Opis

Glavne Lastnosti
Deluje s kamero BRAVIA CAM

Deluje s kamero BRAVIA CAM
Povežite svoj televizor BRAVIA XR s kamero BRAVIA CAM, ki je na prodaj ločeno, in uživajte v še bolj potopitvenem doživetju ob gledanju. Kamera BRAVIA CAM zazna vaš položaj v sobi in vašo oddaljenost od televizorja, na podlagi tega pa nato optimalno prilagodi nastavitve zvoka in slike. S kamero BRAVIA CAM lahko uživate tudi v številnih novih televizijskih izkušnjah, vključno z nadzorom s kretnjami, videoklepetom in številnimi drugimi.

Google TV

Google TV
V svojih storitvah pretakanja prebrskajte več kot 700.000 filmov in televizijskih nanizank, ki jih najdete na enem mestu, razvrščene po temah ter žanrih glede na to, kaj vas zanima.

Glasovno iskanje

Glasovno iskanje
S svojim glasom poiščite svoje najljubše vsebine hitreje kot kdaj koli prej. Z glasovnim iskanjem smo odpravili komplicirano navigacijo ali utrujajoče tipkanje, dovolj je, da vprašate.

Deluje z Apple AirPlay/Apple HomeKit

Deluje z Apple AirPlay/Apple HomeKit
S storitvijo Apple AirPlay lahko videoposnetke in zvočne vsebine iz naprav iPhone, iPad ali Mac pretakate neposredno v vaš televizor. Glejte filme in oddaje iz aplikacije Apple TV, vaše priljubljene aplikacije ali celo brskalnika Safari. Dajte svoje fotografije v skupno rabo za vse v sobi.

Chromecast built-in

Chromecast built-in
V trenutku lahko s telefona, tabličnega računalnika ali prenosnika preklopite na TV. S funkcijo Chromecast built-in lahko vse svoje priljubljene filme, serije, aplikacije in igre pretakate neposredno v svoj TV.

Preprost za brisanje

Preprost za brisanje
Naš daljinski upravljalnik je zasnovan z gladko površino z nižjimi tipkami in posebno poliuretansko prevleko, ki omogoča preprosto brisanje in čiščenje.

Pameten daljinski upravljalnik

Pameten daljinski upravljalnik
Vse povezane naprave lahko upravljate s pametnim daljinski upravljalnikom. Dostop z enim gumbom do storitev videa na zahtevo v nekaj sekundah zapolni vaš prostor z oddajami in filmi.

Trismerno večpozicijsko stojalo

Trismerno večpozicijsko stojalo
3-smerna postavitev omogoča izbor postavitve, ki postavlja v središče vas. Ozek dizajn je primeren za ozke prostore, nastavitev zvočniškega modula pa omogoča vrhunski zvok.

Kovinska površina od roba do roba

Kovinska površina od roba do roba
Vrhunski kovinski okvir je izjemno tanek, zato se vaše oči naravno osredotočajo na sliko, ne pa na okolico.
Oprema dnevne sobe

Oprema dnevne sobe
Z našim konceptom opreme dnevne sobe postane vaš televizor nepogrešljiv del dnevnega prostora, saj na zaslonu ponuja prikaz umetniških del, osebnih fotografij, različnih tem ohranjevalnika zaslona ter funkcij ure.
BRAVIA CORE

BRAVIA CORE
Čaka vas cela vrsta filmov. Tehnologiji Pure Stream™ in IMAX® Enhanced, s katerima se ponašajo televizorji BRAVIA XR, ponujata ogled vseh vsebin z osupljivo sliko in ekspresivno kakovostjo zvoka. Umerjeni način BRAVIA CORE omogoča ogled filmov doma z nastavitvami slike, kot so si jih zamislili njihovi ustvarjalci.

Dolby Vision® in Dolby Atmos® 

Dolby Vision® in Dolby Atmos®
Uživajte v kinematografskem vzdušju doma. S tehnologijo Dolby Vision® prizori oživijo pred vašimi očmi in so videti realistično, Dolby Atmos® pa zapolni prostor s potopitvenim prostorskim zvokom.

