Opis

Sony Alpha 7C MILC kamero   zagotavlja brezkompromisno kakovost, Full Frame je najmanjši in najlažji na svetu 2  kamera sistem + objektiv. Njegova kompaktna velikost, vendar izpolnjuje tudi zahteve glede kakovosti slike, AF in hitrosti – resnično vsestranska naprava, s katero lahko svojo kreativnost doživite kjer koli.

Sony_Alpha_7C_MILC_camera

Izrazite se brez omejitev
Visoka zmogljivost in izjemna kakovost slike

Kljub kompaktni velikosti okvirja, ki je najmanjši in najlažji na svetu 4, α7C zagotavlja neverjetno kakovost slike za mirujoče in gibljive slike, kot bi pričakovali od polnookvirne kamere. Hitro, široko in stabilno samodejno ostrenje, hitro neprekinjeno fotografiranje in priročen nagibni LCD zaslon vam pomagajo fotografirati. 

 

Sony_Alpha_7C_MILC_camera

Sony_Alpha_7C_MILC_camera

Brezkompromisne kakovostne fotografije in gibljive slike

Osupljiva kakovost slike, ki jo zmore samo senzor Full Frame

Sony_Alpha_7C_MILC_camera

Kakovost celotnega okvira v kompaktnem okvirju
Izjemna zbirka svetlobe za odlično kakovost slike z nizkim šumom

Večji senzorji dajejo boljšo sliko, tipalo α7C Full Frame pa je veliko večje kot pri pametnih telefonih, kompaktnih digitalnih fotoaparatih in podobno velikih odstranljivih objektivih APS-C. Povečana zmožnost zbiranja svetlobe omogoča profesionalno kakovost slike z manj šuma in več podrobnosti na senčnih in močno osvetljenih območjih.

Sony_Alpha_7C_MILC_camera

Spremenite z večjim senzorjem

S senzorjem Full Frame lahko posnamete osupljive posnetke in slike. Senzor α7C je več kot dvakrat večji od senzorja podobnih APS-C kamer v velikosti okvirja in do 30-krat večji od senzorja pametnega telefona, zato večja globina in več podrobnosti prinese neverjetne slike.

Sony_Alpha_7C_MILC_camera

Kompaktna velikost, enostavno upravljanje

Model α7C se je rodil kompakten, lahek in prenosljiv, ne da bi pri tem žrtvoval zmogljivosti originalne Full Frame kamere. Ta cilj je bil dosežen z izboljšavami v strukturi, pa tudi z razvojem novih mehanskih komponent, kot sta varčna zapora in enota za optično stabilizacijo. 

Sony_Alpha_7C_MILC_camera

Sony_Alpha_7C_MILC_camera

Uživajte v prednostih Full Frame

Senzor α7C Full Frame ne more zajeti le več svetlobe. Velik senzor in velikost slikovnih pik zagotavljata večjo globino slike, boljši dinamični razpon in več podrobnosti. 

 

Ujemite vso lepoto sveta

24.2-megapixel 11  Exmor R ™ CMOS senzor poganja Sony BIONZ X ™ procesor: zagotavlja odlično reprodukcijo barv in 15-položaja v 12  dinamični razpon in vam pomaga podrobnosti zajem in nemotenih prehodov v vseh svetlobnih pogojih, tako še vedno in premikanje.

Sony_Alpha_7C_MILC_camera

 

Čudovite slike, tudi pri visokih hitrostih zaklopa in pri šibki svetlobi

Večja velikost slikovnih pik zagotavlja večje razmerje med signalom in šumom, zato bodo slike čudovite, več podrobnosti pa je mogoče videti v senci. Zmanjšanje hrupa je še posebej učinkovito pri nastavitvah srednje in visoke ISO, ki so potrebne za hitro premikajoče se ali slabo osvetljene predmete. Standardno območje ISO 100-51.200 je mogoče razširiti na 50-204.800 13

Sony_Alpha_7C_MILC_camera

Objektivi po vašem slogu
E-mount objektivi: širokokotni, telefoto, video in posebni

Ne glede na to, ali ste ljubitelj ali profesionalec, fotograf ali ustvarjalec filmov, boste med več kot 50 objektivi z E-nosilcem zagotovo našli tisto, s katero lahko sprostite svojo ustvarjalnost. Kompaktni objektivi Full Frame zagotavljajo izjemno majhno popačenje tudi pri daljših goriščnicah in zagotavljajo neverjetno globino slike in učinek bokeh.

Sony_Alpha_7C_MILC_camera

Razširite svoje zmogljivosti za video produkcijo

Z lahkoto lahko ustvarite resnično umetniške videoposnetke z odlično kakovostjo slike v polnem okvirju.

 

4K snemanje 14 15  za čudovite videoposnetke

Majhna globinska ostrina omogoča učinek bokeh. Popolni odčitek slikovnih pik brez padca slikovnih pik omogoča preveč vzorčenja, kar ustreza snemanju 6K, zato bodo slike jasne z manj moira in hrapavosti.

Sony_Alpha_7C_MILC_camera

 

Razširite svojo orodno vrstico z  možnostmi S-Log, HLG 16 in Picture Profile

Podpora S-Log3 zajema širok dinamični razpon s 14 položaji, ki razkriva drobne podrobnosti v postprodukciji.HLG (Hybrid Log-Gamma) 16  olajša predvajanje in delo neposredno v HDR, Picture Profile pa ponuja številne možnosti za zajemanje slik.

