Opis

Potopite se v pravo 8K ločljivost

Prava 8K ločljivost

Neverjetna HDR tehnologija z briljantno 8K ločljivostjo

Quantum HDR 32X

Vse to omogoča naš izjemni procesor

Procesor Quantum 8K

8K AI Upscaling

8K AI Upscaling

QLED 8K: osupljiva resničnost

Prava 8K ločljivost

Samsung QLED 8K Q900R vam odkrije novo, skorajda brezmejno resničnost. Počutili se boste, kakor da bi se sprehajali skozi prizore in opazovali tako natančne podrobnosti, da se jih lahko skoraj dotaknete. Pred vami je popolnoma nova razsežnost kakovosti slike s super visoko ločljivostjo.

QLED 8K: osupljiva resničnost

* Oblikovanje in specifikacije izdelka se lahko razlikujejo glede na model in velikost TV-ja.

Popolna resničnost z globino in podrobnostimi

Quantum HDR 32X

Quantum HDR 32X QLED TV-ja ponuja dinamično izražanje HDR tehnologije, ki se prilagodi vsakemu prizoru in ga prikaže, kakor si je zamislil režiser. Naj se na vašem zaslonu odvije resničnost.

Popolna resničnost z globino in podrobnostimi

Potopite se v pravo 8K ločljivost

Samsung QLED 8K Q900R vas popelje v skoraj neskončno globino realizma, kakor bi se sprehajali skozi prizore in opazovali tako natančne podrobnosti, da se jih lahko skoraj dotaknete. Pred vami je popolnoma nova razsežnost kakovosti slike s super visoko ločljivostjo.

Potopite se v pravo 8K ločljivost

Osupljiva ločljivost s 33 milijoni slikovnih pik

Kaj točno je 8K ločljivost? Gre za super visoko ločljivost, ki je štirikrat višja od 4K UHD in šestnajstkrat višja od FHD. Z več kot 33 milijoni slikovnimi pik vam Samsung QLED 8K Q900R TV omogoča neverjetno izkušnjo ogleda, ne da bi videli posamezne pike. To je prava 8K ločljivost.

Osupljiva ločljivost s 33 milijoni slikovnih pik

Občutite globlje globine

Razdalje občutite na popolnoma nov način. Visoka ločljivost Samsung QLED 8K Q900R TV-ja omogoča ogled tudi najmanjših podrobnosti vsakega prizora, s čimer se lahko poglobite in potopite dlje v novo 8K resničnost.

Vse videti bolj resnično

Samsung QLED 8K Q900R TV vam zagotavlja čistost, ki jo pričakujete od velikega zaslona – brez vidnih slikovnih pik, tudi če sedite tik pred TV-jem. Zgolj radost čiste poglobljene resničnosti.

Popolna natančnost

Direct Full Array 16X

Dobrodošli v novem razredu natančnosti. Doživite popolnoma čiste podrobnosti z Direct Full Array 16X, ki poudari tudi najmanjše podrobnosti z natančnim nadzorom osvetlitve ozadja. Videli boste neverjetno izboljšano globino – prizor za prizorom. Pripravite se na vrhunsko izkušnjo ogleda.

Popolna natančnost

* Direct Full Array numerični indeks temelji na protiodsevni tehnologiji ter tehnologiji osvetlitve ozadja in izboljšanja kontrastov.

Neverjetna HDR tehnologija z briljantno 8K ločljivostjo

Quantum HDR 32X

Quantum HDR 32X QLED TV-ja ponuja dinamično izražanje HDR tehnologije, ki se prilagodi vsakemu prizoru in ga prikaže, kakor si je zamislil režiser. Naj se na vašem zaslonu odvije resničnost.

Unimaginable HDR with 8K brilliance

* Razpon Quantum HDR zagotavlja svetilnost na osnovi notranjih standardov testiranja in se lahko spremeni glede na okolje gledanja ali specifične pogoje.

Poglejte širšo sliko

Na večjem zaslonu vse postane zelo realistično. Izkusili boste vsak gol, občutili vsako eksplozijo ter se znašli v središču dogajanja. Še nikoli niste bili bližje.

