Opis

MASTER Series AG9

Mojstrstvo senc in svetlih delov

Glavne značilnosti

Oglejte si podrobnosti, kot si jih je zamislil ustvarjalec

Združili smo svoj najzmogljivejši procesor za slike X1™ Ultimate in tehnologijo Pixel Contrast Booster™ in svojo edinstveno filozofijo MASTER Series ter na briljanten način oživili ideje ustvarjalcev tako, kot so si to zamislili.

Slika in zvok v popolni harmoniji

Z realističnimi slikami in ustrezno akustiko boste uživali ob gledanju. Slike s čudovitimi podrobnostmi skupaj z zvočno tehnologijo Sound-from-Picture Reality™ zagotavljajo izjemno zvočno-vizualno izkušnjo.
Vrhunski realizem
Procesor za slike X1™ Ultimate z najvišjo zmogljivostjo obdelave zazna na stotine različnih predmetov na zaslonu in pametno poudari svetlost, podrobnosti in barve tako, da je vsebina izredno ločljiva, svetla in neverjetno realistična.

Najvišja raven kontrasta OLED v vsaki barvi
Televizor OLED s pomočjo tehnologije Picture Processor X1™ Ultimate združuje globoko črno barvo in naravno barvo OLED s tehnologijo Pixel Contrast Booster™, ter tako zagotavlja vrhunski barvni kontrast pri visoki svetilnosti. Gledana vsebina oživi z natančnimi podrobnostmi in živimi barvami.

Sound-from-Picture Reality™
Tehnologija Acoustic Surface Audio+™ poskrbi, da pride zvok do vas iz različnih smeri, podobno kot v koncertnih dvoranah. Dva sprožilnika in dva zmogljiva globokotonca nudijo večdimenzionalni zvok, s katerim se lahko potopite v popolnoma novo razvedrilno doživetje.

Ključni dejavnik osupljivega zvoka

Uporabite zvočnik BRAVIA kot osrednji zvočnik in uživajte v izredno jasnem zvoku govora, vokalov in instrumentov. Preprosto povežite svoj sistem za domači kino in uživajte v osupljivem kinematografskem doživetju.
Umerjeni način za Netflix
Gumb za Netflix
Brezplačen preskus
Studijska kakovost umerjenega načina za Netflix

Način je bil posebej razvit za Netflixove izvirne vsebine in reprodukcijo kakovosti slik na televizijskem zaslonu, ki je enakovredna kakovosti studijskega izvirnika za oceno. Umerjeni način za Netflix zvesto sledi viziji in namenom ustvarjalca.

Uživajte kot v kinu

Uživajte v razburljivem kinematografskem doživetju kar doma. S tehnologijo Dolby Vision™ prizori oživijo pred vašimi očmi in so videti realistično, Dolby Atmos™ pa zapolni prostor s pristnim prostorskim zvokom.

Video z Dolby Vision

Življenjski prizori, razkriti z dodatnimi barvami
Barve, ki vas obkrožajo, so videti živahne, kot iz resničnega življenja. Na zaslonih TRILUMINOS™ reprodukcija barv zajema večjo paleto, saj so zvesto reproducirani prav vse sence in barvni odtenki na dežnikih.

Prilega se tesno ob steno
Upravljanje kablov
Tik ob zidu, kot umetniška slika

Pritrdite televizor na zid. Tesno se ga oprijema, kot slika, in se lepo sklada z vsakim prostorom.

Samo povejte – zabaven način za odkrivanje novih besed

Vse oblike razvedrila, o katerih sanjate, najdete tako hitro, kot govorite. Ta pametni televizor Android 4K se ponaša z naprednim glasovnim upravljanjem za takojšen dostop do filmov in TV-oddaj v aplikacijah ali oddajah.

Enostaven nadzor s pametnim daljinskim upravljalnikom

Na televizor prek HDMI priključite zunanje digitalne sprejemnike in druge naprave, kijih upravljate z enim pametnim upravljalnikom. Zasnova je tanjša in bolj zaobljena, ima vgrajen mikrofon za glasovno upravljanje in boljšo postavitev gumbov

Vrsta TV
OLED 4K HDR
Velikost zaslona
več kot 139+ cm (65”)
Tehnologija panela
OLED
Slika in zvok
Acoustic Surface Audio, Kontrast OLED, Osveževanje MotionFlow XR, Procesor X1 ultimate, Triluminos
Oblika
Zasnova z eno ploščo in funkcijo Acoustic Surface
Uporabniška izkušnja
Android TV, Glasovni daljinski upravljalnik
Energijska nalepka
B, 169 W, 234 kWh

Garancija: 24 mesecev

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.sony.si/electronics/televizorji/ag9-series/buy/kd65ag9baep

Dodatne informacije

Darilo

Ob nakupu vam podarimo stenski nosilec!

Proizvajalec

Sony

Velikost ekrana

65