Opis

75-palčni C815 QLED Android TV

  • AI integrirano
  • Prostoročni glasovni nadzor
  • Android TV
  • Quantum Dot
  • Dolby Vision / Atmos
  • 400 CMR
  • 4K HDR10 +
  • Onkyo Audio
  • Storitve Google Play
  • Netflix / YouTube / Stan / Amazon Prime

AI IN / prostoročno glasovno upravljanje

Nadzirajte svoj TCL TV in združljiv Googlov pomočnik / deluje s pametnimi napravami Alexa okoli vašega doma samo s svojim glasom *. Prostoročni glasovni nadzor vam v kombinaciji z umetno inteligenco TCL (AI-IN) omogoča dostop do vsebine in naprav, vklop televizorja, preklapljanje med vhodi, prilagajanje glasnosti in še več od daljave. Lahko celo postavljate vprašanja, organizirate koledar, načrtujete potovanje in uživate v popolnoma novi ravni pametne integracije.

Preprosta spletna povezljivost v središču vašega doma.

Logotip Google Assistant

* Zahtevano omrežje Wi-Fi in Google Račun. Za nadzor naprav in funkcij so potrebne združljive pametne naprave. Naprodaj ločeno. Odvisno od jezika, jasnosti glasu in razpoložljive vsebine ali izvornega gradiva glasovni ukaz morda ne bo vedno poslal zahtevanega ukaza ali se nanj odzval. Uporaba interneta in naročnina se lahko zaračunajo.
Google, Google Play, YouTube, Android TV in druge znamke so blagovne znamke družbe Google LLC.
Amazon, Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com, Inc ali njenih povezanih podjetij.

TCL Android TV

Uživajte v pametnejši zabavi

Android TV omogoča lažje pridobivanje več od televizorja. Izbirate lahko med 500.000+ filmi in oddajami med pretočnimi storitvami. Predvajajte fotografije, videoposnetke in glasbo iz pametnih naprav na televizor z vgrajenim Chromecastom.

Filmi, ki so na voljo v Googlu Play. Jurassic World: Fallen Kingdom: TM & © 2018 Universal Studios in Amblin Entertainment, Inc. Vse pravice pridržane.
Pacific Rim: Uprising: © 2018 Universal Studios. Vse pravice pridržane.
Pitch Perfect 3: © 2018 Universal Studios. Vse pravice pridržane. Morda boste morali plačati prenos podatkov in naročnine.

Quantum Dot

Tehnologija Quantum Dot vam nudi neokrnjeno kakovost slike z izboljšanjem glasnosti barv in vam daje čiste, resnične slike. In vse posneto z izjemno globino, podobno 3D, tako da ste popolnoma potopljeni v vsak prizor.

4K HDR 10+

HDR10 + dvigne kakovost slike na presenetljivo novo raven. Povišana barva, neverjetna jasnost in izboljšan kontrast premikajo meje svetlosti in globine, tako da boste svojo najljubšo oddajo videli v vsem njenem čudovitem pogledu.

Onkyo Audio

Onkyo audio je vodilni v industriji zvoka. Zdaj lahko uživate v njihovi inovativni in izjemni izkušnji na izbranih modelih TCL. Ustvarite edinstvene zvočne posnetke, povezane s kakovostjo slike svetovnega razreda, tako da boste imeli izkušnjo, ki je ne boste nikoli pozabili.

Dolby Atmos

Doživite zvok z osupljivim realizmom. Dolby Atmos ponuja izjemen zvok, ki napolni vašo sobo in teče okoli vas in nad vami, zato se počutite, kot da ste del dogajanja, vse v udobju svojega doma.

Dolby Vision

Spremenite svojo izkušnjo gledanja z Dolby Vision. Dolby Vision vam daje bolj naravne žive barve, izjemno svetlost, globlje temne in bolj uravnoteženo sliko v primerjavi s standardno HD – dvigne vašo izkušnjo gledanja na bolj izpopolnjeno raven.

Dolby Vision

Široka barvna lestvica

Predstavljajte si slike tako resnične, kot da ste dejansko tam. Tehnologija Wide Color Gamut zagotavlja neprimerljivo kakovost slike z bogato in razširjeno paleto naravnih barv – odpira vaše oči v povsem nov svet.

Široka barvna lestvica

Clear Motion Rate (CMR)

Ko se stvari napolnijo, ne želite zamuditi podrobnosti. Med gledanjem športa ali hitrih oddaj ali filmov tehnologija Clear Motion Rate stopi na ploščo. Pomaga pri zmanjševanju zamegljenosti zaslona in zmanjševanju poti gibanja na minimum – vaša izkušnja gledanja bo vedno kristalno jasna.

Zabaviščno središče

Izkusite najboljšo zabavo na svetu v svoji dnevni sobi – kadar koli želite. Na enem preprostem mestu si oglejte vse svoje najljubše oddaje, filme, glasbo, igre in aplikacije – možnosti gledanja TCL so neštete.

Freeview Plus

Freeview Plus * omogoča dostop do vsebin in storitev iz omrežij Freeview. Storitev Freeview Plus ponuja 7-dnevni EPG, vse razpoložljive Catch Up TV na televizorju, priporočila in še več.

* Freeview Plus uporablja tehnologijo HbbTV, ki združuje oddajanje in širokopasovno povezavo.
Potrebna je internetna povezava. Veljajo stroški in pogoji za uporabo podatkov.

SPECIFIKACIJE
Velikost
75 ″
Ultra visoka ločljivost
Da
Resolucija
3840 x 2160
HDR 10+
Da
Dolby Vision
Da
Tehnologija kvantnih pik
Da
Široka barvna lestvica
Da
Vidni kot
178 ° / 178 °
Razmerje kontrasta
5000: 1
Clear Motion Rate
400
Svetlost

400 Nits

Garancija: 24 mesecev

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.tcl.com/au/en/products/c815/75C815.html

Dodatne informacije

Proizvajalec

TCL

Velikost ekrana

75

Darilo

Komplet za čiščenje TV zaslona (čistilo + krpa iz mikrovlaken)