Poglejte širšo sliko

Čudoviti prizori ne glede na to, kje sedite

Ni vam treba več sedeti tik pred TV-jem. Izjemen kot ogleda QLED TV-ja enakomerno porazdeli svetlobo in zmanjša njeno uhajanje, s čimer zagotovi vrhunsko izkušnjo ogleda z različnih kotov. Naj bo vsako sedišče najboljše.

Vse to omogoča naš izjemni procesor

Procesor Quantum 8K

Doživite QLED Quantum procesor 8K. Procesor uporablja edinstveni algoritem nadgradnje za jasnejšo sliko, obenem pa svetlost zaslona in zvok prilagaja glede na prostor in prizor, ki se odvija. Zmogljivi QLED procesor omogoča izboljšano ločljivost in neverjetno izkušnjo.

Vse to omogoča naš izjemni procesor

8K AI Upscaling tehnologija

Nadgradnja z umetno inteligenco spremeni čisto vse. Z močjo strojnega učenja in umetne inteligence lahko QLED zmanjša hrup, obnovi izgubljene podrobnosti ter celo izostri robove predmetov in besedila. Uživajte v izbrani vsebini s sliko na ravni kakovosti 8K.

* Izkušnja ogleda se lahko spreminja glede na vrsto vsebine in format. ‚Nadgradnja z umetno inteligenco‘ morda ne velja za povezavo z osebnim računalnikom ter za nekatere pogoje v igralnem načinu.

Inteligenten način

Pogoji v vašem prostoru se lahko spremenijo, vaš TV pa se jim mora prilagoditi. QLED Inteligentni način ustrezno prilagodi svetlost in glasnost. Zvok prilagodi tudi glede na vsebino, ki se predvaja, npr. poudari dialog v poročilih in izpostavi glas pevca glede na koncert v ozadju.

Inteligenten način

Ko vidite sliko in ne TV-ja

Na lastne oči si oglejte, kako lahko Samsung QLED 8K Q900R TV s prefinjeno eleganco in stilom izboljša doživetje gledanja televizije.

Ko vidite sliko in ne TV-ja

Vsak vidik oblikovanja. Ročno oblikovano.

Vsak vidik oblikovanja. Ročno oblikovano.

* Dejanski izdelek se lahko razlikuje od prikazane slike. Oglejte si našo galerijo izdelkov.

Ena skoraj nevidna povezava

Zdaj lahko vse, vključno z napajalnim kablom, povežete preko enega samega in skoraj nevidnega kabla. Nova skoraj nevidna povezava One Invisible Connection vam omogoča, da vaše naprave umaknete na skrita mesta tako, da jih priklopite v postajo One Connect. Čas je, da svoj prostor oblikujete s Samsung QLED 8K Q900R TV-jem.

 Vse vključeno

Poslovite se od črnega zaslona

Ambientalni način

Tudi ko je QLED izklopljen, ni nikoli povsem statičen. Z Ambientalnim načinom se QLED na povsem naraven način zlije z dekorjem vašega doma. Namesto črnega zaslona boste videli podobe, ki ustrezajo vašemu življenjskemu stilu, s preprostimi nastavitvami in številnimi možnostmi.

Dekor

Dekor

Nastavite zaslon z interaktivnim ozadjem, ki se popolnoma ujema z dekorjem v vaši sobi.

Informacije

Informacije

Na čudovitem ozadju lahko prikažete informacije, kot sta čas in datum.

Moj album

Moj album

Prikažite najljubše fotografije s svoje mobilne naprave. To je vaša osebna galerija.

Umetniška dela

Umetniška dela

Ljubitelji umetnosti lahko uživajo tudi v čudovitih delih znanih fotografov in umetnikov, ki so v skupine razporejena po temah.

Naj bo zaslon prilagojen vam

 • * Natančnost funkcije ozadja se lahko razlikuje glede na okolje, v katerem je TV, obliko sten, vzorce in/ali barve.

S QLED je vse lažje

Smart Hub in en daljinski upravljalnik

QLED s Smart Hub funkcijo in enim Samsung daljinskim upravljalnikom postane še pametnejši. Z njuno pomočjo je na dosegu roke vsa vsebina, ki jo potrebujete, od TV vmesnika in igralne konzole do aplikacij in televizije v živo. En daljinski upravljalnik je vse, kar potrebujete.

