Opis

 • Kakovost slike v svoji ligi s Quantum Matrix Technology Pro
 • Nemogoče tanek profil z Infinity One Design
 • S pomočjo kvantne pike sprostite žive barve

Neo QLED 8K Smart TV – QN800A

Zasnovano za način življenja

Veličina se nikoli ne konča, ampak se razvija z 8K.

QN800A prikazuje zapleteno mešane barvne grafike, ki prikazujejo dolgotrajne barve tehnologije Quantum Dot.

* Slika zaslona simulirana za ilustracijo. Kabel ni prikazan. Vir – Omdia, januar -2021. Uvrstitev glede na pošiljke. Rezultati niso podpora Samsungu. Vsako zanašanje na te rezultate je na lastno odgovornost tretje osebe.

Stopite korak bližje resničnosti

Resnična ločljivost 8K in povečanje velikosti AI

Filmske noči so še boljše, ko se vam zdi, da dogajanje skače z zaslona. Pravzaprav se bo zaradi briljantno jasne in podrobne slike počutil, kot da si del akcije. Zahvaljujoč tehnologiji nove generacije 8K in pospeševanju umetne inteligence bo skoraj vse, kar gledate, videti neverjetno – ne glede na to, koliko je star vaš najljubši film.*

* Razpoložljivost izvorne vsebine 8K je zelo omejena. Kakovost slike nadgrajene vsebine se razlikuje glede na kakovost in ločljivost izvorne vsebine.

Sonce zaide skozi okno in na širokem polju je tanko drevo. QLED 8K TV ima certifikat združenja 8K.

Kakovost slike v svoji ligi

Quantum Matrix Technology Pro

Quantum Matrix Technology Pro je en velik korak k resnično epskemu doživetju gledanja. Z razvojem lastniških osvetlitev ozadja, ki so se zmanjšale na 1/40 njihove velikosti, in uvedbo mikroplasta za izostritev svetlobe iz vsakega vira je Samsung dvignil kakovost slike na povsem novo raven.* Doživeli boste izjemno črno, podrobnosti na naslednji ravni in vrhunsko svetlost in kontrast, tako barva, ki izstopa z zaslona kot še nikoli doslej. **

* V primerjavi s QLED Q80A. Kakovost slike se razlikuje glede na kakovost in ločljivost izvorne vsebine. ** V primerjavi z Neo QLED Q90A

Prek LED -ja Quantum Mini in mikroplasta je čudovit gozdni zaslon, viden v notranjosti jame, podrobno prikazan na svetlih in temnih območjih, kar se zelo jasno prikazuje.

Nemogoče tanek profil 

Oblikovanje Infinity One

Samsungova neverjetna nova tehnologija osvetlitve ozadja se zahvaljuje za neverjetno tanko zasnovo. S samo 15 mm globine ta Neo QLED 8K zna pritegniti vaše oči naravnost v dogajanje. Njegov eleganten in tanek profil odlično dopolnjuje vsako sobo in prinaša poenostavljeno zabavo. 

* Kabel ni prikazan.

QLED televizor, ki je izjemno tanek, je nameščen v dnevni sobi ob strani.

Sprostite žive barve in kontrast

Kvantna pika

Tehnologija Quantum Dot televizorja Samsung QLED prinaša svet navdušujočih barv in kontrasta v različnih svetlobnih pogojih – kar vam omogoča, da odkrijete podrobnosti, ki jih prej niste.

tehnologija kvantnih pik

Doživite vrhunske podrobnosti

Kvantni HDR 32x

Oglejte si svoje najljubše filme in predstave do izjemnih podrobnosti. Quantum HDR 32x je zasnovan tako, da oživi tisto, kar ste morda zamudili pri posebej temnih ali svetlih prizorih, in jih prikaže v živahnih, osupljivih barvah. 

* Obseg kvantne HDR zahteva svetlost, ki temelji na internih standardih preskušanja, in se lahko spremeni glede na okolje gledanja ali posebne pogoje.

Avtomobil teče z lučmi skozi gost zeleni gozd na TV zaslonu. Televizor QLED prikazuje natančne predstavitve svetlih in temnih barv z lovljenjem majhnih podrobnosti.

