Opis

 • Oglejte si več kot milijardo barvnih odtenkov na nežno uravnoteženih tonih QLED & Dual LED
 • Vse, kar gledate, je nadgrajeno do jasnih podrobnosti Ultra HD 4K
 • Navidezni 3D prostorski zvok spremlja dogajanje s sistemom Object Tracking Sound Lite (OTS Lite)
 • Aplikacije Smart TV: Netflix, Prime Video, Disney +, BT Sport in še več 

  PREDSTAVLJAMO NOV TV Q65A

  Q60A prikazuje zapleteno mešane barvne grafike, ki prikazujejo dolgotrajne barve tehnologije Quantum Dot.

  Kinematografska barva iz več kot milijarde odtenkov

  100% barvna prostornina s kvantno piko *

  Naj bo vse, kar gledate, resnično spektakularno. S 100-odstotno barvno glasnostjo * boste dobili najširšo paleto resničnih barv – ne glede na pogoje, v katerih gledate televizijo. Tehnologija zaslona Quantum Dot za razliko od drugih lahko spremeni svetlobo v dih jemajočo barva, ki bo videti enako impresivno deset let. Pravzaprav vam to zagotavljamo **.

  * Izmerjeno po standardu DCI-P3, certificirano s strani VDE. ** Udeleženci se morajo prijaviti za 10-letno garancijo zaslona v 90 dneh po nakupu, veljajo T&C.

  QLED TV prikazuje zapleteno obarvano podobo flamingov, ki dokazujejo sijaj barv v tehnologiji Quantum Dot.

  Nežno uravnoteženi barvni toni za resnično sliko

  Dvojna LED

  Ne glede na to, kaj je vklopljeno, tehnologija osvetlitve z dvojno LED TV uravnava tople in hladne tone na vašem televizorju. Ne glede na to, ali gledate dokumentarni film v Sahari ali filmsko sceno v globinah oceana, boste vedno dobili bolj resnično barvo in globlji kontrast.

  Prikazani sta 2 simulaciji tehnologije dvojne LED osvetlitve ozadja. V prvi simulaciji modra osvetlitev ozadja izboljša hladne barvne odtenke slike ledene gore na zaslonu. V drugi simulaciji televizor QLED preklopi na oranžno osvetljeno ozadje, s čimer okrepi tople odtenke slike sončnega zahoda na zaslonu.

  Oglejte si všeč vsebino v novi luči z neverjetnimi podrobnostmi o sliki

  Quantum HDR, ki ga poganja HDR10 +

  Doživite neverjetne podrobnosti slike z živahnimi barvami v vsem, kar gledate – tako kot so režiserji nameravali. HDR10+ natančno uglasi vsak prizor in prikaže vse občutljive podrobnosti, tudi v temnih sencah in svetlih svetlih točkah. Končno boste natančno videli, kaj se skriva v senci tega grozljivega prizora-in priča resnični lepoti te sončne plaže.

  V primerjavi s tehnologijo SDR je na desni sliki sončnega zahoda, ki ima logotip HDR10 +, večji kontrast, ustvarjen s tehnologijo Quantum HDR.

  Ko manj je osupljivo več

  AirSlim

  Doživite minimalistični slog z neverjetno tankim televizorjem, ki je bil izdelan tako, da se popolnoma prilega. Z osupljivim čistim hrbtom je videti brezhibno iz vseh kotov.

  Pogled profila QLED TV prikazuje izjemno tanek dizajn QLED TV AirSlim.

  Virtualni prostorski zvok, ki sledi dogajanju

  Sound Lite za sledenje objektom (OTS Lite)

  Povečajte svojo zvočno izkušnjo z virtualnim 3D prostorskim zvokom. Object Tracking Sound Lite uporablja AI in spodnje zvočnike televizorja za simulacijo zvokov nad glavo. Rezultat? Bogat 3D-zvok, ki sledi dogajanju na zaslonu – vse brez dodatnih zvočnikov.

  Simulirana grafika zvočnega vala prikazuje zvočno tehnologijo sledenja predmetom, ki sledi deskarju po TV zaslonu.

  Zmogljiva obdelava slik, osupljiva jasnost 4K

  Kristalni procesor 4K

  Preprosto se sprostite in uživajte v vseh svojih najljubših vsebinah s 4K televizorjem z višjo ločljivostjo, ki se prilagodi, da vam omogoči najboljšo sliko 4K Ultra HD. A tu se ne ustavi. Zvok se prilagodi tako, da popolnoma ustreza temu, kar gledate. Televizijska drama ali tenis, zares se boste počutili kot del akcije.

  Prikazan je procesorski čip QLED TV. Na vrhu je mogoče videti logotip Samsung in logotip AI Quantum Processor 4K.

