Opis

Glavne Lastnosti

XR Picture

XR Picture
Doživite osupljiv kontrast na našem najboljšem televizorju OLED z globokimi, naravnimi in pristnimi slikami. Revolucionarni procesor televizorja z analizo človeške perspektive v trenutku navzkrižno analizira in optimizira več sto tisoč elementov. Ta tehnologija skupaj z našo edinstveno ploščo OLED nudi čisto črnino in najsvetlejše slike.

less

Kontrast XR

Kontrast XR
Naš procesor Cognitive Processor XR navzkrižno analizira podatke, s čimer izboljša slike na enak način, kot človeško oko izostri naravne barve in globino. XR OLED Contrast Pro prilagodi svetlost izrazitejših sijočih in osenčenih črnih odtenkov – nobena podrobnost ni več zakrita s senco ali izgubljena zaradi prekomerne osvetlitve.

less

XR OLED Contrast Pro

XR OLED Contrast Pro
Tehnologija XR OLED Contrast Pro uporablja analizo človeške perspektive, s čimer se izboljšajo barve in kontrast na svetlih območjih boljše, da lahko uživate v kontrastu čiste črne in ravni svetlosti, kar doslej preprosto ni bilo dosegljivo. Uživajte ob gledanju slik, polnih realistične globine med subjekti in ozadjem. Podrobnosti so ostro definirane tudi na območjih s temnimi sencami ali sijajem.

less

Barve XR

Barve XR
Uživajte v naravnih barvah, ki so všeč človeškim očem. Po zaslugi procesorja Cognitive Processor XR™ ima naš edinstveni zaslon dostop do širše barvne palete in lahko reproducira vsako posamezno barvo s finimi odtenki iz resničnega sveta. Z razširjenimi odtenki in nasičenostjo so na cvetlicah opazne živahne sence ter realistične teksture. Celo blede barve so videti resnične.

less

XR Triluminos Pro™

XR Triluminos Pro™
Po zaslugi našega procesorja Cognitive Processor XR ta televizor reproducira barve tako, da so ljudem všečne. Zaradi izboljšanega razpona odtenkov in nasičenosti je vidna širša barvna paleta, sence so naravne, podrobnosti pa natančne celo v temnih prizorih.

less

XR HDR Remaster

XR HDR Remaster
S tehnologijo XR HDR Remaster ta televizor zaznava posamezne objekte na zaslonu, analizira njihovo barvo in prilagodi kontrast, da so slike še resničnejše. S predmetno usmerjeno obdelavo, ki jo omogoča BRAVIA XR™, natančnost z dodatnim prilagajanjem odtenkov, nasičenosti, svetlosti, vektorja gibanja, pasovne širine in še več dosega povsem novo raven. Rezultat so izjemno realistični prizori z večjo globino, resničnimi teksturami in naravnimi barvami.

less

XR Clarity

XR Clarity

Ne glede na vsebino ali vir boste v razvedrilnih vsebinah uživali v ločljivosti blizu 4K

1

s tehnologijo višanja ločljivosti na 4K za XR. Naš procesor Cognitive Processor XR obdela ogromno količino podatkov, pri čemer pametno poustvari izgubljene teksture in podrobnosti, zato so slike realistične. Uživajte ob pogledu na podrobnosti, kot so naravno ločene dlake živalskega krzna in ostro izrisane skale.

2

less

Višanje ločljivosti na 4K za XR

Višanje ločljivosti na 4K za XR

Po zaslugi našega procesorja Cognitive Processor XR ta televizor dva signala 2K približa resnični kakovosti 4K, zato so vsebine ob potopitvenem gledanju videti neverjetno resnične.  Tehnologija višanja ločljivosti na 4K za XR dostopa do ogromne količine podatkov in jih uporabi za analizo vzorcev in prizore ter poustvarjanje finih podrobnosti.

