Opis

Lastnosti
4K HDR procesor X1 ™

4K HDR procesor X1 ™
Visoko zmogljiv procesor uporablja napredne algoritme za zmanjšanje šuma in povečanje števila podrobnosti. Še bolj čist 4K

1.

 zahvaljujoč signalu je slika vsake oddaje bližje ločljivosti 4K in ima resnične barve in kontrast.

manj

TRILUMINOS PRO ™:

TRILUMINOS PRO ™:
Naši televizorji, ki uporabljajo široko paleto barv in uporabljajo poseben algoritem TRILUMINOS PRO ™, zaznajo barve na podlagi nasičenosti barv, tona in svetlosti ter lahko prikažejo naravne odtenke v vseh podrobnostih. Občudujete lahko bolj realistične barve kot kdaj koli prej. 

manj

Objektna izboljšava HDR

Objektna izboljšava HDR
Z objektno izboljšano HDR izboljša televizija eno za drugo barvo predmetov na zaslonu in temu prilagodi kontrast, za razliko od večine televizorjev, ki prilagodijo kontrast le na podlagi črno-bele kontrastne krivulje. Z izboljšanjem predmetov posamično ta televizija omogoča večjo globino, teksturo bogato in bolj realistično reprodukcijo.

manj

4K X-Reality ™ PRO

4K X-Reality ™ PRO
Oglejte si neverjetne slike v kakovosti 4K z resničnimi podrobnostmi in teksturo, zahvaljujoč 4K HDR procesorju X1 ™ tehnologiji. Slike kakovosti 2K in Full HD lahko s pomočjo 4K X-Reality ™ PRO z edinstveno bazo podatkov 4K izboljšate na skoraj 4K kakovost. 

manj

Motionflow ™ XR 

Motionflow ™ XR 
Uživajte v gladkih in ostrih podrobnostih z Motionflow ™ XR, tudi v hitro premikajočih se prizorih. Inovativna tehnologija proizvaja in prilagaja dodatne okvirje originalnim okvirjem. Primerja glavne vizualne značilnosti zaporednih slik in nato izračuna manjkajoče gibanje drugega pridelka prizorov. Nekateri modeli ponujajo tudi vstavljanje črnega okvirja za resnično kinematografsko izkušnjo brez zamegljenosti.

manj

X-uravnotežen zvočnik

X-uravnotežen zvočnik
Poleg tega, da odlično dopolnjuje kakovost zvoka in elegantno zasnovo televizorja, inovativni, unikatno oblikovan X-Balanced zvočnik prinaša kristalno čist zvok za gledanje filmov in poslušanje glasbe. 

manj

Google TV

Google TV
Izbirate lahko med 700.000+ filmi in epizodami različnih storitev pretakanja, ki temeljijo na vaših zanimanjih glede na temo in žanr. 

3.
Glasovno iskanje

Glasovno iskanje
S svojim glasom lahko najljubšo vsebino poiščete hitreje kot kdaj koli prej. Glasovno iskanje konča zapleteno navigacijo in dolgočasno tipkanje – samo vprašajte.

manj

Apple AirPlay / Apple HomeKit združljiv <sup> 4 </sup>

Združljiv z Apple AirPlay / Apple HomeKit

4.
Z Apple AirPlay lahko pretakate video in zvok na televizor iz iPhona, iPada ali Maca. Filme in oddaje lahko gledate na Apple TV ali v svojih najljubših aplikacijah ali celo Safariju in v tej sobi delite svoje fotografije.

manj

Vgrajen Chromecast

Vgrajen Chromecast
Chromecast omogoča ogled priljubljenih videoposnetkov, iger in aplikacij iz mobilne naprave na televizorju z vgrajenim Chromecastom. Vse, kar morate storiti, je, da tapnete gumb Cast na zaslonu naprave Android ali iOS in že vidite stvari, ki jih želite, v super povečavi. Pretakajte vsebino in nadaljujte z brskanjem v telefonu ali tabličnem računalniku.

5.

manj

Pametni daljinski upravljalnik

Pametni daljinski upravljalnik
Z našim pametnim daljinskim upravljalnikom lahko nadzorujete vse povezane naprave. Video storitev z enim dotikom vam v nekaj sekundah prinese oddaje in filme.

7
Dvosmerno večpozicijsko stojalo
Standardna nastavitev standardnega dvosmernega stativa pomaga izostriti sliko, ozka nastavitev pa je primerna za manjše police.

8.
Senzor svetlobe 

Senzor svetlobe 
Pri tradicionalnih televizorjih svetlost ostane enaka ne glede na svetlobo v prostoru, zato so slike pretemne ali presvetle. Ta televizor ima svetlobni senzor, ki optimizira svetlost prostora, poveča svetlost v svetlejših prostorih ali jo zmanjša v temnejših predelih, tako da imate vedno popoln pogled.

manj

Dolby Vision® in Dolby Atmos® 

Dolby Vision® in Dolby Atmos® 
Uživajte v kino izkušnji doma. Dolby Vision® oživi prizore za pristno TV izkušnjo, Dolby Atmos® pa prostor napolni z osupljivim prostorskim zvokom.
Diagonala
55 “(139 cm)
Resolucija
3840 x 2160 slikovnih pik
Osvežitev slike
60 Hz
Indeks osveževanja slike
60 Hz
Energijski razred
G
Lastnosti
Smart TV, vgrajen WIFI, USB povezava, Smart TV z Androidom, brskalnik, podpora HDMI-CEC, HDMI AUDIO RETURN CHANNEL (ARC)
Največja ločljivost
4K Ultra HD
Model
2 021
Število priključkov HDMI
4 kos
Število vrat USB
2 kos
Video
Tip sprejemnika
Analogno, digitalno, DVB-T, DVB-T2, DVB-S2, CI +, DVB-C, DVB-S
Podprti standard
DVB-S (za satelitsko storitev), DVB-T (za prizemno oddajanje), DVB-C (za storitev kabelske televizije), CI +, DVB-S2 (za satelitsko oddajanje), DVB-T2 (za prizemno oddajanje)
Druge lastnosti
časovnik vklopljen, časovnik izklopljen, teletekst, Motionflow XR 200, EPG, glasovno iskanje, internetni brskalnik, 4K, tehnologija HDR, 4K X-Reality PRO ™, HDR na osnovi objektov, HLG, senzor zunanje svetlobe, snemanje na trdi disk USB, VESA
Dodatki
uporabniški priročnik, priročnik za namestitev, namizno stojalo, napajalni kabel, baterija, daljinski upravljalnik z glasovnim upravljanjem
Velikost
124,3 × 78,7 × 33,8 cm
Utež
15,7 kg
Tip
Pametna LED televizija, UHD Smart TV
Tehnologija slikanja
LED
Povezave
USB, kompozitni video, 3,5 mm priključek, digitalni optični, RF, standardni CEC, Ethernet, WiFi, Bluetooth, satelitski priključek, HDCP
Zvok
Ozvočenje
DTS Digital prostorski zvok, Bass Reflex zvočnik, Dolby Atmos, Dolby Audio
Učinkovitost zvočnika
2 x 10 W

Garancija: 36 mesecev

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.sony.de/electronics/fernseher/x80j-series/buy/kd55x80jpaep

Dodatne informacije

Proizvajalec

Sony

Velikost ekrana

55