  Zvok izpopolnjen za vse, kar gledate

  Prilagodljiv zvok

  Zagotovite si popolno zvočno izkušnjo za vse, kar gledate, s prilagodljivim zvokom. Od najnovejšega kompleta do čudovite igre vaš Samsung televizor prilagodi zvok v vsakem prizoru tistemu, kar je na zaslonu, tako da boste slišali do zadnje podrobnosti.

  Simulirana grafika zvočnih valov prikazuje zvočno scensko inteligentno tehnologijo, ki optimizira zvok televizije od glasbe do kina.

  Bogatejši zvoki sinergije med televizijo in zvočno vrstico

  Samsung Q-Symphony Lite

  Povečajte prostorski zvok s skupno močjo televizorja Samsung in zvočne vrstice. Tako kot simfonični orkester tudi ta preprost sistem deluje v popolni harmoniji s sinhronizacijo zvočnikov televizorja in zvočne plošče za hkratno predvajanje zvoka iz obeh naprav. Vse brez zapletene postavitve.

  * Q-Symphony je na voljo samo z združljivo zvočno vrstico. Preverite združljivost Q-Symphony v specifikacijah izdelka Soundbar.

  Simulirana grafika zvočnega vala s televizorja in zvočne vrstice prikazuje tehnologijo Q Symphony, ko skupaj predvajata zvok.

  Višina, ki ustreza vašemu prostoru

  Nastavljivo stojalo

  Vaš televizor je dovolj prilagodljiv, da lahko deluje tudi z vašo domačo nastavitvijo. Zahvaljujoč nastavljivemu stojalu preprosto postavite televizor na višino, ki vam ustreza, da ustvarite prostor za zvočno vrstico. Lahko ga celo zmanjšate po širini, tako da televizor ustreza vašemu pohištvu *.

  * Širinsko nastavljivo stojalo je na voljo samo pri televizorjih s diagonalo 75 ”.

  Gladko gibanje za jasno sliko

  Motion Xcelerator

  Ostanite korak naprej z jasno sliko in nemoteno izvedbo. Samsungovi jasni algoritmi hitrosti gibanja predvidevajo in samodejno kompenzirajo sličice, tako da se vaša slika prilagaja tako hitro kot vaša igra.

  Dirkalnik dirt bike izgleda jasno in vidno na zaslonu televizorja QLED zaradi tehnologije QLED TV motion xcelerator.

  Scene, ki spreminjajo igre v celoti

  Super Ultrawide GameView & Game Bar

  Povečajte svojo izkušnjo z vrhunsko nastavitvijo igralnega televizorja, ki vam omogoča spreminjanje razmerja zaslona med 21: 9 in 32: 9. Širši zaslon pomeni več podrobnosti, več globine in seveda bolj zabavno. Poleg tega vam Game Bar omogoča hitro spremljanje in prilagajanje kritičnih vidikov igranja – ne glede na to, ali gre za preklop razmerja stranic, preverjanje zamika vnosa ali priključitev slušalk.

  * Nekateri naslovi iger morda ne podpirajo funkcije ali so omejeni na uporabo te funkcije. Morda bo potrebna sprememba ločljivosti zaslona z zunanje naprave.

  Možnosti razmerja stranic QLED TV 32: 9 in 16: 9 za izjemno ultraširok ogled igre, do katerih lahko dostopate med igranjem video iger prek igralne vrstice QLED TV, ki omogoča več nadzora različnih nastavitev v igri.

  Ve, ko ste pripravljeni na igro

  Samodejni način nizke zakasnitve (ALLM)

  Nikoli ne zamudite prehitevalne poteze v svoji najljubši dirkalni igri. Z samodejnim načinom nizke zakasnitve (ALLM) vaš televizor ve, kdaj ste pripravljeni na predvajanje, zato se samodejno preklopi, da zmanjša vhodni zamik in optimizira nastavitve slike. Nikoli se ni hitreje izgubil v fantazijskem svetu.

  * Nizko zaostajanje vnosa se meri na podlagi internih pogojev testiranja in se lahko spremeni glede na nastavitve igre ali posebne pogoje.

  Oglejte si vse na enem zaslonu

  Multi View

  Večopravilnost še nikoli ni bila tako enostavna. Multi View omogoča razdelitev televizijskega zaslona in gledanje vsebin televizorja in pametnega telefona – ne da bi morali gledati stran *. Preprosto oddajte telefon na televizor, razdelite velik zaslon in naredite več. Priročen, če želite med gledanjem filma spremljati nogometni rezultat.

  Skupina ljudi uporablja funkcijo QLED TV Multi view, da uživa na nogometni tekmi in hkrati gleda informacije o predvajanju na istem zaslonu.

  *Potrebna je internetna povezava in združljiv pametni telefon.

