Opis

Lastnosti

4K HDR procesor X1 ™

4K HDR procesor X1 ™

Visoko zmogljiv procesor uporablja napredne algoritme za zmanjšanje šuma in povečanje števila podrobnosti. Še bolj čist 4K

1.

zahvaljujoč signalu je slika vsake oddaje bližje ločljivosti 4K in ima resnične barve in kontrast.

TRILUMINOS PRO ™:

TRILUMINOS PRO ™:
Naši televizorji, ki uporabljajo široko paleto barv in uporabljajo poseben algoritem TRILUMINOS PRO ™, zaznajo barve na podlagi nasičenosti barv, tona in svetlosti ter lahko prikažejo naravne odtenke v vseh podrobnostih. Občudujete lahko bolj realistične barve kot kdaj koli prej.

Objektna izboljšava HDR

Objektna izboljšava HDR
Z objektivno izboljšano HDR televizija eno za drugo analizira barvo predmetov na zaslonu in temu prilagodi kontrast, za razliko od večine televizorjev, ki prilagodijo kontrast le na podlagi črno-bele kontrastne krivulje. S posamičnim izboljšanjem predmetov je ta televizor sposoben večje globine, teksture bogatejše in bolj realistične reprodukcije.

4K X-Reality ™ PRO

4K X-Reality ™ PRO
Oglejte si neverjetne slike v kakovosti 4K z resničnimi podrobnostmi in teksturo, zahvaljujoč tehnologiji 4K HDR procesor X1 ™ Slike kakovosti 2K in Full HD lahko s pomočjo 4K X-Reality ™ PRO z edinstveno bazo podatkov 4K izboljšate na skoraj 4K.

Motionflow ™ XR 

Motionflow ™ XR
Uživajte v gladkih in ostrih podrobnostih z Motionflow ™ XR, tudi v hitro premikajočih se prizorih. Inovativna tehnologija proizvaja in prilagaja dodatne okvirje originalnim okvirjem. Primerja glavne vizualne značilnosti zaporednih slik in nato izračuna manjkajoče gibanje drugega pridelka prizorov. Nekateri modeli ponujajo tudi vstavljanje črnega okvirja za resnično kinematografsko izkušnjo brez zameglitve.

X-uravnotežen zvočnik

X-uravnotežen zvočnik
Poleg tega, da odlično dopolnjuje kakovost zvoka in elegantno zasnovo televizorja, inovativni, unikatno oblikovan X-Balanced Speaker ponuja kristalno čist zvok za gledanje filmov in poslušanje glasbe.

Google TV

Google TV

Izbirate lahko med 700.000+ filmi in epizodami različnih storitev pretakanja, ki temeljijo na vaših zanimanjih glede na temo in žanr.

3.

Glasovno iskanje

Glasovno iskanje
S svojim glasom lahko najljubšo vsebino poiščete hitreje kot kdaj koli prej. Glasovno iskanje konča zapleteno navigacijo in dolgočasno tipkanje – samo vprašajte.

Apple AirPlay / Apple HomeKit združljiv <sup> 4 </sup>

Združljiv z Apple AirPlay / Apple HomeKit

4.
Z Apple AirPlay lahko pretakate video in zvok na televizor iz iPhona, iPada ali Maca. Filme in oddaje si lahko ogledate na Apple TV ali v svojih najljubših aplikacijah ali celo Safariju in v tej sobi delite svoje fotografije.

Vgrajen Chromecast

Vgrajen Chromecast

Chromecast omogoča ogled najljubših videoposnetkov, iger in aplikacij iz mobilne naprave na televizorju z vgrajenim Chromecastom. Vse, kar morate storiti, je, da tapnete gumb Cast na zaslonu naprave Android ali iOS in že lahko vidite stvari, ki jih želite, v super povečavi. Pretakajte vsebino in nadaljujte z brskanjem v telefonu ali tabličnem računalniku.

5.

Pametni daljinski upravljalnik

Pametni daljinski upravljalnik

Z našim pametnim daljinskim upravljalnikom lahko nadzorujete vse povezane naprave. Video na zahtevo z enim dotikom vam v nekaj sekundah prinese TV-oddaje in filme.

6.
7.

Zasnova površine splakovanja

Zasnova površine splakovanja

Obod je izredno tanek, zato se oko naravno osredotoči na sliko, ne na njen okvir.

8.

Dvosmerno večpozicijsko stojalo

Dvosmerno večpozicijsko stojalo

Standardna nastavitev vsestranskega dvostavnega stojala vam pomaga, da se osredotočite na sliko, ozka nastavitev pa je primerna za manjše police.

9.

Tehnologija optimizacije okolice

Tehnologija optimizacije okolice
Sedite naslonjeni in uživajte v neprimerljivem pogledu. Naša tehnologija za optimizacijo okoljske analize in svetlobni senzor samodejno prilagajata sliko in zvok okolju.

Senzor svetlobe

Senzor svetlobe
Pri tradicionalnih televizorjih svetlost ostane enaka ne glede na svetlobo v prostoru, zato so slike pretemne ali presvetle. Ta televizor ima svetlobni senzor, ki optimizira svetlost prostora, poveča svetlost v svetlejših prostorih ali jo zmanjša v temnejših predelih, tako da imate vedno popoln pogled.

Zvok optimiziran za sobo

Zvok optimiziran za sobo
Zvočna izkušnja se lahko razlikuje glede na sobo. Zavese na primer absorbirajo zvok, predmeti pred televizorjem pa motijo ​​zvočno pot in negativno vplivajo na kakovost zvoka, ki prihaja do vas. Ta televizor zazna predmete in ustvari obogaten zvok, optimiziran za sobo.

Dolby Vision® in Dolby Atmos® 

Dolby Vision® in Dolby Atmos®

Kinematografska izkušnja doma. Dolby Vision® oživi prizore za pristno TV izkušnjo, Dolby Atmos® pa prostor napolni z osupljivim prostorskim zvokom.

10.
11.
Tehnične podrobnosti
Ločljivost zaslona
4K-UHD 3840×2160
Vrsta zaslona
Direct LED LCD
HDR
Dolby Vision, HDR10, HLG
Operacijski sistem
Android
Dimenzije naprave s stojalom (ŠxVxG)
189,9×117,6×45,6
Garancija v letih
2
Diagonala zaslona
215 cm (85”)
Lastna frekvenca zaslona
100 Hz
Tip digitalnega sprejemnika
DVB-T, DVB-T2
Izhod za slušalke
da
Internetni priključek (brezžični WLAN)
da
Stojalo

L-D nogice

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.sony.si/electronics/televizorji/x85j-series/specifications

Dodatne informacije

Proizvajalec

Sony

Velikost ekrana

85

Darilo

Komplet za čiščenje TV zaslona (čistilo + krpa iz mikrovlaken)