Sony_Alpha_7C_MILC_camera

 

Sony_Alpha_7C_MILC_camera

Ujemite dogodke s čudovitimi podrobnostmi 

Z najsodobnejšim samodejnim ostrenjem in hitrim neprekinjenim fotografiranjem boste zagotovo zamudili ta pomemben trenutek. Optični stabilizator slike α7C zagotavlja stabilne in gibljive slike brez zameglitve.

Super-point AF hitro najde motiv in ga ohrani v fokusu

Α7C uporablja enake izboljšave AF kot slavni α9 s svojo edinstveno funkcijo 4D FOCUS za hitro zajemanje motiva in stabilno sledenje na širokem območju. Skupaj 693 AF točk zaznavanja faz zajema površino slike približno Zajema 93%. 

Sony_Alpha_7C_MILC_camera

 

Nikoli ne zamudite niti enega trenutka

Za zajemanje premikajočih se objektov lahko α7C  neprekinjeno fotografira s hitrostjo do 10 sličic na sekundo17 s sledenjem AF / AE in 8 sličic na sekundo v 17  načinih pogleda v živo. Podpira tudi tiho fotografiranje s hitrostjo 18  10 sličic na sekundo s  sledenjem 17 AF / AE.

Sony_Alpha_7C_MILC_camera

Neprekinjeno sledenje motivom v
realnem času na osnovi MI MI 19  in AF z očmi

Zanesljivo sledenje motivu pomeni še uspešnejše portrete. Tako kot pri prejšnjih modelih, če pritisnete sprožilec do polovice, da ciljate na motiv, se sproži AF v realnem času. Α7C vključuje tudi novo funkcijo: s pritiskom na gumb AF-ON lahko sledenje v realnem času aktivirate tudi, ko niste v načinu AF-C, tako da lahko sledenje v realnem času uporabite takoj. Fokus se ohrani tudi, če je obraz delno zakrit ali oseba nosi očala.

Sony_Alpha_7C_MILC_camera

Popolnoma ostri portreti živali V
realnem času AF z očmi za živali  osredotoča oči živali 20

S Sonyjevim naprednim AF, ki temelji na algoritmu, je veliko lažje posneti dobre fotografije majhnih hišnih ljubljenčkov in drugih živali. Namesto konice nosu ali gobca je hitro in natančno samodejno zaznavanje in sledenje očem živali vse ostro – samo zaupajte kameri. Zanesljivo deluje, ko nekaj zakrije pogled ali kadar se spremeni vodoravna / navpična usmeritev kamere 21 .

Sony_Alpha_7C_MILC_camera

Zanesljivo praktično fotografiranje in video
jasnejše povečave, povečave in nočni posnetki

5-osni optični stabilizator slike α7C kompenzira pet vrst tresenja brez ogrožanja kakovosti slike, tudi če uporabljate kardansko ploščo ali snemate ponoči. To so [1, 2] vibracije nagiba (nagibanje in nihanje), ki se pojavijo pri telefoto lečah, [3,4] premikajoče se vibracije (osi X in Y), ki se pojavijo z naraščajočo povečavo, in [5] rotacijske vibracije (premik z osjo Z), ki vpliva na nočne posnetke in video posnetke.

Sony_Alpha_7C_MILC_camera

 

Sony_Alpha_7C_MILC_camera

Polno kakovost slike za video snemalnike

Bočni nagibni zaslon α7C je enostavno videti, na primer pri uporabi zunanjega mikrofona ali podstavka ali pri fotografiranju iz različnih položajev. Vtiči za slušalke in mikrofon omogočajo uporabo najljubših naprav.Zmogljiva baterija omogoča daljše fotografiranje. Na splošno je α7C kot nalašč za vlogerje in druge ustvarjalce.

Enostavno zajemanje videa
Kompaktno, lahko in enostavno prenašanje, tudi z dodatno opremo

LCD zaslon s stranskim odpiranjem poenostavi beleženje, neobvezna kombinacija ročaja in mikrofona 22 pa  je kot nalašč za brezžično beleženje. Podpora za digitalne mikrofone zagotavlja 23  izjemno jasnih zvokov.Podpira tudi priljubljeni videoposnetek v navpični obliki in uporablja metapodatke za ogled in urejanje posnetkov v navpičnem položaju brez vrtenja.

Dodatki za hitro sečnjo na visoki ravni

Izbirni GP-VPT2BT Bluetooth® Grip *, ki je na voljo neobvezno, je primeren za fotografiranje in povečavo, lahko pa ga uporabite tudi kot stativ za fotografiranje. Prilagodljiv gumb in enostavna nastavitev nagiba zagotavljata učinkovito delo. 

* Ročaj ni del izdelka. Lahko ga kupite ločeno.

Sony_Alpha_7C_MILC_camera

Jasni 2x zoom 24  za prilagodljivo fotografiranje

Sony Clear Image Zoom ohranja ločljivost motiva skoraj brez ogrožanja kakovosti slike. Celo lečo z enim ostrom lahko uporabimo kot povečavo z do 2x povečavo 24 .

Sony_Alpha_7C_MILC_camera

Digitalni avdio vmesnik za jasno snemanje zvoka

Če uporabljate Sony ECM-B1M puški mikrofon * ali adapter XLR-K3M Adapter Kit * (naprodaj posebej) prek natikača MI, enota oddaja zvok kot digitalni signal za kakovostno snemanje zvoka in ni potrebe po dodatnih kablih. 

* Puškin mikrofon in adapter XLR-K3M ni del izdelka. Lahko ga kupite ločeno.

Sony_Alpha_7C_MILC_camera

Bodite še bolj ustvarjalni s posebnimi učinki

Občutljivost preklapljanja AF lahko tudi natančno nastavite 

Občutljivost AF je mogoče prilagoditi v situacijah, ko se giblje več motivov. Prikaže se „1. Ko je nastavljeno na »Trajno«, ostane fokus prvotno motiv stabilen, medtem ko »5. Sensitive «enostavno preklopi na druge predmete.

