Opis

Doživite vznemirjenje, ki ga ponuja televizor 4K HDR

Slike na tem Sonyjevem televizorju BRAVIA 4K oživijo pred vašimi očmi, da se lahko zatopite v dogajanje in vznemirjenje v filmih in igrah. S podporo številnih različnih formatov HDR, vključno s HDR10 in Hybrid Log-Gamma, prikaže najboljšo vsebino ločljivosti 4K s plošč, oddajanja in pretakanja v vaš prostor.

Prijavite se zdaj, če želite prejemati naše najnovejše posodobitve in ponudbe, ki veljajo omejen čas. Kliknite spodnjo povezavo, da jih ne zamudite.

Logotip za BRAVIA ENGINE
Izboljšanje slik z barvo in globino

Ne glede na to, ali gledate digitalno ali analogno vsebino, BRAVIA ENGINE s popolno digitalno obdelavo ustvari čudovite podrobne slike visoke ločljivosti z manj šuma. Optimizira barve in kontrast na TV-ju, da lahko doživite živahne prizore, polne globine.

Reproducira širši in natančnejši barvni razpon

Tehnologija TRILUMINOS z razširitvijo barvnega spektra in ob podpori naših procesorjev X1 reproducira več barv kot običajni televizorji. Analizira in obdela podatke na vsaki sliki, da so barve videti še naravnejše in natančnejše, zato so slike bliže resničnosti kot kadar koli doslej.

Razdeljena slika zaslona, ki prikazuje večbarvne balone s tehnologijo TRILUMINOS PRO in brez nje
Družina in prijatelji sedijo na zofi, na televizorju, nameščen na steni, pa je prikazan meni razvedrila Android TV
Enostavno povejte, kaj želite gledati

Z glasovnim iskanjem hitreje poiščite nove priljubljene vsebine. Oddajo ali film lahko začnete gledati tako, da izgovorite naslov, ali pa ga poiščete z glasovnim iskanjem. Za začetek na upravljalniku pritisnite tipko za glas.

Energijsko učinkovito in okolju prijazno

Naši televizorji BRAVIA niso le zasnovani za potopitveno doživetje ob gledanju, ampak so tudi prijazni do okolja. Pri njihovi proizvodnji smo zavezani varstvu okolja. Način izklopa zaslona varčuje z energijo tako, da izklopi zaslon, a pri tem ne preklopi televizorja v način polne pripravljenosti, da lahko še vedno poslušate zvok.

Logotip načrta Pot do ničnega vpliva
Logotip za Assistive Technology
Podporne tehnologije v Android TV

Naši TV-ji so opremljeni s podporno tehnologijo za uporabnike z omejitvami sluha, vida ali gibanja.

SPECIFIKACIJE IN FUNKCIJE

Ta televizor 4K Ultra HD Android TV™ ponese vaše razvedrilo na višjo raven. Poiščite nove filme in oddaje v nekaj sekundah z enostavnim glasovnim upravljanjem.

Zasnovano z mislijo na okolje

PREBERITE VEČ O PODJETJU SONY IN OKOLJU

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje.

Preberite več

OKOLJU PRIJAZNE FUNKCIJE V TEM IZDELKU

  • Funkcija dinamičnega nadzora osvetlitve ozadja ali osvetlitve na ravni slikovnih pik izboljšuje energijsko učinkovitost tako, da ob spremembi vsebine na sliki nastavi svetlost osvetlitve zaslona.

  • Način varčevanja z energijo varčuje z energijo tako, da prilagaja svetlost osvetlitve zaslona

  • Način izklopa zaslona varčuje z energijo tako, da izklopi zaslon, vendar pri tem ne preklopi televizorja v način polne pripravljenosti, tako da lahko še vedno poslušate zvok

    Garancija: 24 mesecev

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://acssony.si/kd-43x72kpaep-108cm-4k-bravia-televizor-google-tv

Dodatne informacije

Proizvajalec

Sony

Velikost ekrana

43

Darilo

Komplet za čiščenje TV zaslona (čistilo + krpa iz mikrovlaken)