Opis

Glavne Lastnosti
XR Picture

XR Picture
Uživajte v globokih, naravnih in lepih slikah z vseh kotov ob minimalnem svetlobnem odsevu. Naš revolucionarni procesor z analizo človeške perspektive v trenutku navzkrižno analizira in optimizira več sto tisoč elementov. Skupaj z našo ploščo Full Array LED ta tehnologija zagotavlja izjemno realistične slike, polne resničnega kontrasta.
Barve XR

Barve XR
Uživajte v naravnih barvah, ki so všeč človeškim očem. Po zaslugi procesorja Cognitive Processor XR naš edinstveni zaslon dostopa do širše barvne palete in reproducira posamezno barvo s pristnimi finimi odtenki. Zaradi bogatejših odtenkov in nasičenosti so sence na cvetovih živahne, teksture pa realistične. Blede barve so videti resnične.
XR Triluminos Pro™

XR Triluminos Pro™
Ta televizor, ki ga poganja naš procesor Cognitive Processor XR, reproducira barve tako, da so ljudem všečne. Zaradi izboljšanega razpona odtenkov in nasičenosti je vidna širša barvna paleta, sence so naravne, podrobnosti pa natančne celo v temnih prizorih.
Kontrast XR

Kontrast XR
Prepustite se osupljivemu kontrastu, kot v resničnem življenju. Naš procesor Cognitive Processor XR navzkrižno analizira podatke, s čimer izboljša slike na enak način, kot človeško oko izostri naravne barve in globino. S tehnologijo XR Contrast Booster so svetla območja svetlejša, temna pa temnejša – nobena podrobnost ni več ne zakrita s senco ali izgubljena zaradi prekomerne osvetlitve.
XR Contrast Booster 5

XR Contrast Booster 5
Z natančno uravnavo izhoda svetlobe po celotnem območju zaslona, z zameglitvijo nekaterih območij in osvetlitvijo drugih, XR Contrast Booster prilagodi svetlost izrazitejših sijočih odtenkov in osenčenih črnih odtenkov. Ker so svetla območja svetlejša, temna pa temnejša, so prizori zaradi dodatnih globine in podrobnosti videti resničnejši.

1
XR HDR Remaster

XR HDR Remaster
S tehnologijo XR HDR Remaster ta televizor zaznava posamezne objekte na zaslonu, analizira njihovo barvo in prilagodi kontrast, da so slike še resničnejše. S predmetno usmerjeno obdelavo, ki jo omogoča BRAVIA XR, natančnost z dodatnim prilagajanjem odtenkov, nasičenosti, svetlosti, vektorja gibanja, pasovne širine in še več dosega povsem novo raven. Rezultat so izjemno realistični prizori z večjo globino, resničnimi teksturami in naravnimi barvami.
XR Clarity

XR Clarity
Ne glede na vsebino ali vir boste v razvedrilnih vsebinah uživali v ločljivosti blizu 4K

2

s tehnologijo višanja ločljivosti na 4K za XR. Naš procesor Cognitive Processor XR obdela ogromno količino podatkov, pri čemer pametno poustvari izgubljene teksture in podrobnosti, zato so slike realistične. Uživajte ob pogledu na podrobnosti, kot so naravno ločene dlake živalskega krzna in ostro izrisane skale.

3
4K XR Super Resolution

4K XR Super Resolution
XR Super Resolution zazna posamezne objekte v sliki in virtualno reproducira teksture resničnega sveta na zaslonu. Naš procesor v televizorju BRAVIA XR natančno analizira in obdela podatke, da omogoči slike 4K z ločljivostjo, ki za štirikrat presega Full HD, zato je v prizorih več resničnih podrobnosti in tekstur.