24
25
Creator Calibrated Mode

Creator Calibrated Mode
Creator Calibrated Mode, ki ga ponujajo televizorji BRAVIA XR, optimizira nastavitve slike, ko gledate vsebine v storitvah Netflix in BRAVIA CORE. Netflix Adaptive Calibrated Mode še dodatno optimizira izkušnjo z Netflixom glede na svetlobne razmere v prostoru, tako da uživate v ogledu Netflixovih vsebin v izjemni studijski kakovosti tako, kakor si je to zamislil ustvarjalec.

4K OLED

4K OLED
Po zaslugi našega procesorja Cognitive Processor XR™ bo ločljivost vseh vsebin, ki si jih boste ogledali, blizu kakovosti 4K

. Z zaslonom OLED boste uživali tudi v osupljivem kontrastu, ki ga strokovno upravlja naša edinstvena tehnologija, zato so globina vseh prizorov in čisti črni odtenki realistični.

Cognitive Processor XR™

Cognitive Processor XR™
S procesorjem Cognitive Processor XR™ bosta ogled vsebin in zvok na višji ravni. Naš revolucionarni procesor televizorjev Sony BRAVIA XR™ reproducira vsebino na način, ki ljudem omogoča ogled vsebin in zvok, ki sta neverjetno blizu njihovemu resničnemu doživetju. Razume, kako človeško oko sliko izostri in jo navzkrižno analizira, na podlagi tega pa nato ustvari pristno globino, izjemen kontrast in čudovite živahne barve.
XR OLED Contrast Pro

XR OLED Contrast Pro
S tehnologijo XR OLED Contrast Pro so barve in kontrast na svetlih predelih izboljšani za izjemno realistične slike, ki jih odlikujeta čisti črni in izjemni svetli predeli. Ta televizor OLED s temperaturnim senzorjem [1] in ploščo z visoko svetilnostjo [2] uporablja naš procesor Cognitive Processor XR™ za zaznavanje temperature zaslona in natančen nadzor svetlobe, tako da so hkrati osvetljene slikovne pike na svetlih predelih.
XR Triluminos Pro

XR Triluminos Pro
A80K s procesorjem Cognitive Processor XR™ in tehnologijo XR Triluminos Pro reproducira več kot milijardo barvnih odtenkov s subtilnimi razlikami. S široko barvno lestvico in procesorjem, osredotočenim na človeka, v nasičenosti, odtenkih in svetlosti zazna barve ter zagotavlja naravne odtenke vsake podrobnosti.
XR HDR Remaster

XR HDR Remaster
S tehnologijo XR HDR Remaster ta televizor zaznava posamezne objekte na zaslonu, analizira njihovo barvo in prilagodi kontrast, da so slike še resničnejše. S predmetno usmerjeno obdelavo, ki jo omogoča BRAVIA XR, natančnost z dodatnim prilagajanjem odtenkov, nasičenosti, svetlosti, vektorja gibanja, pasovne širine in še več dosega povsem novo raven. Rezultat so izjemno realistični prizori z večjo globino, resničnimi teksturami in naravnimi barvami.
Višanje ločljivosti na 4K za XR

Višanje ločljivosti na 4K za XR
S tehnologijo XR 4K Upscaling boste uživali v razvedrilnih vsebinah v kakovosti blizu 4K, ne glede na vsebino ali vir. Cognitive Processor XR™ dostopa do veliko podatkov ter pametno poustvarja izgubljene teksture in podrobnosti za vrhunsko sliko.

4K XR Super Resolution

4K XR Super Resolution
XR Super Resolution zazna posamezne objekte v sliki in virtualno reproducira teksture resničnega sveta na zaslonu. Naš procesor v televizorju BRAVIA XR natančno analizira in obdela podatke, da omogoči slike 4K z ločljivostjo, ki za štirikrat presega Full HD, zato je v prizorih več resničnih podrobnosti in tekstur.

