Opis

SERIJA C81

Kvantna pika – barvna reprodukcija brez primere.

Zahvaljujoč najsodobnejši tehnologiji Quantum Dot ta televizor TCL prinaša pristno kinematografsko barvo iz več kot milijarde barv in odtenkov. Vse barve, ki jih lahko zajamejo kinematografske kamere. Omogočajo raven reprodukcije barv, podrobnosti in globine, ki ji ne presega noben drug LED ali OLED televizor.

4K HDR PREMIUM – oglejte si podrobnosti slike, svetlost in natančne žive barve

Najnovejši standard za vsebino UHD je High Dynamic Range. HDR PREMIUM zagotavlja vrhunsko izkušnjo visokega dinamičnega razpona z veliko svetlostjo, izjemnimi podrobnostmi o senci in živo natančnimi barvami. Doživite neverjetne podrobnosti slike, kot so si zamislili ustvarjalci filma. Slika, ki jo vidite, je tako podrobna kot v resničnem svetu. Potopite se še globlje in podrobneje!

Motion Clarity Pro za gladko sliko in izboljšano gibanje

Pri hitrih akcijah ne želite zamuditi podrobnosti. Pomaga pri zmanjševanju zamegljenosti zaslona in zmanjševanju poti gibanja na minimum – vaša izkušnja gledanja bo vedno kristalno jasna.

Dolby Vision – Atmos: neverjeten realizem, ki ga boste videli, slišali in občutili kot še nikoli.

Dolby Vision HDR prinaša zaslonu izjemne barve, kontrast in svetlost, kar spremeni vašo izkušnjo gledanja. Dolby Atmos vas v zgodbo prenese s premikajočim se zvokom, ki teče okoli vas z osupljivim realizmom.

Integrirana ONKYO Soundbar: Cinema Audio Experience doma

Serija C81 ima impresivno zvočno rešitev 2.1 ONKYO s sprednjimi zvočniki. Zagotavlja neverjetno mogočen zvok za vaše filme, glasbo in video igre. Na vrhu ima serija C81 poseben nizkotonski zvočnik, ki se nahaja na zadnji strani televizorja. Vrhunski zvočni sistem ONKYO in Dolby Atmos povzdignejo vaše izkušnje z zvokom kakovostne kinematografije, ki filmsko izkušnjo popelje v novo dimenzijo. Dolby Atmos in simbol dvojnega D sta zaščiteni blagovni znamki Dolby Laboratories.

Ne zamudite nobenih podrobnosti s televizorjem 4K HDR 10+ TCL

Zahvaljujoč HDR10 + na televizorju TCL boste uživali v bogatih in resničnih slikah, ne glede na temne ali svetle prizore. HDR 10+ zagotavlja, da je vsak prizor natančno optimiziran za barve, kontrast in najboljše podrobnosti.

Android TV za enostavno in neomejeno zabavo

Android TV ima vgrajeni Google Home in Google Assistant *. Poiščite najnovejšo uspešnico, preverite rezultat velike igre ali zatemnite luči – vse to ne da bi zapustili to, kar gledate. Android TV omogoča tudi predvajanje vsebin UHD neposredno na televizorju in uživanje v domačih aplikacijah 4K HDR na velikem zaslonu. Inovativne funkcije, kot je Slika v sliki (PIP), enostavno preklapljanje med nalogami, več uporabniški računi ali stranske nastavitve, ki zagotavljajo, da je priljubljena vsebina vseh družinskih članov vedno spredaj in v središču.

* Google Assistant ni na voljo v nekaterih jezikih in državah. Google Assistant zahteva internetno / podatkovno povezavo. Prenos podatkov lahko velja. Razpoložljivost in zmogljivost nekaterih funkcij in storitev sta odvisna od storitve, naprave in omrežja in morda ne bosta na voljo na vseh področjih.

Z naprednim glasovnim upravljanjem TCL-jev Android TV naredi življenje pametno in preprosto

TCL Android TV ponuja prostoročno TV izkušnjo (daljinsko upravljanje). Brez daljinskega upravljalnika lahko z glasom dostopate do vsebin, jih zaženete in nadzorujete, vklopite televizor, preklapljate med vhodi, prilagajate glasnost, iščete vsebino in še več na daljavo. Tako enostavno je, pogovorite se s televizorjem, kot bi se pogovarjali s prijatelji!