4
4K XR Smoothing

4K XR Smoothing
Tehnologija XR Smoothing med predvajanjem vsebine ustvari enakomerne in naravne slike v ločljivosti 4K brez pojavljanja “trakov”, do česar lahko pride pri drugih televizorjih. Za reprodukcijo prizorov je na voljo več tisoč odtenkov, senc in barvnih stopnjevanj, zato so videti neverjetno resnično.
XR Motion

XR Motion
Spremljanje športnih dogodkov in akcijskih prizorov je odslej še boljše. Naš procesor Cognitive Processor XR s tehnologijo XR Motion Clarity™ navzkrižno analizira podatke za zagotavljanje brezhibnih, jasnih in čistih akcij brez zameglitev.
XR Motion Clarity

XR Motion Clarity
Na nekaterih zaslonih se zdi, da se športni prizori in prizori s hitrimi akcijami predvajajo zamegljeno. Z najnovejšo tehnologijo LED XR Motion Clarity™ je vse prikazano gladko, svetlo in čisto. Pod nadzorom je vsak posamezni ‘utrip’, njegovo trajanje je optimizirano, svetlost pa po potrebi izboljšana, tako da ne zamudite ničesar.
4K/120 sličic/s

4K/120 sličic/s
S televizorjem BRAVIA boste blesteli v igrah. S HDMI2.1 v združljivih igricah dosežete hitrost 120 sličic/s, kar vam daje prednost pri streljanju, športnih dejavnostih in visokozmogljivih igrah z akcijami, ki se takoj predvajajo na zaslonu. Uživali boste tudi v izjemno gladkem igranju ob zmanjšani zakasnitvi pri vnosu (manj kot 8,5 ms) s 4K/120 sličic/s in namenskim igralnim načinom.

5
XR Sound Position

XR Sound Position
XR Sound Position zagotavlja pristen zvok slike ter zvočno izkušnjo, usklajeno z našim dojemanjem sveta. Z visokotonci za pozicioniranje zvoka v tem televizorju BRAVIA XR Full Array LED TV se zvok natančno ujema s prizori na zaslonu, kar ponuja popolno potopitveno doživetje.
Acoustic Multi-Audio™

Acoustic Multi-Audio™
Naša tehnologija Acoustic Multi-Audio™ vključuje visokotonce za pozicioniranje zvoka na zadnjem delu televizorja, ki omogočajo, da zvok sledi dogajanju, kar zagotavlja resnično potopitveno doživetje.
XR Surround

XR Surround
S televizorji BRAVIA XR so vse vsebine, ki jih gledate, obogatene s pristni prostorskim zvokom. XR Surround ustvari prostorski zvok, ki prihaja s strani in od zgoraj, zato lahko doživite 3D-zvok brez zvočnikov v stropu ali zvočnikov, ki so usmerjeni navzgor.
Višanje ločljivosti prostorskega zvoka 3D

Višanje ločljivosti prostorskega zvoka 3D
Po zaslugi naše tehnologije obdelave signala BRAVIA XR ta televizor reproducira večdimenzijski zvok, zato lahko ponudi popolno potopitveno doživetje. Prostorski zvok vas bo obdal z vseh strani, ne le z leve ali desne, temveč tudi od zgoraj navzdol. S tehnologijo višanja na prostorski zvok 3D se boste lahko prepustili vznemirjenju kinematografske kakovosti najnovejših zvočnih formatov, kot je Dolby Atmos®, v zavetju svojega doma, obenem pa boste uživali v vertikalnem prostorskem zvoku z vsebinami, ki niso združljive s tehnologijo Dolby Atmos.
Google TV

Google TV
V svojih storitvah pretakanja prebrskajte več kot 700.000 filmov in televizijskih nanizank, ki jih najdete na enem mestu, razvrščene po temah ter žanrih glede na to, kaj vas zanima.

