Opis

Tefal likalni sistem QT2020E0 Ixeo Power ponuja revolucionarno izkušnjo z izjemnimi rešitvami. Zagotovite vse vaše potrebe nege oblačil z eno napravo. Visoko učinkovit izpust pare in lahko likanje prideta skupaj z vgrajeno Smart Board ploščo, ki nudi udobje z napredno ergonomičnostjo.

Visokokakovostno odstranjevanje gub s 2170 W moči in Turbo Steam tehnologijo. 5-sekundno segrevanje za poopravke v hipu in sistemom Smart Protect, ki prilagodi temperaturo za katerokoli tkanino. Lahek likalnik poskrbi za peresno lahko izkušnjo z obliko, ki tehta za polovico tradicionalnega likalnika. Napredne možnosti brez potrebe po likalni deski. Železna parna postaja združuje visokotlačno tehnologijo za vrhunsko moč pare, z vgrajeno tridelno pametno ploščo, za izjemne rezultate, ki vam pomagajo, da v nobenem trenutku izgledate najbolje. Z ergonomsko pokončno in vodoravno zasnovo, povezano z ultra lahko železno glavo, nadgradite izkušnjo nege oblačil na novo obdobje. Pametna plošča omogoča navpično in vodoravno likanje. Nov položaj nagiba za 30 ° je primeren za vse vrste oblačil. Pripravljena približno 70 sekund, IXEO Power naredi vašo likalno majico dvakrat hitrejšo in je odlična rešitev za nemoten videz in gube vsak dan.

Glavne funkcije:
•Turbo Steam tehnologija
•Vgrajena Smart Board plošča
•Moč pare: do 5,8 barov
•Neprekinjen izpust pare do 90 g/min
•Moč povečanja pare do 200 g/min
•Železna glava
•Priročna pametna odstranljiva podloga
•Enostaven prevoz

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE:

– Moč: 2170 W
– Količina pare: Neprekinjen izpust pare do 90 g/min, moč povečanja pare do 200 g/min
– Parna glava: Likalna plošča iz nerjavnega jekla
– Lastnosti: Snemljiv zbiralnik za vodo s prostornino 1,1 litra, pametna plošča omogoča navpično in vodoravno likanje, primeren za vse tipe tkanin, z močjo pare odstrani do 99,9 % klic, majhna kolesa za enostavno premikanje, sistem za odstranjevanje vodnega kamna
– Teža: 15 kg
– Barva: Črna/bakrena

Garancija: 2 leti

Dodatne informacije

Proizvajalec

Tefal

EAN