Opis

TCL C82 je edini QLED Android TV na svetu, ki je opremljen s  tehnologijo TCL Mini LED. Serija TCL C82 združuje tehnologije zaslona »Direct Mini LED« osvetlitev, »Quantum Dot«, »4K HDR Premium« in »100Hz Motion Clarity Pro« za najboljše prikazovanje 6K HDR. Serija TCL C82 je Android TV z Googlovim asistentom in z enostavnim dostopom do vaše priljubljene vsebine. Uživajte v neverjetno izjemni zvočni izkušnji »Dolby Atmos. TCL nudi zmogljivost in popolno harmonijo v sliki.

 

Visoko zmogljiv mini LED zaslon in nadzor kontrasta

Izjemna svetilnost: Na tisoče LED-diod Mini zagotavlja neverjetno svetlost za dramatične poudarke in bogatejše, bolj življenjske lastnosti HDR barve. Natančno nadzorovani mini LED v aktivni matrični osvetlitvi daje osupljiv kontrast, ki lahko hkrati prikaže globlje črne in svetlejše bele barve za še večjo globino slike ter podrobnosti.

 

4K HDR Premium: odličen kontrast z natančnimi podrobnostmi in barvami

Najnovejši standard za vsebino UHD je High Dynamic Range. HDR PREMIUM zagotavlja vrhunsko izkušnjo visokega dinamičnega razpona z veliko svetlostjo, izjemnimi podrobnostmi o senci in živimi natančnimi barvami. Doživite neverjetne podrobnosti slike, kot so si zamislili ustvarjalci filma. Slika, ki jo vidite, je tako podrobna kot v resničnem svetu. Potopite se še globlje in podrobneje.

 

»100Hz Motion Clarity Pro« zaslon za vrhunsko sliko

100 Hz osveževanje zaslona omogoča jasno sliko na hitro premikajočih se predmetih. Zahvaljujoč našemu naravnemu zaslonu s 100 Hz boste uživali v športnih ali akcijskih filmih.

 

HDR MultiFormat: osupljiv HDR standard ne glede na vir slike

TCL ima »HDR10«, »HDR HLG«, »HDR10 +«, »HDR DOLBY VISION« in »DOLBY VISION IQ.«

 

Game Master Pro

Za igralce iger je odziven televizor prav tako pomemben kot tisti z dobro sliko. Novi standard HDMI 2.1 omogoča hitrejše hitrosti osveževanja, vključno s 4K pri 100/120 sličic na sekundo. HDMI 2.1 zagotavlja tudi združljivost z najnovejšimi generacijami igralnih konzol in omogoča funkcije, kot sta ALLM (način samodejne nizke zakasnitve) in VRR (spremenljiva hitrost osveževanja).

* VRR odpravlja učinke zaostajanja in tresoče slike

 

Zvočni sistem ONKYO 2.1 z Dolby Atmos

Serija TCL C82 ima izjemni zvok z 2.1 ONKYO sprednjimi zvočniki. Zagotavlja neverjetno poglobljen zvok za vaše filme, glasbo in video igre. Na vrhu ima serija TCL C82 poseben nizkotonski zvočnik, ki se nahaja na zadnji strani televizorja. Vrhunski zvočni sistem ONKYO in Dolby Atmos povzdignejo vaše izkušnje z zvokom na nivo kakovostne kinematografije, ki filmsko izkušnjo popelje v naslednjo dimenzijo

 

Dolby Audio in DTS HD

Pograbite kokice – čas je za film. Uživajte v polnem, bogatem zvoku, ki ustvarja izjemno kinematografsko izkušnjo prostorskega zvoka. Med gledanjem filmov s tehnologijo Dolby Audio ™ funkcija kristalne jasnosti in prostorska umestitev zvoka omogočata ostrejši, bolj niansiran zvok z velikimi podrobnostmi.

 

Android TV: enostavna neskončna zabava

Preprosta neskončna zabava Android TV za enostavno in neomejeno zabavo. Vso vsebino, ki jo imate radi, natanko tako, kot jo želite.

* Google Assistant ni na voljo v nekaterih jezikih in državah. Google Assistant zahteva internetno/podatkovno povezavo.

 

Prostoročni Google Assistant: pustite, da se sliši vaš glas

Z naprednim prostoročnim glasovnim upravljanjem v kombinaciji z Google Assistantom Android TV TCL naredi življenje pametno in preprosto. Spoznajte svojega Google Assistant * TCL Android TV ima vgrajen Google Assistant *.

 

Vrhunski in eleganten dizajn brez okvirja

Spredaj ni okvirja za večji zaslon in več slike. Okvir je narejen iz izjemno kakovostne kovine. TCL televizor navdahne vsak prostor z prefinjeno obliko.

 

Centralno stojalo

Serija TCL C82 ima elegantno kovinsko osrednje stojalo, tako da je ta televizor z velikim zaslonom lahko enostavno postavljen na katero koli površino doma.

 

Tehnične podrobnosti
Ločljivost zaslona
4K-UHD 3840×2160
Vrsta zaslona
MINI LED
HDR
Dolby Vision, HDR10, HDR10+, HLG
Operacijski sistem
Android
Dimenzije naprave s stojalom (ŠxVxG)
144,6×89,1×28,5
Garancija v letih
2
Diagonala zaslona
165 cm (65”)
Lastna frekvenca zaslona
100 Hz
Dolby Atmos
da
Vgrajen soundbar
da
Amazon ALEXA
podprto
Izhod za slušalke
da
Internetni priključek (brezžični WLAN)
da
Stojalo

fiksno centralno

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.tcl.com/vn/en/products/c825/c825-65.html

Dodatne informacije

Proizvajalec

TCL

Velikost ekrana

65

Darilo

Ob nakupu vam podarimo stenski nosilec!