4K XR Smoothing

4K XR Smoothing
Tehnologija XR Smoothing med predvajanjem vsebine ustvari enakomerne in naravne slike v ločljivosti 4K brez pojavljanja “trakov”, do česar lahko pride pri drugih televizorjih. Za reprodukcijo prizorov je na voljo več tisoč odtenkov, senc in barvnih stopnjevanj, zato so videti neverjetno resnično.
XR OLED Motion

XR OLED Motion
XR OLED Motion s Cognitive Processor XR™ preprečuje zamegljenost zaradi gibanja tako, da zazna in navzkrižno analizira pomembne vizualne elemente v zaporednih kadrih. Med prvotne kadre vstavi kadre za tekočo in čisto akcijo, tudi v hitrih zaporednih sekvencah.
Čudovite barve z vseh zornih kotov

Čudovite barve z vseh zornih kotov
Gledanje televizorja s strani je zdaj enako prijetno kot s sredine. Naša samosvetleča plošča OLED ohranja dosledne in pristne barve, ne glede na to, kje gledate.
4K/120 sličic/s

4K/120 sličic/s
S televizorjem BRAVIA boste blesteli v igrah. S HDMI 2.1 lahko igrate pri hitrosti do 120 sličic/s v združljivih igrah, zato se lahko lotite katerega koli izziva pri strelskih, športnih in visokozmogljivih igrah z akcijami, ki se takoj predvajajo na zaslonu. Uživali boste tudi v izjemno tekočem igranju ob zmanjšani zakasnitvi pri vnosu 8,5 ms s 4K/120 sličicami/s in s posebnim igralnim načinom.

Samodejni način nizke latence

Samodejni način nizke latence
Z načinom Auto Low Latency Mode v standardu HDMI 2.1 TV BRAVIA zazna priklopljeno konzolo in samodejno preklopi na način nizke zakasnitve. Uživali boste v odzivnem načinu igranja brez motenj – nepogrešljivo za hitre in intenzivne igre.
Spremenljiva hitrost osveževanja

Spremenljiva hitrost osveževanja
S tehnologijo Variable Refresh Rate v HDMI 2.1 se BRAVIA izogne zakasnitvam prikaza. Ta televizor dinamično prilagodi hitrost osveževanja zaslona, da se uskladi s hitrostmi sličic igralne naprave in zagotovi tekoče igranje iger.
Samodejna barvna preslikava HDR

Samodejna barvna preslikava HDR
S samodejno barvno preslikavo HDR bodo nastavitve HDR nemudoma optimizirane med prvo nastavitvijo konzole PS5™. Vaša konzola PS5™ samodejno prepoznava individualne TV-modele BRAVIA in izbere najboljšo nastavitev HDR za vaš TV. Zato boste tudi v prizorih z visokim kontrastom videli ključne podrobnosti in barve v najsvetlejših in najtemnejših delim zaslona.

Samodejni slikovni načini za žanr
Samodejni slikovni načini za žanr
Televizor BRAVIA samodejno preklopi v igralni način. Tako minimalizira zakasnitev in izboljša odzivnost. Med gledanjem filmov s konzolo PlayStation5® preklopi nazaj v standardni način. V tem načinu poudari obdelavo slike za bolj izrazne prizore.

Acoustic Surface Audio+

Acoustic Surface Audio+
S tehnologijo Acoustic Surface Audio+™ prihaja zvok z zaslona. Trije sprožilniki ustvarijo zvok, ki se premika s sliko. Visokofrekvenčni zvok izboljšata še stranska sprožilnika, zato dialogi zvenijo razločno. Levi in desni globokotonec okrepita nizkotonski zvok in poskrbita za pristen zvok.
Višanje ločljivosti prostorskega zvoka 3D

Višanje ločljivosti prostorskega zvoka 3D
S televizorji BRAVIA XR™ vse vsebine, ki jih gledate, vključujejo pristni prostorski zvok. Tehnologija XR Surround z zvočniki televizorja ustvari prostorski zvok s strani in od zgoraj, tako da lahko doživite 3D zvok. Naši televizorji BRAVIA XR™ so združljivi tudi s tehnologijo Dolby Atmos®.
Voice Zoom 2

Voice Zoom 2
Televizijski dialogi so lahko razločnejši, ne da bi povečali glasnost. Čeprav je govor težko slišen, zazna Voice Zoom 2 vrsto glasu, ga analizira in izboljša njegovo jasnost.
Acoustic Center Sync

Acoustic Center Sync
Ko televizor BRAVIA XR priključite na Sonyjev zvočniški modul, ta okrepi kanal osrednjega zvočnika, zato so vokali čistejši in polnejši. Zvok se tako natančno ujema z dogajanjem na zaslonu in ponuja pristno doživetje.

