Opis

  • Tehnologija kvantne matrike
  • Samsung Neo Quantum procesor 4K
  • Quantum HDR 2000*
  • Zvok sledenja objektom+ (OTS+)*

PREDSTAVLJAMO NOVI TV QN90A

PREDSTAVLJAMO NOVI TV QN90A

*Zasnova stojala 43″ in 50″ se razlikuje

Briljantno svetla izkušnja televizorja Samsung Neo QLED 4K

QN90A prikazuje zapleteno mešano barvno grafiko, ki prikazuje dolgotrajne barve tehnologije Quantum Dot.

Super izostrene luči, epske črne barve in sijajno intenzivna slika

Tehnologija kvantne matrike

Prinašamo vam inovativnost na samem izvoru. Ta tehnologija, ki spreminja igro, deluje z izjemno natančnostjo pri nadzoru Samsungovih ultra finih, super ostrih LED Quantum Mini. Deluje v tandemu z briljantnim procesorjem, ki ga poganja umetna inteligenca, in zagotavlja epski kontrast – za naše najostrejše gledanje 4K doslej. Z jasnimi lučmi in neverjetnimi črnimi barvami je slika tako intenzivna, da vam bo vzela sapo.

S pomočjo LED diode Quantum Mini in mikrosloja je slika deskarja na zaslonu podrobno prikazana na svetlih in temnih območjih in je zelo jasno prikazana.

Briljanten procesor, ki ga poganja umetna inteligenca, spremeni vašo zabavo

Samsung Neo Quantum procesor 4K

Od nočnih novic do tistega klasičnega filma povzdignite svojo zabavno izkušnjo s prilagodljivo 4K, ki jo poganja umetna inteligenca. Ta sijajni procesor z uporabo algoritmov za globoko učenje samodejno prilagodi svetlost, izostri kontrast in poveča ločljivost vsega, kar gledate, na osupljivo kakovost 4K.

Prikazan je čip procesorja Neo QLED TV.  Na vrhu je viden logotip Samsung in logotip AI Neo Quantum Processor 4K.

Spektakularne podrobnosti slike z brezhibnimi barvami in kontrastom

Quantum HDR 2000*, ki ga poganja HDR10+

Od mračnih senc do prizorov, požganih od sonca – oglejte si spektakularne podrobnosti v vsakem posnetku, točno tako, kot ste pričakovali. Zahvaljujoč vodilni svetlosti HDR* jo boste videli v vsej resnični kakovosti z bogatimi barvami in izjemnim kontrastom. Poleg tega je s HDR10+ vsak okvir optimiziran do popolnosti, tako da je vsak film, ki ga gledate, videti tako, kot je želel režiser.

Avto teče s prižganimi lučmi po gostem zelenem gozdu na TV zaslonu.  QLED TV prikazuje natančno predstavitev svetlih in temnih barv z lovljenjem majhnih podrobnosti.

*Q HDR 1500 velja za 43” in 50”.

Navdušujoč 3D zvok, ki premika zvok z dogajanjem na zaslonu

Zvok sledenja objektom+*

Dvignite svojo zvočno izkušnjo na drugo raven z vznemirljivim 3D zvokom, ki se premika z dogajanjem na zaslonu. Z 8 namenskimi TV zvočniki, razporejenimi po vsem zaslonu, boste izkusili dinamičen prostorski zvok, ki resnično spremlja dogajanje.* Od hitrih avtomobilskih pregonov do valov, ki trkajo na plaži – počutili se boste, kot da ste tam v središču vse to.

*OTS Lite je na voljo z 43″ in 50″.

S ptičje perspektive v zgornjem levem kotu kroži čoln, označen z zvokom na TV zaslonu.

Izjemno gladko igranje iger 4K, pripravljeno za vašo konzolo naslednje generacije

Motion Xcelerator Turbo Plus

Nadgradite svojo igralno nastavitev naslednje generacije s poglobljenimi podrobnostmi 4K, ki spreminjajo igro, na velikem zaslonu. Izkusite izjemno gladko, bliskovito hitro igranje 4K TV z izjemno visoko hitrostjo osveževanja 120 Hz in izjemno nizkim vhodnim zamikom, ki bo iz vaše konzole naslednje generacije prinesel najboljše.