Doživite zvok v akciji

Zvok za sledenje objektom +

Doživite Samsungovo revolucionarno zvočno tehnologijo, ki sledi predmetom na zaslonu. Namenski zvočniki za pospešeno in stransko vžiganje so zasnovani tako, da ustvarijo poglobljeno zvočno izkušnjo, ki vas postavi sredi akcije.*

* Kakovost zvočnih učinkov se lahko razlikuje glede na izvorno vsebino, namestitev in okoljske značilnosti (npr. Strop).

S ptičje perspektive kroži čoln, označen z zvokom na TV -zaslonu, in gre ven levo zgoraj.

Osvobodite televizor pred neurejenimi kabli

Priložljiv Slim One Connect

Nič več se ne sprašuj, kaj kam gre! Uživajte v enostavni namestitvi in ​​zmanjšajte nered z našim priključnim Slim One Connect, ki poveže vaš televizor z eno Connect Box z enim samim 2,5 -metrskim kablom za upravljanje vseh vaših naprav, vključno z napajanjem. Tanka nova oblika vam omogoča enostavno pritrditev škatle One Connect Box na stojalo televizorja in ohranitev njene čudovite oblike Infinity.*

* En kabel se poveže z eno enoto za povezavo, ki združuje kable zunanjih naprav.

Slim one connect je pritrjen na stojalo za televizor QLED, kot da bi bilo stojalo.

Uživajte v televiziji, ne da bi zaprli žaluzije

Tehnologija proti bleščanju

Samsungova tehnologija proti bleščanju vam pomaga uživati ​​v televizorju v različnih pogojih, podnevi ali ponoči – kar pomeni, da lahko uživate v predstavi. Idealno za avstralske razmere.

* Nekaj ​​bleščanja je lahko še vedno prisotnih, odvisno od mesta namestitve.

proti bleščanju

Odličen pogled s skoraj vsakega sedeža

Širok kot gledanja

Širok kot gledanja pomeni, da imate skoraj najboljši sedež, ne glede na to, kje ste v sobi. Z zagotavljanjem živahnih barv in ohranjanjem podrobnosti smo optimizirali vašo izkušnjo gledanja iz različnih zornih kotov.*

* V primerjavi s televizorjem Samsung QLED Q80A in nižjim.

Televizor, ki se prilagaja okolici

Inteligentni način

Optimizirana slika v skoraj vsaki luči

Prilagodljiva slika

Tehnologija prilagodljive slike samodejno prilagodi svetlost zaslona, ​​da ustreza prostoru, v katerem ga gledate. Ker pomaga optimizirati vsebino, ste lahko prepričani, da so vaše najljubše oddaje vedno neverjetne.*

prilagodljiva slika

 • * Kakovost slike se lahko razlikuje glede na kakovost in ločljivost izvorne vsebine ter pogoje gledanja. Slika zaslona simulirana za ilustracijo. Kabel ni prikazan.

Iz praznega v lepo

Ambient Mode +

Z Samsungovim načinom Ambient Mode +lepo vključite zaslon televizorja, ki ustreza vašemu okusu in notranjo opremo. Prikažite umetnine, fotografije, čas in vreme ali fotografirajte steno in jo nastavite na zaslonu, tako da se vaš televizor brezhibno zlije.*

* Način Ambient Mode + se lahko razlikuje, odvisno od namestitve televizorja, vključno s stenskimi vzorci, vzorci ali barvami. Slika zaslona simulirana za ilustracijo. Kabel ni prikazan.

Nadaljujte z akcijo

Hitrost gibanja 200

Bodite v koraku s hitrimi športnimi in akcijskimi filmi. Samsungov Motion Rate 200 vam omogoča, da doživite gladko in jasno gibanje skozi najbolj dinamične prizore.

hitrost gibanja-200

* V primerjavi s Samsung QLED 4K Smart TV Q60A.