3

less

4K XR Super Resolution

4K XR Super Resolution

XR Super Resolution zazna posamezne objekte v sliki in virtualno reproducira teksture resničnega sveta na zaslonu. Naš procesor v televizorju BRAVIA XR natančno analizira in obdela podatke, da omogoči slike 4K z ločljivostjo, ki za štirikrat presega Full HD, zato je v prizorih več resničnih podrobnosti in tekstur.

4

less

4K XR Smoothing

4K XR Smoothing
Tehnologija XR Smoothing med predvajanjem vsebine ustvari enakomerne in naravne slike v ločljivosti 4K brez pojavljanja “trakov”, do česar lahko pride pri drugih televizorjih. Za reprodukcijo prizorov je na voljo več tisoč odtenkov, senc in barvnih stopnjevanj, zato so videti neverjetno resnično.

less

XR Motion

XR Motion
Spremljanje športnih dogodkov in akcijskih prizorov je odslej še boljše. Naš procesor Cognitive Processor XR s tehnologijo XR Motion Clarity™ navzkrižno analizira podatke za zagotavljanje brezhibnih, jasnih in čistih akcij brez zameglitev.

less

XR Motion Clarity

XR Motion Clarity
Slike, ki vključujejo več milijonov posamezno nadziranih slikovnih pik, so na OLED-zaslonu popolnoma ostre in jasne. Z našo tehnologijo OLED XR Motion Clarity™ pa so celo hitre akcije gladke in čiste. Premikajoče se slike so natančno nadzorovane, kar zmanjšuje zamegljenost, zato se ohrani realizem, med hitrimi prizori pa je tudi izguba svetlosti manjša.

less

4K/120 sličic/s

4K/120 sličic/s

S televizorjem BRAVIA boste blesteli v igrah. S HDMI2.1 v združljivih igricah dosežete hitrost 120 sličic/s, kar vam daje prednost pri streljanju, športnih dejavnostih in visokozmogljivih igrah z akcijami, ki se takoj predvajajo na zaslonu. Uživali boste tudi v izjemno gladkem igranju ob zmanjšani zakasnitvi pri vnosu (manj kot 8,5 ms) s 4K/120 sličic/s in namenskim igralnim načinom.

5

less

XR Sound Position

XR Sound Position
XR Sound Position zagotavlja pristen zvok slike ter zvočno izkušnjo, usklajeno z našim dojemanjem sveta. Ko je zaslon televizorja BRAVIA XR 4K OLED zvočnik, se zvok natančno ujema s prizori na zaslonu, kar ponuja popolno potopitveno doživetje.

less

Acoustic Surface Audio+

Acoustic Surface Audio+
Z našo tehnologijo Acoustic Surface Audio+ zvok prihaja neposredno iz osrednjega dela zaslona, zmogljivi sprožilniki za televizorjem pa z vibriranjem ustvarijo akustiko, ki se premika s sliko. Ker zvok sledi dogajanju, je filmska glasba realističnejša, dialogi pa zvenijo izjemno razločno in naravno zaradi velikih sprožilnikov v tem modelu. Zaradi globokotoncev na levi in desni strani so nizki toni mogočni in se lahko prepustite odličnemu potopitvenemu doživetju ob poslušanju kinematografskega zvoka doma.

less

XR Surround

XR Surround
S televizorji BRAVIA XR so vse vsebine, ki jih gledate, obogatene s pristni prostorskim zvokom. XR Surround ustvari prostorski zvok, ki prihaja s strani in od zgoraj, zato lahko doživite 3D-zvok brez zvočnikov v stropu ali zvočnikov, ki so usmerjeni navzgor.