Zaradi tehnologije motion xcelerator turbo+ do 4K 120Hz je dirkalni avtomobil na TV zaslonu videti jasnejše in bolj vidno na televizorju QLED kot na običajnem televizorju.

Prinaša izjemno ostre igre HDR na velikem zaslonu

FreeSync Premium Pro

Pripravite se na nastop na vrhuncu. Zasnovan za najbolj poglobljeno in odzivno izkušnjo, QLED omogoča izjemno gladko, izjemno ostro igranje iger HDR na velikem zaslonu. In se poslovite od trganja in jecljanja zaslona z AMD FreeSync Premium Pro.

*Ni na voljo pri 43” QN90A

Prednost AMD FreeSync Premium Pro je razložena s trgajočo se sliko na zaslonu, ko je funkcija izklopljena.

Osupljivo tanek in strokovno oblikovan

Eleganten dizajn

Vse na tem televizorju je elegantno in minimalno, z izjemno tanko in elegantno zasnovo je videti čudovito iz vseh zornih kotov.

Pogled profila QLED TV prikazuje ultra tanek dizajn QLED TV NeoSlim.

Briljanten pogled iz vseh kotov, kadar koli v dnevu

Širok vidni kot z antirefleksijo

Dan ali noč uživajte v polni sliki, ne glede na to, kje sedite. Samsungova napredna tehnologija plošč zmanjša bleščanje in izboljša barve, tako da lahko uživate v gledanju iz katerega koli kota in kadar koli. Torej, ne glede na to, ali ste na robu sedeža ali raztegnjeni na kotnem kavču, boste dobili celotno sliko – brez motenj.

*Ni na voljo pri 43” QN90A

Štirje TV-zasloni so razporejeni v različnih kotih, tako da je eden viden s strani, par, ki teče, pa je viden na štirih TV-zaslonih kot en sam zaslon.

Filmska barva, sestavljena iz več kot milijarde odtenkov

100 % barvni volumen s kvantno piko*

Naj bo vse, kar gledate, resnično spektakularno. S 100-odstotno barvno glasnostjo* boste dobili najširši nabor resničnih barv – ne glede na pogoje, v katerih gledate televizijo. Tehnologija zaslona Quantum Dot, za razliko od drugih, lahko svetlobo pretvori v dih jemajočo barva, ki bo čez deset let videti enako impresivno. Pravzaprav zagotavljamo**.

*Izmerjeno po standardu DCI-P3, certificiran s strani VDE. **Udeleženci se morajo prijaviti za 10-letno garancijo za opekline zaslona v 90 dneh od nakupa, veljajo določila in pogoji.

QLED TV prikaže zapleteno obarvano sliko flamingov, da prikaže sijaj barvnega senčenja tehnologije Quantum Dot.

Ujemi vsako besedo, sliši vsak zvok

AI zvok

Nikoli ne zamudite trenutka s prilagodljivim zvokom AI. Ne glede na to, kje v vašem domu postavite televizor, boste dobili zvok, ki je prilagojen vašemu prostoru. Ta ista pametna umetna inteligenca samodejno prilagodi glasnost hrupu okoli vas, tako da nikoli ne boste zamudili, kaj govorijo vaši najljubši liki – tudi ob brnenju vakuuma.

Ujemi vsako besedo, sliši vsak zvok

Bogatejši zvok sinergije med TV in soundbarom

Samsung Q-Symphony

Povečajte prostorski zvok s kombinirano močjo vašega televizorja Samsung in zvočne vrstice. Tako kot simfonični orkester, ta preprost sistem deluje v popolni harmoniji s sinhronizacijo TV zvočnikov in zvočne vrstice, da hkrati predvaja zvok iz obeh naprav. Vse brez zapletene nastavitve.

* Q-Symphony je na voljo samo z združljivo zvočno vrstico. Preverite združljivost Q-Symphony v specifikacijah izdelka soundbar.

Simulirana grafika zvočnih valov s televizorja in zvočne vrstice prikazuje tehnologijo Q Symphony, ko skupaj predvajata zvok.

