Opis

TCL 10 Pro 16mp super široki angel

4K QLED

Vsebina ultra visoke ločljivosti se filtrira skozi plast več kot milijarde nanokristalov Quantum Dot. Osupljiv zaslon 4K je izboljšan z dodatkom najnovejšega v visokem dinamičnem razponu. Uživajte v živahnih in brezhibnih slikah – z vodilnimi 100%+ barvno glasnostjo in čudovito svetlostjo.

TCL 10 Pro 16mp super široki angel
TCL 10 Pro 16mp super široki angel

Dinamični Dolby Vision

S tehnologijo Dolby Vision prinesite kinematografske slike. Dolby Vision izboljša videz ekskluzivne vsebine Dolby, prikaže večje število barv , poveča kontrast in poveča raven svetlosti.

HDR 10+

To je nič kompromisna televizija. HDR10+ ponudnikom vsebin omogoča vključitev več metapodatkov, ki jih je mogoče obdelati – za televizijo in igre na srečo, kot so nameravali ustvarjalci. HDR 10+ optimizira slike po sličicah, poveča meje nasičenosti barv in poveča kontrast.

TCL 10 Pro 16mp super široki angel

MEMC

MEMC (ocena gibanja in kompenzacija gibanja) naredi obdelavo slike svilnato gladko. Inteligenten algoritem zagotavlja hitrost osveževanja 60 sličic na sekundo -prikazuje zabavo z visoko ločljivostjo pri domači hitrosti ali nadgradi vsebino z nižjim okvirjem. Hitro premikajoči se dogodki, nabito z akcijo, so videti ostrejši, brez zameglitve. Ko postane dejanje intenzivno, postane tudi vaš zaslon.

TCL 10 Pro 16mp super široki angel

Motor AiPQ

TCL algoritem obdela vsebine v realnem času, zaznavanje okolja in nadgradnjo sistema zaslon. Ai PQ optimizira slike glede na vsebino; tako so oceani videti bolj modri, deževni gozdovi pa bolj bujni.

Gledališki Dolby Atmos

Dolby Atmos prinaša večdimenzionalni zvok , ki deluje zunaj tradicionalnih omejitev kanalov. Uživajte v neverjetni jasnosti, z večjimi čustvi in ​​poglobljenim zvokom, ki zapolnjuje sobo.

ONKYO

C725 odlikuje izjemna zvočna rešitev vrhunskega zvočnega sistema ONKYO. Zvočniki ONKYO popestrijo zabavo z zvočnimi aparati za kinematografsko kakovost, zasnovani tako, da popeljejo vsebino v naslednjo dimenzijo.

androidtv

TCL 10 Pro 16mp super široki angel

Izboljšajte svoje zabave izkušnje z najnovejšimi Android R sistema. Dostopajte do 7.000+ aplikacij in 700.000+ oddaj/filmov na enem mestu*. Uživajte v televiziji, glasbi, filmih, igrah in drugem – preprosto dostopajte do priporočil prilagojene vsebine ter naložite več priljubljenih prek trgovine Google Play. Poleg tega Chromecast omogoča enostavno zrcaljenje fotografij, videoposnetkov in glasbe neposredno iz vaših naprav.

* Vsebina je odvisna od države in regije

TCL 10 Pro 16mp super široki angel
TCL 10 Pro 16mp super široki angel

YouTube x Netflix x Prime Video

Nikoli vam ne bo zmanjkalo stvari za ogled z vnaprej nameščenimi najbolj priljubljenimi pretočnimi aplikacijami na svetu. Uživajte v neskončnem pretoku vsebine na zahtevo-z najnovejšimi izdajami, starimi priljubljenimi in pretočnim predvajanjem v živo.

*Funkcija je odvisna od države in regije

Kanal TCL

Ste naveličani iskanja najnovejše televizije, ki postavlja trende? TCL Channel je izboljšan vmesnik vodnega toka, zasnovan na zaslonu z vsebino med vašimi najljubšimi aplikacijami. Dostopajte do najbolj vročih in najboljših v lokalni in svetovni zabavi, zbranih na različnih platformah.