less

Višanje ločljivosti prostorskega zvoka 3D

Višanje ločljivosti prostorskega zvoka 3D
Po zaslugi naše tehnologije obdelave signala BRAVIA XR ta televizor reproducira večdimenzijski zvok, zato lahko ponudi popolno potopitveno doživetje. Prostorski zvok vas bo obdal z vseh strani, ne le z leve ali desne, temveč tudi od zgoraj navzdol. S tehnologijo višanja na prostorski zvok 3D se boste lahko prepustili vznemirjenju kinematografske kakovosti najnovejših zvočnih formatov, kot je Dolby Atmos®, v zavetju svojega doma, obenem pa boste uživali v vertikalnem prostorskem zvoku z vsebinami, ki niso združljive s tehnologijo Dolby Atmos.

less

Google TV

Google TV

V svojih storitvah pretakanja prebrskajte več kot 700.000 filmov in televizijskih nanizank, ki jih najdete na enem mestu, razvrščene po temah ter žanrih glede na to, kaj vas zanima.

7

less

Prostoročno glasovno iskanje

Prostoročno glasovno iskanje
Hitreje kot kadarkoli doslej z močjo svojega glasu poiščite svoje najljubše vsebine, pri čemer sploh ne potrebujete daljinskega upravljalnika. Z glasovnim iskanjem smo odpravili zapleteno krmarjenje ali utrujajoče tipkanje, dovolj je, da vprašate.

less

Deluje z Apple AirPlay/Apple HomeKit<sup>8</sup>

Deluje z Apple AirPlay/Apple HomeKit

8
Z Apple AirPlay pretakate video in zvok v televizor neposredno iz naprave iPhone, iPad ali Mac. Glejte filme in oddaje iz aplikacije Apple TV, priljubljenih aplikacij ali celo brskalnika Safari. Delite svoje fotografije z vsemi v prostoru.

less

Chromecast built-in

Chromecast built-in

Chromecast omogoča pretakanje najljubših videoposnetkov, iger in aplikacij iz mobilne naprave s polno kakovostjo v vašo storitev Chromecast, vgrajeno v televizor. Ko želite v vsebinah, ki jih imate radi, uživati v popolnosti, je dovolj, da tapnete enega od gumbov za pretakanje (Cast) na zaslonu sistema Android ali iOS. Pretakajte vsebine, nato pa nadaljujte z brskanjem v telefonu ali tablici.

9

less

Pameten daljinski upravljalnik

Pameten daljinski upravljalnik

Vse povezane naprave lahko upravljate z našim pametnim daljinski upravljalnikom. Dostop z enim gumbom do storitev videa na zahtevo v nekaj sekundah zapolni vaš prostor z oddajami in filmi.

10
11

less

Daljinski upravljalnik z osvetljenim ozadjem 

Daljinski upravljalnik z osvetljenim ozadjem

Vrhunsko zasnovan daljinski upravljalnik iz brušenega aluminija s tanko površino vzbudi lep občutek v dlaneh in se zlije z opremo vaše dnevne sobe. Zaradi integrirane osvetlitve ozadja lahko vidite tipke v temi, kar je odlično, ko želite med nočnim gledanjem filmov spremeniti glasnost ali nastavitve.

12

less

Trismerno večpozicijsko stojalo

Trismerno večpozicijsko stojalo

S trismernim večpozicijskim stojalom lahko izbirate med standardno nastavitvijo, ko je slika v središču vašega pogleda, ozko nastavitvijo za ožje police in nastavitev z zvočniškim modulom za idealno postavitev zvočnega sistema.

13

less

Neopazen rob

Neopazen rob

Dizajn brez okvirja daje temu televizorju brezhiben in sofisticiran videz, ki minimizira motnje, vaše oči pa privleče tisto, kar je pomembno – na sliko.

14

Upravljanje kablov

Upravljanje kablov

Kabli so lepo skriti na držalih, zato ni nobenega zapletanja, televizor pa je od spredaj, zadaj in od strani videti lep in urejen.

