Opis

Opis izdelka

X81J | 4K ULTRA HD | VISOK DINAMIČNI RAZPON (HDR) | PAMETNI TELEVIZOR (GOOGLE TV)

 

ZNAČILNOSTI

4K HDR-procesor X1™

Naš zmogljiv procesor uporablja napredne algoritme, s katerimi odpravi motnje in poudari podrobnosti. Signal 4K je še čistejši, zato so vse vsebine, ki jih gledate, še bližje ločljivosti 4K ter polne pristnih barv in kontrasta.

TRILUMINOS PRO™

Naši televizorji s široko barvno lestvico in edinstvenim algoritmom TRILUMINOS PRO™ lahko zaznajo barvo iz nasičenosti, odtenka in svetlosti za reprodukcijo naravnih odtenkov vseh podrobnosti. Doživite pristne barve, podobne tistim, ki jih vidimo v resničnem svetu.

Predmetno usmerjena prenovitev slike HDR

Predmetno usmerjena prenovitev slike HDR analizira barvo posameznih predmetov na zaslonu in prilagodi kontrast, kar je v nasprotju z večino televizorjev, kjer se prilagodi kontrast le ob eni krivulji črno-belega kontrasta. Zaradi posamične obdelave predmetov zagotavlja ta televizor večjo globino, teksturo in pristnejše slike.

4K X-Reality™ PRO

Slike 4K, ki jih ekskluzivno omogoča naš 4K HDR-procesor X1™, so veličastne, polne podrobnosti in tekstur iz resničnega sveta. Ločljivost slik, posnetih v 2K in celo v Full HD, se s tehnologijo 4K X-Reality™ PRO in ob uporabi edinstvene zbirke podatkov 4K zviša, tako da se približa ločljivosti 4K.

Direct LED LCD
Diagonala zaslona
190 cm (75”)
Ločljivost zaslona
4K-UHD 3840×2160
HDR
Dolby Vision, HDR10, HLG
Operacijski sistem
Android
Garancija v letih
2
Lastna frekvenca zaslona
50 Hz
Izhod za slušalke
da
Internetni priključek (brezžični WLAN)
da
Stojalo

Dodatne informacije

Proizvajalec

Sony

Velikost ekrana

75

Darilo

Ob nakupu vam podarimo stenski nosilec!