Upravljajte več naprav z enim daljinskim upravljalnikom*

En daljinski upravljalnik

Preprosto upravljajte vse združljive naprave s Samsungovim daljinskim upravljalnikom One in hitro dostopajte do stvari, kot so Netflix, YouTube, igralne konzole ali Soundbar s pametnim središčem.* Zdaj je One Remote Control delno izdelan iz reciklirane plastike ** in se napaja z notranjimi lučmi, tako da nikoli več ne boste potrebovali baterij za enkratno uporabo.

* Združljivo samo z izbranimi napravami. Glejte samsung.com/au/oneremote Potreben je internet. Morda boste morali plačati podatke in naročnino. Aplikacije se lahko spremenijo. ** Naš daljinski upravljalnik vsebuje približno 24% reciklirane vsebine.

sončne celice-oddaljene

Pametno preprosto

Pametna povezljivost

Deluje z Googlovim pomočnikom, Amazon Alexa in Apple AirPlay 2

Samsung TV deluje z Googlovim pomočnikom, Amazon Alexa in Apple Airplay 2, tako da lahko na svoj način upravljate povezani dom.*

google-bixby-alexa

 • * Amazon, Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke družbe Amazon.com, Inc. ali njenih podružnic. Podprti jeziki se lahko razlikujejo med Bixby, Alexa in Google Assistantom.

Z lahkoto upravljajte televizor

Vgrajen glasovni pomočnik

Bixby, Alexa ali Google Assistant lahko prosite, naj predvajajo vaše najljubše vsebine, dobijo odgovore in celo nadzirajo televizor in druge združljive povezane naprave – vse to samo z glasom.*

* Vsebinske storitve se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Glasovni ukazi prepoznajo angleško, francosko, špansko, nemško, italijansko, kitajsko in korejsko. Ne prepoznajo se vseh naglasov, narečij in izrazov. Podprti jeziki se lahko razlikujejo med Bixby, Alexa in Google Assistantom. Amazon, Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke družbe Amazon.com, Inc. ali njenih podružnic.

glasovni pomočnik

Igra pripravljena

Napredni način igre

Poiščite svoje igre na višji ravni z več nadzora*

Real Game Enhancer

Real Game Enhancer pretvori vaš televizor v čisti igralni stroj. Z nizkim vhodnim zamikom* in izboljšano kakovostjo slike, kontrastom in barvo je zmagovalna kombinacija tista, ki lahko vaše igre na srečo popelje na naslednjo raven.

ojačevalec iger

 • * V primerjavi s televizorjem Samsung AU8000. Nizek vhodni zaostanek se meri na podlagi notranjih pogojev testiranja in se lahko spremeni glede na nastavitve igre ali posebne pogoje.

Sinhroniziran zvok iz televizorja in Soundbarja*

Q-simfonija

Doživite revolucionaren zvok s Q-Symphony, ki sinhronizira zvok vašega televizorja z združljivo zvočno vrstico za domači kino Samsung serije Q za resnično poglobljeno doživetje prostorskega zvoka, ki vas postavi sredi dogajanja.* Naj bo vaš QN800A z Soundbar Q900A za domači kino serije Q.

* Funkcija je na voljo samo na televizorjih AU8000, QLED in Neo QLED 2021, če jih uporabljate z zvočnikom Samsung Q-Series. Zvočniki se prodajajo ločeno. Kakovost zvoka se razlikuje glede na vsebino vira, namestitev in okoljske značilnosti (npr. Strop). Slika je simulirana za ilustracijo.

Q-simfonija

Prilagojen zvok, ki ustreza vašemu prostoru

SpaceFit zvok

Prilagodite zvok televizorja, da zagotovite, da je zvok vedno optimiziran za sobo, v kateri se nahaja. S preizkušanjem odmeva v sobi ste lahko prepričani, da vaš televizor vedno daje izjemno zmogljivost.*

* Kakovost zvoka je odvisna od vsebine vira, namestitve in okoljskih značilnosti (npr. Strop). Slika zaslona simulirana za ilustracijo.

spacefit-zvok

Briljantna slika. Neverjetna tehnologija 

Neo kvantni procesor 8K

Zmogljiv Neo Quantum procesor 8K z globokim učenjem je možgani za vašo neverjetno izkušnjo gledanja. Procesor po okvirju pomaga optimizirati in povečati vsebino televizorja in pogoje gledanja, tako da se vaši filmi in oddaje prikazujejo v briljantnih barvah in podrobnostih. *

Prikazan je procesorski čip Neo QLED TV. Logotip Samsung in logotip AI Neo Quantum Processor 8K sta vidna na vrhu.

