Opis

 • Ogled od roba do roba na neskončno osupljivem zaslonu Infinity
 • Izjemno ostre luči in popoln kontrast slikovnih pik za najboljšo sliko 8K doslej
 • Popolna 3D zvočna izkušnja z Object Tracking Sound PRO
 • Čisto kinematografsko gledanje v ločljivosti 8K: izredno tanek televizor in brez neurejenih kablov
 • Aplikacije za pametno televizijo: Netflix, Prime Video, Disney+, BT Sport in še več …

PREDSTAVLJAMO NOV TV QN900A

PREDSTAVLJAMO NOV TV QN900A

Današnja prihodnost televizije, ki jemlje dih, sije skozi današnji čas

QN900A prikazuje zapleteno mešane barvne grafike, ki prikazujejo dolgotrajne barve tehnologije Quantum Dot.

Izjemno ostre luči, ekstremno črne barve za osupljivo sliko 8K

Quantum Matrix Technology Pro

Ta TV-tehnologija, ki spreminja igre, uvaja novo obdobje osupljive kakovosti slike. Zasnovan tako, da z izjemno natančnostjo nadzoruje naše lastniške ultra fine, super ostre Quantum Mini LED diode, prinaša ultra-fokusirane luči in ekstremno črne odtenke. Z 1,5-krat več svetlobnih con kot običajna tehnologija Quantum Matrix deluje v tandemu z močnim procesorjem na AI, kar zagotavlja vrhunski kontrast in našo najostrejšo sliko 8K doslej. To vam bo vzelo sapo.

Prek Quantum Mini LED in mikroplasta je čudovit gozdni zaslon, viden v notranjosti jame, podrobno prikazan na svetlih in temnih območjih, kar se zelo jasno prikazuje.

Osupljivo gledanje od roba do roba

Neskončni zaslon

Velika uspešnica ali velika tekma? Zaslužijo si, da jih gledajo na popolnoma poglobljenem kinematografskem platnu. Neskončno osupljiv zaslon Infinity vam prinaša prvo doživetje gledanja od roba do roba na svetu. Ker je skoraj brez okvirjev, nič ne ovira nedotaknjene, neomejene slike 8K.

Nekje v jami je postavljen televizor QLED, od zgoraj pa pada pesek. Robovi televizorjev QLED so tako tanki, da se zdi, kot da televizorja ni.

Vaša kinematografska izkušnja z izboljšano umetno inteligenco

Kvantni procesor Samsung Neo 8K

Nadgradite svojo celotno zabavno izkušnjo s fino oblikovano sliko 8K. Naš močan procesor na osnovi umetne inteligence samodejno prilagodi svetlost, izostri kontrast, izboljša ločljivost vsega, kar gledate-in vse to spremeni v kinematografsko doživetje 8K.

Prikazan je procesorski čip Neo QLED TV. Logotip Samsung in logotip AI Neo Quantum Processor 8K sta vidna na vrhu.

Neverjetna globina, osupljivi detajli in vodilna svetlost v industriji

Quantum HDR 4000* poganja HDR10+

Karkoli je na zaslonu, si oglejte vse v neverjetni globini in zelo finih podrobnostih, z bolj živahnimi barvami in osupljivim kontrastom. Od mračnih senc do prižganih prizorov si oglejte, kako oživijo vse briljantne podrobnosti. Vse to zahvaljujoč vodilni v industriji HDR svetlosti. Poleg tega je pri HDR10+ vsak okvir optimiziran do popolnosti, zato je slika, ki jo vidite, tako podrobna kot v resničnem svetu.

Mnoge ovce na širokih sončnih poljih hodijo iz okvirja televizorja. Televizor QLED prikazuje natančne predstavitve svetlih in temnih barv z lovljenjem majhnih podrobnosti

*Q HDR 3000 velja za 65 “QN900A.

Epski 3D prostorski zvok, ki sledi dogajanju po vsem zaslonu

Object Tracking Sound PRO

Epska izkušnja gledanja si zasluži neverjeten zvok. Object Tracking Sound PRO popelje vašo 3D zvočno izkušnjo na povsem novo raven potopitve z 10 vgrajenimi zvočniki za televizijo, ki sprožijo zvok iz vseh zornih kotov-vključno s središčem zaslona. Od helikopterjev, ki letijo po nebu, do hudourniškega dežja – to je tako realno, da se boste v vsakem trenutku počutili, kot da ste tam.

Dirkalna motorna kolesa hitro tečejo po pesku z oblaki prahu za sabo, televizorji QLED pa oddajajo realne zvoke, ki dajejo občutek, kot da bi se premikajoči motocikel dejansko mimo.

