Opis

ZNAČILNOSTI

Slika stavb s prikazom podrobnosti 4K z več milijardami barv

4K HDR-procesor X1™

Naš zmogljiv procesor uporablja napredne algoritme, s katerimi odpravi motnje in poudari podrobnosti. Signal 4K je še čistejši, zato so vse vsebine, ki jih gledate, še bližje ločljivosti 4K ter polne pristnih barv in kontrasta.

Kupi svetlega večbarvnega peska s prikazanim barvnim razponom Triluminos PRO

TRILUMINOS PRO™

Naši televizorji s široko barvno lestvico in edinstvenim algoritmom TRILUMINOS PRO™ lahko zaznajo barvo iz nasičenosti, odtenka in svetlosti za reprodukcijo naravnih odtenkov vseh podrobnosti. Doživite pristne barve, podobne tistim, ki jih vidimo v resničnem svetu.

Izjemno podrobne slike gorskih cvetlic s tehnologijo Object-based HDR Remaster

Predmetno usmerjena prenovitev slike HDR

Predmetno usmerjena prenovitev slike HDR analizira barvo posameznih predmetov na zaslonu in prilagodi kontrast, kar je v nasprotju z večino televizorjev, kjer se prilagodi kontrast le ob eni krivulji črno-belega kontrasta. Zaradi posamične obdelave predmetov zagotavlja ta televizor večjo globino, teksturo in pristnejše slike.

Detajl stavbe, ki prikazuje 4K X-Reality™ PRO

4K X-Reality™ PRO

Slike 4K, ki jih ekskluzivno omogoča naš 4K HDR-procesor X1™, so veličastne, polne podrobnosti in tekstur iz resničnega sveta. Ločljivost slik, posnetih v 2K in celo v Full HD, se s tehnologijo 4K X-Reality™ PRO in ob uporabi edinstvene zbirke podatkov 4K zviša, tako da se približa ločljivosti 4K.

Logotip tehnologije Motionflow™ XR

Motionflow™ XR

Uživajte v tekočih in ostrih podrobnostih tudi pri hitrih prizorih s tehnologijo Motionflow™ XR. Ta inovativna tehnologija ustvarja in vstavlja dodatne sličice med izvirne. Primerja ključne vidne dejavnike pri zaporednih sličicah, nato pa predvidi manjkajoče dogajanje v zaporedjih. Nekateri modeli celo dodajo črno sličico za nezamegljen, kinematografski pogled.

Slika, ki prikazuje podrobnost lokacije zvočnika X-balanced speaker™

X-Balanced Speaker

Z našim zvočnikom X-Balanced Speaker nove edinstvene oblike, ki dopolnjuje kakovost zvoka in tankost televizorja, je zvok filmov ter glasbe čist.

Logotip za Google™ TV

Google TV

V svojih storitvah pretakanja prebrskajte več kot 700.000 filmov in televizijskih nanizank, ki jih najdete na enem mestu, razvrščene po temah ter žanrih glede na to, kaj vas zanima.

Ženska upravlja televizor z glasom

Glasovno iskanje

Z močjo svojega glasu lahko priljubljeno vsebino najdete hitreje kot kadar koli doslej. S funkcijo glasovnega iskanja vam ni več treba zapleteno iskati ali utrudljivo tipkati – dovolj je, če vprašate.

Slika, ki prikazuje filmsko platno s pametnim telefonom

Deluje z Apple AirPlay/Apple HomeKit 

Z Apple AirPlay pretakate video in zvok v televizor neposredno iz naprave iPhone, iPad ali Mac. Glejte filme in oddaje iz aplikacije Apple TV, priljubljenih aplikacij ali celo brskalnika Safari. Delite svoje fotografije z vsemi v prostoru.

