Opis

LASTNOSTI

Slika papige s podrobnostmi 4K

XR slika

Uživajte v osupljivem OLED kontrastu z globokimi, naravnimi in resničnimi slikami. Naš revolucionarni procesor z analizo človeške perspektive analizira in optimizira na stotine tisoč elementov v trenutku. Njegova tehnologija v povezavi z našo edinstveno OLED ploščo zagotavlja absolutno črno barvo in slike z neprimerljivo svetlostjo.

Ognjemet z izjemnim kontrastom in realistično globino

XR kontrast

Naš kognitivni procesor XR analizira podatke in poudarja slike na enak način, kot se človeško oko osredotoča na barvo in globino. XR OLED Contrast poudari svetlobne vrhove in poglobi črnino: sence ne bodo skrile nobenih podrobnosti ali poudarile svetlobe.

Logotip XR OLED Contrast

XR OLED kontrast

Z uporabo analize človeške perspektive XR OLED Contrast so barve in kontrasti na najsvetlejših območjih optimizirani tako, da zagotavljajo izjemne ravni kontrasta med absolutno črno in največjo svetlostjo. Slike so napolnjene s še večjo globino med motivom in ozadjem. Podrobnosti so določene, tudi v zasenčenih ali nefokusiranih območjih.

Podrobnosti cvetnih lističev s kromatičnimi odtenki

XR Barva

Lepe, naravne in življenjske barve. Kognitivni procesor XR ™ omogoča našemu edinstvenemu zaslonu dostop do široke barvne palete za reprodukcijo vsakega tona v neskončnih gradacijah resničnega sveta. Zdaj boste lahko videli cvetje z živahnimi odtenki in realističnimi teksturami. Tudi najbolj občutljive barve so videti resnično.

Slika prikazuje naravne barve z XR Triluminos PRO ™

XR Triluminos Pro ™

Zahvaljujoč kognitivnemu procesorju XR televizor reproducira barve na najbolj prijeten način za naše zaznavanje. Vaša barvna paleta bo širša, z izboljšanim razponom odtenka in nasičenosti, kar vam omogoča, da vidite naravne odtenke in drobne podrobnosti tudi v temnih prizorih.

Izjemno podrobne slike gorskih cvetov z XR HDR Remaster

XR HDR Remaster

Zahvaljujoč tehnologiji XR HDR remastering ta televizor zazna vsak predmet na zaslonu, analizira njegovo barvo in prilagodi kontrast za še bolj realistične slike. Objektni procesor, ki temelji na tehnologiji BRAVIA XR ™, popelje natančnost na raven brez primere glede prilagoditve odtenka, nasičenosti, svetlosti, vektorja gibanja, pasovne širine in še veliko več. Rezultat so izjemno živi prizori z večjo globino, realističnimi teksturami in naravnimi barvami.

Slika lisice z ostrino 4K

XR Jasnost

Ne glede na vsebino ali vir boste uživali v zabavi blizu ločljivosti 4Kz nadgradnjo XR 4K. Naš kognitivni procesor XR dostopa do velike količine podatkov, inteligentno poustvarja izgubljene teksture in realistične podrobnosti. Oglejte si podrobnosti, kot je kožuh živali ali ostri robovi skal.

Slika zgradb, ki prikazuje prednosti povečanja XR 4K

XR povečanje 4K

Po zaslugi revolucionarnega kognitivnega procesorja XR ta televizor prinaša 2K signale, ki so blizu resnični kakovosti 4K, za izjemno in neverjetno resnično vizijo. XR Upscaling 4K uporablja in dostopa do velike količine podatkov, analizira vidno snov v prizorih in poustvari najmanjše podrobnosti.

Od blizu podrobnosti lista z ločljivostjo 4K XR Super

Super ločljivost 4K XR

XR Super Resolution zazna posamezne predmete na sliki, da jih z izjemnim realizmom reproducira na zaslonu. Naš procesor BRAVIA XR natančno analizira in obdela podatke, s čimer izboljša 4K slike s štirikratno ločljivostjo Full HD, da oplemeniti prizore z resničnimi detajli in teksturo.