* Izkušnje z ogledom se lahko razlikujejo glede na vrsto vsebine, obliko in vir. Povečevanje obsega morda ne velja za povezavo z računalnikom in način igre.

Freeview

Nikoli ne zamudite ničesar

Odkrijte, kaj se dogaja zdaj, naslednjih ali naslednjih 7 dni, s preprostim TV -vodnikom. Iščete svojo najljubšo oddajo? Uporabite Iskanje za hiter dostop do vseh vaših priljubljenih na zahtevo iz ABC iview, SBS On Demand, 7+, 9Now in 10 Play. Vse na enem mestu, vse brezplačno.*

* Freeview uporablja tehnologijo HbbTV, ki združuje oddajanje in širokopasovno povezavo. Potrebna je internetna povezava. Veljajo stroški in pogoji za uporabo podatkov. Slike zaslona, ​​simulirane samo za ilustracijo.

freeview

Brezplačna televizija, brez povezav*

Samsung TV Plus

Uživajte v brezplačni pretočni televiziji v živo s programom Samsung TV Plus. Izbirate lahko med različnimi kanali, med katerimi so novice, šport, zabava in drugo. Je 100% brezplačen in je pripravljen za uporabo brez dodatnih nastavitev. Vse kar potrebujete je internetna povezava.*

* Potrebna je internetna povezava. Morda boste morali plačati dodatne podatke. Aplikacije ali vsebina se lahko spremenijo.

Samsung TV Plus

Skrbi nas, da boste brezskrbni

Samsung Care Premium

Če potrebujete pomoč ali nasvet, vam bo naša strokovna tehnična ekipa na zahtevo na voljo v času, ki vam ustreza in vam bo dal vse odgovore, ki jih potrebujete za nemoteno delovanje.*

* Veljajo pogoji poslovanja. Samo območja metroja. Za podrobnosti glejte samsung.com/au/samsung-care . Slika zaslona simulirana za ilustracijo. Kabel ni prikazan.

samsung-premium

Lepo visi na steni, skoraj brez vrzeli.

Stenski nosilec Slim Fit (naprodaj ločeno)

Pripomoček za stensko montažo Slim Fit (naprodaj ločeno) pomaga, da televizor QLED lepo visi na steni in pusti med njimi minimalno prostora.* Čudovit iz vseh zornih kotov se lahko vaš televizor elegantno prilega vaši dnevni sobi.

* Merjeno od zadnjega dela televizorja se lahko vrzel razlikuje glede na namestitev in vrsto stene. Združljivo s 43-85 ”2021 Samsung Q serija (razen Q80A) in Crystal UHD.

stenski nosilec

Eko pakiranje

Nenavadno razmišljanje

Samsung Eco embalaža ni podobna običajni embalaži. Zraven so preprosta DIY navodila, kako karton spremeniti v samostojno polico, mizo ali celo hišo za mačke.

eko-embalaža

Specifikacije

 • IzdelekQLED
 • Resolucija7,680 x 4,320
 • VideoNeo kvantni procesor 8K
 • HDR (visok dinamični razpon)Kvantni HDR 32x

Izdelek

 • QLED

Serija

 • 8

Zaslon

 • Velikost zaslona85 “
 • Resolucija7,680 x 4,320
 • Ukrivljenost zaslonaN/A

Video

 • Picture EngineNeo kvantni procesor 8K
 • Hitrost gibanja200
 • PQI (indeks kakovosti slike)N/A
 • HDR (visok dinamični razpon)Kvantni HDR 32x
 • HDR 10+Certificirano (HDR10+ prilagodljivo)
 • HLG (hibridna gama hlodov)Da
 • KontrastQuantum Matrix Technology Pro
 • BarvaKvantna pika
 • Kot gledanjaUltra zorni kot
 • Mikro zatemnitevUltimate 8K Dimming Pro
 • Samodejno izboljšanje globineN/A
 • Izboljšanje kontrastaDa
 • Auto Motion PlusDa
 • Način filmaDa
 • Podpora v naravnem načinuDa