Logotip Chromecast built-in

Chromecast built-in

Chromecast omogoča pretakanje najljubših videoposnetkov, iger in aplikacij iz mobilne naprave s polno kakovostjo v vaš televizor s funkcijo Chromecast built in. Ko želite v vsebinah, ki jih imate radi, uživati v popolnosti, je dovolj, da tapnete enega od gumbov za pretakanje (Cast) na zaslonu sistema Android ali iOS. Pretakajte vsebine, nato pa nadaljujte z brskanjem v telefonu ali tablici.

Slika povezanih naprav, ki jih upravljate s pametnim daljinskim upravljalnikom

Pameten daljinski upravljalnik

Vse povezane naprave lahko upravljate z našim pametnim daljinski upravljalnikom. Dostop z enim gumbom do storitev videa na zahtevo v nekaj sekundah zapolni vaš prostor z oddajami in filmi.

Slika prikazuje 2-smerno stojalo za več položajev

Dvosmerno večpozicijsko stojalo

Z vsestranskim dvosmernim stojalom lahko izbirate med standardno nastavitvijo, ko je slika v središču vašega pogleda, in ozko nastavitvijo za manjše police.

Razdeljena slika s prikazano svetlostjo v svetlem in temnem okolju

Svetlobni senzor

Na zaslonih običajnih televizorjev svetlost ostaja nespremenjena ne glede na svetlobo v prostoru, zato so slike pretemen ali presvetle. Svetlobni senzor v tem televizorju optimizira svetlost slike glede na pogoje v prostoru tako, da poveča svetlost v svetlih in jo zmanjša v temnih prostorih in ponudi odličen prikaz.

Logotip za Dolby Vision® in Dolby Atmos®

Dolby Vision® in Dolby Atmos®

Predajte se kinematografskim užitkom doma. S tehnologijo Dolby Vision® prizori oživijo pred vašimi očmi in so videti realistično, Dolby Atmos® pa zapolni prostor s potopitvenim prostorskim zvokom.

Diagonalno
65 “(164 cm)
Resolucija
3840 x 2160 slikovnih pik
Osvežitev slike
60 Hz
Indeks osveževanja slike
60 Hz
Energijski razred
G
Lastnosti
Smart TV, vgrajen WIFI, povezava USB, pametni televizor z Androidom, brskalnik, podpora HDMI-CEC, HDMI AUDIO RETURN CHANNEL (ARC)
Največja ločljivost
4K Ultra HD
Model
2 021
Število priključkov HDMI
4 kos
Število vrat USB
2 kos
Video
Tip sprejemnika
Analogno, digitalno, DVB-T, DVB-T2, DVB-S2, CI +, DVB-C, DVB-S
Podprti standard
DVB-S (za satelitsko storitev), DVB-T (za prizemno oddajanje), DVB-C (za storitev kabelske televizije), CI +, DVB-S2 (za satelitsko storitev), DVB-T2 (za prizemno oddajanje)
Druge lastnosti
časovnik vklopljen, časovnik izklopljen, teletekst, Motionflow XR 200, EPG, glasovno iskanje, internetni brskalnik, 4K, tehnologija HDR, 4K X-Reality PRO ™, izboljšava HDR na osnovi objektov, HLG, senzor zunanje svetlobe, snemanje na trdi disk USB, VESA
Dodatki
uporabniški priročnik, priročnik za namestitev, namizno stojalo, napajalni kabel, baterija, daljinski upravljalnik z glasovnim upravljanjem
Velikost
146,2 × 91,2 × 33,8 cm
Utež
21,6 kg
Tip
Pametna LED televizija, UHD Smart TV
Tehnologija slikanja
LED
Povezave
USB, kompozitni video, 3,5 mm priključek, digitalni optični, RF, standardni CEC, Ethernet, WiFi, Bluetooth, satelitski priključek, HDCP
Zvok
Ozvočenje
DTS Digital prostorski zvok, Bass Reflex zvočnik, Dolby Atmos, Dolby Audio
Učinkovitost zvočnika
2 x 10 W

Garancija: 24 mesecev

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.sony.si/electronics/televizorji/x80j-series

Dodatne informacije

Proizvajalec

Sony

Velikost ekrana

65