  Dotaknite se, da se zrcalite

  Tapnite Pogled

  Bi radi delili kul video z vsemi? Samo tapnite telefon po televizorju, da zrcalite zaslon, tako da ga bodo lahko vsi videli v polnem sijaju. To je vse, kar potrebujete. * Karkoli gledate v telefonu, ga nikoli ni bilo lažje oddati na velik televizijski zaslon.

  * Potreben je združljiv pametni telefon Samsung Galaxy.

  Uporabnik se s pametnim telefonom dotakne televizorja QLED, da vsebino balerine zrcali na večji zaslon za večje udobje.

  Tako enostavno kot vprašati

  Več glasovnih pomočnikov

  Bixby, Amazon Alexa, Google Assistant – vsi so vgrajeni v vaš pametni televizor Samsung. Izberite svojega najljubšega glasovnega pomočnika za nadzor televizorja in odkrijte vse koristne stvari, ki jih lahko počnete. Prosite ga, naj spremeni glasnost, poišče to novo serijo ali preveri povezane naprave v pametnem domu. Možnosti so neskončne – vse kar morate storiti je, da vprašate.

  * Amazon, Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke podjetja Amazon.com, Inc. ali njenih podružnic. Google in sorodne znamke in logotipi so blagovne znamke družbe Google LLC. * Samsung lahko kadar koli in po lastni presoji brez predhodnega obvestila spremeni storitve glasovnega asistenta ali začasno ustavi in ​​/ ali preneha zagotavljati storitve glasovnega asistenta ali katerega koli dela storitev glasovnega asistenta.

  Ikona mikrofona prekriva sliko televizijskega zaslona ob sončnem zahodu in prikazuje funkcijo glasovnega pomočnika televizorja QLED.

  Upravljajte svoj pametni dom s televizorja

  Povezano življenje s pametnimi stvarmi

  Preko pametnega televizorja Samsung nadzirajte vse naprave v povezanem sistemu pametnega doma. Od igralnih konzol in sprejemnikov do zvočnikov Bluetooth in tisoč pametnih naprav vam Samsung Smart TV omogoča preprost nadzor s pritiskom na gumb *. S SmartThings, vgrajenim v vaš Samsung televizor, lahko iz udobja kavča spremljate domače kamere ali vidite, kdo je pred vrati. Vse za lažje, varnejše in bolj povezano življenje. Končno je pametno življenje postalo preprosto.

  * Potrebujete aplikacijo SmartThings, internetno povezavo in naprave, ki podpirajo SmartThings.

  QLED TV prikazuje uporabniški vmesnik SmartThings. SmartThings prepozna vse povezane naprave v bližini televizorja QLED. Okrog vmesnika so nameščene grafične ikone podložke, ventilatorja, svetlobe in talne izmenične napetosti, ki ponazarjajo priljubljene naprave za povezovanje.

  Pametnejši način dela od doma

  PC na televizorju

  Ste pripravljeni na nadgradnjo nastavitve domače pisarne? Samsung Smart TV vam omogoča oddaljen dostop do vašega pisarniškega računalnika s televizorja in uporabo velikega zaslona za enostavno opravljanje več nalog hkrati – s povezano miško, tipkovnico in računalnikom*. Naredite več naenkrat, vse iz udobja vašega doma.

  *Potrebna je internetna povezava in združljivi računalnik ter mobilne naprave. * Oddaljena povezava z računalnikom je podprta samo za Windows 10 Professional ali novejšo različico in Mac OS 10.5 ali novejšo različico.

  V domači pisarni dnevne sobe zaslon televizorja QLED prikazuje funkcijo PC on TV, ki domači televiziji omogoča povezavo s pisarniškim računalnikom.

  Brezplačna TV, brez priloženih nizov

  Samsung TV Plus

  Uživajte v 100% brezplačni vsebini v živo in na zahtevo s Samsung TV Plus. Izbirajte med novicami, športom, zabavo in še več. Prenosi, prijave, kreditne kartice, naročnine ali druge naprave niso potrebni. Preprosto se prilagodite Samsung TV Plus in uživajte.

  * Zahteva internetno povezavo

  preskus

  Revolucionirajte treninge doma

  Samsung Health

  Spremenite svoj dom v osebno telovadnico z idealnim spremljevalcem vadbe na domu. Aplikacija Samsung Health vam omogoča brezplačen dostop do več kot 3000 ur vsebine o zdravju in pozornosti. Poleg tega vam bo nova funkcija Smart Trainer * pomagala obvladati vadbo in spremljati statistiko za bolj zdravo življenje. Vse iz udobja vašega doma.

  Ženska bolj natančno telovadi s funkcijo treniranja s kamero, ki jo poganja QLED TV in s katero lahko istočasno gleda sebe in trenerja.

  * Pametni trener je na voljo v seriji Q70A in novejših. Potrebna je združljiva kamera.