Pripravljeno za 360 Spatial Sound

Pripravljeno za 360 Spatial Sound
Svoje doživetje tehnologije Dolby Atmos® lahko prilagodite tako, da združite naš nosljivi zvočnik SRS-NS7 in televizor BRAVIA XR™, da dobite prostorski zvok. Prostorski zvok 360 lahko z izbranimi Sonyjevimi slušalkami doživite tudi prek brezžičnega oddajnika WLA-NS7 (na prodaj ločeno).

Povezljivost Bluetooth

Povezljivost Bluetooth
Povežite svoj televizor z napravami, združljivimi s tehnologijo Bluetooth®, in uživajte v razvedrilnih vsebinah brez žične povezave. Povežite svoje slušalke Bluetooth s televizorjem BRAVIA ter uživajte v TV-oddajah in glasbenih vsebinah s svojega najljubšega mesta – brez motenj ali prekinitev.
Ambient Optimization

Ambient Optimization
Udobno se namestite in uživajte v vznemirljivi izkušnji gledanja. Naša edinstvena tehnologija optimizacije okolja s svetlobnim senzorjem samodejno prilagodi sliko in zvok vašemu okolju.
Svetlobni senzor

Svetlobni senzor
Na zaslonih običajnih televizorjev svetlost ostaja nespremenjena ne glede na svetlobo v prostoru, zato so slike pretemen ali presvetle. Svetlobni senzor v tem televizorju optimizira svetlost slike glede na pogoje v prostoru tako, da poveča svetlost v svetlih in jo zmanjša v temnih prostorih in ponudi odličen prikaz.
Acoustic Auto Calibration

Acoustic Auto Calibration
Ta televizor zazna vaš položaj, ne glede na to, kje sedite, in optimizira zvok tako, da je kakovost zvoka enaka, kot bi sedeli pred televizorjem. Zvok se lahko spremeni glede na okoliščine v prostoru. Zavese na primer absorbirajo zvok, medtem ko lahko predmeti pred televizorjem motijo pot zvoka, zato je zvok, ki ga slišite, lahko slabši. Ta televizor zazna predmete in reproducira zvok, ki je izboljšan in optimiziran glede na prostor.