Sony_Alpha_7C_MILC_camera

Hitrost prestavljanja AF vam omogoča nadzor hitrosti prestavljanja

Ko samodejno ostrenje preklopi z enega predmeta na drugega, lahko določite hitrost preklopa. Na izbiro je sedem stopenj, od gladkega, gladkega prestavljanja do hitrega prestavljanja ostrenja. 

Sony_Alpha_7C_MILC_camera

Počasno in hitro fotografiranje
Fotoaparat lahko upočasni do 5-krat ali pospeši do 60-krat

Spreminjanje hitrosti snemanja je dodaten kreativni element pri videoposnetkih, način α&C S&Q 25 pa  to zelo olajša. Podpira visokohitrostno snemanje v polni visoki ločljivosti s hitrostjo 120 sličic na sekundo 15  in ga je mogoče upočasniti in pospešiti od 1 do 120 sličic na sekundo 15 26  . Snemanje bo tako petkrat počasnejše ali 60-krat hitrejše, kot je v resnici.

Preprosti vizualni učinki v video posnetkih

Z učinkom slike, kreativnim slogom in slikovnim profilom lahko preprosto ustvarjate več ustvarjalnosti pri snemanju videoposnetkov. Sem spadajo številni vizualni učinki in nastavitve, od začetne do profesionalne. Z učinkom slike in ustvarjalnim slogom lahko vse prepustite kameri, zato postdizijska obdelava ni potrebna.

Sony_Alpha_7C_MILC_camera

 

Sony_Alpha_7C_MILC_camera

Zanesljiv in intuitiven s koristnimi brezžičnimi funkcijami

 

Sony_Alpha_7C_MILC_camera

LCD zaslon s stranskim odpiranjem za prilagodljivo upravljanje 

921.000-slikovnih pik 27  3,0-Tip vrti na dotik 176 ° vodoravno in 270 ° navpično. Izostritev na dotik takoj spremeni ostrino, osvetlitev na dotik pa izostri in posname z enim dotikom.

Enostavno polnjenje baterije, tudi med fotografiranjem  

Zmogljiva Z baterija v kompaktnem ohišju α7C izkorišča moč USB. Za polnjenje potrebujete le kabel USB Type-C®, med polnjenjem pa lahko fotografirate. 

Sony_Alpha_7C_MILC_camera

Sony_Alpha_7C_MILC_camera

Vzdržljiva, odporna proti prahu in vlagi 28 konstrukcija

Zgornji, sprednji in zadnji pokrovi fotoaparata so izdelani iz lahke magnezijeve zlitine z visoko togostjo, celotno telo pa je zaprto, da se zmanjša vdor prahu in vlage.

Daljinsko snemanje z mobilnih naprav in osebnih računalnikov 

Zahvaljujoč svoji Wi-Fi® funkciji je α7C enostaven za fotografiranje na daljavo. Nastavite kamero in uporabite računalnik, pametni telefon ali tablični računalnik za nadzor, ogled slik, spreminjanje nastavitev in fotografiranje 29

Sony_Alpha_7C_MILC_camera

Hiter prenos podatkov na mobilne naprave za skupno rabo v družabnih omrežjih

Fotografije in videoposnetke lahko prenesete v pametni telefon ali tablični računalnik 30  z 2,4 ali 5 GHz Wi-Fi®31 za lažji ogled, skupno rabo in shranjevanje . Nekatere naprave imajo prenos z enim dotikom, druge imajo povezavo s kodo QR. 

Sony_Alpha_7C_MILC_camera

Imaging Edge Desktop

Fotografijo dvignite na naslednjo stopnjo z namizjem Imaging Edge Desktop. S funkcijo »Uredi« lahko posnamete visokokakovostne fotografije iz podatkov RAW, tako da lahko kar najbolje izkoristite datoteke Sony RAW in še učinkoviteje upravljate svoje delo 32 .

Sony_Alpha_7C_MILC_camera

Aplikacija Imaging Edge Mobile ™ in dodatek Movie Edit 33 za priročno zajemanje videa

Z vgrajeno funkcijo Wi-Fi® α7C lahko osvetlitev in video nadzorujete s pametnega telefona ali tabličnega računalnika, slikovne podatke pa lahko prenašate brezžično. Dodatek Movie Edit popravi tresenje fotoaparata po fotografiranju 34 .

Sony_Alpha_7C_MILC_camera

Opombe

1 Barva vrste se lahko razlikuje glede na državo.

2 FE z 28–60 mm objektivom F4–5,6. Med digitalnimi fotoaparati z zamenljivimi objektivi v polnem formatu z zamenljivim zoom objektivom. Na podlagi sporočila za javnost septembra 2020. Anketa Sony.

3 Ocenjene potrošniške cene so samo informativne narave. Dejanske potrošniške cene se lahko razlikujejo glede na trgovca.

4 Med digitalnimi fotoaparati s formatom Full-Frame, zamenljivimi objektivi, vgrajenim mehanizmom za optično stabilizacijo slike. Na podlagi sporočila za javnost septembra 2020. Anketa Sony.

5 CIPA standardi. Samo nagibanje / vibriranje. Planarna leča T * FE 50 mm F1,4 ZA. Dolga izpostavljenost NR izklopljena.

6 Sprednji, zgornji in zadnji pokrov iz magnezijeve zlitine zagotavljajo trdnost.

7 Med fotoaparati z zamenljivimi objektivi brez zrcala s polno sličico in aktivnim samodejnim ostrenjem. Status od septembra 2020. Na podlagi raziskave Sony.

