Opis

Globoke OLED črnine, super zvok, kompaktne velikosti

Nočne črne tone in naravne barve OLED-a lahko vidite na bolj kompaktnem  televizorju Sony KE48A9BAEP . Naš zmogljiv procesor prikazuje vse majhne podrobnosti prizorov, zvok pa se popolnoma ujema s sliko . Odlična kakovost slike in zvoka v čudovito kompaktnem paketu.

Sony SMART televizija

 

Čudovit OLED v kompaktni velikosti z izjemnim procesorjem

Visoko zmogljiv procesor, ki se uporablja tudi pri naših 8K televizorjih, natančno analizira slikovne podatke in poudarja močan kontrast OLED z jasnimi črnimi toni, svetlimi lučmi in realističnimi slikami .

Sony SMART televizija

 

Bolj žive barve, globlji odtenki in večji kontrast za bolj realistično izkušnjo

Oglejte si prave barve, odkrijte podrobnosti v globoko zasenčenih in res svetlih predelih. S Pixel Contrast Booster so barve in kontrast močnejši tudi na svetlih območjih , tako da lahko uživate v resnično resničnih odtenkih, večji globini barv, nežnih teksturah in jasnem črnem kontrastu, ki ga lahko zagotovi le OLED.

Sony SMART televizija

 

 

Sony SMART televizija

 

Bolj realistična barva in kontrast

Objektna izboljšava HDR

Izboljšava HDR, ki temelji na objektih, analizira barvo predmetov na zaslonu naenkrat in prilagodi kontrast, medtem ko se večina televizorjev prilagaja samo na podlagi črno-bele kontrastne krivulje. Z izboljšanjem predmetov enega za drugim ta majhen televizor prikazuje globljo, bolj teksturirano in bolj realistično sliko.

 

Odlična ločljivost za katero koli vsebino

Z edinstvenimi funkcijami Sony lahko katero koli vsebino nadgradite na resnično ločljivost 4K. X1 ™ Ultimate, ki je dvakrat hitrejši od X1 ™ Extreme, natančno analizira in obdela podatke ter doda 4K slike z resničnimi podrobnostmi in teksturo. 4K X-Reality PRO ™ video višanje ločljivosti na polno HD in 2K posnetkov lahko pomaga individualno bližini 4K ločljivosti 4K baze podatkov o tem in na osnovi Predmet tehnologijo Super Resolution za optimizacijo natančnosti textúrájúvá.

 

 

Sony SMART televizija

 

 

 

 

Sony SMART televizija

 

Prikaže lahko širšo in natančnejšo barvno paleto

Z razširitvijo barvnega spektra lahko zaslon TRILUMINOS, ki ga poganjajo procesorji X1, reproducira več barv kot običajni televizorji. Procesor analizira in obdela podatke na vsaki sliki, da prikaže še bolj naravne in natančne barve za življenjski učinek.

 

 

Sony SMART televizija

 

Hitro premikajoči se prizori so svetli in jasni

Vse na slikah televizorjev OLED, sestavljenih iz milijonov posamično nadzorovanih slikovnih pik, je ostro in jasno. Z našo tehnologijo X-Motion Clarity ™ so tudi hitra dejanja prikazana gladko in nemoteno. Pri natančno nadzorovanih filmih je zmanjšanje zamegljenosti prednostna naloga, zato prizori, ki vključujejo hitro gibanje, ostanejo realistični in svetli.

 

Sony SMART televizija

 

Čudovite barve s katerega koli vidika

Gledanje televizije je zdaj tako velika izkušnja s strani, kot tudi s sredine. Samoosvetljena OLED plošča zanesljivo prinaša resnične barve, kamor koli pogledate zaslon.

Harmonija slike in zvoka – vaš zaslon je zvočnik

Ker zaslon deluje tudi kot zvočnik, sta zvok in slika v popolni harmoniji, saj se zvok sliši z desnega dela zaslona za še bolj popolno kinematografsko izkušnjo.

Sony SMART televizija

Neverjetno očarljiv zvok naravnost z zaslona

Na tradicionalnih televizorjih, kjer je zvočnik pod zaslonom, zvok in video pogosto nista sinhronizirana. Zahvaljujoč funkciji Acoustic Surface Audio je zaslon sam zvočnik. Inovativna enota za zaslonom ustvarja zvok z diskretnimi vibriranji, zato zvok, ki ga zaznate, prihaja iz dela zaslona, ​​kjer poteka dogajanje – dialog igralcev, hrup avtomobilskega motorja.

Sony SMART televizija

 

 

Sony SMART televizija

 

Tehnologija Dolby Atmos ™ obdaja zvoke

Zvoki vas obkrožajo, kot da ste udeleženec prizora. Z Dolby Atmos lahko slišite zvoke od zgoraj in s strani , zaradi česar je na primer resnična večdimenzionalna izkušnja, ko predmeti drsijo po glavi.