Prizori, ki spreminjajo igro v celoti

Super Ultrawide GameView in igralna vrstica

Izboljšajte svojo izkušnjo z vrhunsko igralno TV nastavitvijo, ki vam omogoča spreminjanje razmerja zaslona med 21:9 in 32:9. Širši zaslon pomeni več podrobnosti, več globine in seveda več zabave. Poleg tega vam Game Bar omogoča hitro spremljanje in prilagajanje kritičnih vidikov vašega igranja – ne glede na to, ali gre za preklapljanje razmerja stranic, preverjanje zamika vnosa ali priklop slušalk.

* Nekateri naslovi iger morda ne podpirajo te funkcije ali pa so omejeni na uporabo te funkcije. Morda bo potrebna sprememba ločljivosti zaslona iz zunanje naprave.

Možnosti razmerja stranic QLED TV 32:9 in 16:9 super ultra širokega pogleda igre, do katerih dostopate med igranjem video iger prek igralne vrstice QLED TV, ki omogoča več nadzorov različnih nastavitev v igri.

Oglejte si vse na enem zaslonu

Več pogledov

Večopravilnost še nikoli ni bila tako enostavna. Multi View vam omogoča, da razdelite TV-zaslon in gledate, kaj je na televiziji in v pametnem telefonu – ne da bi morali gledati stran*. Preprosto prenesite telefon na televizor, razdelite velik zaslon in naredite več. Priročno, če želite med gledanjem filma spremljati nogometni rezultat.

*Potrebna je internetna povezava in združljiv pametni telefon. **Pogled s 4 zasloni je na voljo pri televizorjih Samsung Neo QLED 8K 2021.

Skupina ljudi uporablja funkcijo QLED TV Multi view za uživanje v nogometni tekmi in ogled informacij o igranju ob tekmi hkrati na istem zaslonu.

Samo tapnite za zrcaljenje

Tapnite Pogled

Karkoli gledate na telefonu, še nikoli ni bilo lažje predvajati na velikem zaslonu z zrcaljenjem zaslona. Želite deliti kul video z vsemi? Preprosto tapnite telefon na televizorju, da zrcalite zaslon, tako da ga lahko vsi vidijo v polnem sijaju. To je vse, kar je potrebno.*

*Potrebna je internetna povezava in združljiv pametni telefon Galaxy.

Uporabnik dotakne svoj pametni telefon ob televizor QLED, da zrcalijo vsebino svoje balerine na večjem zaslonu za več udobja.

Naj bo vaš pogled na točki

Slim Fit stenski nosilec*

Naj bo vaš stil in pogled na točki. Televizor enostavno namestite na steno z uporabo Slim Fit TV stenskega nosilca*. Nato pustite, da se lepo zlije z vašim domom.

*Prodano ločeno

Naj bo vaš pogled na točki

Brezplačna TV, brez obveznosti

Samsung TV Plus

Uživajte v 100 % brezplačnih vsebinah v živo in na zahtevo s Samsung TV Plus. Izbirajte med novicami, športom, zabavo in drugim. Prenosi, prijave, kreditne kartice, naročnine ali druge naprave niso potrebni. Samo nastavite Samsung TV Plus in uživajte.

*Potrebuje internetno povezavo

test

Revolucionirajte vadbo doma

Samsung Health

Spremenite svoj dom v osebno telovadnico z idealnim spremljevalcem za vadbo doma. Aplikacija Samsung Health vam omogoča brezplačen dostop do več kot 3000 ur vsebine o zdravju in pozornosti. Poleg tega vam bo nova funkcija Smart Trainer* pomagala obvladati svoje vadbe in spremljati statistiko za bolj zdravo življenje. Vse iz udobja vašega doma.

Ženska vadi natančneje s funkcijo coachinga, ki jo poganja kamera televizorja QLED, ki ji omogoča, da hkrati opazuje sebe in trenerja.

*Smart Trainer je na voljo od serije Q70A in novejših. Potreben je združljiv fotoaparat.

Manj iskanja, več gledanja

Univerzalni vodnik

Naš univerzalni vodnik vam ponuja priporočila za priljubljene oddaje in filme iz vrhunskih aplikacij, kot so Netflix, Prime Video, UKTV Play in še veliko več*. Porabite manj časa za iskanje in več časa za gledanje na pametnem televizorju Samsung.

* Morda bodo potrebne ločene naročnine.

Slika uporabniškega vmesnika Universal Guide prikazuje različne slike priljubljene vsebine.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Samsung

Velikost ekrana

98