Opis

Soundbar in nizkotonec serije Samsung Q sta nameščena s televizorjem QLED.

Pospešite svojo igralno izkušnjo

 

Dolby Atmos/DTS:X

Vrhunski 3D-zvok iz vseh smeri

Raziščite globine zvoka z objektno zasnovanimi zvočnimi formati tehnologij Dolby Atmos in DTS:X, ki poudarita zvok, medtem ko se pretaka nad vami in vse okrog vas.

Ikona Dolby Atmos in ikona DTS:X.

 

Osupljiv prostorski zvok z 2 kanaloma zvočnika, ki zvok usmerja navzgor

Trije kanali, en kanal nizkotonskega zvočnika in dva kanala, ki zvok usmerjata navzgor, ustvarijo dinamično zvočno okolje z zvokom, ki vas resnično prevzame.

Moški in ženska sedita v dnevni sobi z zvočnimi valovi, ki prihajajo iz sprednjih in navzgor usmerjenih zvočnikov Q600C.Moški in ženska sedita v dnevni sobi z zvočnimi valovi, ki prihajajo iz sprednjih in navzgor usmerjenih zvočnikov Q600C.

Q-Symphony

Televizor in Soundbar zvočnik v popolni harmoniji

Q-Symphony prek sprednjih in stranskih zvočnikov ter zvočnikov, ki zvok usmerjajo navzgor, televizorja in Soundbar zvočnika zagotavlja optimiziran zvok za vse kanale in s tem popolno akustično potopitev.

Ko je Q-Symphony izklopljen, se aktivira samo zvok iz Soundbara. Ko je Q-Symphony vklopljen, se zvok iz televizorja in zvočnika Soundbar aktivira skupaj.

* Q-Symphony je združljiva z izbranimi televizorji Samsung. * Funkcije morda niso združljive z vsemi televizorji Samsung. Preverite specifikacije izdelka glede na model televizorja. * Funkcija zahteva HDMI, optično ali Wi-Fi povezavo s televizorjem.

Prilagodljiv zvok

Optimiziran zvok za vsak prizor

Samsung Soundbar zvočnik samodejno optimizira zvok za določene prizore ter zagotavlja razločne glasove in podrobne zvoke – ne glede na vsebino ali glasnost.

TV prikazuje prizore, ki ustrezajo ikonam dialogov, športa, novic in filmov na levi strani. Ko se prizor na zaslonu spreminja, Soundbar prikazuje spreminjajoče se zvočne valove, medtem ko je zvok optimiziran glede na vsebino.

Kakovost zvoka

Tehnologija Acoustic Beam izstreli zvočne valove navzgor, da ustvari zvok nad glavo.

Samsung Acoustic Beam

Usmerjen zvok, ki vas obda

Samsung Acoustic Beam tehnologija ustvari prostorski zvok in zagotavlja pravi 3.1.2-kanalni zvok za ljubitelje filmov in iger.

Bližnji posnetek zvočnika Samsung Soundbar v brezehoični komori, ki se uporablja za preizkušanje vsakega vidika zvočnika Soundbar.

Zvočni laboratorij Samsung Audio Lab

Izdelali strokovnjaki na področju inovacije zvoka

Zvočniki so preizkušeni in umerjeni v California Audio Lab, pri njih pa so zvočni inženirji uporabili najnaprednejše akustične tehnologije, s katerimi so dosegli popolnoma uravnotežen zvok, ki napolni prostor.

 

Uporabnost

Moški uživa v poglobljeni 3D igralni izkušnji s Samsung Soundbar Game Mode Pro.

Profesionalni igralni način

Bodite del igre z dinamičnim zvokom

Izgubite se v 3D-zvoku svoje igre. Zmogljivi zvočniki, ki zvok usmerjajo navzgor, in močni nizkotonski zvočniki Soundbar zvočnika zagotavljajo 3D optimiziran zvok za igranje iger.

 

Roka se dotakne pametnega telefona z glasbeno aplikacijo Samsung na zaslonu Soundbara. Takoj predvaja glasbo in pokaže, kako enostavno je preklopiti s pametnega telefona na Soundbar.

 

Dotik za zvok

Povežite se na dotik

Zrcalite zvok mobilne naprave na Soundbar zvočnik z enostavnim dotikom in prisluhnite neverjetnemu zvoku glasbe iz Soundbar zvočnika.

* Dotik za zvok deluje prek Bluetooth in je združljiv z mobilnimi napravami Samsung z Android 8.1 ali novejšimi različicami.

 

HDMI eARC

Kakovost zvoka brez izgub

HDMI eARC prenaša formate 3D prostorskega zvoka brez izgub, kot je Dolby Atmos, s povezanih igralnih konzol in UBD-predvajalnikov prek televizorja v vaš Soundbar zvočnik.

 

Dolby Atmos Music

Izgubite se v glasbi

Dolby Atmos Music na vašem Soundbar zvočniku vas popelje v studio z umetniki – kjer podrobnosti pesmi zaživijo v neprimerljivi razločnosti in globini.

 

Dodatne informacije

Proizvajalec

Samsung