* Prostoročni glasovni nadzor ni na voljo v nekaterih jezikih in državah. Zahteva internetno / podatkovno povezavo. Prenos podatkov lahko velja. Razpoložljivost in zmogljivost nekaterih funkcij in storitev sta odvisna od storitve, naprave in omrežja in morda ne bosta na voljo na vseh področjih.

Spoznajte svojega Pomočnika Google *

Zastavite mu vprašanja. Povej mu, naj naredi stvari. To je vaš osebni Google, ki je vedno pripravljen pomagati pri več kot milijon ukrepih. Prosite za kar koli. Povejte mu, naj počne stvari. Nadzirajte domače naprave.

Vprašajte karkoli

Povej mu, naj naredi stvari

Nadzirajte domače naprave

* Google Assistant ni na voljo v nekaterih jezikih in državah. Google Assistant zahteva internetno / podatkovno povezavo. Prenos podatkov lahko velja. Razpoložljivost in zmogljivost nekaterih funkcij in storitev sta odvisna od storitve, naprave in omrežja in morda ne bosta na voljo na vseh področjih.

Alexa omogoča, da vaš glas nadzoruje vaš svet *

Amazon Alexa živi v oblaku in je vedno pametnejši. Prosite Alexa, naj predvaja glasbo, posluša novice, preverja vreme, prilagaja glasnost televizije, spreminja televizijski kanal, nadzoruje vaš pametni dom in še več.

* Združljivost z Alexa omogoča uporabo naprav Amazon Alexa, vključno z Amazon Echo, Echo Dot, Echo Show, Echo Spot in Echo Plus (kupujejo se posebej), za nadzor televizorja.

Oglejte si Netflix v 4K HDR

Netflix je eden največjih svetovnih televizijskih kanalov na svetu, ki ponuja vrsto programov, namenjenih nekaj za vsakogar. Oglejte si programe, načrtovane samo za vas, vključno z izvirnimi serijami Netflix ter nagrajenimi filmi in dokumentarci. Zdaj na voljo v kakovosti 4K UHD HDR.

* odvisno od lokalne razpoložljivosti in naročnine

Glejte YouTube v 4K

Z YouTubom lahko vidite, kaj gleda ves svet, od najbolj priljubljenih glasbenih video posnetkov do video iger in priljubljenih zabavnih programov, prek novic in še veliko več. Naročite se na kanale, ki so vam všeč, delite jih s prijatelji in jih gledajte v kateri koli napravi. In zdaj na voljo v kakovosti 4K UHD.

Amazon Prime Video

Na tisoče priljubljenih filmov in TV-oddaj, nagrajenih Prime Originals in športov v živo. Poleg tega BREZPLAČNA enodnevna dostava milijonov izdelkov. Pazi kjerkoli. Prekliči kadar koli.

* odvisno od lokalne razpoložljivosti in naročnine

Elegantna kovinska oblika brez okvirja

Spredaj ni okvirja za večji zaslon in več slike, ki vam je všeč. Ta izjemno tanek koncept oblikovanja uporablja pravo kovino, zaradi česar ni le eleganten izdelek, temveč tudi trpežen, ki se bo združil z vašim bivalnim prostorom. Lepo in priročno: luksuzni kovinski dizajn serije C81 ima inovativno 3-stopenjsko osrednje stojalo, ki daje plavajoči učinek televizorju in omogoča prileganje tega velikega zaslona tudi v omejenem prostoru doma. Brezčasen kos Art Design, ki se popolnoma dvigne in vklopi v vaš življenjski prostor.

SPECIFIKACIJE
Koda EAN
5901292514051
Velikost (ŠxVxG) v mm
1227/813/346 mm
Velikost brez stojala v mm
1227/740 / 9,2-56-64 mm
Velikost embalaže v mm
1395/865/145 mm
Teža: neto / bruto v kg
18,00 kg
Teža s stojalom brez stojala v kg
18,50 / 24,00 kg
VESA
Vesa združljiva
Velikost VESA
400 x 200 mm
Baterije za daljinski upravljalnik
Da
Tip daljinskega upravljalnika
RC602S6 + RC802N4

Dodatne informacije

Proizvajalec

TCL

Velikost ekrana

55