7
Prostoročno glasovno iskanje

Prostoročno glasovno iskanje
Hitreje kot kadarkoli doslej z močjo svojega glasu poiščite svoje najljubše vsebine, pri čemer sploh ne potrebujete daljinskega upravljalnika. Z glasovnim iskanjem smo odpravili komplicirano navigacijo ali utrujajoče tipkanje, dovolj je, da vprašate.
Deluje z Apple AirPlay/Apple HomeKit<sup>8</sup>

Deluje z Apple AirPlay/Apple HomeKit

8
Z Apple AirPlay pretakate video in zvok v televizor neposredno iz naprave iPhone, iPad ali Mac. Glejte filme in oddaje iz aplikacije Apple TV, priljubljenih aplikacij ali celo brskalnika Safari. Delite svoje fotografije z vsemi v prostoru.
Chromecast built-in

Chromecast built-in
Chromecast omogoča pretakanje najljubših videoposnetkov, iger in aplikacij iz mobilne naprave s polno kakovostjo v vašo storitev Chromecast, vgrajeno v televizor. Ko želite v vsebinah, ki jih imate radi, uživati v popolnosti, je dovolja, da tapnete enega od gumbov za pretakanje (Cast) na zaslonu sistema Android ali iOS. Pretakajte vsebine, nato pa nadaljujte z brskanjem v telefonu ali tablici.

9
Pameten daljinski upravljalnik

Pameten daljinski upravljalnik
Vse povezane naprave lahko upravljate z našim pametnim daljinski upravljalnikom. Dostop z enim gumbom do storitev videa na zahtevo v nekaj sekundah zapolni vaš prostor z oddajami in filmi.

10
11
Zasnova površine od roba do roba

Zasnova površine od roba do roba
Ker je okvir izjemno ozek, se vaše oči naravno osredotočijo na sliko, ne na okolico.
Dvosmerno večpozicijsko stojalo

Dvosmerno večpozicijsko stojalo
Z vsestranskim dvosmernim stojalom lahko izbirate med standardno nastavitvijo, ko je slika v središču vašega pogleda, in ozko nastavitvijo za manjše police.

12
Oprema dnevne sobe 

Oprema dnevne sobe
Z našim konceptom opreme dnevne sobe postane vaš televizor nepogrešljiv del dnevnega prostora, saj na zaslonu ponuja prikaz umetniških del, osebnih fotografij, različnih tem ohranjevalnika zaslona ter funkcij ure.
Svetlobni senzor

Svetlobni senzor
Na zaslonih običajnih televizorjev svetlost ostaja nespremenjena ne glede na svetlobo v prostoru, zato so slike pretemen ali presvetle. Svetlobni senzor v tem televizorju optimizira svetlost slike glede na pogoje v prostoru tako, da poveča svetlost v svetlih in jo zmanjša v temnih prostorih in ponudi odličen prikaz.
Acoustic Auto Calibration

Acoustic Auto Calibration
Ta televizor zazna vaš položaj, ne glede na to, kje sedite, in optimizira zvok tako, da je kakovost zvoka enaka, kot bi sedeli pred televizorjem. Zvok se lahko spremeni glede na okoliščine v prostoru. Zavese na primer absorbirajo zvok, medtem ko lahko predmeti pred televizorjem motijo pot zvoka, zato je zvok, ki ga slišite, lahko slabši. Ta televizor zazna predmete in reproducira zvok, ki je izboljšan in optimiziran glede na prostor.
Netflix Calibrated Mode

Netflix Calibrated Mode
Ta način je posebej oblikovan za izvirne vsebine Netflix in za prikaz enako kakovostne slike na televizorju kot v studijski različici. Z načinom Netflix Calibrated Mode sta ohranjena avtorjeva vizija in namen.
IMAX Enhanced

IMAX Enhanced
Ta Sonyjev pametni televizor 4K podpira tehnologijo IMAX Enhanced, kar pomeni, da je optimiziran za sliko in zvok visoke ločljivosti. Doživite pristnejše domače razvedrilo s slikovnim načinom IMAX Enhanced, ki izkorišča vse prednosti vsebin, obdelane s tehnologijo IMAX Enhanced.

