Opis

Lastnosti
XR slika

XR slika
Izjemna globina, naravne slike iz katerega koli kota z minimalnim odsevom. Naš najnovejši procesor izvaja analizo, podobno človeški perspektivi, in v hipu optimizira na stotine tisoč podrobnosti. V kombinaciji s LED-ploščo Full Array ta tehnologija prinaša slike z izjemno realističnim kontrastom.
XR Barva

XR Barva
Naravne in čudovite barve za človeško oko. S kognitivnim procesorjem XR lahko naš edinstveni zaslon reproducira realistične odtenke v širšem razponu. Z razširjenim odtenkom in nasičenostjo lahko na cvetovih vidite živo, realistično teksturo. Tudi bolj bledi odtenki se zdijo resnični.
XR Triluminos Pro ™

XR Triluminos Pro ™
S pomočjo kognitivnega procesorja XR ta televizija prikazuje barve, kot jih človeško oko vidi resnično čudovito. Z bogatejšimi toni in nasičenostjo lahko zaznate širšo barvno paleto in naravne tone ter natančne podrobnosti, tudi v temnih prizorih. 
XR kontrast

XR kontrast
Doživite dih jemajoč kontrast – tako kot v resničnem življenju. Kognitivni procesor XR izboljša slike z navzkrižno analizo podatkov, saj se človeško oko osredotoča na prave barve in globino. Z XR Contrast Booster so svetla območja svetlejša, temna območja pa temnejša – v senci ali žgočih poudarkih se ne izgubi več podrobnosti.
XR Contrast Booster 5

XR Contrast Booster 5
Z natančnim uravnoteženjem izhodne svetlobe zaslona – zatemnitev nekaterih delov, ojačanje drugih – XR Contrast Booster nastavi najvišjo svetlost višjo za bleščanje in nižjo za črne sence. Ker so svetla območja svetlejša, temna pa temnejša, so prizori bolj realistični, z večjo globino in bogastvom podrobnosti.

1.
XR HDR Remaster

XR HDR Remaster
Zahvaljujoč funkciji XR HDR Remaster lahko televizor zazna vsak predmet na zaslonu, analizira njihovo barvo in prilagodi kontrast, tako da je pogled še bolj realen. Predmetna obdelava s pomočjo BRAVIA XR popelje natančnost na povsem novo raven s prilagajanjem odtenka, nasičenosti, svetlosti, vektorja gibanja, pasovne širine in še več. Zahvaljujoč vsemu temu se ustvarijo neverjetno realistični prizori z večjo globino, realističnimi teksturami in naravnimi barvami.
XR Jasnost

XR Jasnost
Ne glede na vsebino ali vir je blizu 4K 

2.

 ločljivost lahko uživate s funkcijo povečanja ločljivosti XR 4K Upscaling. Naš kognitivni procesor XR obdeluje veliko podatkov in inteligentno poustvari izgubljene teksture in podrobnosti za realističen videz. Prav tako so vidni drobni detajli – na primer živalsko krzno naravnega videza in ostro oblikovana skala.

3.
Izboljšanje kakovosti XR 4K

Izboljšanje kakovosti XR 4K
S kognitivnim procesorjem XR lahko ta televizor izboljša 2K signale blizu prave kakovosti 4K za neverjetno realistično in izjemno izkušnjo gledanja. Funkcija povečanja velikosti XR 4K dostopa do ogromnih količin podatkov in vrne najboljše podrobnosti z njihovo obdelavo in analizo vzorcev, zaznanih v prizorih.

4.
Super ločljivost 4K XR

Super ločljivost 4K XR
Tehnologija XR Super Resolution zazna posamezne predmete na sliki in na zaslon vrne realistične teksture. Naš procesor BRAVIA XR prinaša slike 4K z natančno analizo in obdelavo podatkov ter obogati prizore s štirikratno ločljivostjo Full HD, z resničnimi detajli in teksturo.