8 CIPA standardi.

9 Standard CIPA. Z neprekinjenim snemanjem.

10 Ko uporabljate LCD zaslon.

11 Približno dejansko število slikovnih pik.

12 Med fotografiranjem. Pod Sonyjevimi testnimi pogoji.

13 Območje ISO 50-204.800 za fotografije in 100-102.400 za videoposnetke.

14 (QFHD: 3840 x 2160)

15 Za snemanje videa v formatu XAVC S je potrebna vsaj kartica SDHC / SDXC razreda 10. Za snemanje s hitrostjo 100 Mbps je potreben vsaj razred hitrosti UHS 3.

16 Če si želite ogledati slike HDR (HLG), priključite fotoaparat neposredno na televizor Sony BRAVIA, ki podpira zaslon HDR (HLG).

17 Neprekinjeno fotografiranje do 10 sličic na sekundo v načinu “High +” in do 8 slik na sekundo v načinu “High”. Največja hitrost fotografiranja je odvisna od nastavitev fotoaparata.

18 Pri hitro premikajočih se predmetih ali kadar se je fotoaparat med fotografiranjem hitro premaknil vstran, lahko pride do nekaterih popačenj.

19 »Sledite« v meniju.

20 Na voljo samo za fotografije.

21 Natančno ostrenje morda ne bo mogoče pri nekaterih predmetih in v določenih situacijah.

22 Kombinacija ročaja GP-VPT2BT in mikrofona ECM-B1M

23 Skozi natikač MI fotoaparata.

24 Za približno 2x HD in približno 1,5-krat za 4K.

25 Zvok ni posnet. Potrebna je pomnilniška kartica SDHC / SDXC razreda 10 ali višja.

26 Hitrost sličic: 1-120 sličic na sekundo (NTSC) ali 1-100 sličic na sekundo (PAL).

27 Približna vrednost.

28 Ni jamstva, da je 100% odporen na prah in vlago.

29 Za fotografiranje na daljavo lahko uporabite programsko opremo Imaging Edge ™ ali Imaging Edge Mobile ™.

30 Če želite to narediti, morate v pametni telefon / tablični računalnik namestiti Imaging Edge Mobile. Uporabite različico 7.2 ali novejšo.

31 V nekaterih državah / regijah je podprta samo brezžična povezava IEEE 802.11b / g / n (2,4 GHz). Komunikacija s 5 GHz je v nekaterih državah in regijah morda omejena.

32 Ne zagotavlja popolne funkcionalne združljivosti z nekaterimi modeli kamer. Podrobnosti na spletnem mestu za podporo izdelkov Sony: https://www.sony.net/disoft/help

33 Prosimo, uporabite najnovejšo različico.

34 Če želite uporabiti funkcijo stabilizacije slike po snemanju s komponento »Movie Edit add-on« v programu Imaging Edge Mobile, v nastavitvah menija okvirja izklopite funkcijo SteadyShot ™.

35 LCD zaslon vklopljen, fotografiranje vsakih 30 sekund, funkcija povečave izmenično med W in T, utripa enkrat na sekundo, izklopi in vklopi vsako deseto.

36 Kombinacija ročaja GP-VPT2BT in mikrofona ECM-B1M

37 Skozi natikač MI kamere.

38 Ta izdelek je na voljo tudi pod naslednjimi imeni: ILCE-7C, ILCE-7CL, ILCE7CB.CEC, ILCE7CLB.CEC, ILCE7CLS.CEC, ILCE7CS.CEC

39 Funkcije in specifikacije se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

40 Za več informacij o zunanjem napajalniku (če obstaja), ki je priložen izdelku, glejte povezavo za zahteve za okoljsko primerno zasnovo zunanjih napajalnikov: UREDBA KOMISIJE (EU) 2019/1782 z dne 1. oktobra 2019 o zahtevah za okoljsko primerno zasnovo za zunanje napajalnike opredelitev v skladu z Direktivo 125 / ES Evropskega parlamenta in Sveta ter razveljavitev Uredbe Komisije (ES) št. 278/2009 https://www.sony.hu/electronics/oko/kornyezetgazdalkodas

Specifikacije

Cilj

 • MONTAŽA OBJEKTIVA:  E-nosilec

Slikovni senzor

 • RAZMERJE VIDIKA:  3: 2
 • ŠTEVILO PIKSELOV (REALNO):  približno 24,2 milijona slikovnih pik
 • ŠTEVILKA PIXEL (POPOLNA):  približno 25,3 milijona slikovnih pik
 • TIP SENZORJA:  35-mm polni okvir (35,6 x 23,8 mm), senzor CMOS Exmor R
 • SISTEM ZA ZAŠČITO PROTI PRAHU:  Da (protipožarna prevleka na optičnem filtru in mehanizmu zapremik senzorja)

Snemanje (fotografije)

 • VELIKOST SLIKE (PIXEL) [3: 2]

– 35 mm L: 6000 × 4000 (24 M)
– M: 3936 × 2624 (10 M)
– S: 3008 × 2000 (6,0 M)
– APS-C L: 3936 × 2624 (10 M)
– M : 3008 × 2000 (6,0 M)
– J: 1968 × 1312 (2,6 M)

 • VELIKOST SLIKE [PIXEL] [4: 3]: 

35 mm L: 5328 × 4000 (21 M)
– M: 3488 × 2624 (9,2 M)
– S: 2656 × 2000 (5,3 M)
– APS-C L: 3488 × 2624 (9, 2 M)
– M: 2656 × 2000 (5,3 M)
– S: 1744 × 1312 (2,3 M)