Kinematografski ogled brez motenj

Infinity One Design in pritrdljiv Slim One Connect

Z izjemno tankim profilom je vsak centimeter vašega televizorja Samsung Neo QLED 8K premišljeno oblikovan tako, da čim manj moti, zato se lahko osredotočite na to, kar gledate. Da bo stvari brez težav, škatla Attachable One Connect skrije vaše kable in se pritrdi na stojalo za televizor ali zlahka pospravi v omaro. V vsakem primeru boste doživeli najboljši kinematografski ogled.

Kinematografski ogled brez motenj

Dan ali noč, vsak sedež je najboljši v hiši

Ultra vidni kot z zaslonom proti odsevu

Nazadnje – poglejte vsak trenutek iz katerega koli kota, ne da bi pri tem ovirala svetloba sonca ali luči v vaši sobi. Naš kritično priznan zaslon proti bleščanju absorbira odseve, tako da lahko uživate v televiziji v neverjetnih barvah in kontrastu, podnevi ali ponoči. Zato pojdite, poglejte opoldansko tekmo ali se izgubite v polnočnem filmu – brez motenj. Ne glede na to, ali ste na robu svojega sedeža ali raztegnjeni na kotnem kavču, ne boste nikoli zamudili nobene drame.

Z 33 milijoni slikovnih pik se odkrije nova dimenzija resničnosti

Resnična ločljivost 8K

Resnična ločljivost 8K prinaša na vaš zaslon resničnost, ki je še niste doživeli. Če ste mislili, da je 4K UHD oster, vam Samsung Neo QLED 8K poda neverjetno štirikrat več podrobnosti. Približajte se z izboljšanimi barvami, teksturami in odtenki kože, zaradi katerih je vsak sedež najboljši v hiši.

Sonce zaide skozi okno in na širokem polju je tanko drevo. QLED 8K TV ima certifikat združenja 8K.

Vse, kar gledate, pretvori v veličastni 8K

8K AI Upscaling

Naš najmočnejši procesor še povečuje ločljivost vsega, kar gledate, do veličastnih 8K – tudi če ni bil posnet tako. Napredni algoritmi, ki temeljijo na umetni inteligenci, prilagodijo obnovo vseh podrobnosti, pik po pikslo, da vdihnejo novo življenje vašim priljubljenim.

*8K AI Upscaling ‘morda ne velja za povezavo z računalnikom in način igre.

Televizor QLED prikazuje natančne barve tudi v podobnih modrih barvah z analizo slike v primeru valov.

Kinematografska barva iz več kot milijarde odtenkov

100% barvna prostornina s kvantno piko*

Naj bo vse, kar gledate, resnično spektakularno. S 100% barvno glasnostjo*boste dobili najširšo paleto resničnih barv-ne glede na razmere, v katerih gledate televizijo. Tehnologija prikaza Quantum Dot, za razliko od drugih, lahko spremeni svetlobo v dih jemajočo barva, ki bo deset let izgledala prav tako impresivno. Pravzaprav jamčimo **.

*Merjeno po standardu DCI-P3, certificirano s strani VDE. ** Udeleženci se morajo prijaviti za 10 -letno garancijo za opekline zaslona v 90 dneh od nakupa, veljajo pogoji poslovanja.

QLED TV prikazuje zapleteno obarvano podobo flamingov, ki dokazujejo sijaj barv v tehnologiji Quantum Dot.

Izjemno gladko 4K igranje, pripravljeno za vašo konzolo nove generacije

Motion Xcelerator Turbo Plus

Nadgradite svojo igralno nastavitev nove generacije z navdušujočimi podrobnostmi 4K, ki spreminjajo igre, na velikem zaslonu. Doživite izjemno gladko, bliskovito hitro igranje televizije 4K z izjemno visokimi frekvencami osveževanja 120 Hz in izjemno nizkim vhodnim zamikom, ki bo iz vaše konzole naslednje generacije prinesel najboljše.

Dirkalni avtomobil na televizijskem zaslonu je zaradi turbo+ tehnologije gibanja xcelerator turbo+ do 4K 120Hz videti jasnejši in vidnejši na televizorju QLED.

Prinaša izjemno ostre igre HDR na velik zaslon

FreeSync Premium Pro

Pripravite se na nastope na svojem vrhuncu. Zasnovan za najbolj poglobljeno in odzivno izkušnjo, QLED uresničuje izjemno gladko in izjemno ostro igranje HDR na velikem zaslonu. In poslovite se od trganja zaslona in jecljanja z AMD FreeSync Premium Pro.