15

Oprema dnevne sobe 

Oprema dnevne sobe
Z našim konceptom opreme dnevne sobe postane vaš televizor nepogrešljiv del dnevnega prostora, saj na zaslonu ponuja prikaz umetniških del, osebnih fotografij, različnih tem ohranjevalnika zaslona ter funkcij ure.

less

Svetlobni in barvni senzor

Svetlobni in barvni senzor
Ko se v prostoru spremeni svetloba, ko na primer hladni barvni odtenki zamenjajo tople, se v skladu s tem spremenijo tudi barve na televizijski sliki in postanejo naravnejše. Ta televizor vključuje svetlobni senzor RGB, ki optimizira barve in svetlost slike glede na svetlobni vir in okolje v prostoru.

less

Acoustic Auto Calibration

Acoustic Auto Calibration
Ta televizor zazna vaš položaj, ne glede na to, kje sedite, in optimizira zvok tako, da je kakovost zvoka enaka, kot bi sedeli pred televizorjem. Zvok se lahko spremeni glede na okoliščine v prostoru. Zavese na primer absorbirajo zvok, medtem ko lahko predmeti pred televizorjem motijo pot zvoka, zato je zvok, ki ga slišite, lahko slabši. Ta televizor zazna predmete in reproducira zvok, ki je izboljšan in optimiziran glede na prostor.

less

Netflix Calibrated Mode

Netflix Calibrated Mode
Ta način je posebej oblikovan za izvirne vsebine Netflix in za prikaz enako kakovostne slike na televizorju kot v studijski različici. Z načinom Netflix Calibrated Mode sta ohranjena avtorjeva vizija in namen.

less

IMAX Enhanced

IMAX Enhanced

Ta Sonyjev pametni televizor 4K podpira tehnologijo IMAX Enhanced, kar pomeni, da je optimiziran za sliko in zvok visoke ločljivosti. Doživite pristnejše domače razvedrilo s slikovnim načinom IMAX Enhanced, ki izkorišča vse prednosti vsebin, obdelane s tehnologijo IMAX Enhanced.

16

less

Dolby Vision® in Dolby Atmos®

Dolby Vision® in Dolby Atmos®

Predajte se kinematografskim užitkom doma. S tehnologijo Dolby Vision® prizori oživijo pred vašimi očmi in so videti realistično, Dolby Atmos® pa zapolni prostor s potopitvenim prostorskim zvokom.

17
18

less

BRAVIA CORE™

BRAVIA CORE™

Vključenih je ogromno filmov, ki čakajo na vas. S tehnologijama Pure Stream ter IMAX Enhanced v televizorjih BRAVIA XR so vse vsebine, ki jih gledate, predstavljene z osupljivo sliko in ekspresivno kakovostjo zvoka.

