Opis

Harmonija globoke črnine in jasen zvok

Zelo  zmogljiv procesor televizorja Sony KE55A8BAEP OLED zagotavlja popolno kakovost slike OLED, ki se ujema z izjemnim zvokom.

Sony SMART televizija

 

Procesor, ki naredi kakovost slike OLED popoln

Visoko zmogljiv procesor, ki se uporablja tudi pri naših 8K televizorjih, natančno analizira slikovne podatke in poudarja močan kontrast OLED z jasnimi črnimi toni, svetlimi lučmi in realističnimi slikami .

Sony SMART televizija

 

Bolj žive barve, globlji odtenki in večji kontrast za bolj življenjsko izkušnjo

Oglejte si prave barve, odkrijte podrobnosti v globoko zasenčenih in res svetlih predelih. S Pixel Contrast Booster so barve in kontrast močnejši tudi na svetlih območjih , tako da lahko uživate v resnično realističnih odtenkih, večji globini barv, nežnih teksturah in jasnem črnem kontrastu, ki ga lahko zagotovi le OLED.

Sony SMART televizija

 

 

Sony SMART televizija

 

Bolj realistična barva in kontrast

Objektna izboljšava HDR

Izboljšava HDR, ki temelji na objektih, analizira barvo predmetov na zaslonu naenkrat in prilagodi kontrast, medtem ko se večina televizorjev prilagaja samo na podlagi črno-bele kontrastne krivulje. Z izboljšanjem predmetov enega za drugim ta majhen televizor prikazuje globljo, bolj teksturirano in bolj realistično sliko.

 

Odlična ločljivost za katero koli vsebino

Z edinstvenimi funkcijami Sony lahko katero koli vsebino nadgradite v resnično ločljivost 4K. X1 ™ Ultimate, ki je dvakrat hitrejši od X1 ™ Extreme, natančno analizira in obdela podatke ter doda 4K slike z resničnimi podrobnostmi in teksturo. 4K X-Reality PRO ™ video višanje ločljivosti na polno HD in 2K posnetkov lahko pomaga individualno bližini 4K ločljivosti 4K baze podatkov o tem in na osnovi predmeta tehnologijo Super Resolution za optimizacijo.

 

 

Sony SMART televizija

 

 

 

 

Sony SMART televizija

 

Prikaže lahko širšo in natančnejšo barvno paleto

Z razširitvijo barvnega spektra lahko zaslon TRILUMINOS, ki ga poganjajo procesorji X1, reproducira več barv kot tradicionalni televizorji. Procesor analizira in obdela podatke na vsaki sliki, da prikaže še bolj naravne in natančne barve za življenjski učinek.

 

 

Sony SMART televizija

 

Hitro premikajoči se prizori so svetli in jasni

Vse na slikah televizorjev OLED, sestavljenih iz milijonov posamično nadzorovanih slikovnih pik, je ostro in jasno. Z našo tehnologijo X-Motion Clarity ™ so tudi hitra dejanja prikazana gladko in nemoteno. Pri natančno nadzorovanih filmih je zmanjšanje zamegljenosti prednostna naloga, zato prizori, ki vključujejo hitro gibanje, ostanejo realistični in svetli.

 

Sony SMART televizija

 

Čudovite barve s katerega koli vidika

Gledanje televizije je zdaj tako velika izkušnja s strani, kot tudi s sredine. Samoosvetljena OLED plošča zanesljivo prinaša resnične barve, kamor koli pogledate zaslon.

Harmonija slike in zvoka – vaš zaslon je zvočnik

Ker zaslon deluje tudi kot zvočnik , sta zvok in slika v popolni harmoniji, saj se zvok sliši z desnega dela zaslona za še popolnejšo kinematografsko izkušnjo.

Sony SMART televizija

Neverjetno očarljiv zvok naravnost z zaslona

Na tradicionalnih televizorjih, kjer je zvočnik pod zaslonom, zvok in video pogosto nista sinhronizirana. Zahvaljujoč funkciji Acoustic Surface Audio je zaslon sam zvočnik. Inovativna enota za zaslonom ustvarja zvok z diskretnimi vibriranji, zato zvok, ki ga zaznate, prihaja iz dela zaslona, ​​kjer poteka dogajanje – dialog igralcev, hrup avtomobilskega motorja.

Sony SMART televizija

 

 

 

Sony SMART televizija

 

Tehnologija Dolby Atmos ™ obdaja zvoke

Zvoki vas obkrožajo, kot da ste udeleženec prizora. Z Dolby Atmos lahko slišite zvoke od zgoraj in s strani , zaradi česar je na primer resnična večdimenzionalna izkušnja, ko predmeti drsijo po glavi.

Sony SMART televizija

 

Uživajte v večdimenzionalnem zvoku s S-Force Front Surround

Slišite zvoke, kot da bi samo poslušali več 3D zvočnik. Z nadgradnjo vhoda S-Force Front Surround resnično prinaša moč večdimenzionalnega sistema prostorskih zvočnikov za še bolj privlačno izkušnjo.