Prednost AMD FreeSync Premium Pro je razložena z raztrgano sliko na zaslonu, ko je funkcija izklopljena.

Ujemite vsako besedo, slišite vsak zvok

AI zvok

Nikoli ne zamudite trenutka s prilagodljivim zvokom AI. Ne glede na to, kje televizor postavite v svoj dom, boste dobili zvok, ki je prilagojen vašemu prostoru. Isti pametni AI tudi samodejno prilagodi glasnost hrupu okoli vas, tako da nikoli ne boste zamudili tega, kar govorijo vaši najljubši liki – tudi ob hrupu vakuuma.

Televizor QLED analizira celoten prostor sobe in pošlje optimiziran zvok za prostor.

Bogatejši zvoki sinergije med televizijo in zvočno vrstico

Samsung Q-Symphony

Povečajte prostorski zvok s skupno močjo televizorja Samsung in zvočne vrstice. Tako kot simfonični orkester ta preprost sistem deluje v popolni harmoniji tako, da sinhronizira zvočnike televizije in zvočno vrstico, da hkrati predvaja zvok iz obeh naprav. Vse brez zapletenih nastavitev.

* Q-Symphony je na voljo samo z združljivim zvočnim trakom. Preverite združljivost Q-Symphony v specifikacijah izdelka soundbar.

Simulirana grafika zvočnih valov s televizorja in zvočne vrstice prikazuje tehnologijo Q Symphony, ko skupaj predvajata zvok.

Oglejte si vse na enem zaslonu

Več pogledov

Večopravilnost še nikoli ni bila tako enostavna. Multi View vam omogoča, da razdelite televizijski zaslon in gledate, kaj je na televiziji in v pametnem telefonu – ne da bi morali gledati stran*. Preprosto oddajte telefon na televizor in razdelite velik zaslon na največ 4 zaslone **. Priročno, če želite med gledanjem filma paziti na nogometni rezultat.

*Potrebna je internetna povezava in združljiv pametni telefon. ** Pogled s 4 zasloni je na voljo pri 2021-ih televizorjih Samsung Neo QLED 8K.

Skupina ljudi uporablja funkcijo QLED TV Multi view, da uživa v nogometni tekmi in si na istem zaslonu hkrati ogleda informacije o igri po igri.

Dotaknite se, da se zrcalite

Dotaknite se Pogled

Karkoli gledate v telefonu, ga z zrcaljenjem zaslona nikoli ni bilo lažje predvajati. Želite z vsemi deliti kul video? Samo tapnite telefon po televizorju, da zrcalite zaslon, da ga bodo lahko vsi videli v polnem sijaju. To je vse, kar je potrebno.*

*Potrebna je internetna povezava in združljiv pametni telefon Galaxy.

Uporabnik se s pametnim telefonom dotakne televizorja QLED, da vsebino balerinke zrcali na večji zaslon za večje udobje.

Brezplačna televizija, brez povezav

Samsung TV Plus

Takojšen dostop do množice dodatnih brezplačnih televizijskih kanalov. TV Plus je Samsungova lastna TV -storitev v živo, ki ponuja široko paleto kanalov, od filmov, zabave, športa, novic in otroških kanalov. Aplikacija TV Plus je na voljo na vseh televizorjih Samsung. Ni potrebe po prijavah, naročninah ali kreditnih karticah-100% je brezplačno.

*Zahteva internetno povezavo

preskus

Manj iskanja, več gledanja

Univerzalni vodnik

Naš univerzalni vodnik vam ponuja priporočila o priljubljenih oddajah in filmih iz vrhunskih aplikacij, kot so Netflix, Prime Video, UKTV Play in še veliko več*. Porabite manj časa za iskanje in več časa za gledanje na pametnem televizorju Samsung.

*Morda bodo potrebne ločene naročnine.

Manj iskanja, več gledanja

Revolucionirajte domače vadbe

Samsung Health

Spremenite svoj dom v osebno telovadnico z idealnim spremljevalcem na domu. Aplikacija Samsung Health vam omogoča brezplačen dostop do več kot 3000 ur vsebine o zdravju in pozornosti. Poleg tega vam bo nova funkcija Smart Trainer* pomagala obvladati vadbo in spremljati statistiko za bolj zdravo življenje. Vse iz udobja vašega doma.

Revolucionirajte domače vadbe

*Pametni trener na voljo iz serije Q70A in novejših. Potrebna je združljiva kamera.