5.
4K XR glajenje

4K XR glajenje
XR Smoothing zagotavlja mehko in naravno kakovost slike 4K brez “trakov”, ki se pojavljajo na drugih televizorjih. Prizori s tisočimi toni, odtenki in gradacijami se zdijo neverjetno realistični.
XR Motion

XR Motion
Ogled športnih in hitrih filmov je dvignil na drugo raven. Naša tehnologija kognitivnega procesorja XR in XR Motion Clarity ™ analizira podatke, da zagotovi premikajoče se slike brez zameglitve, svetle in jasne slike.
Jasnost XR Motion

Jasnost XR Motion
Na nekaterih zaslonih so športni prizori in hitro dogajanje morda zamegljeni. Vendar pa naša najnovejša tehnologija LED XR X-Motion Clarity ™ zagotavlja jasne in svetle slike brez zameglitve. Vsak “utrip očesa” je nadzorovan ločeno in optimiziran po dolžini ter po potrebi izboljšuje svetlost – ničesar ne boste pogrešali.
4K / 120 sličic na sekundo

4K / 120 sličic na sekundo
Zahvaljujoč BRAVIA lahko obvladate najsodobnejšo tehnologijo. S tehnologijo HDMI2.1 so za združljive igre na voljo hitrosti do 120 sličic na sekundo, kar vam omogoča takojšnje streljanje, šport in visoko zmogljive igre s takojšnjim delovanjem na zaslonu. Imeli boste popolnoma brezhibno igralno izkušnjo z zakasnitvijo vhoda signala manj kot 8,5 sekunde pri 4K / 120 sličic na sekundo in namenskim igralnim načinom.

6.
Pozicioniranje zvoka XR

Pozicioniranje zvoka XR
XR Sound Position je zmožen zvočne izkušnje, ki se ujema z našim dojemanjem, in prinaša resničnost zvoka za sliko. Zahvaljujoč visokotoncu za pozicioniranje zvoka LED-televizorja BRAVIA XR Full Array LED zvok natančno sledi prizorišču – resnično osupljiva izkušnja.
Akustični Multi-Audio ™

Akustični Multi-Audio ™
Naša rešitev Acoustic Multi-Audio ™ ima zvočnike na zadnji strani televizorja, tako da lahko zvok spremlja dogajanje in naredi izkušnjo resnično navdušujočo.
XR Surround

XR Surround
Zahvaljujoč BRAVIA XR ima vsaka vsebina, ki si jo ogledate, prostorski zvok. XR Surround ustvarja prostorski zvok s strani in navpično, tako da lahko 3D zvok doživite brez stropa ali navzgor obrnjenih zvočnikov.
Izboljšanje kakovosti 3D Surround

Izboljšanje kakovosti 3D Surround
S tehnologijo obdelave signalov BRAVIA XR lahko ta televizor oddaja večdimenzionalni zvok in ustvarja izjemno izkušnjo. Uživajte v načinu obdajanja zvoka ne le z leve in z desne, temveč tudi navpično. Zahvaljujoč izboljšavi kakovosti 3D Surround lahko v svojem domu doživite vznemirljivo kinematografsko izkušnjo z najnovejšimi zvočnimi formati, kot je Dolby Atmos®, ali pa uživate v navpičnem zvoku z nezdružljivo vsebino.
Google TV

Google TV
Izbirate lahko med 700.000+ filmi in epizodami različnih storitev pretakanja, ki temeljijo na vaših zanimanjih glede na temo in žanr. 