 

 

Sony SMART televizija

 

 

Sony SMART televizija

 

Jasno sliši se govor

Glasovna povečava vam omogoča, da jasno slišite človeški govor, ne da bi povečali glasnost – idealno za novice in dokumentarne filme .

Izjemna slika in zvok v katerem koli okolju

Sedite naslonjeno in uživajte v najboljši sliki, ki je na voljo. Sonyjeva edinstvena tehnologija Environmental Optimizer samodejno prilagodi sliko in zvok okolju.

Sony SMART televizija

Svetlost, nastavljena na sobo

Pri tradicionalnih televizorjih svetlost ostane enaka ne glede na svetlobo v prostoru, zato so slike pretemne ali presvetle. Ta 4K OLED televizor ima vgrajen svetlobni senzor, ki optimizira svetlost prostora, poveča svetlost v svetlejših prostorih in jo zmanjša v temnejših predelih, tako da boste imeli vedno popoln pogled.

Sony SMART televizija

Pravi zvok za vsako okolje

Zvočna izkušnja se lahko razlikuje glede na sobo. Na primer, zavese absorbirajo zvok, predmeti pred televizorjem pa motijo ​​zvočno pot in negativno vplivajo na kakovost zvoka, ki prihaja do vas. Ta televizor 4K Ultra HD zaznava predmete in zagotavlja obogaten prostorsko optimiziran zvok.

Sony SMART televizija

 

En Slate dizajn, izredno tanek dizajn

Zahvaljujoč izjemno vitki zasnovi One Slate se zaslon razširi vse do roba televizorja, zato vas nič ne odvrne od slike.

 

Sony SMART televizija

 

Oglejte si, kako vas akcija ujame s svojo čudovito obliko

Tanek, čist, harmonično se prilega vsaki sobi , dizajn One Slate pomaga pri osredotočanju na zaslon.

Sony SMART televizija

Ozka kovinska sprednja stran

Na sliki ni poudarek na sami televiziji.

Osrednje aluminijasto stojalo

Njegova čudovita oblika ustreza vaši dnevni sobi.

Veliko kablov na minimum

Držala za kable praktično skrijejo žice in televiziji dajejo eleganten videz iz katere koli smeri.

Uživajte v pametnejši zabavi

Odkrijte več kot 400.000 filmov in oddaj na enem mestu. Upravljajte televizor z glasom in si nemoteno ogledujte vsebino iz pametnega telefona.

Sony SMART televizija

 

 

Sony SMART televizija

 

Svet neomejene zabave

Z Android TV lahko izbirate med najrazličnejšimi filmi, oddajami, glasbo, igrami, športom in še več. Vse, kar morate storiti, je, da svojo napravo BRAVIA povprašate po svoji najljubši zabavni vsebini in ste naprej in nazaj. Vgrajeni Chromecast lahko prikazuje tudi mobilne aplikacije na vašem televizorju.

V nekaj sekundah pridite do svoje najljubše vsebine in storitev

 

 

Sony SMART televizija

 

Samo pogovorite se in odkrijte nov svet

Ne glede na zabavo, ki jo najdete, vas stane le beseda. Z naprednim glasovnim upravljanjem Android TV v hipu prikaže filme in TV-oddaje iz aplikacij in TV-kanalov.

 

Sony SMART televizija

 

Sony SMART televizija

 Več kot 5000 aplikacij, več kot katera koli druga pametna televizija

Sony Android Smart TV ima neprimerljivo veliko aplikacij. Izberite tiste, ki vam bodo popestrili vsakdanje življenje.

Nič več čakanja

Aplikacije se zaženejo hitro in ni več časa za preklapljanje med aplikacijami – Netflix se zažene trikrat hitreje kot prej.

 

 

Sony SMART televizija

 

Naše televizorje s sistemom Android priporoča Netflix

Netflix je olajšal izbiro televizorjev, ki ponujajo boljše delovanje, lažji dostop do aplikacij in boljše funkcije pametnega televizorja. Na televizorjih, ki jih priporoča Netflix, lahko z ločenim gumbom in glasovnim upravljanjem uživate v priljubljenih oddajah in filmih.

Zahtevano članstvo v Netflixu za pretakanje

 

Sony SMART televizija

 

Kakovost studia prek kalibriranega načina Netflix

Ta način je bil razvit posebej za vsebino Netflix in ima na televizorju enako kakovost slike kot zbiranje, uporabljeno v studiu. Z umerjenim načinom Netflix se vizija in nameni ustvarjalcev zvesto odražajo.

 

Sony SMART televizija

 

Začnite s pritiskom na gumb

Televizorji Sony imajo ločen gumb Netflix, tako da lahko začnete pretakati s pritiskom na gumb.