Specifikacije

 • Zaslon65 “
 • Resolucija7,680 x 4,320
 • VideoNeo kvantni procesor 8K
 • HDR (visok dinamični razpon)Kvantni HDR 3000
 • HDR 10+Certificirano (HDR10+ prilagodljivo)
 • HLG (hibridna gama hlodov)HLG (hibridna gama hlodov)

Zaslon

 • Velikost zaslona65 “
 • Resolucija7,680 x 4,320
 • Ukrivljenost zaslonaN/A

Video

 • Picture EngineNeo kvantni procesor 8K
 • HDR (visok dinamični razpon)Kvantni HDR 3000
 • HDR 10+Certificirano (HDR10+ prilagodljivo)
 • KontrastQuantum Matrix Technology Pro
 • HLG (hibridna gama hlodov)Da
 • Barva100% barvna prostornina s kvantno piko
 • Kot gledanjaUltra zorni kot

Zvok

 • Dekodirnik Dolby 5.1Da
 • Zvok sledenja objektomOTS Pro
 • Q-simfonijaQ-simfonija
 • Deskriptor predizbora zvokaDa

Pametna storitev

 • Operacijski sistemTizen ™
 • BixbyAmeriški angleški, britanski angleški, indijski angleški, korejski, francoski, nemški, italijanski, španski, BR portugalski (funkcije se razlikujejo glede na jezik)
 • Glasovna interakcija daljnega poljaDa
 • Več glasovni pomočnikDa (GB, GG, IM, JE, IE, FR, DE, IT, ES, AT)
 • Vgrajen Google AssistantDa (GB, FR, DE, IT, ES, AT)
 • Deluje s Pomočnikom GoogleDa (samo GB, FR, DE, IT, ES, AT, DK, IE, NL, NO, SE)
 • Deluje z AlexaDa (samo GB, FR, DE, IT, ES, AT, IE)
 • Podpora za aplikacije SmartThingsDa
 • SmartThingsDa
 • Univerzalno brskanje in igranjeDa (GB, FR, DE, IT, ES)
 • GalerijaDa

Konvergenca

 • NFC na televizorjuN/A
 • Mobilni Tapnite zrcaljenjeDa
 • Digitalni butlerN/A
 • Več pogledovdo 4 video posnetkov
 • Sound WallDa
 • Oddaljen dostopNapredno
 • Zvok televizije na mobilno napravoDa
 • Zrcaljenje zvokaDa

Povezljivost

 • eARCDa
 • BluetoothDa (BT5.2)

Oblikovanje

 • Barva stojalaMRAZOVO SREBRNO

Dodatna funkcija

 • Prilagodljiva slikaDa
 • Aktivni ojačevalnik glasuDa
 • Prilagodljiv zvokPrilagodljiv zvok+
 • AI StreamingN/A
 • AI UpscaleDa
 • Zaznavanje gibanja (okvir)N/A
 • Ambient ModeAmbient Mode+
 • Senzor za svetlost/barvni senzor v načinu okoliceOdkrivanje svetlosti/barve
 • Portretni načinN/A
 • Dostopnost – Zaslon za učenje daljinskega upravljalnika TV / meni za učenjeUK angleški, nemški, francoski, španski, italijanski, nizozemski, poljski, danski, švedski, finski, norveški, portugalski, ruski (samo pri povezovanju z omrežjem v EE, LV, LT)
 • Dostopnost – drugoEnlgarge / High Contrast / Multi-output Audio / SeeColors / Inverzija barv / Sivine / Zoom znakovnega jezika / Ponavljanje počasnega gumba / Grafična povečava
 • FreesyncFreeSync Premium Pro
 • G-SYNCN/A
 • Način snemanja filmov (FMM)Da

Ekološka funkcija

 • Razred energetske učinkovitostiG

Moč

 • NapajanjeAC220-240V 50/60Hz
 • Poraba energije (maks.)420 W
 • Poraba energije (stanje pripravljenosti)0,50 W
 • Poraba energije (način varčevanja z energijo)N/A
 • Poraba energije (tipično)255 W

Dimenzija

 • Velikost paketa (ŠxVxG)1625 x 947 x 195 mm
 • Velikost kompleta s stojalom (ŠxVxG)1433,1 x 892,0 x 300,5 mm
 • Velikost kompleta brez stojala (ŠxVxG)1433,1 x 819,9 x 15,2 mm
 • Stojalo (osnovno) (ŠxG)360,0 x 300,5 mm
 • Stojalo (minimalno) (ŠxG)N/A

Utež

 • Teža paketa43,0 kg
 • Nastavite težo s stojalom30,1 kg
 • Nastavite težo brez stojala22,1 kg

Dodatna oprema

Dodatne informacije

Darilo

Ob nakupu vam podarimo leto dni podaljšanja garancije!

Proizvajalec

Samsung

Velikost ekrana

65