Sony SMART televizija

Uživajte v večdimenzionalnem zvoku s S-Force Front Surround

Slišite zvoke, kot da bi samo poslušali več 3D zvočnik. Z nadgradnjo vhoda S-Force Front Surround resnično prinaša moč večdimenzionalnega sistema prostorskih zvočnikov za še bolj privlačno izkušnjo.

 

 

Sony SMART televizija

 

 

Sony SMART televizija

 

Jasno sliši se govor

Glasovni zoom vam omogoča, da jasno slišite človeški govor, ne da bi povečali glasnost – idealno za novice in dokumentarne filme .

Izjemna slika in zvok v katerem koli okolju

Sedite naslonjeno in uživajte v najboljši razpoložljivi sliki. Sonyjeva edinstvena tehnologija Environmental Optimizer samodejno prilagodi sliko in zvok okolju.

Sony SMART televizija

Svetlost, nastavljena na sobo

Pri tradicionalnih televizorjih svetlost ostane enaka ne glede na svetlobo v prostoru, zato so slike pretemne ali presvetle. Ta 4K OLED televizor ima vgrajen svetlobni senzor, ki optimizira svetlost prostora, poveča svetlost v svetlejših prostorih ali jo zmanjša v temnejših predelih, tako da boste vedno imeli popoln ogled.

Sony SMART televizija

Pravi zvok za vsako okolje

Zvočna izkušnja se lahko razlikuje glede na sobo. Na primer, zavese absorbirajo zvok, predmeti pred televizorjem pa motijo ​​zvočno pot in negativno vplivajo na kakovost zvoka, ki prihaja do vas. Ta televizor 4K Ultra HD zazna predmete in zagotavlja obogaten, prostorsko optimiziran zvok.

Sony SMART televizija

 

Minimalistična oblika za osupljivo vizualno izkušnjo

Izjemno tanek okvir pritegne pogled za resnično navdušujoč videz. Kompaktna velikost, vitkost in preprost dizajn televizorja z enim samim skrilavcem se ujemajo z vašo dnevno sobo.

 

Sony SMART televizija

 

Očistite zasnovo z enim skrilavcem

Eleganten, preprost dizajn z enim skrilavcem vam pomaga biti pozoren na zaslon in se prilega vsaki notranjosti.

 

Sony SMART televizija

Ozka kovinska sprednja stran

Na sliki ni poudarek na sami televiziji.

Osrednje aluminijasto stojalo

Njegova čudovita oblika ustreza vaši dnevni sobi.

Veliko kablov na minimum

Držala za kable praktično skrijejo žice in televiziji dajejo eleganten videz iz katere koli smeri.

Uživajte v pametnejši zabavi

Odkrijte več kot 400.000 filmov in oddaj na enem mestu. Upravljajte televizor z glasom in si nemoteno ogledujte vsebino iz pametnega telefona.

Sony SMART televizija

V nekaj sekundah pridite do svoje najljubše vsebine in storitev

 

 

 

Sony SMART televizija

 

Samo pogovorite se in odkrijte nov svet

Ne glede na zabavo, ki jo najdete, vas stane le beseda. Z naprednim glasovnim upravljanjem Android TV v hipu prikaže filme in TV-oddaje iz aplikacij in TV-kanalov.

 

Sony SMART televizija

 

Sony SMART televizija

 Več kot 5000 aplikacij, več kot katera koli druga pametna televizija

Sony Android Smart TV ima neprimerljivo veliko aplikacij. Izberite tiste, ki vam bodo popestrili vsakdanje življenje.

Nič več čakanja

Aplikacije se zaženejo hitro in ni več časa za preklapljanje med aplikacijami – Netflix se zažene trikrat hitreje kot prej.

 

 

Sony SMART televizija

 

Naše televizorje s sistemom Android priporoča Netflix

Netflix je olajšal izbiro televizorjev, ki ponujajo boljše delovanje, lažji dostop do aplikacij in boljše funkcije pametnega televizorja. Na televizorjih, ki jih priporoča Netflix, lahko z ločenim gumbom in glasovnim upravljanjem uživate v priljubljenih oddajah in filmih.

Potrebno je članstvo v Netflixu za pretakanje

 

Sony SMART televizija

 

Kakovost studia prek kalibriranega načina Netflix

Ta način je bil razvit posebej za vsebino Netflix in ima na televizorju enako kakovost slike kot zbiranje, uporabljeno v studiu. Z umerjenim načinom Netflix se vizija in nameni ustvarjalcev zvesto odražajo.

 

Sony SMART televizija

 

Začnite s pritiskom na gumb

Televizorji Sony imajo ločen gumb Netflix, tako da lahko začnete pretakati s pritiskom na gumb.

Preprosto se povežite s svojimi najljubšimi združljivimi napravami

Povečajte priljubljene na pametnem telefonu

Najljubše videoposnetke, fotografije, igre in drugo vsebino lahko iz naprave iOS ali Android hitro spremenite v izkušnjo velikega zaslona.