S QLED je vse lažje

* Pametne storitve in GUI (uporabniški grafični vmesnik) so odvisni od modela in regije.* Nekatere funkcije in značilnosti, ki jih zagotavljajo priključene naprave, morda niso podprte ali pa je njihova uporaba morda omejena.

Vključno z iskanjem vsebine

Univerzalni vodnik: Samo UK, FR, DE, IT, ES

Manj iskanja in več uživanja. Univerzalni vodnik, s katerim je opremljen QLED, vam pomaga hitro in preprosto iskanje priljubljene vsebine. Zapomni si, kaj vam je všeč, in vse vsebine zbere na enem mestu.

Vključno z iskanjem vsebine

* Storitve nudenja vsebine se lahko razlikujejo glede na regijo ter se lahko spremenijo brez vnaprejšnjega obvestila.

Najde odgovore na vaša vprašanja

Bixby na TV-ju

S QLED se lahko tudi pogovarjate. Bixby je pomočnik, ki poskrbi za vaše potrebe onkraj upravljanja TV-ja. Vprašajte ga kar koli in pomagal vam bo.

* Ta funkcija je na voljo samo v določenih jezikih.* Vsebine na zaslonu so slike, simulirane zgolj v prikazne namene.

Ustvarite si pametni dom s QLED

SmartThings

Resnično inteligenten dom, prilagojen vašemu življenju. Ker ima QLED vgrajeno Samsung SmartThings aplikacijo, vas lahko poveže z vašimi IoT napravami in senzorji. Vklopite lahko luči, preverite, kaj je v hladilniku, in celo upravljate robotski sesalnik.

Ustvarite si pametni dom s QLED

* Naprave, ki so združljive s Samsung SmartThings aplikacijo, se lahko razlikujejo glede na regijo.

Preprosto povezovanje

Deluje z/s

QLED lahko postane središče novega in udobnejšega povezanega življenjskega stila. Brez težav se poveže s pametnimi zvočniki in mobilnimi napravami, tudi s tistimi drugih blagovnih znamk.

* Nekatere funkcije in značilnosti, ki jih zagotavljajo povezane naprave, morda niso podprte ali pa je njihova uporaba omejena.* Podpora za funkcijo vklopa TV-ja se lahko razlikuje glede na model.

Pomočnik Google

Razpoložljivost funkcije je odvisna od regije. Pred uporabo preverite.

Novi QLED deluje s Pomočnikom Google, s katerim je vaše življenje še preprostejše. Spreminjajte kanale, prilagajajte glasnost, upravljajte predvajanje in še več – zgolj s svojim glasom.

* Google in povezani znaki in logotipi so blagovne znamke družbe Google LLC.* Storitev morda ni uvedena na trg istočasno s QLED, razpoložljivost pa se lahko razlikuje glede na regijo.

Amazon Alexa

Razpoložljivost funkcije je odvisna od regije. Pred uporabo preverite.

Novi QLED deluje s sistemom Alexa, s katerim postane vaše življenje še preprostejše. Povezovanje naprav, ki omogočajo delovanje z Alexo, je enostavno. S QLED združljivostjo Alexi naročite, naj vključi TV, spremeni kanale, nadzoruje glasnost in še več.

* Amazon, Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke družbe Amazon.com, Inc. ali njenih lastniško povezanih podjetij.* Storitev morda ni uvedena na trg istočasno s QLED, razpoložljivost pa se lahko razlikuje glede na regijo.

AirPlay 2

Razpoložljivost funkcije je odvisna od regije. Pred uporabo preverite.

QLED zdaj prvič deluje tudi z znamko Apple. Z vgrajeno AirPlay 2 funkcijo lahko vsebino naprav Apple pretakate ali delite na velikem zaslonu. Na svojem QLED TV-ju s svojih naprav iPhone, iPad in Mac preprosto predvajajte videoposnetke, glasbo, fotografije in še veliko več.

* Storitev morda ne bo uvedena na trg istočasno kot QLED, razpoložljivost pa se lahko razlikuje glede na regijo.* Slike so simulirane zgolj za ponazoritev.

