Opis

Samsung BU8002 Crystal UHD 4K Smart TV

Živahne kristalne barve na našem najtanjšem zaslonu doslej

Živahne kristalne barve na našem najtanjšem zaslonu doslej

Pristne barve, rojene iz čistosti kristalov

Dinamična kristalna barva

Druga raven UHD z napredno slikovno tehnologijo. Potopite se v sliko z milijardo odtenkov barv. Dynamic Crystal Color zagotavlja realistične različice, tako da lahko vidite vsako podrobnost.

Dynamic Crystal Color prikazuje živahne upodobitve gozda ponoči.  .

Tanek in gladek, boljši kot kdaj koli prej

AirSlim

Osupljivo tanek profil televizorja se prilega steni kot še nikoli doslej.

Profilni pogled na TV kaže ultra tanek dizajn TV AirSlim.

Doživite vse odtenke barv, kot so bili mišljeni, v visokozmogljivi ločljivosti 4K!

Crystal procesor 4K

Doživite vse odtenke, kot naj bi bili. Visoko zmogljivo povečanje ločljivosti 4K zagotavlja, da je vaša najljubša vsebina prikazana v ločljivosti 4K.

* Izkušnja gledanja se lahko razlikuje glede na vrsto in obliko vsebine.* Višanje ločljivosti morda ne velja za povezavo z računalnikom in igralni način.

Novi uporabniški vmesnik Smart Hub je prikazan tako, da prikaže široko paleto storitev in vsebin OTT, ki se ponujajo.

Odkrijte svojo najljubšo vsebino na enem mestu!

Smart Hub

Samsungov novi Smart Hub daje prednost raziskovanju in odkrivanju vsebine, tako da lahko porabite manj časa za iskanje in več časa za pretakanje filmov, oddaj in druge vsebine, ki vam je všeč.

* Vsebinske storitve in priporočila se lahko razlikujejo glede na regijo. * Pred uporabo morate sprejeti določila in pogoje ter pravilnik o zasebnosti za Smart Hub.

Novi uporabniški vmesnik Smart Hub je prikazan tako, da prikaže široko paleto storitev in vsebin OTT, ki se ponujajo.

Izboljšan občutek za globino in barve

Izboljševalec kontrasta

Contrast Enhancer zagotavlja, da je vsaka slika videti bolj naravna in neverjetno podrobna. Ta inovativna tehnologija slikanja analizira področja vsake slike in dinamično prilagaja kontrast, kar ima za posledico izboljšano zaznavanje globine in barve.

Izboljšan občutek za globino in barve

Oglejte si tudi najtemnejše in najsvetlejše prizore!

HDR

High Dynamic Range poveča svetlost televizorja, tako da lahko uživate v široki barvni paleti in podrobnostih tudi v temnih prizorih.

Oglejte si tudi najtemnejše in najsvetlejše prizore!

Gladko gibanje za jasno sliko

Motion Xcelerator

Izkusite jasno sliko in zmogljivost, saj samodejno oceni in kompenzira osveževanje slike glede na vir vsebine.

Gladko gibanje za jasno sliko

Takoj se odziva na ukaze

Samodejni način nizke zakasnitve (ALLM)

Doživite gladko igranje iger v najbolj poglobljeni obliki, brez zameglitve gibanja ali tresenja. Samodejni način nizke zakasnitve (ALLM) optimizira vaš zaslon za večji nadzor s komaj opaznim zamikom vnosa.

* Nizek vhodni zamik je izmerjen na podlagi internih pogojev testiranja in se lahko razlikuje glede na nastavitve igre ali izvorne naprave.

Takoj se odziva na ukaze

Virtualni zvok, ki sledi dogajanju

Zvok sledenja gibanja (OTS Lite)

3D prostorski zvok z navideznim zvokom zgornjega kanala vam omogoča, da popolnoma pozabite na zvočno izkušnjo.

Virtualni zvok, ki sledi dogajanju

TV in zvočni projektor sta usklajena v popolni harmoniji

Q-simfonija

Obdajte se z zvokom televizorja in zvočnega projektorja, ki sta usklajena! Q-Symphony edinstveno omogoča hkratno delovanje TV-zvočnikov in zvočnikov Soundbar za boljši prostorski zvok brez utišanja TV-zvočnikov.

