Opis

Kvantna pika – barvna reprodukcija brez primere.

Zahvaljujoč najsodobnejši tehnologiji Quantum Dot ta televizor TCL prinaša pristno kinematografsko barvo iz več kot milijarde barv in odtenkov. Vse barve, ki jih lahko zajamejo kinematografske kamere. Omogočajo raven reprodukcije barv, podrobnosti in globine, ki ji ne presega noben drug LED ali OLED televizor.

4K HDR PREMIUM – oglejte si podrobnosti slike, svetlost in natančne žive barve

Najnovejši standard za vsebino UHD je High Dynamic Range. HDR PREMIUM zagotavlja vrhunsko izkušnjo visokega dinamičnega razpona z veliko svetlostjo, izjemnimi podrobnostmi o senci in živo natančnimi barvami. Doživite neverjetne podrobnosti slike, kot so si zamislili ustvarjalci filma. Slika, ki jo vidite, je tako podrobna kot v resničnem svetu. Potopite se še globlje in podrobneje!

Izvorni zaslon 100 Hz za vrhunsko gibanje pri gibljivih slikah

Uživajte v hitro premikajočih se slikah, na primer športnih ali akcijskih filmih, z naravnost gladkostjo in ostrejšimi podrobnostmi, zahvaljujoč našemu 100Hz izvirnemu zaslonu. Nič ne more premagati 100Hz naravnega gibanja.

Dolby Vision – Atmos: neverjeten realizem, ki ga boste videli, slišali in občutili kot še nikoli.

Dolby Vision HDR prinaša zaslonu izjemne barve, kontrast in svetlost, kar spremeni vašo izkušnjo gledanja. Dolby Atmos vas v zgodbo prenese s premikajočim se zvokom, ki teče okoli vas z osupljivim realizmom.

Integrirana ONKYO Soundbar: Cinema Audio Experience doma

Serija C81 ima impresivno zvočno rešitev 2.1 ONKYO s sprednjimi zvočniki. Zagotavlja neverjetno mogočen zvok za vaše filme, glasbo in video igre. Na vrhu ima serija C81 poseben nizkotonski zvočnik, ki se nahaja na zadnji strani televizorja. Vrhunski zvočni sistem ONKYO in Dolby Atmos povzdignejo vaše izkušnje z zvokom kakovostne kinematografije, ki filmsko izkušnjo popelje v novo dimenzijo. Dolby Atmos in simbol dvojnega D sta zaščiteni blagovni znamki Dolby Laboratories.

Ne zamudite nobenih podrobnosti s televizorjem 4K HDR 10+ TCL

Zahvaljujoč HDR10 + na televizorju TCL boste uživali v bogatih in resničnih slikah, ne glede na temne ali svetle prizore. HDR 10+ zagotavlja, da je vsak prizor natančno optimiziran za barve, kontrast in najboljše podrobnosti.

Android TV za enostavno in neomejeno zabavo

Android TV ima vgrajeni Google Home in Google Assistant *. Poiščite najnovejšo uspešnico, preverite rezultat velike igre ali zatemnite luči – vse to ne da bi zapustili to, kar gledate. Android TV omogoča tudi predvajanje vsebin UHD neposredno na televizorju in uživanje v domačih aplikacijah 4K HDR na velikem zaslonu. Inovativne funkcije, kot je Slika v sliki (PIP), enostavno preklapljanje med nalogami, več uporabniški računi ali stranske nastavitve, ki zagotavljajo, da je priljubljena vsebina vseh družinskih članov vedno spredaj in v središču.

* Google Assistant ni na voljo v nekaterih jezikih in državah. Google Assistant zahteva internetno / podatkovno povezavo. Prenos podatkov lahko velja. Razpoložljivost in zmogljivost nekaterih funkcij in storitev sta odvisna od storitve, naprave in omrežja in morda ne bosta na voljo na vseh področjih.