19
Specifikacije
Table-Top Stand, Glasovni daljinski upravljalnik, Baterije, Napajalni kabel, Navodila za delovanje, Navodila za hitro namestitev
Leto modela
LETO MODELA2021
Dimenzije in teža
VELIKOST ZASLONA (PALCI, PO DIAGONALI)55 palcev (54,6 palca)VELIKOST ZASLONA (CENTIMETRI, IZMERJENO DIAGONALNO)139 cmDIMENZIJE TELEVIZORJA BREZ STOJALA (Š X V X G)Pribl. 122,3 x 70,9 x 4,1 cmDIMENZIJE TELEVIZORJA S STOJALOM (STANDARDNI POLOŽAJ) (Š X V X G)Pribl. 128,2 x 70,9 x 31,7 cmDIMENZIJE TELEVIZORJA S STOJALOM (POLOŽAJ ZVOČNIŠKEGA MODULA) (Š X V X G)Pribl. 122,3 x 77,6 x 31,7 cmDIMENZIJE EMBALAŽNE ŠKATLE (Š X V X G)Pribl. 139,1 x 83,6 x 18,0 cm
ŠIRINA STOJALA (STANDARDNI POLOŽAJ)Pribl. 128,2 cmŠIRINA STOJALA (POLOŽAJ ZVOČNIŠKEGA MODULA)Pribl. 115,0 cmRAZMIK MED LUKNJAMI VESA® (Š X V)30,0 x 30,0 cmTEŽA TELEVIZORJA BREZ STOJALAPribl. 18,6 kgTEŽA EMBALAŽNE ŠKATLE (BRUTO)Pribl. 29 kg
Povezljivost
ETHERNETNI VHODI1 (spodnja)PODPORA S PROFILOM BLUETOOTHRazličica 4.2, HID (povezljivost z miško/tipkovnico)/HOGP (povezljivost naprave z nizko porabo energije)/SPP (Serial Port Profile)/A2DP (stereo zvok) /AVRCP (daljinski upravljalnik AV)CHROMECAST BUILT-INDaAPPLE AIRPLAYDaAPPLE HOMEKITDaVHODI ZA RF SIGNAL (ZEMELJSKA/KABELSKA TV)1 (spodnja)VHODI IF (SATELITSKI)2 (spodaj)KOMPONENTNI VIDEO VHODI (Y/PB/PR)NeKOMPOZITNI VIDEO IZHODIHibridni z vhodom za osrednji zvočnik S x 1 ( stranski, mini vtičnica)VHODI RS-232CNeSKUPAJ VHODOV HDMI4 (1 stranski, 3 spodaj)HDCPHDCP2.3 (za HDMI™1/2/3/4)
HDMI-CECDaFUNKCIJE V SPECIFIKACIJI HDMI2.14K120/eARC/VRR/ALLMPOVRATNI ZVOČNI KANAL HDMI (ARC)Da (eARC/ARC)SPREMENLJIVA HITROST OSVEŽEVANJA (VRR)Da (za HDMI™3/4)SAMODEJNI NAČIN NIZKE LATENCE (ALLM)Da (za HDMI™3/4)DIGITALNI AVDIO IZHODI1 (spodaj)IZHOD(-I) ZA SLUŠALKE1 (stranski)ZVOČNI IZHODIZHOD(-I) ZA GLOBOKOTONECVRATA USB2 (stranska)/1(spodaj)SNEMANJE USB HDDDa (1Rec) (razen za Italijo)PODPORA ZA FORMAT POGONA USBFAT16/FAT32/exFAT/NTFS
Slika (plošča)
TIP ZASLONAOLEDLOČLJIVOST ZASLONA (VODORAVNO X NAVPIČNO, SLIKOVNE PIKE)3840 x 2160KOT GLEDANJA (X-WIDE ANGLE)
VRSTA OSVETLITVE OZADJAVRSTA ZATEMNITVE OSVETLITVE OZADJA
Slika (obdelava)
ZDRUŽLJIVOST Z VISOKIM DINAMIČNIM RAZPONOM (HDR)Da (HDR10, HLG, Dolby Vision)PROCESOR ZA SLIKECognitive Processor XRIZBOLJŠAVA JASNOSTIVišanje ločljivosti na 4K za XRDual database processingXR Super ResolutionIZBOLJŠAVA BARVEXR Triluminos Pro™XR SmoothingTehnologija Live Colour™IZBOLJŠAVA KONTRASTAOLED XR Contrast ProXR HDR RemasterDynamic Contrast EnhancerPixel Contrast Booster
