Opis

 

Brezžični Dolby Atmos

Brezžični Dolby Atmos s Samsung TV

Objektno zasnovani zvočni formati so sedaj brezžično vključeni v Samsung Soundbar zvočnik. Razvajajte se z vrhunskimi 3D zvoki Dolby Atmos vsebin – brez kabla.

The wire connecting Samsung TV to Q series Soundbar disappears. Dolby Atmos icon and DTS:X icon.

 

* Brezžični prenos Dolby Atmos prek Wi-Fi deluje s Samsung televizorji iz leta 2022 in 2023. * Dolby Atmos in DTS:X velja za Soundbar zvočnike Q-serije iz leta 2022 in 2023. * Potrebna je izvirna vsebina Dolby Atmos in DTS:X.

Pravi 3.1.2-kanalni zvok

Osupljiv prostorski zvok z 2 kanaloma zvočnika, ki zvok usmerja navzgor

Trije kanali, en kanal nizkotonskega zvočnika in dva kanala, ki zvok usmerjata navzgor, ustvarijo dinamično zvočno okolje z zvokom, ki vas resnično prevzame.

A man and woman are sitting in a living room with sound waves that come out of the Q700C's front and up-firing speakers.

A man and woman are sitting in a living room with sound waves that come out of the Q700C's front and up-firing speakers.

Q-Symphony

Televizor in Soundbar zvočnik v popolni harmoniji

Q-Symphony zagotavlja optimiziran zvok za vse kanale in s tem popolno akustično potopitev prek sprednjih in stranskih zvočnikov ter zvočnikov, ki zvok usmerjajo navzgor, tako na televizorju kot Soundbar zvočniku.

Only sound from the Soundbar Is activated when Q-Symphony is off. Sound from both the TV and Soundbar is activated together when Q-Symphony is on.

* Q-Symphony je združljiva z izbranimi Samsung televizorji. * Funkcije morda niso združljive z vsemi Samsung televizorji. Preverite specifikacije izdelka glede na model televizorja. * Funkcija zahteva HDMI, optično ali Wi-Fi povezavo s televizorjem.

SpaceFit zvok

Zvok, prilagojen vašemu prostoru

Samsung Soundbar zvočnik kalibrira zvok glede na analizo prostora, ki jo opravi Samsung televizor, da lahko slišite jasen in realističen zvok, posebej prilagojen vašemu prostoru.

Samsung Q Soundbar analyzes a living room and optimizes sound to fit the space.

* SpaceFit zvok je združljiv s Samsung QLED (Q70 in novejšimi modeli).

Kakovost zvoka

A close up of Samsung Soundbar in an anechoic chamber used to test each aspect of the Soundbar.

Zvočni laboratorij Samsung Audio Lab

Izdelali strokovnjaki na področju inovacije zvoka

Zvočniki so preizkušeni in umerjeni v California Audio Lab, pri njih pa so zvočni inženirji uporabili najnaprednejše akustične tehnologije, s katerimi so dosegli popolnoma uravnotežen zvok, ki napolni prostor.

Uporabnost

Glasovni pomočnik in storitve predvajanja

Glasovni pomočnik in storitve predvajanja

Pretakajte glasbo, ki jo imate radi, in jo nadzorujte s svojim glasom

Glasovno upravljajte Soundbar zvočnik s pomočjo naprave, ki omogoča pomočnika Google Assistant. Ali pa pretakajte glasbo neposredno s svojih mobilnih naprav. Le dotaknite se ikone AirPlay z vaše Apple naprave ali gumba za predvajanje v aplikacijah, ki omogočajo Chromecast.

* Google in vgrajeni Chromecast sta blagovni znamki Google LLC. * Apple, AirPlay, iPhone, iPad in Mac so blagovne znamke družbe Apple Inc., ki je registrirana v ZDA in drugih državah.* Ta Samsung Soundbar podpira AirPlay 2 in zahteva operacijski sistem iOS 11.4 ali novejšo različico. * Razpoložljivost storitve je odvisna od regije/operaterja/jezika. * Za povezavo Soundbar zvočnika z mobilno napravo preko brezžičnega omrežja (Wi-Fi) je potrebna SmartThings aplikacija.

Dotik za zvok

 

Dotik za zvok

Povežite se na dotik

Zrcalite zvok mobilne naprave na Soundbar zvočnik z enostavnim dotikom in prisluhnite brezhibnemu prehodu in predvajanju glasbe v neverjetnem zvoku Soundbar zvočnika.

* Dotik za zvok deluje prek Bluetooth in je združljiv s Samsung mobilnimi napravami, ki imajo Android 8.1 ali novejše različice.

 

 

 

Prilagodljiv zvok

Optimiziran zvok za vsak prizor

Samsung Soundbar zvočnik samodejno optimizira zvok za določene prizore ter zagotavlja razločne glasove in podrobne zvoke – ne glede na vsebino ali glasnost.

 

Profesionalni igralni način

Bodite del igre z dinamičnim zvokom

Izgubite se v 3D-zvoku svoje igre. Zmogljivi zvočniki, ki zvok usmerjajo navzgor in močni nizkotonski zvočniki Soundbar zvočnika se aktivirajo samodejno, skupaj z vašim televizorjem in predvajajo dinamični zvok, ki je optimiziran za posamezne vrste iger na Igralnem središču televizorja.

* Optimizacija zvoka v Igralnem središču se lahko razlikuje med posameznimi regijami in modeli televizij. * Igralna konzola je naprodaj posebej. * Združljive naprave se lahko razlikujejo.

 

HDMI eARC

Kakovost zvoka brez izgub

HDMI eARC prenaša formate 3D prostorskega zvoka brez izgub, kot je Dolby Atmos, s povezanih igralnih konzol in UBD-predvajalnikov prek televizorja na vaš Soundbar zvočnik.

 

 

Sinergija s QLED

The user controls both Soundbar and TV functions with Samsung TV remote.

 

En daljinski upravljalnik

En daljinski upravljalnik za popoln nadzor

S Samsung daljinskim upravljalnikom lahko upravljate televizor ter ključne funkcije Soundbar zvočnika, kot so vklop in izklop, glasnost in celo zvočni učinki.

* Funkcija in oblika daljinskega upravljalnika sta odvisni od modela televizorja in regije. * Preverite, ali je vaš daljinski upravljalnik združljiv z Bluetooth® povezavo.

Sound being played through Soundbar connected to TV with Wi-Fi and Bluetooth.

Brezžična povezava s televizorjem

Brezžična povezava Soundbar zvočnika s televizorjem

Povežite svoj Soundbar zvočnik s televizorjem preko Wi-Fi ali Bluetooth v le nekaj korakih. Zvok in slika sta popolnoma sinhronizirana za povsem realistično izkušnjo gledanja.

* Preverite, ali je vaš televizor združljiv z brezžično Wi-Fi oziroma Bluetooth® povezavo.Naslednja

 

Dodatne informacije

Proizvajalec

Samsung