Slika morskega sončnega zahoda z gladilko 4K XR

4K XR glajenje

Smoothing XR ustvarja gladke, naravne 4K slike, brez učinka “pasu”, ki ga najdemo pri drugih televizorjih. Prizori so reproducirani v tisočih tonih, odtenkih in gradacijah, tako da so videti neverjetno resnični.

Podrobna slika brez zamegljenosti deskarja na valu

XR Motion

Ogled športnih in akcijskih filmov na televiziji bo veliko bolj prijeten. Naš kognitivni procesor XR z XR Motion Clarity ™ analizira podatke, da zagotovi gladko, svetlo in ostro delovanje.

Slika premikajočega se avtomobila z OLED XR Motion Clarity

Jasnost XR Motion

Na zaslonu OLED slike reproducirajo milijoni posamično nadzorovanih slikovnih pik, da se zagotovi ostrina in ločljivost vseh prizorov. In z Sonyjevo inovativno tehnologijo XR Motion Clarity ™ OLED slike ostajajo ostre in gladke, tudi ko se dogajanje navduši. premike nadzorujemo z največjo natančnostjo, da zmanjšamo zamegljenost in natančno predvajamo sekvence pri visoki hitrosti, ne da bi kaznovali svetlost.

Logotip 4K / 120 sličic na sekundo

4K / 120 sličic na sekundo

Izkoristite konkurenco z BRAVIA. Z HDMI2.1 lahko dosežete hitrost sličic 120 sličic na sekundo v združljivih igrah, s čimer lahko predvajate akcijske, športne in visokozmogljive igre s takojšnjim zaslonskim dejanjem. Uživali boste tudi v izjemno gladkih igrah z zmanjšanim vhodnim zamikom na manj kot 8,5 ms, 4K / 120 sličic na sekundo in namenskim igralnim načinom.

Podoba pevca na koncertu

XR položaj zvoka

Za izjemno realistično zvočno izkušnjo XR Sound Position prikazuje resničnost zvoka za sliko. Z zaslonom, ki se na tem televizorju BRAVIA XR 4K OLED spremeni v zvočnik, je zvok v popolni harmoniji z vizualnimi elementi za resnično izjemno izkušnjo.

Slika, ki prikazuje zvočne valove s televizorja z Acoustic Surface Audio +

Zvok zvočne površine +

Z našo tehnologijo Acoustic Surface Audio + zvoki prihajajo neposredno iz sredine zaslona, ​​pogoni, ki vibrirajo za televizorjem, ustvarjajo akustiko, ki se premika s sliko. Ko zvok sledi dogajanju, boste uživali v še bolj realističnem dialogu in zvočnih učinkih. Sprednji globokotonec daje močne nizke tone in vam omogoča, da nikoli ne spregledate podrobnosti dogajanja na zaslonu. Pogon in globokotonec dajeta televizorju zvočno stabilnost, kjer koli je nameščen: na steni, na polici ali na stojalu.

Slika glasbenika, ki igra na koncertu

Prostorski XR

Z BRAVIA XR je vse, kar gledate, potopljeno v pravi prostorski zvok. Surround XR ustvarja prostorski in navpični prostorski zvok, tako da lahko uživate v 3D-zvoku, ne da bi morali namestiti stropne ali obrnjene zvočnike.

Podrobnosti večdimenzionalnega zvoka s 3D prostorskim povečevanjem

3D prostorsko povečanje

Tehnologija obdelave signala BRAVIA XR omogoča temu televizorju predvajanje večdimenzionalnega zvoka za resnično izjemno izkušnjo. Potopite se v zvok, ne le od leve in desne, ampak tudi od navpične dimenzije. S 3D prostorskim povečevanjem lahko v svojem domu izkusite kinematografsko vznemirjenje novih avdio formatov, kot je Dolby Atmos®, in vertikalni prostorski zvok z vsebino, ki ni združljiva z Dolby Atmos.

