Opis

SAMSUNG UE75BU8572UXXH LED televizor

 

Realistične barve, nastale v čistem stanju s prefinjenim kristalom

Dinamične jasne barve

 

Drugačna raven UHD z napredno fosforno tehnologijo. Potopite se v sliko z milijardo barvnih odtenkov. Dinamične jasne barve prinašajo realistične variacije, da lahko zaznate vsako podrobnost.

 

 

Eleganten in tanek, bolj kot kdajkoli prej

AirSlim

Neverjetno tanek profil vašega televizorja se brezhibno prilega steni kot še nikoli.

 

Občutite vse barvne odtenke, kot je bilo to zamišljeno, v zmogljivi 4K ločljivosti

Crystal procesor 4K

Občutite vse barvne odtenke, kot je bilo to zamišljeno. Zmogljiva 4K nadgradnja slike vam zagotavlja, da lahko svojo priljubljeno vsebino gledate v do 4K ločljivosti. pri povezavi z računalnikom in v igralnem načinu.

 

 

Odkrijte svoje najljubše vsebine na enem mestu

Smart Hub (EU)

Novi Smart Hub družbe Samsung v središče postavlja izbiranje in spoznavanje vsebin, tako da manj časa porabite za iskanje ter imate tako več časa za pretakanje filmov, oddaj in drugih priljubljenih vsebin.

* Storitve in priporočila vsebin so odvisni od regije in modela. * Uporabniki se morajo pred uporabo strinjati s Smart Hub pogoji in pravilnikom zasebnosti.

 

 

Izboljšan občutek globine in barve

Izboljšanje kontrasta

Izboljšanje kontrasta zagotavlja, da je vsaka slika videti bolj naravna in neverjetno podrobna. Ta inovativna tehnologija slike analizira območja posamezne slike in dinamično prilagaja kontrast ter tako izboljša občutek globine in barve.

 

Opazite temno in svetlo v vsakem prizoru

HDR

Visokodinamično območje razširi obseg stopenj osvetljenosti na vašem televizorju, da lahko uživate v velikanskem spektru barv in vseh vizualnih podrobnostih, tudi v najtemnejših prizorih.

 

Gladko gibanje za jasno sliko

Motion Xcelerator

Izkusite jasno sliko in zmogljivost, saj Motion Xcelerator tehnologija samodejno oceni in po potrebi kompenzira sličice.

 

 

Takoj se odzove na vaše ukaze

Samodejni način z nizko latenco (ALLM)

Doživite nemoteno in neverjetno izkušnjo igranja iger brez zamegljenosti in preskakovanja slik. Samodejni način z nizko latenco (ALLM) optimizira vaš zaslon, da imate več nadzora ob komaj opaznem vhodnem zamiku.

* Nizek vhodni zamik je izmerjen na osnovi notranjih standardov testiranja in se lahko spremeni glede na nastavitve igre ali izvorno napravo.

 

 

Virtualni zvok, ki sledi dogajanju

Object Tracking Sound Lite (OTS Lite)

Prostorski 3D-zvok z našim virtualnim zgornjim kanalom zvoka vam bo omogočil popolno potopitev v izkušnjo zvoka.

 

 

Televizor in Soundbar zvočnik v popolni harmoniji

Q-Symphony

Obdajte se s harmoničnim zvokom televizorja in Soundbar zvočnika. Q-Symphony omogoča televizorju in Soundbar zvočnikom, da delujejo hkrati za boljši učinek obdajajočega zvoka, ne da bi za to morali utišati zvočnike na televizorju.

* Q-Symphony je na voljo le skupaj z združljivim Soundbar zvočnikom. * Preverite združljivost s Q-Symphony na specifikacijah Soundbar izdelka.

 

Zvok, natančno prilagojen vaši vsebini

Prilagodljiv zvok

Tehnologija prilagodljivega zvoka vključuje zvočno-prostorsko inteligenco, ki optimizira zvok na podlagi analize scene v realnem času glede na vrsto vsebine.

 

Lažji nadzor, bolj zelena prihodnost

SolarCell Remote daljinski upravljalnik

Poslovite se od baterij za enkratno uporabo z okolju prijaznim daljinskim upravljalnikom SolarCell, ki je opremljen s sončno ploščo na zadnji strani. Vgrajeni mikrofon omogoča tudi funkcijo glasovnega pomočnika, zato je inovativen na več načinov.

* Če želite daljinski upravljalnik polniti s sončno energijo, postavite daljinski upravljalnik televizorja navzdol, tako da je sončna plošča obrnjena navzgor. Postavite ga v svojo dnevno sobo, medtem ko so vam prižgane luči, lahko pa ga postavite blizu okna, kjer se bo prepojil z naravno sončno svetlobo.

 

 

Višina, ki ustreza vašemu prostoru

Prilagodljivo stojalo

Poljubno prilagodite višino in razdaljo televizijskega stojala brez omejitve glede prostora. Prav tako je ravno pravo stojalo za postavitev soundbar zvočnikov.

 

 

Vaš najboljši domači pomočnik

SmartThings

Sprostite se in preostalo prepustite pomočniku. SmartThings se lahko brezhibno poveže na vaše pametne naprave ter jih intuitivno spremlja in nadzoruje. Naprave lahko upravljate neposredno z daljinskim upravljalnikom ali glasom med gledanjem televizorja.

