Opis

Odlična cena

Televizor Smart LED s 4K Ultra HD ločljivostjo (3840×2160) in diagonalo 189 cm (75″). Ponuja Crystal Processor 4KDynamic Crystal Color (milijarda barv)HDR/HDR10+/HLG, sprejemnik DVB-T/T2 (HEVC/H.265)/C/S/S2, operacijski sistem Tizen, Wi-Fi, spletni brskalnik, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0Game Mode, predvajanje prek USB, glasovno upravljanje (AJ), O2 TV, YouTube, Netflix, Apple TV, Skylink Live TV, HBO MAX, Skylink Fastscan. Povezljivost: 3× HDMI 2.1 (ARC)2× USB 2.0, 1× LAN, 1× optični avdio izhod, 1× Cl+ (1.4).

 

PREDSTAVITEV

Živahno kristalne barve

Drugačna raven ločljivosti UHD z napredno fosforno tehnologijo. Potopite se v sliko z milijardo barvnih odtenkov. Dinamične jasne barve prinašajo realistične variacije, da lahko zaznate vsako podrobnost. Neverjetno tanek profil vašega televizorja se brezhibno prilega steni kot še nikoli.

1

1

 

Crystal procesor 4K

Občutite vse barvne odtenke, kot je bilo to zamišljeno. Zmogljiva 4K nadgradnja slike vam zagotavlja, da lahko svojo priljubljeno vsebino gledate v do 4K ločljivosti.

1

 

Odkrijte svoje najljubše vsebine

Novi Smart Hub družbe Samsung v središče postavlja izbiranje in spoznavanje vsebin, tako da manj časa porabite za iskanje ter imate tako več časa za pretakanje filmov, oddaj in drugih priljubljenih vsebin.

1

 

Izboljšan občutek globine in barve

Izboljšanje kontrasta zagotavlja, da je vsaka slika videti bolj naravna in neverjetno podrobna. Ta inovativna tehnologija slike analizira območja posamezne slike in dinamično prilagaja kontrast ter tako izboljša občutek globine in barve.


1

Opazite temno in svetlo v vsakem prizoru

Visokodinamično območje HDR razširi obseg stopenj osvetljenosti na vašem televizorju, da lahko uživate v velikanskem spektru barv in vseh vizualnih podrobnostih, tudi v najtemnejših prizorih.

1

Gladko gibanje za jasno sliko

Izkusite jasno sliko in zmogljivost, saj Motion Xcelerator tehnologija samodejno oceni in po potrebi uravnava sličice.


1

 

Odziv je hiter

Doživite nemoteno in neverjetno izkušnjo igranja iger brez zamegljenosti in preskakovanja slik. Samodejni način z nizko latenco (ALLM) optimizira vaš zaslon, da imate več nadzora ob komaj opaznem vhodnem zamiku.

1

 

Virtualni zvok

Prostorski 3D-zvok z našim virtualnim zgornjim kanalom zvoka vam bo omogočil popolno potopitev v izkušnjo zvoka.

1

 

Q-Symphony tehnologija

Obdajte se s harmoničnim zvokom televizorja in Soundbar zvočnika. Q-Symphony zagotavlja televizorju in Soundbar zvočnikom, da delujejo hkrati za boljši učinek obdajajočega zvoka, ne da bi za to morali utišati zvočnike na televizorju.


1

 

Prilagodljiv zvok

Tehnologija prilagodljivega zvoka vključuje zvočno-prostorsko inteligenco, ki optimizira zvok na podlagi analize scene v realnem času glede na vrsto vsebine.

1

 

SolarCell daljinski upravljalnik

Poslovite se od baterij za enkratno uporabo z okolju prijaznim daljinskim upravljalnikom SolarCell, ki je opremljen s sončno ploščo na zadnji strani. Vgrajeni mikrofon zagotavlja tudi funkcijo glasovnega pomočnika, zato je inovativen na več načinov.

1

 

Prilagodljivo stojalo

Poljubno prilgajajte višino in razdaljo televizijskega stojala brez vseh omejitev glede prostora. Prav tako je ravno pravo stojalo za postavitev soundbar zvočnikov.

1

 

SmartThings pomočnik

Sprostite se in preostalo pustite pomočniku. SmartThings se lahko hitro poveže na vaše pametne naprave ter jih intuitivno spremlja in nadzoruje. Naprave lahko upravljate neposredno z daljinskim upravljalnikom ali glasom med gledanjem televizorja.


1

 

Aplikacija za videoklice

Brezhibno se povežite z vašimi ljubljenimi na velikem zaslonu z Google Duo. Videoklice lahko enostavno opravite z uporabo Samsung Slim Fit kamere ali kamere na vašem pametnem telefonu.

1

 

Brez omejitev

Uživajte v brezplačnem pretakanju TV-vsebin v živo na Samsung TV Plus. Izbirajte med številnimi programi, ki ponujajo vsebino za vse interese, ki so trenutno v trendu.

1

 

Izberite glasovnega pomočnika

Izberite svojega najljubšega glasovnega pomočnika: Bixby ali Amazon Alexa. Vgrajeni glasovni pomočniki omogočajo optimalno izkušnjo zabave in napreden nadzor za vaš dom.

1

 

Samsung Health

Samsung Health za televizor preprosto ostanete v formi tudi od doma, saj vključuje sledenje podatkom na zaslonu, kot so število opravljenih vaj, skupni čas telovadbe in poraba kalorij. Lahko pa celo sinhronizirate podatke z združljive naprave ali nosljive naprave.


Tehnične podrobnosti

Velikost zaslona190,5 cm (75″) – LED
Ločljivost3,840 × 2,160 slikovnih pik
Mehanizem za obdelavo slikeCrystal procesor 4K
PQI (Indeks kakovosti slike)2200
HDR (Visoko dinamično območje)HDR
HDR 10+Podpora
KontrastMega Contrast
BarvaDinamične jasne barve
Kot gledanja/
Izboljšanje kontrastaDa
Filmski načinDa
Filmmaker Mode (FMM)Da
Dolby Digital PlusMS12 2– kanalni
Active Voice Amplifier/
Object Tracking SoundOTS Lite
Adaptive SoundPrilagodljiv zvok
Q-SymphonyDa
Audio Pre-selection DescriptorDa
Pametni televizor Samsung SMART TVSmart
Operacijski sistemTizen™
360 video predvajalnik/
Wi-Fi DirectDa
Zrcaljenje zvokaDa
TV zvok na mobilni telefonDa
Game Motion Plus/
Digitalni sprejemnikDVB-T2CS2
Freesync/
Analogni sprejemnikDa
CI (skupni vmesnik)samo CI+(1.4) / CI+(1.4 ECP)_IT
Podatkovno oddajanjeHbbTV 2.0.3
HDMI3
USB2
Ethernet (LAN)Da
Digitalni zvočni izhod (optični)1
RF vhod (zemeljski / kabelski / satelitski)1/1(običajna uporaba za zemeljski)/1
CI reža1
eARCDa
BluetoothDa, 5,2
Anynet+ (HDMI-CEC)Da
Vrsta obrobebrez okvirja
Podpira Držalo za stensko montažo VesaDa
Funkcija Samsung Smart Control (vključena)Da

Garancija: 2 leti

Dodatne informacije

Proizvajalec

Samsung

Velikost ekrana

75

Darilo

Komplet za čiščenje TV zaslona (čistilo + krpa iz mikrovlaken)