Opis

Lastnosti

4K HDR procesor X1 ™

4K HDR procesor X1 ™

Visoko zmogljiv procesor uporablja napredne algoritme za zmanjšanje šuma in povečanje števila podrobnosti. Še bolj čist 4K

zahvaljujoč signalu je slika vsake oddaje bližje ločljivosti 4K in ima resnične barve in kontrast.

manj

TRILUMINOS PRO ™:

TRILUMINOS PRO ™:
Naši televizorji, ki uporabljajo široko paleto barv in uporabljajo poseben algoritem TRILUMINOS PRO ™, zaznavajo barve na podlagi nasičenosti barv, tona in svetlosti ter lahko prikažejo naravne odtenke v vseh podrobnostih. Občudujete lahko bolj realistične barve kot kdaj koli prej.

manj

Objektna izboljšava HDR

Objektna izboljšava HDR
Z objektno izboljšano HDR izboljša televizija eno za drugo barvo predmetov na zaslonu in temu prilagodi kontrast, za razliko od večine televizorjev, ki prilagodijo kontrast le na podlagi črno-bele kontrastne krivulje. S posamičnim izboljšanjem predmetov lahko ta televizija doseže večjo globino, teksturo bogato in bolj realistično reprodukcijo.

manj

4K X-Reality ™ PRO

4K X-Reality ™ PRO
Oglejte si neverjetne slike v kakovosti 4K z resničnimi podrobnostmi in teksturo, zahvaljujoč 4K HDR procesorju X1 ™ tehnologiji. Tako kakovostne slike 2K kot Full HD lahko s pomočjo 4K X-Reality ™ PRO z edinstveno bazo podatkov 4K izboljšate do skoraj 4K kakovosti.

manj

Motionflow ™ XR 

Motionflow ™ XR
Uživajte v gladkih in ostrih podrobnostih z Motionflow ™ XR, tudi v hitro premikajočih se prizorih. Inovativna tehnologija proizvaja in prilagaja dodatne okvirje originalnim okvirjem. Primerja glavne vizualne značilnosti zaporednih slik in nato izračuna manjkajoče gibanje prizorov drugega delca. Nekateri modeli ponujajo tudi vstavljanje črnega okvirja za resnično kinematografsko izkušnjo brez zameglitve.

manj

X-uravnotežen zvočnik

X-uravnotežen zvočnik
Poleg tega, da odlično dopolnjuje kakovost zvoka in elegantno zasnovo televizorja, inovativni, unikatno oblikovan X-Balanced Speaker ponuja kristalno čist zvok za gledanje filmov in poslušanje glasbe.

manj

Google TV

Google TV

V storitvi za pretakanje brskajte po več kot 700.000 filmih in TV-epizodah – vse na enem mestu, razvrščeno po temah in žanrih, glede na vaša zanimanja.

 

Glasovno iskanje

Glasovno iskanje
S svojim glasom lahko najljubšo vsebino poiščete hitreje kot kdaj koli prej. Glasovno iskanje konča zapleteno navigacijo in dolgočasno tipkanje – samo vprašajte.

manj

Apple AirPlay / Apple HomeKit združljiv <sup> 6 </sup>

Združljiv z Apple AirPlay / Apple HomeKit

Z Apple AirPlay lahko pretakate video in zvok na televizor iz iPhona, iPada ali Maca. Filme in oddaje si lahko ogledate na Apple TV ali v svojih najljubših aplikacijah ali celo Safariju in v tej sobi delite svoje fotografije.

manj

Vgrajen Chromecast

Vgrajen Chromecast

Chromecast omogoča ogled priljubljenih videoposnetkov, iger in aplikacij iz mobilne naprave na televizorju z vgrajenim Chromecastom v visoki kakovosti. Vse, kar morate storiti, je, da tapnete gumb Cast na zaslonu naprave Android ali iOS in že lahko vidite stvari, ki jih želite, v super povečavi. Pretakajte vsebino in nadaljujte z brskanjem v telefonu ali tabličnem računalniku.

 

Pametni daljinski upravljalnik

Pametni daljinski upravljalnik

Z našim pametnim daljinskim upravljalnikom lahko nadzorujete vse povezane naprave. Video storitev z enim dotikom vam v nekaj sekundah prinese oddaje in filme.

 

Senzor svetlobe 

Senzor svetlobe
Pri tradicionalnih televizorjih svetlost ostane enaka ne glede na svetlobo v prostoru, zato so slike pretemne ali presvetle. Ta televizor ima svetlobni senzor, ki optimizira svetlost prostora, poveča svetlost v svetlejših prostorih ali jo zmanjša v temnejših predelih, tako da imate vedno popoln pogled.

manj

Dolby Vision® in Dolby Atmos® 

Dolby Vision® in Dolby Atmos®

Uživajte v kino izkušnji doma. Dolby Vision® oživi prizore za pristno televizijsko izkušnjo, Dolby Atmos® pa prostor napolni z osupljivim prostorskim zvokom.

Diagonala
65 “(164 cm)
Razmerje kontrasta
Dinamično
Resolucija
3840 x 2160 slikovnih pik
Osvežitev slike
50 – 60 Hz
Indeks osveževanja slike
Motionflow ™ XR 400/480 Hz
Energijski razred
G
Lastnosti
Vgrajen WIFI, USB povezava, Smart TV z Androidom, brskalnik, podpora HDMI-CEC, HDMI AUDIO RETURN CHANNEL (ARC), brezžična povezava tipkovnice in miške, združljivost Netflix
Največja ločljivost
4K Ultra HD
Model
2 021
Število priključkov HDMI
4 kos
Število vrat USB
2 kos
Video
Tip sprejemnika
Analogno, digitalno
Podprti standard
DVB-S (za satelitsko storitev), DVB-T (za prizemno oddajanje), DVB-C (za storitev kabelske televizije), CI +, DVB-S2 (za satelitsko storitev), DVB-T2 (za prizemno oddajanje)
Druge lastnosti
timer on, timer off, teletext, EPG, glasovno iskanje, internetni brskalnik, snemanje na trdi disk USB, VESA, Dynamic Color Enhancement, 4K, HDR tehnologija, 16 GB vgrajenega pomnilnika, vgrajeni Chromecast, HLG, Dolby Vision, glasovni nadzor , HDMI-CEC, senzor zunanje svetlobe, Motionflow XR 400, 4K X-Reality PRO ™, HDR na osnovi objektov
Dodatki
vodnik za namestitev, namizno stojalo, napajalni kabel, baterija, daljinski upravljalnik z glasovnim upravljanjem
Velikost
pribl. 146,2 x 84,2 x 7,1 cm (brez podlage), približno 146,2 x 91,1 x 32,4 cm (s podstavkom)
Utež
pribl. 21,6 kg (brez podplata)
Tip
LCD televizija
Tehnologija slikanja
LED
Povezave
HDMI, USB, kompozitni video, SPDIF, RF, slušalke, Ethernet, WiFi, Bluetooth, digitalni avdio izhod (optični), HDCP, CI +
Zvok
Ozvočenje
Dolby Atmos, zvočnik Bass Reflex, Dolby Audio
Učinkovitost zvočnika
10 W + 10 W

Garancija: 24 mesecev

Dodatne informacije

Proizvajalec

Sony

Velikost ekrana

65