Opis

Lastnosti
XR kontrast

XR kontrast
Kognitivni procesor XR navzkrižno analizira podatke in izboljša sliko kot človeško oko: osredotoča se na prave barve in globino. XR OLED Contrast daje več svetlosti kot utripajoči poudarki in globlje črne barve kot sence – nič več podrobnosti ni skritih v sencah ali izgubljenih v osvetljevanju. 

manj

XR OLED kontrast

XR OLED kontrast
Funkcija XR OLED Contrast, ki uporablja analizo človeške perspektive, ojača barve in kontrast na svetlih območjih, zaradi česar je kontrast med čisto črno in poudarjenimi izjemnimi. Globina izkušnje med motivom in ozadjem se na slikah poveča. Podrobnosti so dobro opredeljene tudi na senčnih in bleščečih predelih.

manj

XR Barva

XR Barva
Naravne in čudovite barve za človeško oko. S kognitivnim procesorjem XR ™ lahko naš edinstveni zaslon reproducira realistične barvne tone v širšem razponu. Z razširjenim odtenkom in nasičenostjo lahko na cvetovih vidite živo, realistično teksturo. Tudi bolj bledi odtenki se zdijo resnični.

manj

XR Triluminos Pro ™

XR Triluminos Pro ™
Zahvaljujoč naši tehnologiji kognitivnega procesorja XR ta televizija reproducira barve na način, ki ga ljudje dojemajo kot čudovitega. Z bogatejšimi toni in nasičenostjo lahko zaznate širšo barvno paleto in naravne tone ter natančne podrobnosti, tudi v temnih prizorih.

manj

XR HDR Remaster

XR HDR Remaster
Zahvaljujoč funkciji XR HDR Remaster lahko televizor zazna vsak predmet na zaslonu, analizira njihovo barvo in prilagodi kontrast, tako da je pogled še bolj realen. Predmetna obdelava s tehnologijo BRAVIA XR ™ popelje natančnost na povsem novo raven s prilagoditvijo odtenka, nasičenosti, svetlosti, vektorja gibanja, pasovne širine in še več. Zahvaljujoč vsemu temu se ustvarijo neverjetno realistični prizori z večjo globino, realističnimi teksturami in naravnimi barvami.

manj

XR Jasnost

XR Jasnost
Ne glede na vsebino ali vir je blizu 4K 

1.

 ločljivost lahko uživate s funkcijo povečanja ločljivosti XR 4K Upscaling. Naš kognitivni procesor XR obdeluje veliko podatkov in inteligentno ustvarja izgubljene teksture in podrobnosti za realističen videz. Opazne so tudi drobne podrobnosti – na primer živalsko krzno naravnega videza in ostro začrtana skala.

2.

manj

Izboljšanje kakovosti XR 4K

Izboljšanje kakovosti XR 4K
Televizija, označena z našo tehnologijo kognitivnega procesorja XR, pretvori signale 2K v skoraj 4K kakovost za neverjetno realistično, izjemno izkušnjo gledanja. Izboljšava kakovosti XR 4K dostopa do ogromne količine podatkov in vrne celo najboljše podrobnosti z njihovo obdelavo in analizo vzorcev, zaznanih v prizorih.

3.

manj

Super ločljivost 4K XR

Super ločljivost 4K XR
Tehnologija XR Super Resolution zazna posamezne predmete na sliki in na zaslon vrne realistične teksture. Naš procesor BRAVIA XR prinaša slike 4K z natančno analizo in obdelavo podatkov ter obogati prizore s štirikratno ločljivostjo, življenjskimi podrobnostmi in teksturo polne visoke ločljivosti.

4.

manj

4K XR glajenje

4K XR glajenje
XR Smoothing zagotavlja mehko in naravno kakovost slike 4K brez “trakov”, ki se pojavljajo na drugih televizorjih. Prizori s tisočimi toni, odtenki in gradacijami se zdijo neverjetno realistični.

manj

XR Motion

XR Motion
Ogled športnih in hitrih filmov je dvignil na drugo raven. Naša tehnologija kognitivnega procesorja XR in XR Motion Clarity ™ analizira podatke, tako da zagotavlja gibljive slike, brez zameglitve, svetle in jasne slike. 

manj

Jasnost XR Motion

Jasnost XR Motion
Sestavljeno iz več milijonov posamično nadzorovanih slikovnih pik, je na televizorjih OLED vse ostro in jasno. In z našo tehnologijo OLED XR Motion Clarity ™ bo tudi najbolj grozljivo delovanje brez zamegljenosti. Natančen nadzor filmov zmanjša zamegljenost, zato slika ostane realistična in v akcijskih prizorih izgubi manj svetlosti.

manj

4K / 120 sličic na sekundo

4K / 120 sličic na sekundo
Zahvaljujoč BRAVIA lahko obvladate najsodobnejšo tehnologijo. S tehnologijo HDMI2.1 so za združljive igre na voljo hitrosti do 120 sličic na sekundo, kar vam daje prednost pri streljanju, športu in visokozmogljivih igrah s takojšnjim dejanjem na zaslonu. Imeli boste popolnoma nemoteno igralno izkušnjo z zakasnitvijo vhoda signala manj kot 8,5 sekunde pri 4K / 120 sličic na sekundo in v namenskem načinu igre.