Table-Top Stand, Glasovni daljinski upravljalnik, Daljinski upravljalnik, Baterije, Napajalni kabel, Navodila za delovanje, Navodila za hitro namestitev
Leto modela
LETO MODELA2022
Dimenzije in teža
VELIKOST ZASLONA (PALCI, PO DIAGONALI)77″(76,7″)VELIKOST ZASLONA (CENTIMETRI, IZMERJENO DIAGONALNO)195 cmDIMENZIJE TELEVIZORJA BREZ STOJALA (Š X V X G)Približno 172,2 x 99,8 x 5,4 cmDIMENZIJE TELEVIZORJA S STOJALOM (STANDARDNI POLOŽAJ) (Š X V X G)Približno 172,2 x 102,4 x 38,9 cmDIMENZIJE TELEVIZORJA S STOJALOM (OZEK POLOŽAJ) (Š X V X G)Približno 172,2 x 102,4 x 38,9 cmDIMENZIJE TELEVIZORJA S STOJALOM (POLOŽAJ ZVOČNIŠKEGA MODULA) (Š X V X G)Približno 172,2 x 106,6 x 38,9 cmDIMENZIJE EMBALAŽNE ŠKATLE (Š X V X G)Pribl. 185,8 x 113,0 x 18,8 cm
ŠIRINA STOJALA (STANDARDNI POLOŽAJ)Približno 140,9 cmŠIRINA STOJALA (OZEK POLOŽAJ)Približno 61,9 cmŠIRINA STOJALA (POLOŽAJ ZVOČNIŠKEGA MODULA)Približno 140,9 cmRAZMIK MED LUKNJAMI VESA® (Š X V)30,0 x 30,0 cmTEŽA TELEVIZORJA BREZ STOJALAPribližno 34,8 kgTEŽA TELEVIZORJA S STOJALOMPribl. 37 kgTEŽA EMBALAŽNE ŠKATLE (BRUTO)Pribl. 43 kg
Povezljivost
FREKVENCA OMREŽJA WI-FI2,4 GHz/5 GHz (za Wi-Fi Direct: samo 2,4 GHz)ETHERNETNI VHODI1 (stranski)PODPORA S PROFILOM BLUETOOTHRazličica 4.2, HID (povezljivost z miško/tipkovnico)/HOGP (povezljivost naprave z nizko porabo energije)/SPP (Serial Port Profile)/A2DP (stereo zvok) /AVRCP (daljinski upravljalnik AV)CHROMECAST BUILT-INDaAPPLE AIRPLAYDaAPPLE HOMEKITDaVHODI ZA RF SIGNAL (ZEMELJSKA/KABELSKA TV)1 (stranski)VHODI IF (SATELITSKI)2 (stranska)KOMPONENTNI VIDEO VHODI (Y/PB/PR)NeKOMPOZITNI VIDEO IZHODIHibridni z vhodom za osrednji zvočnik S x 1 ( stranski, mini vtičnica)VHODI RS-232CNeSKUPAJ VHODOV HDMI4 (4 stranski)HDCPHDCP2.3 (za HDMI™1/2/3/4)
BRAVIA SYNC PLUS ANDROID HDMI-CECDaFUNKCIJE V SPECIFIKACIJI HDMI2.14K120/eARC/VRR/ALLMPOVRATNI ZVOČNI KANAL HDMI (ARC)Da (eARC/ARC)SPREMENLJIVA HITROST OSVEŽEVANJA (VRR)Da (za HDMI™3/4)SAMODEJNI NAČIN NIZKE LATENCE (ALLM)Da (za HDMI™3/4)DIGITALNI AVDIO IZHODI1 (stranski)IZHOD(-I) ZA SLUŠALKEZVOČNI IZHODIZHOD(-I) ZA GLOBOKOTONECVRATA USB2 (stranska)SNEMANJE USB HDDDa (1Rec) (razen za Italijo)PODPORA ZA FORMAT POGONA USBFAT16/FAT32/exFAT/NTFS
Slika (plošča)
TIP ZASLONAOLEDLOČLJIVOST ZASLONA (VODORAVNO X NAVPIČNO, SLIKOVNE PIKE)3840 x 2160KOT GLEDANJA (X-WIDE ANGLE)ZAŠČITA PRED BLEŠČANJEM (X-ANTI REFLECTION)
VRSTA OSVETLITVE OZADJAVRSTA ZATEMNITVE OSVETLITVE OZADJAHITROST OSVEŽEVANJA PLOŠČE100 Hz
Slika (obdelava)