13
Dolby Vision® in Dolby Atmos® 

Dolby Vision® in Dolby Atmos®
Predajte se kinematografskim užitkom doma. S tehnologijo Dolby Vision® prizori oživijo pred vašimi očmi in so videti realistično, Dolby Atmos® pa zapolni prostor s potopitvenim prostorskim zvokom.

14
15
BRAVIA CORE™

BRAVIA CORE™
Vključenih je ogromno filmov, ki čakajo na vas. S tehnologijama Pure Stream ter IMAX Enhanced v televizorjih BRAVIA XR so vse vsebine, ki jih gledate, predstavljene z osupljivo sliko in ekspresivno kakovostjo zvoka.

16
Specifikacije
Table-Top Stand, Glasovni daljinski upravljalnik, Baterije, Napajalni kabel, Navodila za delovanje, Navodila za hitro namestitev
Leto modela
LETO MODELA2021
Dimenzije in teža
VELIKOST ZASLONA (PALCI, PO DIAGONALI)50 palcev (49,5 palca)VELIKOST ZASLONA (CENTIMETRI, IZMERJENO DIAGONALNO)126 cmDIMENZIJE TELEVIZORJA BREZ STOJALA (Š X V X G)Pribl. 111,9 x 64,9 x 7,0 cmDIMENZIJE TELEVIZORJA S STOJALOM (STANDARDNI POLOŽAJ) (Š X V X G)Pribl. 111,9 x 71,3 x 29,6 cmDIMENZIJE EMBALAŽNE ŠKATLE (Š X V X G)Pribl. 122,5 x 78,2 x 14,1 cm
ŠIRINA STOJALA (STANDARDNI POLOŽAJ)Pribl. 111,7 cmRAZMIK MED LUKNJAMI VESA® (Š X V)20,0 x 20,0 cmTEŽA TELEVIZORJA BREZ STOJALAPribl. 13,5 kgTEŽA EMBALAŽNE ŠKATLE (BRUTO)Pribl. 19 kg
Povezljivost
ETHERNETNI VHODI1 (stranski)PODPORA S PROFILOM BLUETOOTHRazličica 4.2, HID (povezljivost z miško/tipkovnico)/HOGP (povezljivost naprave z nizko porabo energije)/SPP (Serial Port Profile)/A2DP (stereo zvok) /AVRCP (daljinski upravljalnik AV)CHROMECAST BUILT-INDaAPPLE AIRPLAYDaAPPLE HOMEKITDaVHODI ZA RF SIGNAL (ZEMELJSKA/KABELSKA TV)1 (stranski)VHODI IF (SATELITSKI)2 (stranska)KOMPONENTNI VIDEO VHODI (Y/PB/PR)NeKOMPOZITNI VIDEO IZHODI1 (stranski, mini vtičnica)VHODI RS-232CNeSKUPAJ VHODOV HDMI4 (4 stranski)HDCPHDCP2.3 (za HDMI™1/2/3/4)
HDMI-CECDaFUNKCIJE V SPECIFIKACIJI HDMI2.14K120/eARC/VRR/ALLMPOVRATNI ZVOČNI KANAL HDMI (ARC)Da (eARC/ARC)SPREMENLJIVA HITROST OSVEŽEVANJA (VRR)Da (za HDMI™3/4)SAMODEJNI NAČIN NIZKE LATENCE (ALLM)Da (za HDMI™3/4)DIGITALNI AVDIO IZHODI1 (stranski)IZHOD(-I) ZA SLUŠALKE1 (stranski)ZVOČNI IZHODIZHOD(-I) ZA GLOBOKOTONECVRATA USB2 (stranska)SNEMANJE USB HDDDa (1Rec) (razen za Italijo)PODPORA ZA FORMAT POGONA USBFAT16/FAT32/exFAT/NTFS
Slika (plošča)
TIP ZASLONALCDLOČLJIVOST ZASLONA (VODORAVNO X NAVPIČNO, SLIKOVNE PIKE)3840 x 2160KOT GLEDANJA (X-WIDE ANGLE)