 • QSerija
 • 7,680 x 4,320Ločljivost
 • Ni na voljoUkrivljenost zaslona
 • 4Povezovanje
 • IzdelekQLED
 • SerijaQ
 • Zaslon
  • Velikost zaslona (v inčih)55″
  • Ločljivost7,680 x 4,320
  • Ultra BlackDa
  • Ukrivljenost zaslonaNi na voljo
 • Slika
  • Mehanizem za obdelavo slikeProcesor Quantum 8K
  • PQI (Indeks kakovosti slike)4300
  • HDR (Visoko dinamično območje)Quantum HDR 3000
  • HDR 10+Da
  • HLG (Hybrid Log Gamma)Da
  • KontrastDirect Full Array 16x
  • Barva100-% obseg barv s kvantnimi pikami
  • Milijarda barvDa
  • Kot gledanjaIzjemen kot ogleda
  • Mikro zatemnitevNajnaprednejše 8K zatemnjevanje
  • Lokalna zatemnitevDirect Full Array Elite
  • Samodejno izboljšanje globineNi na voljo
  • Izboljšanje kontrastaDa
  • Filmski načinDa
  • Podpora za naraven načinDa
 • Zvok
  • Dolby Digital PlusDa
  • DTS KodekNi na voljo
  • Dialog EnhancementDa
  • Audio Pre-selection DescriptorDa
  • Izhodna moč zvoka (RMS)60 W
  • Vrsta zvočnikov4.2 CH
  • NizkotonecDa
  • Multiroom povezavaDa
  • Bluetooth avdioDa
 • Pametne storitve
  • Pametni televizor Samsung SMART TVSmart
  • BixbyAngleščina (ZDA), korejščina, angleščina (Velika Britanija), francoščina, nemščina, italijanščina, španščina (vse funkcije niso na voljo v vseh jezikih)
  • Far-Field Voice InteractionDa
  • Works with Google AssistantDa (samo GB, FR, DE, IT, ES, AT, DK, IE, NL, NO, SE)
  • Works With AlexaDa (samo GB, FR, DE, IT, ES, AT, IE)
  • TV PlusDa (samo za GB/FR/DE/IT/ES)
  • Spletni brskalnikDa
  • Podpora za SmartThings aplikacijoDa
  • SmartThingsDa
  • Univerzalni vodnikDa (samo za GB/FR/DE/IT/ES)
  • GalerijaDa
 • Konvergenca
  • TV na mobilni telefon – ZrcaljenjeDa
  • Mobilni telefon na TV – Zrcaljenje, DLNADa
  • 360 video predvajalnikDa
  • 360 podpora za kameroDa
  • Nizkoenergijski BluetoothDa
  • Wi-Fi DirectDa
  • TV zvok na mobilni telefonDa
  • Zrcaljenje zvokaDa
 • Sprejemnik/oddajnik
  • Digitalni sprejemnikT2CS2x2
  • Analogni sprejemnikDa
  • Dvojni sprejemnikDa
  • CI (skupni vmesnik)CI+(1.4)
  • Podatkovno oddajanjeHbbTV 2.0.1(IT,GB,DE)/HbbTV 1.5(CZ,SK,AT,FR,ES,FI,EE,GR,SI,HR)/HbbTV 1.0(PL,HU,CH,BE,NL,LU,PT,DK)/MHEG 5(GB,IE)
  • Podpora za TV ključDa
 • Povezovanje
  • HDMI4
  • USB3
  • Vhod Component In (Y/Pb/Pr)Ni na voljo
  • Vhod Composite In (AV)Ni na voljo
  • Ethernet (LAN)Da
  • Zvočni izhod (mini konektor)Ni na voljo
  • Digitalni zvočni izhod (optični)1
  • RF vhod (zemeljski / kabelski / satelitski)1/1(splošna uporaba za zemeljsko)/2
  • Ex-Link (RS-232C)1
  • CI reža1
  • HDMI A / Povratna podpora kanalovDa
  • HDMI Hitri preklopDa
  • Vgrajeni vmesnik za brezžični LANDa
  • Anynet+ (HDMI-CEC)Da
 • Dizajn
  • DizajnSolid Q
  • Vrsta obrobeBrez robov na vseh 3 straneh
  • TanekTanek
  • Barva sprednje straniČrna
  • Svetlobni učinek (dekorativen)Ni na voljo
  • Vrsta stojalaPREPROSTO
  • Stand ColorČRNA
  • Zasuk (levo/desno)Ni na voljo
 • Dodatne funkcije
  • AI TechnologyDa
  • AI UpscaleDa
  • Dekor načinNi na vojo
  • Zaznavanje gibanja (The Frame)Ni na voljo