5.

manj

Pozicioniranje zvoka XR

Pozicioniranje zvoka XR
Funkcija XR za pozicioniranje zvoka oddaja zvok izza slike in posnema, kako dojemamo resnični svet. Ker je zaslon sam zvočnik na tem televizorju BRAVIA XR 4K OLED, zvok sledi dogajanju za resnično izjemno izkušnjo.

manj

Zvok zvočne površine +

Zvok zvočne površine +
Zahvaljujoč naši tehnologiji Acoustic Surface Audio + zvok prihaja naravnost iz sredine zaslona, ​​saj močni premični elementi, vgrajeni v zadnji del naprave, vibrirajo po površini, zato se zvok premika skupaj s sliko. Ker zvok sledi dogodkom, so dialogi in zvočni učinki bolj realistični. Globokotonski zvočnik, usmerjen naprej, ima zmogljive nizke tone, zagotovo ne boste zamudili ničesar na zaslonu. Zahvaljujoč aktuatorju in globokotonskemu zvočniku zmogljivost zvoka ostaja stabilna – za stenske televizorje, police in stoječe televizorje.

manj

XR Surround

XR Surround
Zahvaljujoč BRAVIA XR ima vsaka vsebina, ki si jo ogledate, prostorski zvok. XR Surround ustvarja prostorski zvok od strani in navpično, tako da lahko 3D zvok doživite brez stropa ali navzgor usmerjenih zvočnikov.

manj

Izboljšanje kakovosti 3D Surround

Izboljšanje kakovosti 3D Surround
S tehnologijo obdelave signalov BRAVIA XR lahko ta televizor oddaja večdimenzionalni zvok in ustvarja izjemno izkušnjo. Uživajte v načinu obdajanja zvoka ne le z leve in z desne, temveč tudi navpično. Z izboljšanjem kakovosti 3D Surround lahko v svojem domu doživite vznemirljivo kinematografsko izkušnjo z najnovejšimi zvočnimi formati, kot je Dolby Atmos®, ali pa uživate v navpičnem zvoku z nezdružljivo vsebino.

manj

Google TV

Google TV
V storitvi za pretakanje brskajte po več kot 700.000 filmih in TV-epizodah – vse na enem mestu, razvrščeno po temah in žanrih, glede na vaša zanimanja. 

7.
8.
9.

manj

Glasovno iskanje

Glasovno iskanje
Z glasovnim upravljanjem lahko najljubšo vsebino poiščete prej kot kdaj koli prej, niti daljinskega upravljalnika ne potrebujete. Z glasovnim iskanjem ni bolj zapletene navigacije ali dolgočasnega tipkanja – samo povejte, kar želite.

10.

manj

Apple AirPlay / Apple HomeKit združljiv <sup> 11 </sup>

Združljiv z Apple AirPlay / Apple HomeKit

11.
Z Apple AirPlay lahko pretakate video in zvok na televizor iz iPhona, iPada ali Maca. Filme in oddaje si lahko ogledate na Apple TV ali v svojih najljubših aplikacijah ali celo Safariju in v tej sobi delite svoje fotografije.

manj

Vgrajen Chromecast

Vgrajen Chromecast
Chromecast vam omogoča ogled vaše najljubše videoposnetke, igre in aplikacije v visoki kakovosti iz vaše mobilne naprave na vgrajenem televizorju Chromecast. Vse, kar morate storiti, je, da tapnete gumb Cast na zaslonu naprave Android ali iOS in že lahko uživate v želeni vsebini v zelo veliki velikosti. Pretaknite vsebino in nato lahko brskate po telefonu ali tabličnem računalniku.

12.

manj

Pametni daljinski upravljalnik

Pametni daljinski upravljalnik
Z našim pametnim daljinskim upravljalnikom lahko nadzorujete vse povezane naprave. Video na zahtevo z enim dotikom vam v nekaj sekundah prinese TV-oddaje in filme.

13.
14.

manj

Trosmerno večpozicijsko stojalo

Trosmerno večpozicijsko stojalo
Standardna nastavitev, ki jo ponuja trosmerno večpozicijsko stojalo, se osredotoča na sliko, ozka nastavitev je primerna za manjše police, nastavitev zvočnega projektorja pa je idealna za vaš zvočni sistem.

manj

Zrcalno gladka kovinska površina

Zrcalno gladka kovinska površina
Vrhunski kovinski rob je izredno ozek, zato se vaše oči seveda osredotočijo na sliko in ne na stvari okoli nje.
Živi okraski 

Živi okraski 
Z našim konceptom Living Decor televizija postane pomemben del bivalnega prostora s prikazom umetniških del na zaslonu, osebnih fotografij, tem za varčevanje z zaslonom in funkcij ure.