Zvok

 • Dolby Digital PlusDa
 • Dekodirnik Dolby 5.1Da
 • Zvok sledenja objektomOTS+
 • Q-simfonijaQ-simfonija
 • Deskriptor predizbora zvokaN/A
 • Zvočnik z luknjamiN/A
 • Zvočni izhod (RMS)70 W
 • Vrsta zvočnika4.2.2CH
 • NizkotonecDa
 • Povezava za več sobDa
 • Bluetooth zvokDa

Pametna storitev

 • Samsung SMART TVPametno
 • Operacijski sistemTizen ™
 • BixbyDa
 • Glasovna interakcijaN/A
 • Glasovna interakcija daljnega poljaDa
 • Več glasovni pomočnikDa
 • Vgrajen Google AssistantDa
 • Deluje s Pomočnikom GoogleDa
 • Deluje z AlexaDa
 • TV PlusDa
 • Spletni brskalnikDa
 • Podpora za aplikacije SmartThingsDa (zahteva Android 6.0 ↑ ali iPhone iOS 10.0 ↑)
 • SmartThingsN/A
 • Samsung HealthN/A
 • Univerzalno brskanje in igranjeN/A
 • GalerijaDa

Konvergenca

 • TV na mobilno – zrcaljenjeDa
 • Mobilni televizor – zrcaljenje, DLNADa (zahteva Android 6.0 ↑ s funkcijami Screen Cast ali iPhone iOS 11.4 ↑ s podporo AirPlay 2)
 • NFC na televizorjuN/A
 • Dotaknite se PogledDa (zahteva Android 8.1 ↑ z možnostmi Screen Cast)
 • Digitalni butlerDa
 • Več pogledovDa (zahteva Android 6.0 ↑ s funkcijami Screen Cast ali iPhone iOS 11.4 ↑ s podporo AirPlay 2)
 • Oddaljen dostopNapredno
 • 360 video predvajalnikDa
 • Podpora za 360 kameroDa
 • Bluetooth z nizko porabo energijeDa
 • WiFi DirectDa
 • Zvok televizije na mobilno napravoDa (zahteva Android 6.0 ↑ ali iPhone iOS 10.0 ↑)
 • Zrcaljenje zvokaDa

Diferenciacija

 • Postaja TuneN/A
 • Auto Hotspot ConnectN/A
 • S-DeliteN/A
 • Samodejno varnostno kopiranje podatkovN/A
 • Združljivost ključev (3G / LTE / WiFi)N/A
 • Analogni čisti pogledN/A
 • Trojna zaščitaN/A

Tuner/oddajanje

 • Digitalno oddajanjeDVB-T (pripravljen za T2)
 • Analogni sprejemnikDa
 • 2 TunerN/A
 • CI (skupni vmesnik)N/A
 • Oddajanje podatkovHbbTV 2.0.2
 • Podpora za TV ključeN/A

Povezljivost

 • HDMI4
 • USB3
 • Komponentni vhod (Y/Pb/Pr)N/A
 • Kompozitni vhod (AV)N/A
 • Ethernet (LAN)Da
 • Avdio izhod (mini priključek)N/A
 • Digitalni avdio izhod (optični)1
 • RF vhod (zemeljski / kabelski vhod / satelitski vhod)1/0/0
 • Ex-Link (RS-232C)N/A
 • Reža za CIN/A
 • HDMI A / Povrat Ch. PodporaDa
 • eARCDa
 • Hitro stikalo HDMIDa
 • Vgrajen brezžični LANDa (WiFi6)
 • BluetoothDa (BT4.2)
 • Anynet+ (HDMI-CEC)Da

Oblikovanje

 • OblikovanjeSuper tanek
 • Vrsta okvirja4 Brez okvirja
 • Tanek tipUltra tanek
 • Barva sprednje straniNerjaveče jeklo
 • Barva zvočnika JerseyN/A
 • Svetlobni učinek (Deco)N/A
 • Vrsta stojalaPovezano stojalo
 • Barva stojalaČrna pesek