  • Ambientalni načinDa
  • Ambient Mode Brightness/Color SensorDa
  • DostopnostZaslon s poskusnim menijem (britanska angleščina, nemščina, francoščina, španščina, italijanščina, nizozemščina, poljščina, danščina, švedščina, finščina, norveščina, portugalščina, ruščina (samo ob priklopu na omrežje v EE, LV in LT))/ SeeColors/ barvni negativ/ črno-belo / govorno upravljanje (britanska angleščina, nemščina, francoščina, španščina, italijanščina, nizozemščina, poljščina, danščina, švedščina, finščina, norveščina, portugalščina, ruščina (samo ob priklopu na omrežje v EE, LV in LT)), povečava, močan kontrast, učenje daljinskega upravljanja TV (britanska angleščina, nemščina, francoščina, španščina, italijanščina, nizozemščina, poljščina, danščina, švedščina, finščina, norveščina, portugalščina, ruščina (samo ob priklopu na omrežje v EE, LV in LT)), več izhodov za zvok
  • Ultra jasen prikazNi na voljo
  • Digitalni čisti pogledDa
  • Samodejno iskanje kanalovDa
  • Samodejni izklopDa
  • Napisi (podnapisi)Da
  • Funkcija ConnectShare™ (HDD)Da
  • Funkcija ConnectShare™ (USB 2.0)Da
  • Elektronski programski vodnikDa
  • Podaljšan PVRDa (ni na voljo za IT)
  • Igralni načinDa (samodejni Igralni način, Game Motion Plus, dinamično uravnavanje črnine, izboljšanje igre)
  • FreesyncFreeSync
  • Jeziki prikaznega menija27 evropskih jezikov + ruščina (le pri povezavi z omrežjem v EE, LV, LT)
  • Slika v slikiDa
  • Vgrajeni BT HIDDa
  • Podpora za vnosne naprave USBDa
  • Teletekst (TTX)Da
  • Časovni zamikDa (ni na voljo za IT)
  • Blokiranje programov (V-Chip)Ni na voljo
  • IPv6 podporaDa
  • Podpora za MBRDa
 • Funkcija Eco
  • Tipalo EcoDa
  • Razred energijske učinkovitostiD
 • Napajanje
  • NapajanjeAC220-240V 50/60Hz
  • Poraba energije (največja)330 W
  • Poraba energije (stanje pripravljenosti)0,50 W
  • Poraba energije (način varčevanja z energijo)155 W
  • Poraba energije (običajno delovanje)292 W
  • Največje razmerje svetilnosti83 %
  • Letna poraba energije (po standardu EU)405 kWh
 • Dimenzija
  • Velikost paketa (Š x V x G)1412 x 852 x 181 mm
  • Velikost seta s stojalom (Š x V x G)1233,3 x 777,6 x 220,6 mm
  • Velikost seta brez stojala (Š x V x G)1233,3 x 713,3 x 34,9 mm
  • Stand (Basic) (WxD)1090,2 x 220,6 mm
  • Stand (Minimum) (WxD)Ni na voljo
 • Teža
  • Teža paketa31,1 kg
  • Teža seta s stojalom21,7 kg
  • Teža seta brez stojala21,2 kg
 • Dodatki
  • Daljinski upravljalnik, modelTM1990C(GB/IE:TM1990C+TM1240A)
  • Baterije (za daljinski upravljalnik)Da
  • Funkcija Samsung Smart Control (vključena)Da
  • Namestitev na steno brez odmikaZajema
  • Mini držalo za stensko montažoDa
  • Držalo za stensko montažo VesaDa
  • Prilagodljiva podpora za okvir (The Frame)Ni na voljo
  • Ključek za TV ključ (priložen)Ni na voljo
  • Navodila za uporaboDa
  • E-priročnikDa
  • ANT-kabelNi na voljo
  • Napajalni kabelDa
  • HDMI CableNi na voljo
  • Tanek tripotni zvočni kabelNi na voljo

   Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.samsung.com/si/tvs/qled-q900r-eu/QE55Q950RBTXXH/