IZBOLJŠAVA GIBANJA (IZVIRNI HZ)XR Motion Clarity, samodejni načinPODPORA ZA VIDEO SIGNALSignal HDMI™:4096 x 2160p(24, 50, 60 Hz), 3840 x 2160p (24, 25, 30, 50, 60, 100, 120 Hz), 1080p (30, 50, 60, 100, 120 Hz), 1080/24p, 1080i (50, 60 Hz), 720p (30, 50, 60 Hz), 720/24p, 576p, 480pSLIKOVNI NAČINIVivid, Standard, Cinema, IMAX Enhanced, Game, Graphics, Photo, Custom, Dolby Vision Bright, Dolby Vision Dark, umerjeni način za NetflixMILIJONI SLIKOVNIH PIKSvetloba/barvaNETFLIX CALIBRATED MODEDa
Zvok (zvočniki in ojačevalnik)
IZHODNA MOČ ZVOKA20 W + 20 W + 10 W + 10 WTIP ZVOČNIKAAcoustic Surface Audio+
KONFIGURACIJA ZVOČNIKASprožilec x 2, globokotonec x 2
Zvoka (obdelava)
PODPORA ZA OBLIKO ZVOČNEGA ZAPISA DOLBYDolby™ Audio, Dolby™ AtmosPODPORA ZA OBLIKO ZVOČNEGA ZAPISA DTSDigitalni prostorski zvok DTSACOUSTIC AUTO CALIBRATIONKompenzacija prostora in položaja uporabnikaVOICE ZOOMVoice Zoom 2
RADIO FMNeOBDELAVA ZVOKANeSIMULIRANI PROSTORSKI ZVOKVišanje ločljivosti prostorskega zvoka 3DNAČINI ZVOKAStandard, Dialog, Cinema, Music, Sports, Dolby Audio
Programska oprema
OPERACIJSKI SISTEMAndroid TV™VGRAJEN POMNILNIK (GB)16 GBJEZIK PRIKAZAAFRIKANŠČINA,AMH,ARABŠČINA,ASAMŠČINA,AZE,BEL,BOLGARŠČINA,BENGALŠČINA,BOSANŠČINA,KATALONŠČINA,ČEŠČINA,DANŠČINA,DEU,GRŠČINA,ANGLEŠČINA,ŠPANŠČINA,ESTONŠČINA,BAQ,PER,FINŠČINA,FRANCOŠČINA,GLG,GUDŽARATŠČINA,HINDUJŠČINA,HRVAŠČINA,MADŽARŠČINA,INDONEZIJŠČINA,ISL,ITALIJANŠČINA,HEBREJŠČINA,JAPONŠČINA,KAZAŠČINA,KANAREŠČINA,KOR,KIR,LAO,LITOVŠČINA,LATVIJŠČINA,MAKEDONŠČINA,MALAJALAMŠČINA,MON,MARATŠČINA,MAY,BUR,NOB,NEP,NLD,ODIJŠČINA,PANDŽABŠČINA,POLJŠČINA,PORTUGALŠČINA,ROMUNŠČINA,RUŠČINA,SOL,SLOVENŠČINA,ALB,SRBŠČINA,ŠVEDŠČINA;SVAHILI,TAMILŠČINA,TELUGIJŠČINA,TAJŠČINA,TGL,TURŠČINA,UKRAJINŠČINA,URD,UZB,VIETNAMŠČINA,POENOSTAVLJENA KITAJŠČINA,TRADICIONALNA KITAJŠČINA,ZULUJEZIK VNOSA BESEDILAARABŠČINA/BOLGARŠČINA/KATALONŠČINA/HRVAŠČINA/ČEŠČINA/DANŠČINA/NIZOZEMŠČINA/ANGLEŠČINA/ESTONŠČINA/FINŠČINA/FRANCOŠČINA/NEMŠČINA/ GRŠČINA/HEBREJŠČINA/INDONEZIJŠČINA/ITALIJANŠČINA/JAPONŠČINA/NORVEŠČINA/PERZIJŠČINA/POLJŠČINA/PORTUGALŠČINA/ROMUNŠČINA/RUŠČINA/SLOVAŠČINA/SLOVENŠČINA/ŠPANŠČINA/ŠVEDŠČINA/TAJŠČINA/TURŠČINA/UKRAJINŠČINA/VIETNAMŠČINAGLASOVNO ISKANJE(Glasovno iskanje) Da/(vgrajeni mikrofon) DaVGRAJENO STIKALO MIKROFONADaELEKTRONSKI PROGRAMSKI VODNIK (EPG)Da