Dodatna funkcija

 • Prilagodljiva slikaDa
 • Aktivni ojačevalnik glasuDa
 • Prilagodljiv zvokPrilagodljiv zvok+
 • AI StreamingN/A
 • AI UpscaleDa
 • Samodejno vrtenjeN/A
 • Dekorativni načinN/A
 • Zaznavanje gibanja (okvir)N/A
 • Ambient ModeAmbient Mode+
 • Odkrivanje svetlosti/barveOdkrivanje svetlosti/barve
 • Portretni načinN/A
 • Dostopnost – Glasovni vodnikAU angleščina, mandarinščina kitajščina, korejščina, francoščina, italijanščina, nemščina, španščina
 • Dostopnost – Zaslon za učenje daljinskega upravljalnika TV / meni za učenjeAU angleščina, francoščina, španščina
 • Dostopnost – drugoPovečaj / Visoki kontrast / Zvok z več izhodi / SeeColors / Inverzija barv / Odtenki sivine / Zoom znakovnega jezika / Ponavljanje počasnega gumba / Samodejno zaznavanje za območje povečave znakovnega jezika / Prikaži podnapise s povečavo znakovnega jezika
 • Digitalni čisti pogledDa
 • Samodejno iskanje kanalovDa
 • Samodejni izklopDa
 • Napis (podnaslov)Da
 • Connect Share ™ (HDD)Da
 • ConnectShare ™ (USB 2.0)Da
 • EPGDa
 • Razširjen PVRDa
 • FreesyncFreeSync Premium Pro
 • G-SYNCN/A
 • Način snemanja filmov (FMM)Da
 • Jezik OSDLokalni jeziki
 • Slika v slikiN/A
 • BT HID VgrajenoDa
 • Podpora USB HIDDa
 • Teletekst (TTX)Da
 • Časovni premikDa
 • V-čipN/A
 • Podpora IPv6Da
 • Podpora za MBRDa

Ekološka funkcija

 • Eko senzorDa
 • Razred energetske učinkovitosti2

Električno

 • NapajanjeAC220-240V 50/60Hz
 • Poraba energije (maks.)445 W
 • Poraba energije (stanje pripravljenosti)0,5 W
 • Poraba energije (način varčevanja z energijo)N/A
 • Poraba energije (tipično)396,0 W
 • Najvišje razmerje svetilnostiN/A
 • Letna poraba energije (standard EU)1448 kWh

Nastavljena mera (ŠxVxG)

 • Velikost paketa (ŠxVxG)2114 x 1260 x 220 mm
 • Velikost kompleta s stojalom (ŠxVxG)1893,4 x 1145,8 x 343,7 mm
 • Velikost kompleta brez stojala (ŠxVxG)1893,4 x 1083,0 x 17,4 mm
 • Stojalo (osnovno) (ŠxG)360,0 x 343,7 mm
 • Stojalo (minimalno) (ŠxG)N/A

Utež

 • Teža paketa71,7 kg
 • Neto teža s stojalomTeža 54,3 kg
 • Neto teža brez stojala43,3 kg

Dodatna oprema

 • Model daljinskega upravljalnikaTM2180E
 • Baterije (za daljinski upravljalnik)N/A
 • Samsung Smart Control (vključen)Da
 • Podpora za stenski nosilec Slim FitDa
 • Izbirna podpora za stojala (Y20 Studio)N/A
 • Podpora za mini stenski nosilecN/A
 • Podpora za stenski nosilec VESADa
 • Prilagodljiva podloga za okvirN/A
 • Navodila za uporaboDa
 • E-priročnikDa
 • ANT-kabelN/A
 • Napajalni kabelDa
 • HDMI kabelN/A
 • Tanek kabel za spolN/A
 • Izbirna podpora za One Connect CableNe

  Garancija: 24 mesece

  Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.samsung.com/au/tvs/qled-tv/qn800a-85-inch-neo-qled-8k-smart-tv-qa85qn800awxxy/

Dodatne informacije

Proizvajalec

Samsung

Velikost ekrana

85