Logotip Google ™ TV

Google TV

Odkrijte več kot 700.000 filmov in TV-epizod svojih pretočnih storitev, vse na enem mestu in razvrščene po temah in zvrsteh glede na vaše interese.

Logo Prostoročno glasovno iskanje

Prostoročno glasovno iskanje

Poiščite svojo najljubšo vsebino hitreje kot kdaj koli prej samo z močjo glasu, brez daljinskega upravljalnika. Pri glasovnem iskanju pozabite na težave z navigacijo ali tipkanjem – samo vprašajte.

V redu Google logotip

Google Assistant

TV je bolj uporaben kot kdaj koli prej. Uporabite svoj glas za iskanje filmov, odpiranje aplikacij, predvajanje glasbe in upravljanje televizorja. Prosite Google za naslov, iskanje po zvrsti ali prejemajte prilagojena priporočila z besedami “kaj priporočate za ogled?” Pridobite odgovore, kot so športni rezultati, nadzor pametnih naprav in še več. Za začetek se pogovorite z Googlom.

Logotip združljiv z Alexa

Združljiv z Alexa

Za enostavno prostoročno upravljanje televizorja Sony povežite svoje naprave, združljive z Alexa. Z Alexa lahko vklopite televizor, zamenjate kanale, nadzirate glasnost in še veliko več.

Slika, ki prikazuje Google Nest Mini v nastavitvi dneva

Deluje z Ok Google

Za prostoročno upravljanje televizorja Sony se povežite z napravo, združljivo z Google Assistant. Na televizorju Sony lahko poiščete in predvajate svoje najljubše videoposnetke, vse z zgolj glasovnimi ukazi. Samo izgovorite »Ok Google«.

Slika prikazuje kino zaslon s pametnim telefonom

Združljiv z Apple AirPlay / Apple HomeKit

Z Apple AirPlay lahko predvajate video in zvok na televizor neposredno iz iPhona, iPada ali Maca. Ogledujete si filme in oddaje iz aplikacije Apple TV, svojih najljubših aplikacij ali celo Safarija. Delite svoje fotografije z vsemi v sobi.

Integriran logotip Chromecast

Vgrajen Chromecast

Z vgrajenim Chromecastom lahko na televizor v najvišji kakovosti pošiljate videoposnetke, igre in aplikacije iz svoje mobilne naprave. Preprosto tapnite gumb Cast na zaslonu naprave Android ali iOS, da si na velik način ogledate vse, kar imate radi. Medtem lahko še naprej uporabljate telefon ali tablični računalnik.

Slika povezanih naprav, ki jih nadzoruje pametni daljinec

Pametni daljinski upravljalnik

Vse vaše povezane naprave lahko nadzorujete s pametnim daljinskim upravljalnikom. Dostop do videoposnetkov na zahtevo z enim gumbom vas v nekaj sekundah pripelje do filmov in oddaj domov.

Slika prikazuje nosilca s trojnim položajem

Trojna pozicija podpore

Trojni položaj podstavka vam omogoča izbiro med različnimi nastavitvami: standardno, za izostritev slike; ozek, za manjše pohištvo; zvočna vrstica za pozicioniranje zvočnega sistema.

Povečava zasnove ravne površine

Ravna kovinska površina

Kovinski okvir je izredno tanek, zato se vaše oči lahko osredotočijo samo na sliko.

Scenska slika v dnevni sobi, ki ponazarja stilski koncept "Living Decor"

Pohištvo

Naš Living Decor spremeni vaš televizor v bistveni del dnevne sobe z umetniškimi deli na zaslonu, osebnimi fotografijami, temami ohranjevalnika zaslona in funkcijami ure.

Slika zaslona, ​​ki prikazuje prednosti svetlobnega senzorja

Senzor svetlosti

Na tradicionalnih televizorjih svetlost ostane enaka ne glede na svetlobo v prostoru, kar povzroči preveč svetle ali pretemne slike. Ta televizor pa vključuje senzor za svetlost, ki optimizira svetlobno moč glede na razmere v prostoru, jo okrepi v okoljih z veliko svetlobe in zmanjša v temnih, kar zagotavlja popoln vid.

