Opis

SPECIFIKACIJA

Dinamična kristalna barva

AirSlim

Razdeljeni zaslon
Doma uživajte v največji meri, kar imate radi!
Realistične barve, rojene iz čistosti kristalov
Potopite se v sliko z milijardami barv! Dynamic Crystal Color zagotavlja resničen barvni izraz, tako da lahko vidite vse podrobnosti.
Občutite resnične odtenke, oblikovane v visoko zmogljivi ločljivosti 4K!
KRISTALNI PROCESOR 4K
Zmogljivo nadgradnjo 4K zagotavlja, da dobite do 4K ločljivosti svoje najljubše vsebine. Poleg tega lahko doživite bolj realistične barvne izraze zahvaljujoč prefinjeni tehnologiji barvnega preslikavanja.
Oglejte si tudi najtemnejše in najlažje prizore!
HDR
Velik dinamični razpon poveča stopnjo svetlosti televizorja, tako da lahko uživate v širokem razponu barv in podrobnosti tudi v temnih prizorih.
* Izkušnja z ogledom se lahko razlikuje glede na vrsto in obliko vsebine.
Povečajte igralno izkušnjo!
Oglejmo si najnovejše igralniške tehnologije, ki vam bodo pomagale večkrat zmagati.
Povečajte ostrino gibanja med vašimi najljubšimi igrami!
Povečajte ostrino gibanja med vašimi najljubšimi igrami! Z edinstveno Samsungovo tehnologijo dinamičnega posodabljanja Motion Xcelerator Turbo zagotavlja diferencirano zmogljivost gibanja z modeli 60Hz za podporo igranju VRR in 120Hz vsebin.
Prizori, ki spreminjajo pravila igre
IZJEMNO ŠIROK POGLED NA IGRO IN VRSTICA PLAY
Razmerja stranic 21: 9 in 32: 9 zagotavljata dodatno vidno polje za maksimiranje igralne izkušnje – in za zmago. Optimizirajte svoje igranje z Gamepadom, zaslonskim menijem, ki vam omogoča, da v realnem času prilagodite razmerje stranic zaslona, ​​preverite zakasnitev vnosa, FPS, HDR, nastavitve brezžičnih slušalk in še več.
* Super Wide Game View je na voljo samo za igre in računalniške igre, ki podpirajo ultra Wide View. * Nekatere igre morda ne podpirajo ali imajo omejeno podporo za Super Wide Game View * Morda boste morali spremeniti razmerje stranic zunanje naprave.
Takoj se odzove na vaše ukaze
SAMODEJNI NAČIN ZAKASNITVE Z NIZKIM VHODOM
V igro vstopite hitreje z načinom Auto Low Input Delay, ki optimizira zaslon za boljši nadzor s komaj opaznimi vhodnimi zamudami. Doživite nemoteno igro v najbolj neverjetni obliki, brez zamegljenosti in utripanja!
* Količina nizke vhodne zamude je bila določena na podlagi internih pogojev testiranja in se lahko razlikuje glede na nastavitve igre ali posebne okoliščine.
Navidezni glas, ki sledi dogajanju
3D prostorski zvok z virtualnim zvokom zgornjih kanalov vam omogoča, da se popolnoma potopite v zvočno izkušnjo.
Popolna harmonija TV in zvočnega projektorja
Q-SIMFONIJA
Obkrožite se z zvokom, rojenim v harmoniji TV in zvočnega projektorja! Q-Symphony edinstveno omogoča, da televizor in zvočni projektor delujeta hkrati za boljši prostorski zvok, ne da bi morali utišati zvočnike televizorja.
Tanek in gladek, boljši kot kdaj koli prej
Izjemno tanek profil Crystal UHD omogoča, da se televizor zlahka prilega notranjosti in zagotavlja minimalističen videz, ki je vedno videti elegantno.
Tesno se prilega steni
TANEK STENSKI NOSILEC
Dosezite minimalističen videz notranje opreme, ki ste si ga vedno želeli! Z enostavno namestitvijo tankega stenskega nosilca se televizor tesno prilega steni, da se naravno vklopi v prostor.