 • NAČINI KAKOVOSTI SLIK

– RAW (stisnjen / nestisnjen),
– JPEG (zelo fin / fin / normalen),
– RAW in JPEG

 • PIKSELI [1: 1]:

– 35 mm L: 4000 × 4000 (16 M)
– M: 2624 × 2624 (6,9 M)
– S: 2000 × 2000 (4,0 M)
– APS-C L: 2624 × 2624 (6, 9 M)
– M: 2000 × 2000 (4,0 M)
– S: 1312 × 1312 (1,7 M)

 • OBLIKA SNEMANJA:

– JPEG (DCF 2.0, Exif 2.32, združljiv z MPF Baseline)
– RAW (format Sony ARW 2.3)

 • VELIKOST SLIKE [PIXEL] [16: 9]: 

– 35 mm L: 6000 × 3376 (20 M)
– M: 3936 × 2216 (8,7 M)
– S: 3008 × 1688 (5,1 M)
– APS-C L: 3936 × 2216 (8, 7 M)
– M: 3008 × 1688 (5,1 M)
– S: 1968 × 1112 (2,2 M)

 • 14BIT RAW:  Van
 • BARVNI SISTEM:  standard sRGB (z barvno lestvico sYCC) in standard Adobe® RGB, združljiv s tehnologijo TRILUMINOS Color
 • FUNKCIJE DINAMIČNEGA OBMOČJA:

– Izklop
– Optimizator dinamičnega razpona
– Samodejni velik dinamični razpon

 • KREATIVNI STIL:  Običajno, živo, nevtralno, jasno, globoko, svetlo, pokončno, pokrajina, sončni zahod, noč, jesenski listi, črno-bela, sepija, slog (1-6)
 • PROFIL SLIKE:  Da (izklop / PP1 – PP9) Parametri: nivo črne, gama (film, fotografija, Cine1-4, ITU709, ITU709 [800%], S-Log2, S-Log3, HLG, HLG1-3), Črna gama, koleno, barvni način, nasičenost, odtenek, barvna globina, podrobnosti, kopiranje, ponastavitev
 • UČINEK SLIKE:  8 vrst: igralna kamera (navadna / hladna / topla / zelena / magenta), priljubljene barve, plakat (barvni, FF), retro fotografija, mehka visoka tipka (prekomerna osvetlitev), delna barva (R / G / B / Y), Monokromatski z visokim kontrastom, Monokromno z živimi toni

Snemanje (film)

 • KREATIVNI STIL: Običajno, živo, nevtralno, jasno, globoko, svetlo, pokončno, pokrajina, sončni zahod, noč, jesenski listi, črno-bela, sepija, slog (1-6)
 • OBLIKA SNEMANJA: XAVC S
 • FUNKCIJE FILMA: Prikaz ravni zvoka, nivo snemanja zvoka, izbirnik PAL / NTSC, TC / UB, samodejni počasen zaklop, pomočnik zaslona gama
 • UČINEK SLIKE (7 vrst):

– Igralna kamera (navadna / hladna / topla / zelena / magenta)
– priljubljene barve
– plakat (barvni, FF)
– retro fotografija, mehka visoka tipka (prekomerna osvetlitev)
– delna barva (R / G / B / Y)
– velik kontrast enobarvna

 • KOMPRESIJA VIDEO:  XAVC S: MPEG-4 AVC / H.264
 • SISTEM SNEMANJA FILMOV (XAVC S 4K): 

– 3840 × 2160 (4: 2: 0, 8 bit, NTSC) (približno) 30p (100 Mbps / 60 Mbps) 
– 3840 × 2160 (4: 2: 0, 8 bit, NTSC) (približno) 24p (100 Mbps / 60 Mbps)
– 3840 × 2160 (4: 2: 0, 8 bit, PAL) (približno) 25p (100 Mbps / 60 Mbps)

 • PROFIL SLIKE: Da (izklop / PP1 – PP9) Parametri: nivo črne, gama (film, fotografija, Cine1-4, ITU709, ITU709 [800%], S-Log2, S-Log3, HLG, HLG1-3), Črna gama, koleno, barvni način, nasičenost, odtenek, barvna globina, podrobnosti, kopiranje, ponastavitev
 • BARVNI SISTEM:  standard xvYCC (xvColor, ko je povezan prek kabla HDMI), združljiv s tehnologijo TRILUMINOS Color
 • ODLOŽITEV IN POSPEŠEK (HITROST OKVIRJA REC): način NTSC: 1fps, 2fps, 4fps, 8fps, 15fps , 30fps, 60fps, 120fps  ; Način PAL: 1fps, 2fps, 3fps, 6fps, 12fps, 25fps, 50fps, 100fps
 • SISTEM SNEMANJA FILMA (XAVC S HD):

1920 × 1080 (4: 2: 0, 8 bit, NTSC) (približno) 120p (100 Mbps / 60 Mbps)
1920 × 1080 (4: 2: 0, 8 bit, NTSC) (približno) 60p (50 Mbps / 25 Mbps)
1920 × 1080 (4: 2: 0, 8 bit, NTSC) (približno) 30p (50 Mbps / 16 Mbps)
1920 × 1080 (4: 2: 0, 8 bit, NTSC) (približno) 24p (50 Mbps)
1920 × 1080 (4: 2: 0, 8 bit, PAL) (približno) 100p (100 Mbps / 60 Mbps)
1920 × 1080 (4: 2: 0, 8 bit, PAL) (približno ) 50p (50 Mbps / 25 Mbps)
1920 × 1080 (4: 2: 0, 8 bit, PAL) (približno) 25p (50 Mbps / 16 Mbps)

 • OBLIKA SNEMANJA ZVOKA: XAVC S: LPCM 2 cs.

