Opis

Spoznajte NordicTrack Commercial S10i Studio Cycle, novo sobno kolo z iFit Coach in 10-palčnim video zaslonom. Polna cena za to visokotehnološko vožnjo je 2190 €, vključno z garancijo in standardno dostavo. S10i je cenovno ugodnejše kolo od NordicTrack’s Commercial Studio Cycle Series S22i ( je enak, razen 22-palčnega zaslona). Vrhunec je vadba z video posnetkom visokokakovostnih tečajev v studiu. Aplikacija iFit Coach vam pomaga izbrati željen video iz knjižnice, osebni trener vsakega videoposnetka pa ustvari odlično izkušnjo vadbe v studiu.

Ključne specifikacije za NordicTrack S10i:

10-palčni zaslon HD; jekleni okvir do 160 kilogramov max. obremenitve; krmilo z več prijemi; 22 stopenj magnetno nadzorovanega upora; samodejno prilagajanje naklona z nastavitvami od -10 do +20 odstotkov. Položaj sedeža je nastavljiv, sedež in stopalke pa je mogoče zamenjati z deli za običajna cestna kolesa. To studijsko kolo je opremljeno tudi z iPod-kompatibilnim zvočnim sistemom, ventilatorjem in kontaktnim sistemom za nadzor srčnega utripa. Združljiv je z brezžičnim oddajnikom srčnega utripa (ni priložen).

Nordictrack Studio S10i Studio ima 2 letno garancijo.

10-palčni zaslon HD na dotik: S10i Studio Cycle je poimenovan po svojem 10-palčnem zaslonu na dotik z ločljivostjo HD. Zaslon je opremljen z zvočnim sistemom za vadbe iFit Coach.
Kolesarski tečaji na zahtevo: s S10i in članstvom iFit Coach (priloženo 1-letno članstvo) lahko kadar koli vozite v družbi najboljših. Vse, kar potrebujete, je dobra wifi povezava. Vsako vadbo kolesarjenja vodi pooblaščeni osebni trener in je posnet na način, ki vam pomaga, da se počutite del profesionalnega studia.
Nastavljiv sedež: sedež NordicTrack je prilagodljiv navpično in vodoravno za različne kolesarje. Sedež je oblazinjen, da pripomore k udobni vožnji. Zamenljiv je tudi s sedeži za zunanja kolesa.
Pedali: Da bi vam zagotovili dodatno stabilnost med intenzivnim kolesarjenjem, imajo studijska kolesa NordicTrack paske za pedale. S10i je združljiv tudi s pedali za cestna kolesa in vam omogoča, da trenirate s kolesarskimi čevlji, ki se pritrdijo.
Kompaktni jekleni okvir: S10i je v primerjavi z večino domačih fitnes naprav zelo prijazen do prostora. To kolo je dolgo le 140cm . Kljub temu ima jeklena konstrukcija max. obremenitev kar 160 kilogramov teže uporabnika.
Ustavitev v sili: Ta trenažer lahko hitro ustavite s pritiskom na zavorno ročico.

Dimenzije izdelka (D x Š x V): 140 cm x 66cm x 140 cm

Vztrajnik: 22 kg

NordicTrack S10i je namenjen ljudem, ki iščejo visokoenergijsko kardio vadbo in krepitev celotnega telesa. Z 22 nastavitvami upornosti ponuja lahek do močan odpor za spodnji del telesa. Z vodenjem iFit Coach in priloženimi ročkami 1,36 kilogramov vam pomaga vključiti vadbo za zgornji del telesa v vaše vadbene treninge.

Zaradi videoposnetkov studia iFit – NordicTrack je S10i privlačen za ljudi, ki imajo radi nasvete in spodbude osebnih trenerjev. S10i je odlična možnost za ljudi, ki jih zanimajo številne dodatne prednosti iFit Coach, zlasti navidezne ture na prostem z Google Zemljevidi. Članstvo v iFit Coach vam vsak dan daje prilagojene predloge za Google Zemljevide, poleg tega pa lahko kadar koli narišete prilagojene poti po lastni želji.

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.nordictrack.co.uk/exercise-bikes/nordictrack-commercial-s10i-studio-cycle