8.
Glasovno iskanje

Glasovno iskanje
Z glasovnim upravljanjem lahko najljubšo vsebino poiščete prej kot kdaj koli prej, niti daljinskega upravljalnika ne potrebujete. Z glasovnim iskanjem ni bolj zapletene navigacije ali dolgočasnega tipkanja – samo povejte, kar želite.
Apple AirPlay / Apple HomeKit združljiv <sup> 9 </sup>

Združljiv z Apple AirPlay / Apple HomeKit

9.
Z Apple AirPlay lahko pretakate video in zvok na televizor iz iPhona, iPada ali Maca. Filme in oddaje si lahko ogledate na Apple TV ali v svojih najljubših aplikacijah ali celo Safariju in v tej sobi delite svoje fotografije.
Vgrajen Chromecast

Vgrajen Chromecast
Chromecast vam omogoča, da v vgrajenih televizorjih Chromecast v visoki kakovosti gledate svoje najljubše videoposnetke, igre in aplikacije iz mobilne naprave. Vse, kar morate storiti, je, da tapnete gumb Cast na zaslonu naprave Android ali iOS in že lahko uživate v želeni vsebini v zelo veliki velikosti. Pretaknite vsebino in nato lahko brskate po telefonu ali tabličnem računalniku.

10.
Pametni daljinski upravljalnik

Pametni daljinski upravljalnik
Z našim pametnim daljinskim upravljalnikom lahko nadzorujete vse povezane naprave. Video na zahtevo z enim dotikom vam v nekaj sekundah prinese TV-oddaje in filme.

11.
12.
Zasnova površine splakovanja

Zasnova površine splakovanja
Zahvaljujoč izjemno ozkemu obrobu se vaše oči seveda osredotočijo na sliko, ne na stvari okoli nje.
Dvosmerno večpozicijsko stojalo

Dvosmerno večpozicijsko stojalo
Praktično dvosmerno stojalo omogoča standardno nastavitev, ki usmerja pogled na sliko, pa tudi ozko nastavitev, uporabno za manjše police.

13.
Živi okraski 

Živi okraski 
Z našim konceptom Living Decor televizija postane pomemben del bivalnega prostora s prikazom umetniških del na zaslonu, osebnih fotografij, tem ohranjevalnika zaslona in funkcij ure.
Senzor svetlobe

Senzor svetlobe
Pri tradicionalnih televizorjih svetlost ostane enaka ne glede na svetlobo v prostoru, zato so slike pretemne ali presvetle. Ta televizor ima svetlobni senzor, ki optimizira svetlost prostora, poveča svetlost v svetlejših prostorih ali jo zmanjša v temnejših predelih, tako da imate vedno popoln pogled.
Akustična samodejna kalibracija

Akustična samodejna kalibracija
Kjerkoli zasedete svoj sedež, ta televizor zazna vaš položaj in optimizira zvok, tako da lahko uživate v enaki kakovosti zvoka, kot če bi sedeli tik pred televizorjem. Zvok se lahko razlikuje glede na opremo v sobi. Na primer, zavese absorbirajo zvok, predmeti pred televizorjem lahko motijo ​​zvočno pot, kar pomeni, da lahko poslabšajo kakovost zvoka, ki prihaja do vas. Ta televizor zazna predmete in nudi izboljšan zvok, optimiziran za sobo.
Kalibriran način Netflix

Kalibriran način Netflix
Ta način nastavitve je posebej zasnovan tako, da vam omogoča, da na televizorju uživate v vsebini Netflix v enaki kakovosti slike, kot če bi gledali profesionalne televizijske studijske zaslone. Kalibrirani način Netflix natančno odraža ideje in namene ustvarjalcev.
Opremljen s funkcijami IMAX

Opremljen s funkcijami IMAX
Ta pametni telefon Sony 4K ima certifikat IMAX Enhanced, kar pomeni, da je optimiziran za sliko in zvok visoke ločljivosti. Imate lahko še bolj osupljivo izkušnjo doma z načinom IMAX Enhanced Picture Mode, ki v celoti izkoristi vse remiksirane vsebine IMAX Enhanced.

14.
Dolby Vision® in Dolby Atmos® 

Dolby Vision® in Dolby Atmos® 
Kinematografska izkušnja doma. Dolby Vision® oživi prizore za pristno TV izkušnjo, Dolby Atmos® pa prostor napolni z osupljivim prostorskim zvokom.

15.
16.
BRAVIA CORE ™

BRAVIA CORE ™
Ob napravi je veliko filmov, ki vas šele čakajo. S tehnologijami BRAVIA XR, Pure Stream in IMAX Enhanced je vsa vsebina osupljiva in kakovost zvoka odlična.