ZDRUŽLJIVOST Z VISOKIM DINAMIČNIM RAZPONOM (HDR)Da (HDR10, HLG, Dolby Vision)PROCESOR ZA SLIKECognitive Processor XRIZBOLJŠAVA JASNOSTIVišanje ločljivosti na 4K za XRDual database processingXR Super ResolutionIZBOLJŠAVA BARVEXR TRILUMINOS PRO™XR SmoothingTehnologija Live Colour™Optimizator bogatih barvIZBOLJŠAVA KONTRASTAOLED XR Contrast ProPonovitev XR HDRDynamic Contrast EnhancerPixel Contrast Booster
IZBOLJŠAVA GIBANJA (IZVIRNI HZ)XR OLED Motion, samodejni načinPODPORA ZA VIDEO SIGNALSignal HDMI™:4096 x 2160p(24, 50, 60 Hz), 3840 x 2160p (24, 25, 30, 50, 60, 100, 120 Hz), 1080p (30, 50, 60, 100, 120 Hz), 1080/24p, 1080i (50, 60 Hz), 720p (30, 50, 60 Hz), 720/24p, 576p, 480pSLIKOVNI NAČINIVivid, Standard, Cinema, IMAX Enhanced, Game, Graphics, Photo, Custom, Dolby Vision Bright, Dolby Vision Dark, umerjeni način za NetflixMILIJONI SLIKOVNIH PIKSvetlobaNETFLIX CALIBRATED MODEDa
Zvok (zvočniki in ojačevalnik)
IZHODNA MOČ ZVOKA20 W + 10 W + 10 W + 10 W + 10 WTIP ZVOČNIKAAcoustic Surface Audio+
KONFIGURACIJA ZVOČNIKASprožilec x 3, globokotonec x 2
Zvoka (obdelava)
PODPORA ZA OBLIKO ZVOČNEGA ZAPISA DOLBYDolby™ Audio, Dolby™ AtmosPODPORA ZA OBLIKO ZVOČNEGA ZAPISA DTSDigitalni prostorski zvok DTSACOUSTIC AUTO CALIBRATIONKompenzacija prostora in položaja uporabnikaVOICE ZOOMVoice Zoom 2RADIO FMNe
OBDELAVA ZVOKANeSIMULIRANI PROSTORSKI ZVOKVišanje ločljivosti prostorskega zvoka 3DNAČINI ZVOKAStandard, Dialog, Cinema, Music, Sports, Dolby AudioACOUSTIC CENTER SYNCDa (Sonyjev združljivi zvočniški modul)PRIPRAVLJEN ZA SLUŠALKE S 3D-PROSTORSKIM ZVOKOMDa
Fotoaparat
FOTOAPARATBRAVIA CAM(dodatna oprema)
FUNKCIJA FOTOAPARATADa(Aplikacije za kamero)
Programska oprema
OPERACIJSKI SISTEMAndroid TV™PAMETNI TELEVIZORGoogle TV™VGRAJEN POMNILNIK (GB)16 GBJEZIK PRIKAZAAFRIKANŠČINA,AMH,ARABŠČINA,ASAMŠČINA,AZE,BEL,BOLGARŠČINA,BENGALŠČINA,BOSANŠČINA,KATALONŠČINA,ČEŠČINA,DANŠČINA,DEU,GRŠČINA,ANGLEŠČINA,ŠPANŠČINA,ESTONŠČINA,BAQ,PER,FINŠČINA,FRANCOŠČINA,GLG,GUDŽARATŠČINA,HINDUJŠČINA,HRVAŠČINA,MADŽARŠČINA,INDONEZIJŠČINA,ISL,ITALIJANŠČINA,HEBREJŠČINA,JAPONŠČINA,KAZAŠČINA,KANAREŠČINA,KOR,KIR,LAO,LITOVŠČINA,LATVIJŠČINA,MAKEDONŠČINA,MALAJALAMŠČINA,MON,MARATŠČINA,MAY,BUR,NOB,NEP,NLD,ODIJŠČINA,PANDŽABŠČINA,POLJŠČINA,PORTUGALŠČINA,ROMUNŠČINA,RUŠČINA,SOL,SLOVENŠČINA,ALB,SRBŠČINA,ŠVEDŠČINA;SVAHILI,TAMILŠČINA,TELUŠČINA,TAJŠČINA,TGL,TURŠČINA,UKRAJINŠČINA,URD,UZB,VIETNAMŠČINA,POENOSTAVLJENA KITAJŠČINA,TRADICIONALNA KITAJŠČINA,ZULUJŠČINAJEZIK VNOSA BESEDILAARABŠČINA/BOLGARŠČINA/KATALONŠČINA/HRVAŠČINA/ČEŠČINA/DANŠČINA/NIZOZEMŠČINA/ANGLEŠČINA/ESTONŠČINA/FINŠČINA/FRANCOŠČINA/NEMŠČINA/ GRŠČINA/HEBREJŠČINA/INDONEZIJŠČINA/ITALIJANŠČINA/JAPONŠČINA/NORVEŠČINA/PERZIJŠČINA/POLJŠČINA/PORTUGALŠČINA/ROMUNŠČINA/RUŠČINA/SLOVAŠČINA/SLOVENŠČINA/ŠPANŠČINAGLASOVNO ISKANJE(Glasovno iskanje) Da/(vgrajeni mikrofon) DaVGRAJENO STIKALO MIKROFONADaELEKTRONSKI PROGRAMSKI VODNIK (EPG)Da