 

Sony SMART televizija

 

Zasnovan za igralce

 

 

Sony SMART televizija

 

Gladkejše, hitrejše odzivne igre

Naprave z BRAVIA Sync zaznajo povezane igralne konzole in televizor samodejno preklopijo v način igre. V tem načinu je obdelava slik optimizirana za hitrejše osveževanje slik video iger – tako je igranje lahko gladko in hitro.

Enostaven za uporabo daljinski upravljalnik

Sony SMART televizija

 

Čudovit dizajn

Naš eleganten daljinski upravljalnik iz brušenega aluminija z lasnim vzorcem zdrsne v roko in postane eleganten del vaše dnevne sobe. Televizor lahko upravljate prek Bluetootha, tudi če so na poti predmeti. Najpomembnejše funkcije so enostavne za uporabo s preprostimi gumbi.

Enostavno upravljanje s pametnim daljinskim upravljalnikom

Notranje enote in druge naprave prek HDMI povežite s pametnim televizorjem OLED in za nadzor uporabite pametni daljinec. Elegantna oblika, vgrajen mikrofon za glasovno upravljanje in boljša postavitev gumbov zagotavljata enostavno upravljanje.

Izkušnja, o kateri je ustvarjalec sanjal

Digitalno stiskanje slik iz filma v TV negativno vpliva na kakovost in ogrožena je izkušnja gledanja. Številne edinstvene lastnosti zagotavljajo, da imate v svojem domu studijsko kakovostno izkušnjo v skladu z režiserjevimi idejami.

Sony SMART televizija

 

 

Sony SMART televizija

 

Kakovost studia prek kalibriranega načina Netflix

Ta način je bil razvit za izvirno vsebino Netflix in ima na televizorju enako kakovost slike kot na studijskem vzorcu. Z umerjenim načinom Netflix se vizija in nameni ustvarjalcev zvesto odražajo.

 

Doživite vse navdušenje nad kinematografsko izkušnjo!

Uživajte v kino izkušnji doma. Dolby Vision ™ oživi prizore za pristno TV izkušnjo, Dolby Atmos ™ pa prostor napolni z osupljivim prostorskim zvokom.

Sony SMART televizija

Ohranjanje strasti ustvarjalcev

Prilagojen barvnim različicam proizvodnega procesa, lahko ta televizor uporablja visoko zmogljivo programsko opremo za samokalibracijo Calman iz portretnih zaslonov. To omogoča kalibracijo brez primere in natančne prilagoditve, ki prej niso bile na voljo v tradicionalnih nastavitvah slike. Omogoča resnično reprodukcijo barv v skladu s prvotnim televizijskim signalom in se sčasoma prilagodi nežnim barvnim spremembam. Televizor je pripravljen na programsko opremo Calman, tako da lahko stranke uživajo v prednostih programske opreme, ki jo ustvarjalci uporabljajo v postprodukciji. S tem tudi zastopamo prepričanje, da ima profesionalna natančnost umerjanja barv prostor tudi v domovih.

Sony SMART televizija

 

Diagonala zaslona
48 “(121 cm)
Resolucija
3840 x 2160 slikovnih pik
Energijski razred
G
Lastnosti
Vgrajen WIFI, USB povezava, Smart TV z Androidom, združljivost Netflix, brskalnik, podpora HDMI-CEC, HDMI AUDIO RETURN CHANNEL (ARC)
Največja ločljivost
4K Ultra HD
Model
2 020
Število priključkov HDMI
4 kos
Število vrat USB
2 kos
Video
Tip sprejemnika
Analogno, digitalno
Podprti standard
DVB-S (za satelitsko storitev), DVB-C (za kabelsko TV), CI +, DVB-S2 (za satelitsko storitev), DVB-T2 (za prizemno oddajanje)
Druge lastnosti
timer on, timer off, teletext, HDMI-CEC, večjezični sistem menijev (tudi v madžarščini), EPG, Wi-Fi, glasovno iskanje, internetni brskalnik, snemanje na trdi disk USB, VESA, Dynamic Color Enhancement, HDR tehnologija, 16 GB vgrajene v pomnilniku, 4K X -Reality PRO ™, predvajanje prek USB, vgrajen Chromecast, HLG, tehnologija X-Motion Clarity, Dolby Vision
Dodatki
uporabniški priročnik, omrežni kabel
Velikost
Približno 106,9 x 62,9 x 25,5 cm s stojalom, približno 106,9 x 62,4 x 5,8 cm brez stojala
Utež
pribl. S stojalom 17,6 kg je pribl. 13,9 kg brez stojala
Tip
UHD Smart TV
Tehnologija slikanja
OLED
Povezave
HDMI, kompozitni video, RF, slušalke, Ethernet, WiFi, Bluetooth, digitalni avdio izhod (optični), HDCP
Zvok
Ozvočenje
S-Force, DTS Digital prostorski zvok, Dolby Atmos, Dolby Audio, Acoustic Surface Audio
Učinkovitost zvočnika
10W + 10W + 5 W

Garancija: 24 mesecev

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.sony.si/electronics/televizorji/a9-series/buy

 

Dodatne informacije

Proizvajalec

Sony

Velikost ekrana

48