Z naprednim glasovnim upravljanjem TCL-jev Android TV naredi življenje pametno in preprosto

TCL Android TV ponuja prostoročno TV izkušnjo (daljinsko upravljanje). Brez daljinskega upravljalnika lahko z glasom dostopate do vsebin, jih zaženete in nadzorujete, vklopite televizor, preklapljate med vhodi, prilagajate glasnost, iščete vsebino in še več na daljavo. Tako enostavno je, pogovorite se s televizorjem, kot bi se pogovarjali s prijatelji!

* Prostoročni glasovni nadzor ni na voljo v nekaterih jezikih in državah. Zahteva internetno / podatkovno povezavo. Prenos podatkov lahko velja. Razpoložljivost in zmogljivost nekaterih funkcij in storitev sta odvisna od storitve, naprave in omrežja in morda ne bosta na voljo na vseh področjih.

Spoznajte svojega Pomočnika Google *

Zastavite mu vprašanja. Povej mu, naj naredi stvari. To je vaš osebni Google, ki je vedno pripravljen pomagati pri več kot milijon ukrepih. Prosite za kar koli. Povejte mu, naj počne stvari. Nadzirajte domače naprave.

Vprašajte karkoli

Povej mu, naj naredi stvari

Nadzirajte domače naprave

* Google Assistant ni na voljo v nekaterih jezikih in državah. Google Assistant zahteva internetno / podatkovno povezavo. Prenos podatkov lahko velja. Razpoložljivost in zmogljivost nekaterih funkcij in storitev sta odvisna od storitve, naprave in omrežja in morda ne bosta na voljo na vseh področjih.

Alexa omogoča, da vaš glas nadzoruje vaš svet *

Amazon Alexa živi v oblaku in je vedno pametnejši. Prosite Alexa, naj predvaja glasbo, posluša novice, preverja vreme, prilagaja glasnost televizije, spreminja televizijski kanal, nadzoruje vaš pametni dom in še več.

* Združljivost z Alexa omogoča uporabo naprav Amazon Alexa, vključno z Amazon Echo, Echo Dot, Echo Show, Echo Spot in Echo Plus (kupujejo se posebej), za nadzor televizorja.

Oglejte si Netflix v 4K HDR

Netflix je eden največjih svetovnih televizijskih kanalov na svetu, ki ponuja vrsto programov, namenjenih nekaj za vsakogar. Oglejte si programe, načrtovane samo za vas, vključno z originalnimi serijami Netflix ter nagrajenimi filmi in dokumentarci. Zdaj na voljo v kakovosti 4K UHD HDR.

* odvisno od lokalne razpoložljivosti in naročnine

Glejte YouTube v 4K

Z YouTubom lahko vidite, kaj gleda ves svet, od najbolj priljubljenih glasbenih video posnetkov do video iger in priljubljenih zabavnih programov, prek novic in še veliko več. Naročite se na kanale, ki so vam všeč, delite jih s prijatelji in jih gledajte v kateri koli napravi. In zdaj na voljo v kakovosti 4K UHD.

Amazon Prime Video

Na tisoče priljubljenih filmov in TV-oddaj, nagrajenih Prime Originals in športov v živo. Poleg tega BREZPLAČNA enodnevna dostava milijonov izdelkov. Pazi kjerkoli. Prekliči kadar koli.

* odvisno od lokalne razpoložljivosti in naročnine

Elegantna kovinska oblika brez okvirja

Spredaj ni okvirja za večji zaslon in več slike, ki vam je všeč. Ta izredno tanek koncept oblikovanja uporablja pravo kovino, zaradi česar ni le eleganten del izdelave, temveč tudi trpežen, ki se bo združil z vašim bivalnim prostorom. Lepo in priročno: luksuzni kovinski dizajn serije C81 ima inovativno 3-stopenjsko osrednje stojalo, ki daje plavajoči učinek televizorju in omogoča, da se ta velik zaslon prilega tudi v omejenem prostoru doma. Brezčasen kos Art Design, ki se popolnoma dvigne in zlije v vaš življenjski prostor.