* Razdalja, merjena na zadnji strani televizorja, se lahko razlikuje glede na namestitev in vrsto stene. * Tanki stenski nosilec lahko kupite ločeno.
Znebite se nereda!
UREJENI KABLI
Kabli naj bodo urejeni in pokriti, da zmanjšate nered in naredite televizor gladkim!
* Dejanski izdelek se lahko razlikuje od prikazanega.
Oglejte si vse na enem zaslonu!
Hkrati opazujte, kaj se dogaja na vašem televizorju in pametnem telefonu na istem zaslonu! Ne glede na to, ali gre za statistiko v živo za športni dogodek ali video opis igre, preprosto priključite pametni telefon in uživajte v razdeljenem zaslonu kot še nikoli!
* Podpira pametne telefone Android in iOS. Za več informacij o združljivih mobilnih napravah obiščite našo stran za podporo!
  • PC na televizorju
    Uživajte v vsaki priložnosti! Preprosto dostopajte do računalnika, prenosnika in mobilnega telefona prek televizorja!
  • Za ogledalo potrebujete le en dotik
    Zrcaljenje filmov ali glasbe s pametnega telefona na televizor traja le eno potezo. Ko s pametnim telefonom tapnete televizor, ga televizor samodejno zazna in zrcali vsebino. Tako lahko hitro in enostavno preklopite na televizijo in uživate v vsebini.
  • Upravljajte tako nove kot stare naprave!
    Naj vaš televizor samodejno zazna, takoj poveže in intuitivno prikaže vse naprave okoli televizorja! SmartThings ne podpira samo mobilnih naprav / kamer / IoT / Smart naprav, temveč tudi starejše naprave. Ko so naprave povezane, jih lahko enostavno upravljate s pametnim daljinskim upravljalnikom.
* Oddaljeni dostop do računalnika je podprt samo za operacijske sisteme Windows 10 Pro, Mac OS 10.5 ali novejše. * Za povezavo pametnega telefona s Samsung DeX je potrebna združljiva mobilna naprava. * Razpoložljivost storitve se lahko spremeni brez predhodnega obvestila. * Za uporabo storitve je potrebna internetna povezava med televizorjem in računalnikom. * Nadzor na dotik je na voljo samo v napravah Samsung Galaxy s sistemom Android 8.1 ali novejšim. Za več informacij o združljivih napravah obiščite našo stran za podporo! * Prepoznavanje naprav prek Wi-Fi trenutno ni podprto in bo na voljo v kasnejši posodobitvi programske opreme. * Za uporabo SmartThings potrebujete veljaven račun Samsung.
Izberite zvočnega asistenta, ki ga poznate!
VEČ GLASOVNIH POMOČNIKOV
Izberite svojega najljubšega glasovnega pomočnika: Bixby ali Amazon Alexa. Prvič so nameščeni na vašem televizorju Samsung, da zagotavljajo optimalno zabavno izkušnjo in napreden nadzor v povezanem domu.
* Samsung lahko kadar koli po lastni presoji brez obvestila ali obvestila spremeni storitve ali začasno ustavi in ​​/ ali prekine kateri koli del storitev. Vsebina, TV-storitve in zmogljivosti, prikazane na sliki, niso na voljo v vseh regijah in območjih. * Glasovni ukazi Bixby prepoznavajo angleščino (ZDA / Britance), francoščino, španščino, nemščino, italijanščino, kitajščino in korejščino. Ne prepozna vseh izgovorov, narečij in besednih zvez. * Amazon, Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com, Inc. in njenih povezanih podjetij.
* Dejanski izdelek se lahko razlikuje od prikazanega. Obiščite našo galerijo izdelkov!

Dodatne informacije

Proizvajalec

Samsung

Velikost ekrana

65