manj

Senzor svetlobe

Senzor svetlobe
Pri tradicionalnih televizorjih svetlost ostane enaka ne glede na svetlobo v prostoru, zato so slike pretemne ali presvetle. Ta naprava uporablja lasten svetlobni senzor za optimizacijo svetlosti glede na značilnosti prostora: poveča svetlobo v svetli sobi in jo zmanjša v temni sobi, da ima popolno izkušnjo gledanja.

manj

Zvočna samodejna kalibracija

Zvočna samodejna kalibracija
Ne glede na to, kje sedite, ta televizor zazna vaš položaj in optimizira zvoke, tako da lahko vsebino uživate v enaki kakovosti zvoka, kot če bi sedeli neposredno nasproti televizorja. Zvok se lahko razlikuje glede na sobno okolje. Zavese na primer absorbirajo zvok, predmeti pred televizorjem pa lahko motijo ​​širjenje zvoka in zmanjšajo kakovost zvoka. Ta zazna predmete na televizorju in zagotovi izboljšan zvok, optimiziran za sobo.

manj

Kalibriran način Netflix

Kalibriran način Netflix
Ta način nastavitve je posebej zasnovan tako, da vam omogoča, da na televizorju uživate v vsebini Netflix v enaki kakovosti slike, kot če bi gledali profesionalne televizijske studijske zaslone. Kalibrirani način Netflix natančno odraža ideje in namene ustvarjalcev.

manj

Opremljen s funkcijami IMAX

Opremljen s funkcijami IMAX
Ta pametni televizor Sony 4K je izdelek “Izboljšan IMAX”, ki ponuja odlično barvno kakovost, kontrast, jasnost in zvok. Prepričani ste lahko, da bo ta televizor s popolno uporabo vsebine “IMAX Enhanced” omogočil popolnoma poglobljeno domačo zabavno izkušnjo.

15.

manj

Dolby Vision® in Dolby Atmos® 

Dolby Vision® in Dolby Atmos® 
Kinematografska izkušnja doma. Dolby Vision® oživi prizore za pristno televizijsko izkušnjo, Dolby Atmos® pa prostor napolni z osupljivim prostorskim zvokom.

16.
17.

manj

BRAVIA CORE ™

BRAVIA CORE ™
Ob napravi je veliko filmov, ki vas šele čakajo. S tehnologijo BRAVIA XR, Pure Stream in IMAX Enhanced je vaša vsebina osupljiva in kakovost zvoka odlična.

18.

manj

XR slika
Globoke, naravne in resnične slike z OLED kontrastom. Naš revolucionarni procesor uporablja analizo človeške perspektive za analizo in optimizacijo na stotine tisoč slikovnih pik v trenutku. Z našo edinstveno OLED ploščo ta tehnologija prikazuje zares realistične slike z brezhibnimi črnimi toni.
Diagonala
65 “(164 cm)
Razmerje kontrasta
Dinamično
Resolucija
3840 x 2160 slikovnih pik
Osvežitev slike
120 Hz
Energijski razred
G
Lastnosti
Smart TV, vgrajen WIFI, USB povezava, Smart TV z Androidom, združljivost Netflix, brskalnik, podpora HDMI-CEC, HDMI AUDIO RETURN CHANNEL (ARC), brezžična povezava s tipkovnico in miško
Največja ločljivost
4K Ultra HD
Model
2 021
Število priključkov HDMI
4 kos
Število vrat USB
2 kos
Video
Tip sprejemnika
Analogno, digitalno
Podprti standard
DVB-S (za satelitsko storitev), DVB-T (za prizemno oddajanje), DVB-C (za storitev kabelske televizije), CI +, DVB-S2 (za satelitsko oddajanje), DVB-T2 (za prizemno oddajanje)
Druge lastnosti
timer on, timer off, teletekst, EPG, glasovno iskanje, internetni brskalnik, snemanje na trdi disk USB, VESA, Dynamic Color Enhancement, 4K, HDR tehnologija, 16 GB vgrajenega pomnilnika, vgrajeni Chromecast, HLG, X-Motion Clarity tehnologija , Dolby Vision, glasovni nadzor, HDMI-CEC, senzor zunanje svetlobe, super ločljivost
Dodatki
vodnik za namestitev, namizno stojalo, napajalni kabel, baterija, daljinski upravljalnik z glasovnim upravljanjem
Velikost
pribl. 144,8 x 83,6 x 5,3 cm (brez podplata), približno 144,8 x 85,9 x 33 cm (s podstavkom)
Utež
pribl. 22,3 kg (brez podplata)
Tip
OLED 4K TV
Tehnologija slikanja
OLED
Povezave
HDMI, USB, kompozitni video, SPDIF, RF, slušalke, Ethernet, WiFi, Bluetooth, digitalni avdio izhod (optični), HDCP, CI +
Zvok
Ozvočenje
DTS Digital prostorski zvok, Dolby Atmos, Acoustic Surface Audio + ™, Bluetooth Audio
Učinkovitost zvočnika
3 x 10 W

Garancija: 24 mesecev

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.sony.si/electronics/televizorji/a80j-series

Dodatne informacije

Proizvajalec

Sony

Velikost ekrana

65