17.
Specifikacija
Namizno stojalo, daljinski upravljalnik za glas, baterije, napajalni kabel, uporabniški priročnik, priročnik za hitro nastavitev
Vnesite leto
VNESITE LETO2021
Mere in teža
VELIKOST ZASLONA (PALCI, MERJENO DIAGONALNO)65 “(64,5”)VELIKOST ZASLONA (CM, PREMER)164 cmVELIKOST TELEVIZORJA BREZ NAMIZNEGA STOJALA (Š X V X G)pribl. 145,2 × 83,4 × 7,2 cmTV-VELIKOST S STOJALOM (NORMALNI POLOŽAJ) (Š X V X G)pribl. 145,2 × 90,3 × 35,4 cmTV-VELIKOST S STOJALOM (OŽJI POLOŽAJ) (Š X V X G)pribl. 145,2 × 90,3 × 35,4 cmVELIKOST EMBALAŽNEGA KARTONA (Š X V X G)Približno 157,4 × 95,8 × 18,4 cm
ŠIRINA STOJA (NORMALNI POLOŽAJ)pribl. 145,0 cmŠIRINA STOJA (OŽJI POLOŽAJ)pribl. 89,9 cmVESA® NAGIBNA LUKNJA (Š X V)30,0 × 30,0 cmTV TEŽA BREZ STOJALApribl. 22,9 kgTEŽA EMBALAŽNE PLOŠČE (BRUTO)Približno 32 kg
Povezljivost
ETHERNET VHODI1 (stranski)PODPORA PROFILA BLUETOOTHRazličica 4.2; HID (lahko priključite miško / tipkovnico) / HOGP (priključite lahko napravo z nizko porabo) / SPP (profil serijskih vrat) / A2DP (stereo zvok) / AVRCP (AV daljinski upravljalnik)VGRADNJA CHROMECASTDaAPPLE AIRPLAYDaAPPLE HOMEKITDaRF (ZEMELJSKI / KABELSKI) VHOD (I)1 (stranski)IF (SATELITSKI) VHOD (I)2 (stranski)KOMPONENTNI VIDEO (Y / PB / PR) VHODINeSESTAVLJENI VIDEO VHODI1 (stranski, mini vtič)VHODI RS-232CNeSKUPNI VHODI HDMI4 (4 strani)HDCPHDCP 2.3 (HDMI ™ 1/2/3/4)
HDMI-CECDaFUNKCIJE IN FUNKCIJE HDMI2.14K120 / eARC / VRR / ALLMZVOČNI POVRATNI KANAL HDMI (ARC)Da (eARC / ARC)SPREMENLJIVA HITROST OSVEŽEVANJA SLIKE (VRR)Da (za HDMI ™ 3/4)SAMODEJNI NAČIN NIZKE ZAKASNITVE (ALLM)Da (za HDMI ™ 3/4)DIGITALNI AVDIO IZHODI1 (stranski)IZHOD (I) ZA SLUŠALKE1 (stranski)ZVOČNI IZHODIIZHOD (I) GLOBOKOTONCAVRATA USB2 (stranski)SNEMANJE NA TRDI DISK USBDa (1 leto) (razen Italije)PODPORA ZA FORMAT POGONA USBFAT16 / FAT32 / exFAT / NTFS
Slika (plošča)
VRSTA ZASLONALCDLOČLJIVOST ZASLONA (Š X F, SLIKOVNE PIKE)3840 x 2160VIDNI KOT (X-ŠIROKOKOTNI)
VRSTA OSVETLITVE OZADJANeposredno (LED s polno matriko)VRSTA ZATEMNITVE OZADJALokalna osvetlitev ozadja
Slika (obdelava)
