrebna je internetna povezava in združljiv pametni telefon. ** Pogled s 4 zasloni je na voljo pri 2021 televizorjih Samsung Neo QLED 8K.

Dotaknite se ogledala

Tapnite Pogled

Bi radi delili kul video z vsemi? Preprosto tapnite telefon na televizorju, da zrcali zaslon, da ga bodo vsi lahko videli v polnem sijaju. To je vse, kar potrebujete. * Karkoli gledate v telefonu, še nikoli ni bilo lažje oddati na velik TV zaslon.

* Potreben je združljiv pametni telefon Samsung Galaxy.

Uporabnik se s pametnim telefonom dotakne televizorja QLED, da vsebino balerine zrcali na večji zaslon za večje udobje.

Tako enostavno kot vprašati

Več glasovnih pomočnikov

Bixby, Amazon Alexa, Google Assistant – vsi so vgrajeni v vaš pametni televizor Samsung. Izberite svojega najljubšega glasovnega pomočnika za upravljanje televizorja in odkrijte vse koristne stvari, ki jih lahko storite. Prosite ga, naj spremeni glasnost, poišče novo serijo ali preveri povezane naprave v pametnem domu. Možnosti je neskončno – vse, kar morate storiti, je vprašati.

* Amazon, Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke podjetja Amazon.com, Inc. ali njenih podružnic. Google in sorodne znamke in logotipi so blagovne znamke družbe Google LLC. * Samsung lahko kadar koli in po lastni presoji brez predhodnega obvestila spremeni storitve glasovnega asistenta ali začasno ustavi in ​​/ ali preneha zagotavljati storitve glasovnega asistenta ali katerega koli dela storitev glasovnega asistenta.

Ikona mikrofona prekriva sliko zaslona televizije s sončnim zahodom na plaži in prikazuje funkcijo glasovnega asistenta QLED TV.

Pametnejša pot od doma

PC na televizorju

Ste pripravljeni na nadgradnjo nastavitve domače pisarne? Samsung Smart TV vam omogoča oddaljen dostop do pisarniškega računalnika s televizorja in uporabo velikega zaslona za večopravilnost z lahkoto – s priključeno miško, tipkovnico in računalnikom *. Naredite več naenkrat, vse iz udobja svojega doma.

* Potrebna je internetna povezava in združljiv računalnik ter mobilne naprave.

V domači pisarni dnevne sobe zaslon QLED TV prikazuje funkcijo PC on TV, ki domači televiziji omogoča povezavo s pisarniškim računalnikom.

Revolucionirajte treninge doma

Samsung Health

Spremenite svoj dom v osebno telovadnico z idealnim spremljevalcem vadbe na domu. Aplikacija Samsung Health vam omogoča brezplačen dostop do več kot 3000 ur vsebine o zdravju in pozornosti. Poleg tega vam bo nova funkcija Smart Trainer * pomagala obvladati vadbo in spremljati statistiko za bolj zdravo življenje. Vse iz udobja vašega doma.

Ženska natančneje vadi s funkcijo treniranja s kamero QLED TV, ki ji omogoča, da hkrati gleda sebe in trenerja.

* Pametni trener je na voljo v seriji Q70A in novejših. Potrebna je združljiva kamera.

Brezplačna TV, brez priloženih nizov

Samsung TV Plus

Uživajte v 100% brezplačni vsebini v živo in na zahtevo s Samsung TV Plus. Izbirajte med novicami, športom, zabavo in še več. Prenosi, prijava, kreditne kartice, naročnine ali druge naprave niso potrebni. Preprosto se prilagodite Samsung TV Plus in uživajte.

* Zahteva internetno povezavo

preskus

Manj iskanja, več gledanja

Univerzalni vodnik

Naš univerzalni vodnik vam ponuja priporočila o priljubljenih oddajah in filmih iz najboljših aplikacij, kot so Netflix, Prime Video, UKTV Play in še veliko več *. Porabite manj časa za iskanje in več časa za gledanje na pametnem televizorju Samsung.

* Morda bodo potrebne ločene naročnine.

Slika uporabniškega vmesnika Universal Guide prikazuje različne slike priljubljene vsebine.