* Q-Symphony je na voljo samo z združljivim zvočnim projektorjem. * Preverite združljivost Q-Symphony v opisih izdelkov zvočnega projektorja.

TV in zvočni projektor sta usklajena v popolni harmoniji

Zvok optimiziran za vašo vsebino

Prilagodljiv zvok

Prilagodljivi zvok ima avdio gledališko inteligenco, ki optimizira zvok za vsako vrsto vsebine na podlagi analize scene v realnem času.

Zvok optimiziran za vašo vsebino

Lažji nadzor, bolj zelena prihodnost

Daljinski upravljalnik SolarCell

Poslovite se od baterij za enkratno uporabo z okolju prijaznim daljinskim upravljalnikom SolarCell, ki je na zadnji strani opremljen s solarno ploščo. Vgrajeni mikrofon omogoča tudi funkcijo Voice Assistant, zato je inovativen na več načinov.

* Za polnjenje daljinskega upravljalnika s sončno energijo postavite daljinski upravljalnik TV-ja tako, da je solarna plošča obrnjena navzgor. Postavite ga v dnevno sobo, ko so prižgane luči, ali pa ga postavite blizu okna, kjer lahko absorbira naravno sončno svetlobo.

Lažji nadzor, bolj zelena prihodnost

Višina, ki ustreza vašemu kraju

Nastavljivo stojalo

Prilagodite višino in razmik med stojalom za televizor po želji, brez prostorskih omejitev. Prav tako je le vprašanje pravega stojala, da se zvočniku popolnoma prilega.

Višina, ki ustreza vašemu kraju

Vaš najboljši domači strežaj

SmartThings

Sprostite se in pustite, da vaš inteligentni butler naredi ostalo! SmartThings lahko nemoteno povezuje, spremlja in nadzoruje vse vaše pametne naprave ter intuitivno nadzoruje vaš dom. Naprave lahko upravljate neposredno z daljinskim upravljalnikom ali glasom med gledanjem televizije.

* Razpoložljiva tehnologija, funkcije in značilnosti se lahko razlikujejo glede na državo, ponudnika storitev, omrežno okolje ali izdelek. Ti se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. * Zahteva Wi-Fi, Bluetooth ali drugo brezžično omrežno povezavo in naprave, registrirane v aplikaciji SmartThings. * Povezane naprave je mogoče kupiti posebej.

Vaš najboljši domači strežaj

Video klici na velikem zaslonu

Aplikacija za video klic

Nemoteno se povežite s svojimi najdražjimi na večjem zaslonu z Google Duo. Z uporabo kamere Samsung Slim Fit Cam ali kamere vašega pametnega telefona lahko veliko lažje opravljate video klice.

* Potrebujete dodatno združljivo kamero Samsung SlimFit, združljivo spletno kamero Logitech ali mobilno kamero. * Možno kupiti ločeno.

Video klici na velikem zaslonu

Brezplačna TV, brez obveznosti

Samsung TV Plus

Uživajte v brezplačnem televizijskem prenosu v živo s Samsung TV Plus! Izbirajte med številnimi kanali, ki ponujajo vsebino za vsa zanimanja, ki so trenutno v trendu.

* Vsebinske storitve se lahko razlikujejo glede na regijo in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Brezplačna TV, brez obveznosti

Izberite običajnega glasovnega pomočnika!

Več glasovnih pomočnikov

Izberite svojega najljubšega glasovnega pomočnika – Bixby ali Google. Vgrajeni glasovni pomočniki zagotavljajo optimalno izkušnjo zabave in napreden nadzor v vašem domu.

* Samsung lahko po lastni presoji kadar koli spremeni/začasno prekine/ukine nekatere ali vse storitve glasovnega pomočnika brez predhodnega opozorila ali obvestila.* Glasovni ukazi Bixby prepoznajo angleščino (ZDA/UK), francoščino, španščino, nemščino, italijanščino , kitajskem in korejskem jeziku. Vsa narečja, dialekti in izrazi niso prepoznani.*Google je blagovna znamka družbe Google LLC.