Preprosto se povežite s svojimi najljubšimi združljivimi napravami

Povečajte priljubljene na pametnem telefonu

Najljubše videoposnetke, fotografije, igre in drugo vsebino lahko iz naprave iOS ali Android hitro spremenite v izkušnjo velikega zaslona .

 

Sony SMART televizija

 

Enostaven za uporabo daljinski upravljalnik

 

Sony SMART televizija

 

Enostavno upravljanje s pametnim daljinskim upravljalnikom

Notranje enote in druge naprave prek HDMI povežite s pametnim televizorjem OLED in za nadzor uporabite pametni daljinec. Elegantna oblika, vgrajen mikrofon za glasovno upravljanje in boljša postavitev gumbov zagotavljata enostavno upravljanje.

Izkušnja, o kateri je ustvarjalec sanjal

Digitalno stiskanje slik iz filma v TV negativno vpliva na kakovost in ogrožena je izkušnja gledanja. Številne edinstvene lastnosti zagotavljajo, da imate v svojem domu studijsko izkušnjo v skladu z režiserjevimi idejami.

Sony SMART televizija

 

 

Sony SMART televizija

 

Kakovost studia prek kalibriranega načina Netflix

Ta način je bil razvit za izvirno vsebino Netflix in zagotavlja enako kakovost slike na televizorju kot na studijskem vzorcu. Z umerjenim načinom Netflix se vizija in nameni ustvarjalcev zvesto odražajo.

 

Doživite vse navdušenje nad kinematografsko izkušnjo!

Uživajte v kino izkušnji doma. Dolby Vision ™ oživi prizore za pristno TV izkušnjo, Dolby Atmos ™ pa prostor napolni z osupljivim prostorskim zvokom.

Sony SMART televizija

Ohranjanje strasti ustvarjalcev

Prilagojen barvnim različicam proizvodnega procesa, lahko ta televizor uporablja visoko zmogljivo programsko opremo za samokalibracijo Calman iz portretnih zaslonov. To omogoča kalibracijo brez primere in natančne prilagoditve, ki prej niso bile na voljo v tradicionalnih nastavitvah slike. Omogoča resnično reprodukcijo barv v skladu s prvotnim televizijskim signalom in se sčasoma prilagodi nežnim barvnim spremembam. Televizor je pripravljen na programsko opremo Calman, tako da lahko stranke uživajo v prednostih programske opreme, ki jo ustvarjalci uporabljajo v postprodukciji. S tem tudi zastopamo prepričanje, da ima profesionalna natančnost umerjanja barv prostor tudi v domovih.

Sony SMART televizija

 

Diagonala
139 “(55”)
Razmerje kontrasta
Dinamično
Resolucija
3840 x 2160 slikovnih pik
Osvežitev slike
50 Hz
Energijski razred
B
Lastnosti
Vgrajen WIFI, povezava USB, pametni televizor z Androidom, združljivost Netflix, brskalnik, podpora HDMI-CEC, HDMI AUDIO RETURN CHANNEL (ARC)
Največja ločljivost
4K Ultra HD
Model
2 020
Število priključkov HDMI
4 kos
Število vrat USB
3 db
Video
Tip sprejemnika
Analogno, digitalno
Podprti standard
DVB-S (za satelitsko storitev), DVB-C (za kabelsko TV), CI +, DVB-S2 (za satelitsko storitev), DVB-T2 (za prizemno oddajanje)
Druge lastnosti
timer on, timer off, teletext, HDMI-CEC, večjezični sistem menijev (tudi v madžarščini), EPG, Wi-Fi, glasovno iskanje, internetni brskalnik, snemanje na trdi disk USB, VESA, Dynamic Color Enhancement, HDR tehnologija, 16 GB vgrajene v pomnilniku, 4K X -Reality PRO ™, predvajanje prek USB-ja, vgrajen Chromecast, HLG, tehnologija X-Motion Clarity, Dolby Vision, glasovno upravljanje
Dodatki
uporabniški priročnik, omrežni kabel, daljinski upravljalnik z glasovnim upravljanjem
Velikost
Približno 122,7 x 73,3 x 32,6 cm s stojalom, približno 122,7 x 71,2 x 5,2 cm brez stojala
Utež
pribl. S stojalom 18,6 kg je pribl. 16,8 kg brez stojala
Tip
UHD Smart TV
Tehnologija slikanja
OLED
Povezave
HDMI, kompozitni video, RF, slušalke, Ethernet, WiFi, Bluetooth, digitalni avdio izhod (optični), HDCP
Zvok
Ozvočenje
S-Force, DTS Digital prostorski zvok, Dolby Atmos, Dolby Audio, Acoustic Surface Audio
Učinkovitost zvočnika
10 W + 10 W + 5 W + 5 W

Garancija: 24 mesecev

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.sony.hr/electronics/televizori/a8-series/buy/ke55a8baep

Dodatne informacije

Proizvajalec

Sony

Velikost ekrana

55

Darilo

Komplet za čiščenje TV zaslona (čistilo + krpa iz mikrovlaken)