Sistem snemanja

 • MEMORY CARD SLOT: Reža za pomnilniško kartico SD (skladno z UHS-I / II)
 • PREVOZNIK:

– pomnilniška kartica SD – pomnilniška kartica
SDHC (skladna z UHS-I / II)
– pomnilniška kartica SDXC (skladna z UHS-I / II)

 • POVEZOVANJE LOKALNIH INFORMACIJ S PAMETNIM TELEFONOM

Umirjanje hrupa

 • ABATEMENT HUMA:

– NR z dolgo osvetlitvijo: vklop / izklop, na voljo s hitrostjo zaklopa, ki je nižja od 1 sekunde;
– High ISO NR: Normal / Low / Off

Ravnovesje beline

 • BELI NAČINI RAVNOTEŽE:  Samodejno / Dnevna svetloba / Senčeno / Oblačno / Žarilno / Fluorescentno / Bliskavica / Podvodna / Barvna temperatura (2500-9900 K) in Barvni filter / Po meri
 • AWB LOCK LOCK: DA (Zakleni do polovice / rafal / izklop)

Osredotočite se

 • FOKUSNA TOČKA:

– 35 mm polni okvir: 693 pik (AF z zaznavanjem faze)
– način APS-C z objektivom FF: 299 pik (AF z zaznavanjem faze)
– objektiv APS-C: 221 pik (AF s senzorjem s fazo) / 425 pik (kontrast) zaznavanje AF)

 • SENZOR FOCUS: CMOS senzor Exmor R
 • OBMET OBČUTLJIVOSTI FOCUS:  –4 EV do +20 EV (ekvivalent ISO 100 za objektiv F2.0)
 • TIP FOKUSA:  hitri hibridni AF (AF s senzorjem faze / AF s senzorjem kontrasta)
 • DOSEG SVETLOBE AF-ASSIST:  približno 0,3 m – približno 3,0 m (FE 28 do 70 mm za objektiv F3,5 do 5,6 OSS)
 • DRUGE LASTNOSTI: 
  – AF z zagonom oči (samo, če je priključen LA-EA2 ali LA-EA4, prodaja se ločeno)
  – Fina nastavitev AF (za LA-EA2 ali LA-EA4, naprodaj ločeno)
  – Predvidevanje nadzora, Zaklep
  ostrenja – sledenje AF senzor., (fotografija)
  – film z motivom AF. čutiti. (Video)
  – Hitrost prehoda AF (Video)
  – Območje AF se spremeni F / V.
  – Merjenje območja AF
  – Razpon fokusne točke
 • AF LAMP:  Da (vgrajena LED vrsta)
 • FOCUS MODE: AF-A (samodejno ostrenje), AF-S (enojno ostrenje), AF-C (neprekinjeno ostrenje), DMF (neposredno ročno ostrenje), ročno ostrenje
 • TIP FOCUS LA-EA3 Z VMESNIM OBROČEM OBJEKTIVA (NEOBVEZNO): Fazni senzor 
 • OBMOČJE FOKUSA: Široko / Cona / Sredinsko ponderirano / Prožno mesto / Razširjeno fleksibilno mesto / Sledenje
 • EYE AF: [Photo] Man (izbirnik desnega / levega očesa) / Animal, [Movie] Man (izbirnik desnega / levega očesa)

Izpostavljenost

 • OBČUTLJIVOST MERJENJA SVETLOBE:  -3 do 20 EV (enakovredno ISO 100 pri uporabi leče F2.0)
 • NASTAVITEV IZPOSTAVLJENOSTI: izberemo lahko nosilec: črta, nosilec: posamičen, 3/5/9 okvirjev.(Okoljska svetloba, bliskavica)
 • TIP MERJENJA SVETLOBE:  merjenje svetlobe za oceno 1200 con
 • NAČINI IZPOSTAVLJENOSTI: AUTO (iAuto), Program AE (P), Prednost zaslonke (A), Prednost zaslonke (S), Ročno (M), Video (Program AE (P) / Prednost zaslonke (A) / Prednost zaslonke (S) ) / Ročno (M)), počasni posnetek in pospešeno fotografiranje (Program AE (P) / Prednost zaslonke (A) / Prednost zaslonke (S) / Ročno (M))
 • ISO OBČUTLJIVOST (PRIPOROČENI KAZALO IZPOSTAVLJENOSTI):  Fotografije: ISO 100 do 51.200 (ISO 50 do 204.800 lahko določite kot razširjen obseg ISO), AUTO (ISO 100 do 12.800, nastavljive spodnje in zgornje meje), Filmi: ISO 100 do Enakovredno 51.200 (vrednost ISO lahko prilagodite do ISO 102.400 v razširjenem območju ISO.), AUTO (ISO 100-12.800, nastavljiva spodnja in zgornja meja)
 • METODA MERJENJA:  večsegmentni, srednje težki, točkovni (navaden / velik), celozaslonsko povprečje, označeno
 • KOMPENZACIJA IZPOSTAVLJENOSTI:  +/- 5,0 EV (izbirni koraki: 1/3 EV, 1/2 EV) (z gumbom za izravnavo osvetlitve: +/- 3 EV (koraki po 1/3 EV))
 • AE SNIMANJE:  Zaklenjen položaj, ko pritisnete sprožilec do polovice. (Vklop / izklop / samodejno)
 • SENZOR LAMPER: senzor Exmor R CMOS
 • NEIZKLJUČNA MONTAŽA