Izberite običajnega glasovnega pomočnika!

Delajte in študirajte tudi od doma!

Delovno mesto

Preprosto dostopajte do računalnika, prenosnika in mobilnega telefona prek televizorja!

* Združljivo z izbranimi osebnimi računalniki in mobilnimi napravami. * Preprosta povezava je na voljo v osebnih računalnikih z operacijskim sistemom Windows 10. * Samsung DeX je podprt v izbranih napravah Galaxy, Note in Tab. * Večino funkcij programa Workspace lahko uporabljate tako, da na televizor povežete tipkovnico in miško.

Delajte in študirajte tudi od doma!

Dom je tam, kjer je zdravje

Samsung Health

Ostanite v formi s Samsung Health za TV tako, da spremljate podatke na zaslonu, vključno s številom opravljenih vadb, skupnim časom vadbe in porabljenimi kalorijami – celo sinhronizirajte podatke iz združljive naprave ali nosljive naprave.

* Storitev je na voljo v ZDA, Kanadi, Kaliforniji in Veliki Britaniji. * Razpoložljivost storitve se lahko spremeni brez predhodnega obvestila. * Partnerji in vsebina se lahko razlikujejo glede na regijo. * Razpoložljivost ponudnikov vsebine in kasnejše fitnes vsebine se lahko razlikujejo glede na državo in regijo. * Za uporabo Samsung Health bo morda potrebno dodatno plačilo. * Za uporabo storitve mora biti uporabnik prijavljen v isto Račun Samsung kot TV n in na mobilni napravi. * Za sinhronizacijo zdravstvenih podatkov je potrebna združljiva mobilna naprava, nosljivi izdelki, ki podpirajo Samsung Health. Možen nakup ločeno.

alt=

Neomejeno pretakanje

Vsebinske aplikacije

Na voljo vam je cel svet zabave. Uživajte v priljubljenih aplikacijah, kot so Netflix, Disney+ in Apple TV+, vendar odkrijte nove aplikacije na področjih, kot so šport, igre, izobraževanje in življenjski slog.

*.Neomejeno pretakanje

Podrobnosti

SPLOŠNE LASTNOSTI

Premer zaslona216 cm
VrstaSmart TV
Tehnologija zaslonaLED diode
Posebna tehnologijaHDR
Kvaliteta slike4K
Videz2022
barvaČrna
Vrsta zaslonaStanovanje

SMART TV

Operacijski sistemdeset
Aplikacije za pretakanje videaNetflix Amazon Prime Disney+
Glavne značilnostiGlasovno upravljanje Inteligentni osebni pomočnik Zrcaljenje zaslona Tapnite Pogled
ZrcaljenjeiOS Android
Inteligentni glasovni pomočnikVgrajen pomočnik Bixby Google
Vrsta procesorjaCrystal procesor 4K

VIDEO FUNKCIJE

Resolucija3840 x 2160
Vrsta tehnologije HDRHDR 10+ HLG
Tehnologija slikeZatemnitev UHD Dynamic Crystal Color Mega Contrast Zaznavanje svetlosti 2200 PQI (Picture Quality Index) Zmanjšanje šuma Motion Xcelerator LED Clear Motion
Lastnosti igreALLM (način samodejne nizke zakasnitve) HGiG
Pogostost posodabljanja50 Hz
TV tuner sistemDVB-C DVB-T2

AVDIO FUNKCIJE

Avdio tehnologijaPredizbor zvoka Bluetooth Audio Q-Symphony Adaptive Sound OTS Lite
Ozvočenje2
Zmogljivost vgrajenih zvočnikov20 W
Vgrajen subwooferšt

POVEZAVA

Brezžična povezavaBluetooth Wi-Fi
Pristanišča3 x HDMI 1 x RJ-45 CI+ reža 2 x USB
Standardni Wi-Fi802.11 ac
Bluetooth različica5.2

DODATKI

Vsebina paketaNapajalni kabel Daljinski upravljalnik Navodila za uporabo

Garancija: 24 mesecev

Dodatne informacije

Proizvajalec

Samsung

Velikost ekrana

85