ZDRUŽLJIVOST S HDR (SLIKA Z VISOKIM DINAMIČNIM RAZPONOM)Da (HDR10, HLG, Dolby Vision)SLIKOVNI PROCESORKognitivni procesor XRIZBOLJŠANJE ČISTOČEIzboljšanje kakovosti XR 4K Dvojna obdelava zbirke podatkov XR Super ResolutionBARVNA KOREKCIJAXR Triluminos Pro ™ XR SmoothingLive Color ™ TechnologyRich Color EnhancerPOPRAVEK KONTRASTAXR Contrast Booster XR HDR Remaster Dinamična korekcija kontrasta
POPRAVEK GIBANJA (IZVORNI HZ)Jasnost gibanja XR, samodejni načinPODPORA ZA VIDEO SIGNALHDMI jel signal: 4096 × 2160p (24/50/60 Hz), 3840 × 2160p (24/25/30/50/60/100/120 Hz), 1080p (30/50/60/100/120 Hz), 1080 / 24p, 1080i (50/60 Hz), 720p (30/50/60 Hz), 720 / 24p, 576p, 480pSLIKOVNI NAČINIŽivahno, normalno, kino, izboljšan IMAX, igra, grafika, fotografija, po meri, Dolby Vision Bright, Dolby Vision Dark, kalibriran NetflixSENZORSvetlobaKALIBRIRANI NAČIN NETFLIXDa
Zvok (zvočnik in ojačevalnik)
ODHODNA MOČ ZVOKA10 W + 10 WVRSTA ZVOČNIKAAkustični visokotonski zvočnik za pozicioniranje zvoka z več zvoki, X-Balanced zvočnik
KONFIGURACIJA ZVOČNIKACeloten obseg (Bass Reflex) 2 kos, visokotonec 2 kos
Zvok (obdelava)
PODPORA ZA FORMAT DOLBY AUDIODolby ™ Audio, Dolby ™ AtmosPODPORA ZA FORMAT DTSDTS Digitalni prostorski zvokAKUSTIČNA AVTOMOBILNA KALIBRACIJAKompenzacija položaja in prostora uporabnikaHANGZOOMGlasovna povečava 2
FM RADIONeOBDELAVA ZVOKANeSIMULIRANI PROSTORSKI ZVOKIzboljšanje kakovosti 3D SurroundZVOČNI NAČINIObičajno, dialog, kino, glasba, šport, Dolby Audio
Programska oprema
OPERACIJSKI SISTEMAndroid TV ™SHRAMBA MATIČNE PLOŠČE (GB)16 GBJEZIK PRIKAZAAFRIŠKI, ALBANSKI, AMHARSKI, ENGLESKI, ARAPSKI, ASMIARIJSKI, AZERIJSKI, OSNOVNI, BENGALSKI, BOLGARSKI, ŠEFOVI, BURMAJSKI, ČEŠKI, DANSKA, POENOSTAVLJENA KITAJSKA, ESTONSKA, BELA, RIKANSKA, FINSKA, FRONČNA, FRONČNA, FRONČANSKA, FRONČANSKA, FRONČANSKA, FRONČANSKA, FRONČANSKA, FRONČANSKA, FRONČANSKA, FRONČKA, FRONČKA, FRONČKA, FRONČKA, FRANCSKA, FRANCSKA HEBREAD, HINDIJSKI, HRVAŠKI, INDONEZIJSKI, ISLANDSKI, JAPONSKI, KANADSKI, KAZAHSTANSKI, KATALANSKI, KIRGISTIČKI, KOREJSKI, LAOŠKI, POLJSKI, LATVIJSKI, LITVSKI, MAKEDONSKI, MADŽARSKI, MALOŠKI, MALSKI, MALSKI, MALSKI PANJABAN, PERSUGUANTY, PORTUGALSKE, ROMUNSKE, SOL, ŠPANSKE, ŠVEDSKE, SRBSKE, SLOVENSKE;JEZIK ZA VNOS BESEDILAARAB / BOLGARSKA / KATALANSKA / HRVAŠKA / ČEŠKA / DANSKA / NIZOZEMSKA / ENGLESKO / ESTONSKO / FINSKO / FRANCOSKO / NEMŠKO / GRČKO / HREBREJSKO / INDONEZIJSKO / ITALIJANSKO / JAPONSKO / NORVEŠKO / PERSIJSKO / POLJSKO / PORTUGALSKO / PORTUGALSKA / / THAI / TURČINA / UKRAJINSKA / VIETNAMGLASOVNO ISKANJE(Glasovno iskanje) Da / (Vgrajeni mikrofon) DaVGRADENO V MIKROFONSKEM STIKALUDaELEKTRONSKI PROGRAMSKI VODNIK (EPG)Da