INTERNETNI BRSKALNIKVewdTRGOVINA Z APLIKACIJAMIDa (Trgovina Google Play)VKLOPNI/IZKLOPNI ČASOVNIKDaIZKLOPNI ČASOVNIKDaTELETEKSTDaSAMODEJNO UMERJANJE Z ORODJEM CALMAN®DaPODNAPISI (ANALOGNO/DIGITALNO)(Analogno) Ne(Digitalni) Podnaslov
Napajanje in varčevanje z energijo
LETNA PORABA ENERGIJE*113 kWh/1000 hPORABA ENERGIJE (V STANJU PRIPRAVLJENOSTI)0,50 WPORABA ENERGIJE (OMREŽNO STANJE PRIPRAVLJENOSTI) – PRIKLJUČKI2,00 W (Wi-Fi)/2,00 W (LAN)/0,50 W (CEC)VSEBNOST SVINCAVSEBNOST ŽIVEGA SREBRA (MG)0,0 mg
ZAHTEVE ZA NAPAJANJE (NAPETOST/FREKVENCA)50 Hz220–240 V izmeničnega tokaNAČIN VARČEVANJA Z ENERGIJO/NAČIN Z IZKLOPLJENO OSVETLITVIJO OZADJADaDINAMIČNA OSVETLITEV OZADJADaOKOLJU PRIJAZENDa
Zasnova
OBLIKA OKVIRJANeopazen robBARVA OKVIRJATitanijeva črnaZASNOVA STOJALAVogalno aluminijasto stojalo
BARVA STOJALATitanijeva črnaPOLOŽAJ STOJALADvosmerni položaj (standardni položaj/položaj zvočniškega modula)DALJINSKI UPRAVLJALNIKVrhunski daljinski upravljalnik z osvetlitvijo iz ozadja
Vgrajen sprejemnik
ŠTEVILO KANALNIKOM (ZEMELJSKI/KABELSKI)2 (digitalni)/1 (analogni)ŠTEVILO KANALNIKOM (SATELITSKI)2TV-SISTEM (ANALOGNI)B/G,D/K,IPOKRITOST KANALA ZA SPREJEMNIK (ANALOGNO)45,25–863,25 MHz (odvisno od države)TV-SISTEM (DIGITALNI ZEMELJSKI)DVB-T/T2POKRITOST KANALA ZA SPREJEMNIK (DIGITALNI ZEMELJSKI)VHF/UHF (odvisno od izbire države)
POKRITOST KANALA (DIGITALNI KABELSKI)DVB-CPOKRITOST KANALA ZA SPREJEMNIK (DIGITALNI KABELSKI)VHF/UHF/kabel (odvisno od izbire države)TV-SISTEM (DIGITALNI SATELITSKI)DVB-S/S2POKRITOST KANALA ZA SPREJEMNIK (DIGITALNI SATELITSKI)Vmesna frekvenca 950–2150 MHzCI+Da
Dostopnost
BRALNIK ZASLONADaZVOČNI OPIS (TIPKA ZA ZVOK)DaPODNAPISI ZA GLUHE IN NAGLUŠNEPodnaslov
POVEČAVA BESEDILADaBLIŽNJICA ZA DOSTOPNOSTDaGLASOVNO ISKANJEDa
Dodatna oprema
IZBIRNA DODATNA OPREMANosilec za stensko namestitev (SU-WL450 (omejitev dostopa za priključke), SU-WL850 (glejte grafikon uporabe glede na državo/območje)) Odvisno od izbire države
Tehnične podrobnosti
Vrsta zaslona
OLED
Diagonala zaslona
139 cm (55”)
Ločljivost zaslona
4K-UHD 3840×2160
Operacijski sistem
Android
Garancija v letih
2
Lastna frekvenca zaslona
100 Hz
Izhod za slušalke
da
Internetni priključek (brezžični WLAN)
da
Stojalo
L-D nogice
Razred energijske učinkovitosti

Dodatne informacije

Proizvajalec

Sony

Velikost ekrana

55