Logotip za samodejno kalibracijo zvoka

Zvočna samodejna kalibracija

Ne glede na to, kje sedite, ta televizor zazna vaš položaj in optimizira zvok ter zagotovi enako kakovost zvoka, kot bi jo imeli, če bi sedeli pred televizorjem. Zvok se lahko spremeni glede na okolje. Zavese v sobi na primer absorbirajo zvok, predmeti pred televizorjem pa lahko motijo ​​zvočni sistem in ogrozijo kakovost poslušanja. Ta televizor zazna prisotnost predmetov in reproducira zvok tako, da ga izboljša in optimizira glede na razmere v sobi.

Logotip kalibriranega načina Netflix

Kalibriran način Netflix

Način je bil razvit posebej za izvirne programe Netflix, da bi ponudil enako kakovost slike kot ocenjevalni monitor TV studia. Kalibrirani način Netflix je resničen viziji režiserja.

Izboljšani logotip IMAX

IMAX izboljšan

Ta 4K-jev pametni televizor Sony ima certifikat IMAX Enhanced, kar pomeni, da je optimiziran za sliko in zvok visoke ločljivosti. Doživite bolj zabavno domačo zabavno izkušnjo z načinom slike IMAX Enhanced, ki kar najbolje izkoristi preoblikovano vsebino IMAX Enhanced.

Logotip Dolby Vision® in logotip Dolby Atmos®

Dolby Vision® in Dolby Atmos®

Doživite vznemirjenje kina v svojem domu. Dolby Vision® prizor oživi za pristno izkušnjo gledanja, medtem ko Dolby Atmos® napolni prostor z izjemnim prostorskim zvokom.

Prvi televizorji na svetu, ki temeljijo na kognitivni inteligenci

Televizorji BRAVIA XR ™ s pomočjo kognitivnega procesorja XR dvignejo sliko in zvok na novo raven. Ta tehnologija simulira način človeškega vida in poslušanja ter ponuja popolnoma popolno izkušnjo.

Edinstvene OLED slike, kot jih zaznajo naše oči

Osupljiv OLED kontrast in realizem. Revolucionarni procesor analizira perspektivo, da v hipu optimizira tisoče elementov. Skupaj s ploščo OLED njegova tehnologija ponuja absolutno črnino in slike neprimerljive svetlosti.

Vsak zvok spremenite v izjemno izkušnjo

Zvočna tehnologija nove TV serije po zaslugi kognitivnega procesorja XR ustvarja izjemne zvočne izkušnje s katero koli vsebino. Jasno slišite zvok, ne glede na to, kam iščete. Uživajte v zabavi z zvokom in sliko v harmoniji.

Svoboda daljinskega upravljanja z Googlom

S pomočjo Googla lahko televizor nastavite in upravljate brez daljinskega upravljalnika, samo z glasom. Prosite Google za naslov, iščite po zvrsti in prejemajte prilagojena priporočila z besedami “Ok, Google, kaj bi mi priporočil, da pogledam?” Poiščite odgovore na zaslonu, upravljajte pametne naprave in še več.

Pripeljite kinematografsko izkušnjo domov in uživajte v filmih v napravi BRAVIA XR

Unovčite 10 filmov, 24 mesecev neomejenega pretočnega predvajanja. *

Ob upoštevanju pogojev. * Bloodshot na voljo samo za unovčenje.

Reciklirajte. Obnovi. Zmanjšajte.

Televizorji BRAVIA XR niso zasnovani samo tako, da so elegantni, ampak tudi varujejo okolje. Na zadnjih pokrovih televizorjev je uporabljenih do 40% okolju prijaznih materialov.

XR slika
Ognjemet z izjemnim kontrastom in realistično globino
Odkrijte natančnost resničnega kontrasta

Naš kognitivni procesor XR analizira podatke in poudarja slike na enak način, kot se človeško oko osredotoča na barvo in globino. XR OLED Contrast poudari svetlobne vrhove in poglobi črnino: sence ne bodo skrile nobenih podrobnosti ali poudarile svetlobe.