INTERNETNI BRSKALNIKVewdTRGOVINA Z APLIKACIJAMIDa (Trgovina Google Play)VKLOPNI/IZKLOPNI ČASOVNIKDaIZKLOPNI ČASOVNIKDaTELETEKSTDaSAMODEJNO UMERJANJE Z ORODJEM CALMAN®DaPODNAPISI (ANALOGNO/DIGITALNO)(Analogno) Ne(Digitalni) Podnaslov
Funkcije za​PlayStation®5
SAMODEJNA BARVNA PRESLIKAVA HDRDa
SAMODEJNI SLIKOVNI NAČINI ZA ŽANRDa
Napajanje in varčevanje z energijo
LETNA PORABA ENERGIJE*121 kWh/1000 hPORABA ENERGIJE (V STANJU PRIPRAVLJENOSTI)0,50 WPORABA ENERGIJE (OMREŽNO STANJE PRIPRAVLJENOSTI) – PRIKLJUČKI2,00 W (Wi-Fi)/2,00 W (LAN)/1,0 W (Bluetooth)VSEBNOST SVINCAVSEBNOST ŽIVEGA SREBRA (MG)0,0 mgPORABA ENERGIJE (VKLOPLJENO) ZA ENERGY STAR
PORABA ENERGIJE (STANJE PRIPRAVLJENOSTI) ZA ENERGY STARKOMPATIBILNO SA STANDARDOM ENERGY STAR® ZAHTEVE ZA NAPAJANJE (NAPETOST/FREKVENCA)50 Hz220–240 V izmeničnega tokaNAČIN VARČEVANJA Z ENERGIJO/NAČIN Z IZKLOPLJENO OSVETLITVIJO OZADJADaDINAMIČNA OSVETLITEV OZADJAOKOLJU PRIJAZENDa
Zasnova
OBLIKA OKVIRJAKovinska površina od roba do robaBARVA OKVIRJATitanijeva črnaZASNOVA STOJALATanko klinasto kovinsko stojalo
BARVA STOJALATitanijeva črnaPOLOŽAJ STOJALATrismerni položaj (standardni položaj/ozek položaj/položaj zvočniškega modula)DALJINSKI UPRAVLJALNIKInfrardeči daljinski upravljalnik;Vrhunski daljinski upravljalnik
Vgrajen sprejemnik
ŠTEVILO KANALNIKOM (ZEMELJSKI/KABELSKI)2 (digitalni)/1 (analogni)ŠTEVILO KANALNIKOM (SATELITSKI)2TV-SISTEM (ANALOGNI)B/G,D/K,IPOKRITOST KANALA ZA SPREJEMNIK (ANALOGNO)45,25–863,25 MHz (odvisno od države)TV-SISTEM (DIGITALNI ZEMELJSKI)DVB-T/T2POKRITOST KANALA ZA SPREJEMNIK (DIGITALNI ZEMELJSKI)VHF/UHF (odvisno od izbire države)
POKRITOST KANALA (DIGITALNI KABELSKI)DVB-CPOKRITOST KANALA ZA SPREJEMNIK (DIGITALNI KABELSKI)VHF/UHF/kabel (odvisno od izbire države)TV-SISTEM (DIGITALNI SATELITSKI)DVB-S/S2POKRITOST KANALA ZA SPREJEMNIK (DIGITALNI SATELITSKI)Vmesna frekvenca 950–2150 MHzCI+Da
Dostopnost
BRALNIK ZASLONADaZVOČNI OPIS (TIPKA ZA ZVOK)DaPODNAPISI ZA GLUHE IN NAGLUŠNEPodnaslov
POVEČAVA BESEDILADaBLIŽNJICA ZA DOSTOPNOSTDa
Dodatna oprema
IZBIRNA DODATNA OPREMAKamera (CMU-BC1);Nosilec za stensko namestitev (SU-WL450 (omejitev dostopa za priključke), SU-WL850 (odvisno od uporabe priključka)) Odvisno od izbrane države

Garancija: 24 mesecev

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.sony.si/electronics/televizorji/a80k-a83k-a84k-series

Dodatne informacije

Proizvajalec

Sony

Velikost ekrana

77

Darilo

Komplet za čiščenje TV zaslona (čistilo + krpa iz mikrovlaken)