Specifikacije

Zaslon

 • Velikost zaslona50 “
 • Resolucija3.840 x 2.160
 • Ukrivljenost zaslonaN / A

Video

 • Picture EngineKvantni procesor 4K
 • HDR (visok dinamični razpon)Quantum HDR 1000
 • HDR 10+Potrjeno (HDR10 +)
 • KontrastNeposredno polno polje 8x
 • HLG (hibridna gama gama)Da
 • Barva100% barvni volumen s kvantno piko
 • Vidni kotN / A

Zvok

 • Dekoder Dolby 5.1Da
 • Zvok za sledenje predmetomOTS Lite
 • Q-simfonijaDa
 • Zvočni deskriptor za predhodno izbiroDa

Pametna storitev

 • Operacijski sistemTizen ™
 • BixbyAngleščina, angleščina, Indija, angleščina, korejska, francoščina, nemščina, italijanščina, španščina, BR portugalščina (funkcije se razlikujejo glede na jezik)
 • Glasovna interakcija na daljnem poljuDa
 • Multi Voice AssistantDa (GB, GG, IM, JE, IE, FR, DE, IT, ES, AT)
 • Vgrajen Google AssistantN / A
 • Deluje z Google AssistantomDa (samo GB, FR, DE, IT, ES, AT, DK, IE, NL, NO, SE)
 • Deluje z AlexaDa (samo GB, FR, DE, IT, ES, AT, IE)
 • Podpora za aplikacije SmartThingsDa
 • SmartThingsDa
 • Univerzalno brskanje in predvajanjeDa (GB, FR, DE, IT, ES)
 • GalerijaDa

Konvergenca

 • NFC na televizijiN / A
 • Zrcaljenje z mobilnim dotikomDa
 • Digital ButlerN / A
 • Multi-Viewdo 2 video posnetka
 • Zvočni zidDa
 • Oddaljen dostopOsnovno
 • Zvok televizorja za mobilne napraveDa
 • Zvočno zrcaljenjeDa

Povezljivost

 • eARCDa
 • BluetoothDa (BT4.2)

Oblikovanje

 • Barva stojalaPesk ogljik

Dodatna funkcija

 • Prilagodljiva slikaDa
 • Aktivni ojačevalnik glasuDa
 • Prilagodljiv zvokPrilagodljiv zvok +
 • AI pretakanjeN / A
 • AI upscaleDa
 • Zaznavanje gibanja (okvir)N / A
 • Ambient ModeAmbient Mode +
 • Senzor za svetlost / barvo v načinu okoljaZaznavanje svetlosti / barv
 • Pokončni načinN / A
 • Dostopnost – zaslon menija Learn TV Remote / LearnAngleški, nemški, francoski, španski, italijanski, nizozemski, poljski, danski, švedski, finski, norveški, portugalski, ruski (samo pri povezovanju z omrežjem v EE, LV, LT)
 • Dostopnost – drugoEnlgarge / High Contrast / Multi-output Audio / SeeColors / Inverzija barv / Sivine / Povečava znakovnega jezika / Počasno ponovitev gumba
 • FreesyncN / A
 • G-SYNCN / A
 • Način filmskega ustvarjalca (FMM)Da

Ekološka značilnost

 • Razred energetske učinkovitostiG

Moč

 • NapajanjeAC220-240V 50 / 60Hz
 • Poraba energije (maks.)225 W
 • Poraba energije (v pripravljenosti)0,50 W
 • Poraba energije (način varčevanja z energijo)N / A
 • Poraba energije (običajno)92,0 W

Dimenzija

 • Velikost paketa (ŠxVxD)1337 x 780 x 178 mm
 • Velikost kompleta s stojalom (ŠxVxG)1114,2 x 723,0 x 239,8 mm
 • Velikost kompleta brez stojala (ŠxVxG)1114,2 x 644,6 x 53,9 mm
 • Stojalo (osnovno) (ŠxD)510,0 x 239,8 mm
 • Stojalo (najmanjše) (ŠxD)N / A

Utež

 • Teža paketa21,90 kg
 • Nastavite težo s stojalom18,10 kg
 • Nastavite težo brez stojala13,7 kg

Dodatna oprema

Dodatne informacije

Proizvajalec

Samsung

Velikost ekrana

50