SPECIFIKACIJE
Koda EAN
5901292514044
Velikost (ŠxVxG) v mm
1446/932/366 mm
Velikost brez stojala v mm
1446/862 / 9,8-50-67 mm
Velikost embalaže v mm
1635/985/190 mm
Teža: neto / bruto v kg
25,40 kg
Teža s stojalom brez stojala v kg
26,10 / 34,00 kg
VESA
Vesa združljiva
Velikost VESA
400 x 200 mm
Baterije za daljinski upravljalnik
Da
Tip daljinskega upravljalnika
RC602S6 + RC802N4
Tip stojala

Fiksno

Garancija : 24 mesecev

 

Letos TCL osvoji dvojno zmago. Začetek maja 2020 in marca 2020 v Evropi sta serija C81 in soundbar RAY • DANZ s svojo izvedbo osvojila EISA-jeve strokovnjake za design in zvok.

TCL 65C815

TCL-ov ultrakonkurenčni 65C815 so letos strokovnjaki za sliko in zvok EISA podelili kot Best Buy TV. EISA je edino združenje z 61 specializiranimi revijami v 29 svetovnih državah in zdaj že več kot 35 let praznuje najboljše izdelke.

Ta nova serija, predstavljena maja 2020 v Evropi, združuje izjemno tanek dizajn, kakovost slike 4K HDR PREMIUM Quantum Dot za življenjske in ostrejše slike. S to novo serijo izjemna zmogljivost v popolni harmoniji sreča osupljivo eleganco.

“ TCL-ov 65C815 je bogat cenovno ugoden 4K velik zaslon z zagotovljeno zmogljivostjo slike. Njegova Quan tum dot plošča se uporablja za široko barvno dostavo, obrobna LED osvetlitev in učinkovita obdelava televizorja pa zagotavljata dramatičen kontrast HDR virov. Zvok iz integriranega zvočniškega sistema 2.1, združljivega z Dolby Atmos, je živahna spremljava, navdušuje pa tudi predanost uporabniku TCL – Android TV naredi izbiro vsebine vetrno, Google Assistant pa prostoročno vabi lastnike, da se pogovarjajo. Ta televizor ponuja oprijemljivo razmerje med ceno in kakovostjo. ”Rekli so sodniki EISA.

» Naš namen za C815 je bil zagotoviti najboljšo kombinacijo ključnih funkcionalnosti, ki jih zahtevajo potrošniki v letu 2020. Preprosto smo obogatili zmogljivosti izdelkov na vseh področjih. Ploščo QLED smo uporabili za reprodukcijo resničnih barv, vrhunsko zmogljivost gibanja, da bi izpolnili pričakovanja športnih navdušencev, in skupaj z Dolbyjem zagotovili najboljše zmogljivosti Dolby Vision in Dolby Atmos v cenovnem segmentu z najboljšo vrednostjo. Danes lahko vsakdo doživi Dolby Vision z Netflixom. Naše sodelovanje s podjetjem Onkyo je prineslo zvočne performanse, ki jih televizorji še niso imeli. Z vidika oblikovanja smo se osredotočili le na brezčasen, steklen koncept prave kovine. ”Pravi Marek Maciejewski, direktor za razvoj izdelkov v Evropi

Izjemne barve QLED z zvokom podjetja Onkyo

Zahvaljujoč najsodobnejši tehnologiji Quantum Dot televizor TCL 65C815 prinaša pristno kinematografsko barvo iz več kot milijarde barv in odtenkov. Omogočajo raven reprodukcije barv, podrobnosti in globine, ki ji ne presega noben drug LED ali OLED televizor. Zahvaljujoč izjemnemu zvočnemu sistemu ONKYO 2.1 lahko uživate tudi v izjemno izjemni zvočni izkušnji Dolby Atmos za svoje filme, glasbo in video igre. Razkošna kovinska oblika serije C81 ima inovativno trikrako osrednje stojalo, ki daje plavajoči učinek televizorju in omogoča prileganje tega velikega zaslona tudi v omejenem prostoru doma.

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.tcl.com/eu/en/new-product-list/c81-series/65–ultra-slim-4k-qled-tv-with-hdr-premium–onkyo-sound-bar-and-1.html

Dodatne informacije

Proizvajalec

TCL

Velikost ekrana

55

Darilo

Komplet za čiščenje TV zaslona (čistilo + krpa iz mikrovlaken)