Široka paleta čudovitih naravnih barv

Lepe, naravne in življenjske barve. Kognitivni procesor XR omogoča našemu edinstvenemu zaslonu dostop do široke palete barv za reprodukcijo vsakega odtenka v neskončnih gradacijah resničnega sveta. Zdaj boste lahko videli cvetje z živahnimi odtenki in realističnimi teksturami. Tudi najbolj občutljive barve so videti resnično.

Podrobnosti cvetnih lističev s kromatičnimi odtenki
Slika lisice z ostrino 4K
Inteligentno poustvari izgubljeno teksturo

S katero koli vsebino ali virom lahko uživate v skoraj 4K zabaviz nadgradnjo XR 4K. Kognitivni procesor XR vključuje veliko bazo podatkov za poustvarjanje izgubljenih tekstur in realističnih podrobnosti. Oglejte si podrobnosti, kot je kožuh živali ali robovi skal.

Inteligentna obdelava gibanja za ostre prizore

Ogled športnih in akcijskih filmov na televiziji bo veliko bolj prijeten. Naš kognitivni procesor XR z XR Motion Clarity ™ analizira podatke, da zagotovi gladko, svetlo in ostro delovanje.

Podrobna slika brez zamegljenosti deskarja na valu
Spoznajte slikovne tehnologije
XR zvok

Podoba pevca na koncertu

Zvok prihaja iz slike

Za izjemno realistično zvočno izkušnjo XR Sound Position prikazuje resničnost zvoka za sliko. Z zaslonom, ki se na tem televizorju BRAVIA XR 4K OLED spremeni v zvočnik, je zvok v popolni harmoniji z vizualnimi elementi za resnično izjemno izkušnjo.

Vsa zabava, izboljšana s 3D prostorskim zvokom

Z BRAVIA XR je vse, kar gledate, potopljeno v pravi prostorski zvok. Surround XR ustvarja prostorski in navpični prostorski zvok, tako da lahko uživate v 3D-zvoku, ne da bi morali namestiti stropne ali obrnjene zvočnike.

Prostor, kjer je prikazan prostorski zvočni učinek z XR Surround
Ženska na prometni ulici posluša z Zoom 2
Voice Zoom ™ 2 optimizira glasove za kristalno jasen dialog

Slišite jasno, ne da bi morali povečati glasnost. Tudi za najtežje slišljive govore Voice Zoom 2 zazna vrsto glasu, ga analizira in optimizira njegovo jasnost.

Odkrijte zvočne tehnologije
Funkcija Smart TV
Prizor prikazuje pametnejši dom zahvaljujoč Googlovemu asistentu
Preprosto nadzirajte svoj pametni dom

Z glasom upravljajte pametne domače naprave po domu. Prilagodite osvetlitev ali upravljajte druge priključene naprave.

Vaša vsebina v velikih dimenzijah

Na velikem zaslonu lahko hitro in enostavno uživate v svojih najljubših videoposnetkih, fotografijah, igrah in še več iz svojih naprav iOS ali Android.

Slika vsebine, ki se pretaka iz pametnega telefona na televizor
Slika, ki prikazuje, kako je mogoče s pametnim daljinskim upravljalnikom upravljati vse povezane naprave
Nadzirajte vse svoje naprave s pametnim daljinskim upravljalnikom

Vse vaše povezane naprave lahko nadzorujete s pametnim daljinskim upravljalnikom. Dostop do videa z enim gumbom prinese filme in oddaje v vaš dom v nekaj sekundah.

Odkrijte več pametnih funkcij
Oblikovanje
Minimalna zasnova: potopitev brez motenj

Minimalizem One Slate z edinstveno stekleno ploščo zaslona vas potopi v sliko. Televizor OLED je zasnovan tako, da zagotavlja čudovito sliko in zvok, ne glede na to, ali je nameščen na stojalu ali steni.

Dejanski videz se lahko razlikuje glede na velikost televizorja.