Iskalec slik

 • ZAJETJE: 100%
 • VRSTA ISALA SLIKE: 1,0 cm (tip 0,39) elektronsko iskalo (XGA OLED)
 • ŠTEVILO TOČK: 2.359.296 slikovnih pik
 • IZBIRA OCENE ISKALNEGA OKVIRJA:

– način NTSC: STD 60 fps / HI 120 fps,
– način PAL: STD 50 fps, HI 100 fps

 • POVEČANJE:  približno 0,59 × (50 mm objektiv nastavljen na neskončnost, –1 m -1 )
 • FUNKCIJA ZASLONA Histogram, prikaz sprememb v realnem času, Digitalni indikator nivoja, Mrežna črta, Preverjanje ostrenja, Peak MF, Zebra, Video marker, Za iskalo, Monitor izključen
 • VIDIK:  približno 20 mm od leče okularja, 17,5 mm od okvirja okularja pri -1 m -1  dioptriji (standard CIPA)
 • PRILAGODITEV DIOPTRIJE: med  -4,0 in +3,0 m -1

LCD zaslon

 • Plošča na dotik : Da (odklepanje na dotik / ostrenje na dotik / zaslon na dotik / sledenje na dotik)
 • NADZOR SVETLOSTI:  Ročni (5 korakov od -2 do +2), dnevni način
 • ŠTEVILO TOČK:  921.600 pik
 • TIP MONITORJA:  7,5 cm (tip 3.0) tip TFT
 • FOCUS ZOOM: Da, povečevalna lupa (35 mm v polnem kadru: 5,9 × / 11,7 ×, APS-C: 3,8 × / 7,7 ×)
 • PRILAGODLJIVI KOT NAKONA:  Kot odpiranja: približno 176 stopinj; kot vrtenja: približno 270 stopinj

Druge lastnosti

 • POMOČ POJASNE SLIKE: Fotografije: približno 2x, videoposnetki: približno 1,5-krat (4K), približno 2x (HD)
 • RAZNO: Prekinitveno fotografiranje, ISO AUTO Min SS, Nadzor svetlosti, Informacije o avtorskih pravicah, Nastavitev imena datoteke, Pomoč, Način video svetilke, Zoom obroča
 • DIGITALNA ZOOM: Pametna povečava (fotografija): 35 mm v polnem okvirju: M: pribl. 1,5 ×, S: približno 2 ×, APS-C: M: približno 1,3 ×, S: približno 2 ×, digitalni zoom (fotografija): 35 mm polni okvir: L: pribl. 4x, M: približno 6,1 ×, S: približno 8 ×, APS-C: L: približno 4 ×, M: približno 5,2 ×, S: približno 8 ×, digitalni zoom (video): 35 mm v polnem okvirju: pribl. 4 ×, APS-C: približno 4 ×
 • DETEKCIJA OBRAZA: AF s prednostjo obraza, večtočkovno merjenje s prednostjo obrazov, prepoznana prednost obraza

Zakleni

 • TIP ZAKLJUČKA: Mehanska ključavnica / elektronska ključavnica
 • FLASH SYNC HITROST: 1/160 sek.  1
 • HITROST SHUTTERJA: fotografija: 1/4000 – 30 sek, žarnica, video (način NTSC): 1/4000 – 1/4 (1/3 koraka), maks. 1/60 s v načinu AUTO (največ 1/30 s v načinu samodejne dolge osvetlitve), video posnetki (način PAL): 1/4000 do 1/4 (1/3 koraka), maks. 1/50 s v načinu AUTO (največ 1/25 s v načinu samodejne dolge osvetlitve)
 • TIP:  Elektronsko krmiljena, navpično delujoča zaklopka
 • TIHO SNEMANJE:  Da (VKLOP / IZKLOP)

Stabilizator slike

 • KOMPENZATORSKI UČINEK: 5 stopenj (standard CIPA. Samo za nagibanje / obračanje vibracij. Ravni T * FE z 50 mm F1,4 ZA objektivom. Dolga osvetlitev, NR izklopljen.)
 • TIP: Mehanizem premika senzorja s 5-osni stabilizacijo slike (kompenzacija je odvisna od podatkov leče)

Nadzor bliskavice

 • NAČINI bliskavice : bliskavica izklopljena, samodejna bliskavica, polnjenje bliskavice, nizka hitrost sinhronizacije, zmanjšanje učinka rdečih oči (vklop / izklop), brezžična povezava 2 , hitra sinhronizacija 2
 • CONTROL: TTL pred bliskavico [[F_DI0181]]
 • NADOMESTILO BLAGA:  +/- 3,0 EV (po korakih po 1/3 in 1/2 EV)
 • BREZŽIČNI NADZOR:  Da (svetlobni signal: z razpoložljivo bliskavico, počasno sinhronizacijo, hitro sinhronizacijo / radijskim signalom: z razpoložljivo bliskavico, zadnjo sinhronizacijo, počasno sinhronizacijo, hitro sinhronizacijo)
 • ZAKLJUČEVANJE STOPNJE FE
 • ZUNANJA ZDRUŽLJIVOST Z bliskavico sistemska bliskavica Sony α, združljiva z večnamensko vtičnico in samodejnim zapiranjem čevlja za dodatno opremo – z adapterjem