VRSTA OSVETLITVE OZADJANeposredno (Full Array LED)VRSTA ZATEMNITVE OSVETLITVE OZADJALokalna zatemnitev
Slika (obdelava)
ZDRUŽLJIVOST Z VISOKIM DINAMIČNIM RAZPONOM (HDR)Da (HDR10, HLG, Dolby Vision)PROCESOR ZA SLIKECognitive Processor XRIZBOLJŠAVA JASNOSTIVišanje ločljivosti na 4K za XRDual database processingXR Super ResolutionIZBOLJŠAVA BARVEXR Triluminos Pro™XR SmoothingTehnologija Live Colour™Optimizator bogatih barvIZBOLJŠAVA KONTRASTAXR Contrast BoosterXR HDR RemasterDynamic Contrast Enhancer
IZBOLJŠAVA GIBANJA (IZVIRNI HZ)XR Motion Clarity, samodejni načinPODPORA ZA VIDEO SIGNALSignal HDMI™:4096 x 2160p(24, 50, 60 Hz), 3840 x 2160p (24, 25, 30, 50, 60, 100, 120 Hz), 1080p (30, 50, 60, 100, 120 Hz), 1080/24p, 1080i (50, 60 Hz), 720p (30, 50, 60 Hz), 720/24p, 576p, 480pSLIKOVNI NAČINIVivid, Standard, Cinema, IMAX Enhanced, Game, Graphics, Photo, Custom, Dolby Vision Bright, Dolby Vision Dark, umerjeni način za NetflixMILIJONI SLIKOVNIH PIKSvetlobaNETFLIX CALIBRATED MODEDa
Zvok (zvočniki in ojačevalnik)
IZHODNA MOČ ZVOKA10 W + 10 WTIP ZVOČNIKAAcoustic Multi-Audio, visokotonec za pozicioniranje zvoka, X-Balanced Speaker
KONFIGURACIJA ZVOČNIKAPolni razpon (Bass Reflex) x 2, visokotonec x 2
Zvoka (obdelava)
PODPORA ZA OBLIKO ZVOČNEGA ZAPISA DOLBYDolby™ Audio, Dolby™ AtmosPODPORA ZA OBLIKO ZVOČNEGA ZAPISA DTSDigitalni prostorski zvok DTSACOUSTIC AUTO CALIBRATIONKompenzacija prostora in položaja uporabnikaVOICE ZOOMVoice Zoom 2
RADIO FMNeOBDELAVA ZVOKANeSIMULIRANI PROSTORSKI ZVOKVišanje ločljivosti prostorskega zvoka 3DNAČINI ZVOKAStandard, Dialog, Cinema, Music, Sports, Dolby Audio
Programska oprema
OPERACIJSKI SISTEMAndroid TV™VGRAJEN POMNILNIK (GB)16 GBJEZIK PRIKAZAAFRIKANŠČINA,AMH,ARABŠČINA,ASAMŠČINA,AZE,BEL,BOLGARŠČINA,BENGALŠČINA,BOSANŠČINA,KATALONŠČINA,ČEŠČINA,DANŠČINA,DEU,GRŠČINA,ANGLEŠČINA,ŠPANŠČINA,ESTONŠČINA,BAQ,PER,FINŠČINA,FRANCOŠČINA,GLG,GUDŽARATŠČINA,HINDUJŠČINA,HRVAŠČINA,MADŽARŠČINA,INDONEZIJŠČINA,ISL,ITALIJANŠČINA,HEBREJŠČINA,JAPONŠČINA,KAZAŠČINA,KANAREŠČINA,KOR,KIR,LAO,LITOVŠČINA,LATVIJŠČINA,MAKEDONŠČINA,MALAJALAMŠČINA,MON,MARATŠČINA,MAY,BUR,NOB,NEP,NLD,ODIJŠČINA,PANDŽABŠČINA,POLJŠČINA,PORTUGALŠČINA,ROMUNŠČINA,RUŠČINA,SOL,SLOVENŠČINA,ALB,SRBŠČINA,ŠVEDŠČINA;SVAHILI,TAMILŠČINA,TELUGIJŠČINA,TAJŠČINA,TGL,TURŠČINA,UKRAJINŠČINA,URD,UZB,VIETNAMŠČINA,POENOSTAVLJENA KITAJŠČINA,TRADICIONALNA KITAJŠČINA,ZULUJEZIK VNOSA BESEDILAARABŠČINA/BOLGARŠČINA/KATALONŠČINA/HRVAŠČINA/ČEŠČINA/DANŠČINA/NIZOZEMŠČINA/ANGLEŠČINA/ESTONŠČINA/FINŠČINA/FRANCOŠČINA/NEMŠČINA/ GRŠČINA/HEBREJŠČINA/INDONEZIJŠČINA/ITALIJANŠČINA/JAPONŠČINA/NORVEŠČINA/PERZIJŠČINA/POLJŠČINA/PORTUGALŠČINA/ROMUNŠČINA/RUŠČINA/SLOVAŠČINA/SLOVENŠČINA/ŠPANŠČINA/ŠVEDŠČINA/TAJŠČINA/TURŠČINA/UKRAJINŠČINA/VIETNAMŠČINAGLASOVNO ISKANJE(Glasovno iskanje) Da/(vgrajeni mikrofon) DaVGRAJENO STIKALO MIKROFONADaELEKTRONSKI PROGRAMSKI VODNIK (EPG)Da
INTERNETNI BRSKALNIKVewdTRGOVINA Z APLIKACIJAMIDa (Trgovina Google Play)VKLOPNI/IZKLOPNI ČASOVNIKDaIZKLOPNI ČASOVNIKDaTELETEKSTDaSAMODEJNO UMERJANJE Z ORODJEM CALMAN®DaPODNAPISI (ANALOGNO/DIGITALNO)(Analogno) Ne(Digitalni) Podnaslov
Napajanje in varčevanje z energijo
LETNA PORABA ENERGIJE*85 kWh/1000 hPORABA ENERGIJE (V STANJU PRIPRAVLJENOSTI)0,50 WPORABA ENERGIJE (OMREŽNO STANJE PRIPRAVLJENOSTI) – PRIKLJUČKI2,00 W (Wi-Fi)/2,00 W (LAN)/1,0 W (Bluetooth)VSEBNOST SVINCAVSEBNOST ŽIVEGA SREBRA (MG)0,0 mg
ZAHTEVE ZA NAPAJANJE (NAPETOST/FREKVENCA)50 Hz220–240 V izmeničnega tokaNAČIN VARČEVANJA Z ENERGIJO/NAČIN Z IZKLOPLJENO OSVETLITVIJO OZADJADaDINAMIČNA OSVETLITEV OZADJADaOKOLJU PRIJAZENDa
Zasnova
OBLIKA OKVIRJAPovršina od roba do robaBARVA OKVIRJAČrnaZASNOVA STOJALATanko aluminijasto stojalo
BARVA STOJALATitanijeva črnaPOLOŽAJ STOJALADALJINSKI UPRAVLJALNIKStandardni daljinski upravljalnik
Vgrajen sprejemnik
ŠTEVILO KANALNIKOM (ZEMELJSKI/KABELSKI)2 (digitalni)/1 (analogni)ŠTEVILO KANALNIKOM (SATELITSKI)2TV-SISTEM (ANALOGNI)B/G,D/K,IPOKRITOST KANALA ZA SPREJEMNIK (ANALOGNO)45,25–863,25 MHz (odvisno od države)TV-SISTEM (DIGITALNI ZEMELJSKI)DVB-T/T2POKRITOST KANALA ZA SPREJEMNIK (DIGITALNI ZEMELJSKI)VHF/UHF (odvisno od izbire države)
POKRITOST KANALA (DIGITALNI KABELSKI)DVB-CPOKRITOST KANALA ZA SPREJEMNIK (DIGITALNI KABELSKI)VHF/UHF/kabel (odvisno od izbire države)TV-SISTEM (DIGITALNI SATELITSKI)DVB-S/S2POKRITOST KANALA ZA SPREJEMNIK (DIGITALNI SATELITSKI)Vmesna frekvenca 950–2150 MHzCI+Da
Dostopnost
BRALNIK ZASLONADaZVOČNI OPIS (TIPKA ZA ZVOK)DaPODNAPISI ZA GLUHE IN NAGLUŠNEPodnaslov
POVEČAVA BESEDILADaBLIŽNJICA ZA DOSTOPNOSTDaGLASOVNO ISKANJEDa
Dodatna oprema
IZBIRNA DODATNA OPREMANosilec za stensko namestitev: SU-WL450 (omejitev dostopa za priključke), odvisno od izbire države
1 To je zaznavna raven kontrasta, razširjenega s tehnologijo XR Contrast Booster, ki je edinstvena številka, izračunana za kontrast, kot ga uporabniki dejansko občutijo in doživijo.