INTERNETNI BRSKALNIKVewdTRGOVINA Z APLIKACIJAMIDa (Trgovina Google Play)ČASOVNIK ZA VKLOP / IZKLOPDaČASOVNIK SPANJADaTELETEKSTDaSAMODEJNO UMERJANJE S SISTEMOM CALMAN®DaPODNAPISI (ANALOGNI / DIGITALNI)(Analogno) Ne (digitalno) Podnapisi
Poraba in prihranek energije
LETNA PORABA ENERGIJE *133 kWh / 1000 urPORABA ENERGIJE (V PRIPRAVLJENOSTI)0,50 WPRIKLJUČKI ZA PORABO ENERGIJE (STANJE PRIPRAVLJENOSTI OMREŽJA)2,00 W (Wi-Fi) / 2,00 W (LAN) / 1,0 W (Bluetooth)VSEBUJE SVINEC VSEBNOST ŽIVEGA SREBRA (MG)0,0 mg
ZAHTEVE GLEDE NAPETOSTI (NAPETOST / FREKVENCA)50 Hz 220–240 V (izmenični tok)NAČIN VARČEVANJA Z ENERGIJO / NAČIN IZKLOPA OSVETLITVE OZADJADaDINAMIČNO UPRAVLJANJE OSVETLITVE OZADJA DaOKOLJU PRIJAZNODa
Oblikovanje
PREDNJA OBLIKAGladka površinaPREDNJA BARVAČrnaVIDEZ STOJALAStojalo za rezilo iz aluminija
STOJNA BARVATitanova črnaSTOJALO2 vrsti položajev (standardni / ozki položaj)DALJINECObičajni daljinski upravljalnik
Vgrajen sprejemnik
ŠTEVILO SPREJEMNIKOV (PRIZEMNI / KABELSKI)2 (digitalno) / 1 (analogno)ŠTEVILO SPREJEMNIKOV (SATELIT)2.TV SISTEM (ANALOGNI)B / G, D / K, IPOKRITOST KANALA SPREJEMNIKA (ANALOGNO)45,25–863,25 MHz (odvisno od izbrane države)TV SISTEM (DIGITALNI PRIZEMNI)DVB-T / T2POKRITOST KANALA SPREJEMNIKA (DIGITALNA PRIZEMNA)VHF / UHF (odvisno od izbrane države)
TV SISTEM (DIGITALNI KABEL)DVB-CPOKROV KANALA SPREJEMNIKA (DIGITALNI KABEL)VHF / UHF / kabel (odvisno od izbrane države)TV SISTEM (DIGITALNI SATELIT)DVB-S / S2POKRITOST KANALOV SPREJEMNIKA (DIGITALNI SATELIT)Osrednja frekvenca: 950-2150 MHzCI +Da
Dostopnost
BRALNIK ZASLONADaPREPIS ZVOKA (ZVOČNI GUMB)DaZAPRT NAPISPodnaslavljanje
POVEČAJ BESEDILODaPOMOŽNE BLIŽNJICE NA TIPKOVNICIDaGLASOVNO ISKANJEDa
Dodatki
DODATNA OPREMAStenski nosilec (SU-WL450 (omejeni konektor), SU-WL850 (glejte diagram delovanja države / regije)) Odvisno od izbrane države
Garancija: 24 mesecev

Dodatne informacije

Proizvajalec

Sony

Velikost ekrana

65