Vozite

 • ŠTEVILO SNEMANIH OKVIRJEV (KB.): Izredno fin JPEG, L: več kot 215 slik 3 , JPEG fino, L: več kot 223 slik 3 , JPEG standard L: več kot 216 slik 3 , RAW: več kot 115 slik 3 , RAW in JPEG: več kot 86 slik 3 , RAW (nestisnjeno): več kot 45 slik 3 , RAW (nestisnjeno) in JPEG: več kot 39 slik 3
 • SAMOČASOVALNIK: 10 sek. Zamik / 5 s. Zamik / 2 s. Zamik / neprekinjeni samosprožilec / osvetlitev
 • NEPREKINJENA HITROST VOZILA (KB. MAKS.): Neprekinjeno fotografiranje: Visoka +: 10 sličic na sekundo, Visoka: 8 sličic na sekundo, Srednja: 6 sličic na sekundo, Nizka: 3 sličice na sekundo 3
 • NAČINI DELOVANJA: Posnetek posamezno, neprekinjeno (izbirno Visoko / Visoko / Srednje / Nizko), Samosprožilec, Samosprožilec (nadaljevanje), Konzola: Posamezen, Konzola: Neprekinjeno, Serija ravnovesja beline, Serija DRO

Predvajanje

 • SNEMANJE FOTOGRAFIJ
 • NAČINI:  Posamezen (z ali brez podatkov o snemanju, histogram Y RGB in opozorilo za poudarjanje / senco), indeksni pogled, povečan način prikaza (L: 18,8 ×, M: 12,3 ×, S: 9,4 ×), samodejni pregled, orientacija slike, diaprojekcija , Izbira mape (datum / fotografija / XAVC S HD / XAVC S 4K), zaščita, ocena, pogled skupine

Vmesnik

 • BLUETOOTH®:  Standardna različica Bluetooth: 4.1 (pas 2,4 GHz)
 • FUNKCIJE:  funkcija prenosa podatkov FTP (Wi-Fi), pogled na pametnem telefonu, daljinski upravljalnik s pametnega telefona, daljinski upravljalnik NFC z enim dotikom, skupna raba NFC, daljinski upravljalnik prek računalnika, sinhronizacija BRAVIA (nadzor HDMI), PhotoTV HD
 • PRIKLJUČEK ZA SLUŠALKE:  3,5 mm stereo mini priključek
 • MIKROFONSKI PRIKLJUČEK:  3,5 mm stereo mini priključek
 • VEČFUNKCIJSKA VTIČNICA:  Da (z digitalnim zvočnim vmesnikom) 4
 • RAČUNALNIŠKI VMESNIK:  Velika zmogljivost pomnilnika / MTP
 • VEČFUNKCIJSKI / MIKRO USB PRIKLJUČEK:  USB Type-C® SuperSpeed ​​USB 5 Gbps (USB 3.2)

Zvok

 • MIKROFON: Vgrajen stereo
 • ZVOČNIK:  Vgrajen mono

Tiskanje

 • ZDRUŽLJIVI STANDARDI:  Exif tiskanje, Natisni ujemanje slik III, nastavitev DPOF

Edinstvena funkcija

 • TIP: Nastavitve tipk po meri, nastavljive nastavitve (okvir: 3 kompleti / pomnilniška kartica: 4 kompleti), nastavitve My Dial, Moj meni, Reg. nastaviti

Objektivno nadomestilo

 • NASTAVITEV: Periferne sence, kromatična odstopanja, izkrivljanje

Napajanje

 • PORABA ENERGIJE PRI UPORABI IZISALCA SLIK:
  – Fotografije: približno 2,9 W (FE 28-60 mm z objektivom F4-5,6 OSS)
  – Video posnetki: pribl. 4,5 W (FE 28-60 mm z objektivom F4-5,6 OSS)
 • ZMOGLJIVOST BATERIJE (ŠE SLIKE):  približno 680 posnetkov (iskalo) / približno 740 posnetkov (LCD zaslon) (standard CIPA) 5
 • ZMOGLJIVOST BATERIJE (FILM, NEPREMIČNO SNEMANJE):  približno 220 minut (iskalo) / približno215 minut (LCD zaslon) (standard CIPA)
 • USB NAPAJANJE
 • ZMOGLJIVOST BATERIJE (FILM, DEJANSKO SNEMANJE): približno 140 minut (iskalo) / približno 140 minut (LCD zaslon) (standard CIPA)
 • PORABA ENERGIJE PRI UPORABI LCD ZASLONA

– Fotografije: približno 2,7 W (FE 28-60 mm z objektivom F4-5,6 OSS)
– Video posnetki: pribl. 4,6 W (FE 28-60 mm z objektivom F4-5,6 OSS)

 • NOTRANJA BATERIJA
 • DODATKI ZA BATERIJE:   Ena baterija NP-FZ100

Drugi

 • DELOVNA TEMPERATURA:  0–40 ° C / 32–104 ° F

Velikost in teža

 • DIMENZIJE (Š X  V L Š): 124,0 × 71,1 × 59,7 mm, 124,0 × 71,1 × 53,5 mm (OD ROČA DO MONITORJA) / 5 × 2 7/8 × 2 3/8 palca, 5 × 2 7/8 × 2 1 / 8 palcev (OD ZRNA DO MONITORJA)
 • TEŽA (VKLJUČNO Z BATERIJO IN KARTICO ZA SPOMIN): približno 509 g / približno 1 lb 2,0 funtov (samo okvir: približno 424 g / približno 0 lb 15,0 funtov)

Opombe

1 Združljivo z zunanjo bliskavico Sony.

2 Združljiv z zunanjo bliskavico

3 Odvisno od pogojev snemanja in vrste uporabljene pomnilniške kartice

4 Na priključek za dodatno opremo lahko priključite Sonyjevo dodatno opremo.

5 LCD zaslon vklopljen, snemanje vsakih 30 sekund, funkcija povečevanja izmenično med W in T, utripa enkrat na sekundo, izklopi in vklopi vsako deseto.

Garancija: 36 mesecev

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.sony.si/electronics/fotoaparati-z-izmenljivimi-objektivi/ilce-7c