2 4K: 3840 x 2160 slikovnih pik

3 Simulirane in izboljšane slike s povišano ločljivostjo 4K se razlikujejo glede na izvorno vsebino.

4 Simulirane in izboljšane slike s povišano ločljivostjo 4K se razlikujejo glede na izvorno vsebino.

5 Zahtevana je igra za konzolo PS5™, ki podpira 4K/120 sličic/s. Zakasnitev vnosa, izmerjenega na vhodu HDMI za igro 4K s hitrostjo 120 sličic/s, glede na rezultate Sonyjevih notranjih testiranj. Funkcija se lahko razlikuje glede na pogoje in dejansko uporabo.

7 Google in Google TV sta blagovni znamki družbe Google LLC.

8 Apple, logotip Apple, Apple TV, AirPlay in HomeKit so blagovne znamke družbe Apple Inc., registrirane v ZDA in drugih državah. Ta Sonyjev televizor je združljiv s tehnologijo AirPlay 2 in HomeKit. Zahtevan je sistem iOS 12.2 ali novejši ali sistem macOS 10.14.4 ali novejši. Zahtevan je račun za Apple ID. Za določeno vsebino boste morda potrebovali naročnine.

9 Podpora za Chromecast built-in je odvisna od aplikacije.

10 Naprava in funkcija, ki ju lahko nadzorujete, sta odvisni od države in naprave.

11 Zasnova daljinskega upravljalnika in specifikacije se razlikujejo glede na državo.

12 Dvosmerno stojalo je na voljo le s 55-palčnimi in večjimi modeli.

13 Vsebina IMAX Enhanced vam omogoča celovito izkušnjo s tehnologijo IMAX Enhanced.

14 Dolby, Dolby Atmos, Dolby Vision in simbol z dvema črkama D so med registriranimi in neregistriranimi blagovnimi znamkami družbe Dolby Laboratories, Inc. V ZDA in/ali v drugih državah.

15 Vsebina Dolby Vision je združljiva s storitvami pretakanja, kot so Netflix, Amazon Video ali združljiva naprava z vsebino, povezana prek vrat HDMI. Potrebujete kable HDMI®, ki jih lahko kupite posebej.

16 Promocijska razpoložljivost je odvisna od države.

Powered by Flixmedia

Tehnične podrobnosti
Ločljivost zaslona
4K-UHD 3840×2160
Vrsta zaslona
Direct LED LCD
HDR
HDR10+, HLG, Dolby Vision
Operacijski sistem
Android
Dimenzije naprave s stojalom (ŠxVxG)
111,9×71,3×29,6
Garancija v letih
2
Diagonala zaslona
127 cm (50”)
Lastna frekvenca zaslona
100 Hz
Tip digitalnega sprejemnika
DVB-S, DVB-S2
Izhod za slušalke
da
Internetni priključek (brezžični WLAN)
da

Dodatne informacije

Proizvajalec

Sony

Velikost ekrana

50