* Razpoložljivost tehnologije, funkcij in značilnosti je odvisna od države, ponudnika storitev, omrežnega okolja ali izdelka. Lahko se spremeni brez predhodnega obvestila.

* Zahteva Wi-Fi, Bluetooth ali drugo brezžično omrežno povezavo in naprave, registrirane na SmartThings aplikacijo.

* Povezane naprave so naprodaj posebej.

 

 

Opravite videoklice na velikem zaslonu

Aplikacija za videoklice

Brezhibno se povežite z vašimi ljubljenimi na velikem zaslonu z Google Duo. Videoklice lahko enostavno opravite z uporabo Samsung Slim Fit kamere ali kamere na vašem pametnem telefonu.

* Potrebna je dodatna združljiva Samsung SlimFit kamera, združljiva Logitech spletna kamera ali mobilna kamera.

* Naprodaj posebej.

Brezplačna televizija, brez omejitev

Samsung TV Plus (EU)

Uživajte v brezplačnem pretakanju TV-vsebin v živo na Samsung TV Plus. Izbirajte med številnimi programi, ki ponujajo vsebino za vse interese, ki so trenutno v trendu.

* Storitve ponujanja vsebine se lahko razlikujejo glede na regijo in se lahko spremenijo brez vnaprejšnjega obvestila.

 

Izberite glasovnega pomočnika, ki ste ga vajeni

Več glasovnih pomočnikov (Preverite besedo za zagon Googla v vaši regiji.)

Izberite svojega najljubšega glasovnega pomočnika: Bixby ali Amazon Alexa. Vgrajeni glasovni pomočniki zagotavljajo optimalno izkušnjo zabave in napreden nadzor za vaš dom.

* Samsung lahko kadarkoli in po lastni presoji spremeni/ukine/preneha zagotavljati del ali vse storitve glasovnega pomočnika brez predhodnega opozorila ali obvestila.

* Bixby glasovni ukazi prepoznajo angleščino (Združene države/Združeno kraljestvo), francoščino, španščino, nemščino, italijanščino, kitajščino in korejščino. Vsi naglasi, dialekti in izrazi niso prepoznani. * Amazon, Alexa in povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com, Inc., ali njenih podružnic. * Google je blagovna znamka Google LLC.

 

Delajte in se učite od doma

Delovna postaja

Preprosto in nemoteno dostopajte do svojega osebnega računalnika, prenosnika in mobilne naprave na svojem televizorju.

* Združljivo z določenimi osebnimi računalniki in mobilnimi napravami.

* Aplikacija enostavne povezave je na voljo na osebnih računalnikih z operacijskim sistemom Windows 10. * Samsung Dex je podprt na izbranih Galaxy, Note in Tab napravah. * Večino funkcij delovne postaje lahko uporabljate, če tipkovnico in miško povežete s televizorjem.

 

 

Dom je tam, kjer je zdravje

Samsung Health

S Samsung Health za televizor enostavno ostanete v formi tudi od doma, saj vključuje sledenje podatkom na zaslonu, kot so število opravljenih vaj, skupni čas telovadbe in poraba kalorij. Lahko pa celo sinhronizirate podatke z združljive naprave ali nosljive naprave.

* Storitev je na voljo v US, CA, KR, UK.

* Razpoložljivost storitve se lahko spremeni brez prehodnega obvestila.

* Partnerji in vsebine so odvisni od regije.

* Razpoložljivost vsebin ponudnikov storitev in posledično fitnes vsebin se lahko razlikuje med posameznimi državami in regijami.

* Za uporabo vsebin na Samsung Health bo morda treba doplačati. * Uporabnik mora biti prijavljen v isti Samsung račun na televizorju in na mobilni napravi.

* Sinhronizacija podatkov o zdravju zahteva združljivo mobilno napravo in nosljive naprave, ki podpirajo Samsung Health. Naprodaj posebej.

 

 

Neskončen bazen pretakanja

Aplikacije z vsebinami

Celoten svet zabave je na dosegu vaših prstov. Uživajte v priljubljenih aplikacijah, kot so Netflix, Disney+ in Apple TV+, ter odkrijte nove s področja športa, igranja iger, izobraževanja in življenjskega sloga.

* Morda se zahteva naročnina.

 

 

Tehnične podrobnosti
Ločljivost zaslona
4K-UHD 3840×2160
Vrsta zaslona
Edge LED LCD
HDR
HDR10+, HDR10
Operacijski sistem (TV)
Tizen
Dimenzije naprave s stojalom (ŠxVxG)
167,7×100,5×34 cm
Garancija v letih
2
Diagonala zaslona
190 cm (75″)
Velikost TV (storitve)
127 cm (50″) in več
Lastna frekvenca zaslona
50 Hz
Frekvenca osveževanja slike [Hz]
50
Tip digitalnega sprejemnika
DVB-C2, DVB-S2, DVB-T2
Izhod za slušalke
ne
Bluetooth
da
Internetni priključek (brezžični WLAN)
da
Stojalo
L-D nogice
Razred energijske učinkovitosti
G

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.samsung.com/cz/support/model/UE75BU8572UXXH/

Dodatne informacije

Proizvajalec

Samsung

Velikost ekrana

75