Opis

Sony 24-70 mm F2.8 GM objektiv :

Standardna

prenovljena povečava. Konstantni razpon povečave F2.8 24–70 mm z mešanico visoke ločljivosti in mehkega bokeha brez primere.

Nova doba standardnega zooma

Brezkompromisna zasnova in tehnologija: trajni zoom objektiv F2,8 v celoti izkorišča ohišje današnjih in jutrišnjih fotoaparatov visoke ločljivosti. Standardni zoom brez primere pokriva območje goriščne razdalje od 24 mm do 70 mm in je idealna izbira za visokokakovostne portrete, pokrajine, posnetke in drugo.

Ločljivost in bogastvo podrobnosti brez primere

. Element leče XA (izjemno asferični) z odlično površinsko natančnostjo in elementi leč ED zagotavljajo odlično ločljivost, s katero lahko zajamete neverjetne teksture in podrobnosti.

Briljanten, hiter F2,8 pri kateri koli goriščni razdalji

Konstantna zaslonka F2,8 omogoča enostavno ohranjanje konstantnih nastavitev osvetlitve v celotnem območju povečave, zaradi česar je idealna za posnetke pri šibki svetlobi ali hitrosti zaklopa, ki zamrznejo premikajoče se prizore. Dosledna, osupljiva kakovost slike za katero koli zaslonko in goriščno razdaljo

Natančno ostrenje pri bliskovitih hitrostih

Sistem Direct Drive SSM (DDSSM) se lahko uporablja z objektivi z visoko zaslonko in ultra visoko natančnostjo za natančno ostrenje in zmanjša moteče gibanje, medtem ko poseben nadzorni sistem in izpopolnjeni algoritmi povečajo hitrost AF. DDSSM deluje tudi gladko in tiho, kar je prednost tako za videoposnetke kot fotografije.

Profesionalne funkcije nadzora objektiva

Sistem Direct Drive SSM (DDSSM) se lahko uporablja z objektivi z visoko zaslonko in ultra visoko natančnostjo za natančno ostrenje in zmanjša moteče gibanje, medtem ko poseben nadzorni sistem in izpopolnjeni algoritmi povečajo hitrost AF. DDSSM deluje tudi gladko in tiho, kar je prednost tako za videoposnetke kot fotografije.

Izjemna ločljivost in učinek bokeh

Komponenta objektiva XA (izjemno asferična) z odlično površinsko natančnostjo ne prispeva le k osupljivi ločljivosti na vsakem vogalu slike in bogastvu podrobnosti v celotnem razponu povečave, ampak igra tudi ključno vlogo pri doseganju gladkega in mehki učinek bokeh, učinkovito izrazno sredstvo v situaciji fotografiranja.

Naravna reprodukcija podrobnosti in barve

ED (Extra Low Dispersion) in element leč Super ED v optični poti, razvit po najvišjih standardih za realistično, nenaravno brezbarvno slikanje. Dih jemajoče teksture in visoko stopnjo podrobnosti je mogoče doseči z nadzorom aksialne in bočne kromatske aberacije ter maksimiranjem subjektivne ločljivosti.

Krožna zaslonka z 9 lopaticami za še lepši učinek bokeh

Osupljivo lepoto učinka bokeh leče dodatno izboljša zasnova krožne zaslonke z 9 lopaticami, ki zagotavlja ne le mehkobo, temveč tudi naravne poudarke.

Zaklepanje zooma za prilagodljiv transport

Zoom objektivi se lahko med transportom razširijo pod lastno težo, kar lahko zmede in poveča tveganje za nenamerne poškodbe. Stikalo za zaklepanje zooma je preprost in zanesljiv način zaklepanja mehanizma povečave za varen in priročen transport.

Vsestranski nadzor ostrenja s prstnimi kretnjami

Hiter odziv na hitro spreminjajoče se situacije fotografiranja ima lahko ključno vlogo pri zajemanju trenutka. Lokacija stikala za ročno/samodejno ostrenje in gumba za zaklepanje ostrenja omogoča enostaven dostop za vsestranski profesionalni nadzor širokega nabora motivov in okolij.

Izjemna kakovost in kontrast

Sonyjev originalni antirefleksni premaz iz nanokristalov zmanjšuje bleščanje in bleščanje, zlasti pri osvetlitvi ozadja. Rezultat sta konstantno visok kontrast in jasnost z globokimi črnimi barvami v najširših možnih situacijah fotografiranja. (1. Antirefleksni nanokristalni premaz / 2. Leča / 3. Prepustna svetloba)

Visoka stopnja zanesljivosti tudi v težkih okoljih.

Posebno pozornost smo namenili rešitvam, odpornim na prah in vlago, da zagotovimo maksimalno zaščito in zanesljivost tudi v zahtevnih okoljih. Samozavestno fotografiranje tudi v rahlem dežju ali vetrovnem vremenu.

Zaklepanje in sprostitev

markize Mehanizem zaklepanja markize preprečuje, da bi se tenda po nesreči odlepila pri menjavi lokacije streljanja, medtem ko gumb za sprostitev markize omogoča enostavno odstranitev in zamenjavo tende po potrebi.

Zasnova leč Objektivi
serije AG Master dvignejo sliko in izraz na višjo raven s kombinacijo izjemno visoke ločljivosti in bokeha s subtilno bledečim ozadjem.
Tabela
MTF MTF (funkcija prenosa modulacije) opisuje, kako dobro lahko objektiv reproducira majhne podrobnosti z merjenjem stopnje kontrasta med črtami na kratkih razdaljah.

Garancija: 36 mesecev

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.sony.si/electronics/objektivi-za-fotoaparate/sel2470gm

Dodatne informacije

Proizvajalec

Sony