Opis

Tefal QB515G38 Masterchef Gourmet, kuhinjski robot
Tefal kuhinjski robot QB515G38 Masterchef Gourmet ima posodo s prostornino 4,6 litra in številne nastavke za vsestransko uporabo. Deluje z močjo 1100 W in ima 6 hitrosti delovanja.
Popoln kuhinjski pripomoček
Tefal kuhinjski robot QB515G38 Masterchef Gourmet je vsestranski pripomoček, s katerim bodo kuharski in pekovski podvigi postali užitek. Ima veliko posodo iz nerjavečega jekla s prostornino 4,6 litra, ki omogoča stepanje 10 jajčnih beljakov. Poleg tega ima tudi pokrov. Za izredno učinkovito mešanje in stepanje bo poskrbelo eliptično dvojno vrtenje – pomeni, da se glava aparata in nastavki vrtijo v nasprotni smeri ter tako odlično zmešajo vse sestavine v gladko zmes. Izbirali boste lahko med 6 hitrostmi in pospešeno hitrostjo. Z močjo 1100 W bo Tefal kuhinjski robot zlahka ustregel vašim željam.
Veliko nastavkov za vsestransko uporabo
Kuhinjski robot je opremljen s številnimi nastavki. Za pripravo mase za pecivo in testa za kruh ima priložena metlico za mešanje in gnetilni kavelj, za izredno rahel sneg iz beljakov pa bo poskrbela metlica za stepanje Flex Whisk. Ima tudi drobilnik s 4 stožci, ki omogočajo fino in grobo strganje, fino rezanje in ribanje. V veliko pomoč pri pripravi vam bo tudi mešalnik s posodo z 1,5 litra prostornine.
TEHNIČNE SPECIFIKACIJE:

– Moč: 1100 W
– Število hitrosti: 6 + pospešena hitrost
– Prostornina posode: 4,6 l
– Material posode: nerjaveče jeklo
– Nastavki: nastavek za mešanje, kavelj za testo, metlica za stepanje, drobilnik s 4 stožci, mešalnik, nastavek za mletje mesa z 2 ploščama, sokovnik
– Teža: 6,5 kg
– Barva: rdeča
– Prostornina posode mešalnika: 1,5 l
Garancija: 2 leti

Dodatne informacije

Proizvajalec

Tefal

EAN