TCL 10 Pro 16mp super široki angel

Prostoročni glasovni
nadzor 2.0

Izboljšani sistem za prostoročno telefoniranje, ki ga poganja Google Assistant, vas za vedno osvobodi daljinskega upravljalnika. Preklopite kanale, nastavite opomnike in raziščite storitve pretakanja s preprostimi glasovnimi ukazi – samo recite “Hey Google”.

* Google Assistant je na voljo v angleščini, vendar trenutno ni na voljo v lokalnem jeziku. Razpoložljivost in zmogljivost nekaterih funkcij in storitev se lahko razlikujeta glede na storitev, napravo in omrežje in morda nista na voljo v vseh regijah.

TCL 10 Pro 16mp super široki angel

Bolje na velikem platnu

Zrcaljenje

Predvajajte vsebino neposredno iz mobilne naprave na televizor za večji prikaz.

MagiConnect

MagiConnect vam omogoča, da posnamete posnetek zaslona televizije v živo, delite vsebino prek družabnih medijev, predvajate zvok / video iz mobilnih naprav in še veliko več.

TCL 10 Pro 16mp super široki angel

AI x IoT

TCL si prizadeva za bolj inteligentno življenje s poudarkom na AI x IoT. Uživajte v večji povezljivosti in prostoročnem upravljanju ter povežite in upravljajte katero koli napravo, ki podpira Google Home, prek televizorja TCL. Nastavite temperaturo, zatemnjene luči in upravljajte svoj robotski sesalnik s preprostim ukazom s kavča – dobrodošli v jutrišnjem domu.

* Storitve morda ne bo mogoče zagnati hkrati, razpoložljivost pa se lahko razlikuje glede na regijo.

TCL 10 Pro 16mp super široki angel

Google Duo

Preprosto opravite osebni pogovor ali se pridružite skupinskim klicem z Googlovo aplikacijo za video klepet. Pošljite beležke, glasovne ali video zapiske in še veliko več.

TCL 10 Pro 16mp super široki angel

Uživajte v živahni zabavi QLED z najboljšo vrednostjo s C725. Zmogljiva specifikacija zagotavlja izjemno avdio-vizualno izkušnjo.

TCL 10 Pro 16mp super široki angel
SPECIFIKACIJE
tip izdelka
LED UHD Android TV
Platforma podvozja
Platforma RT51M
CPU
64-bitni A55 × 4 1,3 GHz
GPU
G31x2 800 MHz
OS
Android R
Oven
DDR3-1866: 2G bajtov
Stoarge
eMMC5.0 16G bajtov
Slog uporabniškega vmesnika
Uporabniški vmesnik za Android TV + TCL TV uporabniški vmesnik
Oddaja domačih strani zaganjalnika
Google Play, Netflix, Youtube, Predstavljene aplikacije, Vir itd.
Jezik OSD
Angleški, vietnamski, tajski, kitajski, ruski, arabski, tradicionalni kitajski, indonezijski, francoski, španski (Latinska Amerika), farsi, mongolski, uzbeški, hebrejski, malajski, portugalski, burmanski itd.
TV sistem
ATV: PAL/NTSC/SECAM-DK/BG/I/M; DTV: DVB-T/T2
AV sistem
PAL, NTSC
Različica HDMI in HDCP
HDMI1.4 in HDMI2.1, HDCP1.4 in HDCP2.2
HDR
Dekodiranje HDR10, Dolby Vision
Napajanje
AC 100V-240V 50/60Hz
Poraba energije (vklopljen televizor)
280W
Poraba energije (stanje pripravljenosti)
≤0,5 W
EKO energetska učinkovitost
Da
Certificiranje
CB, HDMI, Dolby Audio, Dolby Vision, DTS-HD, CTS (uradno potrdilo Google), Netflix
Internetna povezava
2,4 GHz/5 GHz dvopasovni Wi-Fi 802,11 b/g/n 2T2R, Ethernetno omrežje (RJ45, 10/100M)
Bluetooth
Bluetooth 5.0
LED indikator
Indikator pripravljenosti (1-LED, bela, pod sredino okvirja) indicator Indikator MIC (4-LED, barvno, pod sredino okvirja)

Garancija: 24 mesecev

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.tcl.com/vn/en/products/c725/c725-75.html

Dodatne informacije

Velikost ekrana

75

Proizvajalec

TCL

Darilo

Ob nakupu vam podarimo stenski nosilec!