  Manj iskanja, več gledanja

  Univerzalni vodnik

  Naš univerzalni vodnik vam ponuja priporočila o priljubljenih oddajah in filmih iz najboljših aplikacij, kot so Netflix, Prime Video, UKTV Play in še veliko več *. Porabite manj časa za iskanje in več časa za gledanje na pametnem televizorju Samsung.

  *Morda bodo potrebne ločene naročnine.

  Slika uporabniškega vmesnika Universal Guide prikazuje različne slike priljubljene vsebine.

  Specifikacije

  Zaslon

  • Velikost zaslona65 “
  • Resolucija3.840 x 2.160
  • Ukrivljenost zaslonaN/A

  Video

  • Picture EngineQuantum Processor Lite 4K
  • HDR (visok dinamični razpon)Quantum HDR
  • HDR 10+Potrjeno (HDR10 +)
  • KontrastMega kontrast
  • HLG (hibridna gama gama)Da
  • Barva100% barvna prostornina s kvantno piko
  • Vidni kotN/A

  Zvok

  • Dekoder Dolby 5.1N/A
  • Zvok za sledenje predmetomOTS Lite
  • Q-simfonijaQ-Symphony Lite
  • Zvočni deskriptor predhodne izbireDa

  Pametna storitev

  • Operacijski sistemTizen ™
  • BixbyAngleška, angleška, indijska, angleška, korejska, francoska, nemška, italijanska, španska, portugalska (funkcije se razlikujejo glede na jezik)
  • Glasovna interakcija na daljnem poljuN/A
  • Multi Voice AssistantDa (GB, GG, IM, JE, IE, FR, DE, IT, ES, AT)
  • Vgrajen Google AssistantN/A
  • Deluje s Pomočnikom GoogleDa (samo GB, FR, DE, IT, ES, AT, DK, IE, NL, NO, SE)
  • Deluje z AlexaDa (samo GB, FR, DE, IT, ES, AT, IE)
  • Podpora za aplikacije SmartThingsDa
  • SmartThingsN/A
  • Univerzalno brskanje in predvajanjeDa (GB, FR, DE, IT, ES)
  • GalerijaDa

  Konvergenca

  • NFC na televizijiN/A
  • Zrcaljenje z dotikom mobilnega telefonaDa
  • Digital ButlerDa
  • Več pogledovdo 2 video posnetka
  • Sound WallDa
  • Oddaljen dostopOsnovno
  • Zvok iz televizije v mobilnoDa
  • Zrcaljenje zvokaDa

  Povezljivost

  • eARCDa
  • BluetoothDa (BT4.2)

  Oblikovanje

  • Barva stojalaTITAN SIVA

  Dodatna funkcija

  • Prilagodljiva slikaN/A
  • Aktivni ojačevalnik glasuN/A
  • Prilagodljiv zvokPrilagodljiv zvok
  • AI pretakanjeN/A
  • AI upscaleN/A
  • Zaznavanje gibanja (okvir)N/A
  • Ambient ModeAmbient Mode
  • Senzor za svetlost / barvo v načinu okoljaZaznavanje svetlosti
  • Pokončni načinN/A
  • Dostopnost – zaslon menija Learn TV Remote / LearnAngleški, nemški, francoski, španski, italijanski, nizozemski, poljski, danski, švedski, finski, norveški, portugalski, ruski (samo pri povezovanju z omrežjem v EE, LV, LT)
  • Dostopnost – drugoEnlgarge / High Contrast / Multi-output Audio / SeeColors / Inverzija barv / Sivine / Povečava znakovnega jezika / Počasno ponovitev gumba
  • FreesyncN/A
  • G-SYNCN/A
  • Način filmskega ustvarjalca (FMM)Da

  Ekološka značilnost

  • Razred energetske učinkovitostiF

  Moč

  • NapajanjeAC220-240V 50 / 60Hz
  • Poraba energije (maks.)170 W
  • Poraba energije (v pripravljenosti)0,50 W
  • Poraba energije (način varčevanja z energijo)N/A
  • Poraba energije (običajno)102 W

  Dimenzija

  • Velikost paketa (ŠxVxD)1612 x 950 x 164 mm
  • Velikost kompleta s stojalom (ŠxVxG)1450,9 x 871,0 x 281,8 mm
  • Velikost kompleta brez stojala (ŠxVxG)1450,9 x 831,8 x 25,7 mm
  • Stojalo (osnovno) (ŠxD)1085,5 x 281,8 mm
  • Stojalo (najmanjše) (ŠxD)N/A

  Teža

  • Teža paketa28,8 kg
  • Nastavite težo s stojalom21,8 kg
  • Nastavite težo brez stojala20,9 kg

  Dodatna oprema

Dodatne informacije

Proizvajalec

Samsung

Velikost ekrana

65

Darilo

Komplet za čiščenje TV zaslona (čistilo + krpa iz mikrovlaken)