Slika prikazuje nosilca s trojnim položajem
Izjemno vsestranski podstavek s trojnim položajem

Trojni položaj podstavka vam omogoča izbiro med različnimi nastavitvami: standardno, za izostritev slike; ozek, za manjše pohištvo; zvočna vrstica za pozicioniranje zvočnega sistema.

Povečava zasnove ravne površine
Tanek kovinski okvir za izjemno vizijo

Kovinski okvir je izredno tanek, zato se vaše oči lahko osredotočijo samo na sliko.

Od blizu aluminijasta podpora
Eleganten podstavek iz aluminija

Naše aluminijasto stojalo je zasnovano tako, da ustreza vašemu televizorju in se prilagodi dekorju vaše sobe.

Zvok in video vrhunske kakovosti v katerem koli prostoru

Sprostite se in uživajte v izjemni izkušnji gledanja. Naša edinstvena tehnologija za optimizacijo prostorov samodejno prilagodi zvok in video prostoru.

Uživajte v zabavi, ki ustreza ideji režiserja

Z vrsto tehnologij, namenjenih ohranjanju ustvarjalčevih namenov, vključno z umerjenim načinom Netflix, IMAX Enhanced in Dolby Vision®, televizor natančno reproducira občutke, ki si jih je zamislil režiser. Zahvaljujoč programu Calman Ready ga lahko ustvarjalci uporabljajo tudi za spremembe v produkciji. 

Logotip podporne tehnologije
Pomožna tehnologija na Google TV

Naši televizorji vključujejo tehnologijo, ki je dostopna tistim s težavami z vidom, sluhom in mobilnostjo.

Bodite prvi, ki bo odkril neverjetno tehnologijo, ki stoji za novimi televizorji BRAVIA, in vse objave v prednaročilu in v trgovini.

Diagonala
77 “(195 cm)
Razmerje kontrasta
Dinamično
Resolucija
3840 x 2160 slikovnih pik
Osvežitev slike
120 Hz
Energijski razred
G
Lastnosti
Smart TV, vgrajen WIFI, USB povezava, Smart TV z Androidom, združljivost Netflix, brskalnik, podpora HDMI-CEC, HDMI AUDIO RETURN CHANNEL (ARC), brezžična povezava s tipkovnico in miško
Največja ločljivost
4K Ultra HD
Model
2 021
Število priključkov HDMI
4 kos
Število vrat USB
2 kos
Video
Tip sprejemnika
Analogno, digitalno
Podprti standard
DVB-S (za satelitsko storitev), DVB-T (za prizemno oddajanje), DVB-C (za storitev kabelske televizije), CI +, DVB-S2 (za satelitsko oddajanje), DVB-T2 (za prizemno oddajanje)
Druge lastnosti
timer on, timer off, teletekst, EPG, glasovno iskanje, internetni brskalnik, snemanje na trdi disk USB, VESA, Dynamic Color Enhancement, 4K, HDR tehnologija, 16 GB vgrajenega pomnilnika, vgrajeni Chromecast, HLG, X-Motion Clarity tehnologija , Dolby Vision, glasovni nadzor, HDMI-CEC, senzor zunanje svetlobe, super ločljivost
Dodatki
vodnik za namestitev, namizno stojalo, napajalni kabel, baterija, daljinski upravljalnik z glasovnim upravljanjem
Tip
OLED 4K TV
Tehnologija slikanja
OLED
Povezave
HDMI, USB, kompozitni video, SPDIF, RF, slušalke, Ethernet, WiFi, Bluetooth, digitalni avdio izhod (optični), HDCP, CI +
Zvok
Ozvočenje
DTS Digital prostorski zvok, Dolby Atmos, Acoustic Surface Audio + ™, Bluetooth Audio
Učinkovitost zvočnika
3 x 10 W

Garancija: 24 mesecev

Dodatne informacije

Proizvajalec

Sony

Velikost ekrana

77

Darilo

Ob nakupu vam podarimo PLATINET IN-EAR Bluetooth (športne slušalke z mikrofonom in režo za microSD)