Opis

TEFAL parna postaja GV9571E0 Pro Express Ultimate
,
Zelo močna, za vsak dan.
Nudite svoji družini najboljšo moč pare za maksimalne rezultate s Pro Express Ultimate parno postajo na visok pritisk.

Nova tehnologija kotlička na visok pritisk nudi profesionalno učinkovitost, a intuitivna kontrolna plošča nudi nastavitve na doseg roke.
Ekskluzivni sistem dvojne zaščite ohranja obleke tako, da izgledajo kot nove.

PROFESIONALNA UČINKOVITOST ZA MAKSIMALNO NEGO OBLAČIL
Pro Express Ultimate omogoča profesionalno učinkovitost na dosegu roke z izrednimi rezultati, tudi za najzahtevnejše tkanine.

Ta parna postaja je enostavna za uporabo, omogoča krajši čas likanja in vrhunsko učinkovitost kombinacije nove tehnologije kotlička na visok pritisk z udarom pare do 160 g/min ter intenzivno močjo dodatnega udara do 550 g/min.

Na ročaju se nahaja intuitivna nova kontrolna plošča Direct Control, ki vam prihrani las glede prilagajanja nastavitev, saj jih enostavno spreminjate glede na tkanino.

Ekskluzivni sistem dvojne zaščite omogoča varnost, zaščita sistema proti kapljanju onemogoča vlažne madeže na tkanini, a sistem proti vodnemu kamnu zagotavlja dolgotrajno učinkovitost.

Ob širokem izboru izboljšanih karakteristik, zagotavlja Pro Express Ultimate z močjo pare na visok pritisk skrajno učinkovitost.

Osnovne funkcije

– Profesionalna učinkovitost
– Najboljši izpust pare za popolne rezultate. Nova tehnologija visokotlačnega kotlička zagotavlja popolne rezultate profesionalnih standardov.
– Praktični odstranljiv rezervoar vode.
– Odstranljiv rezervoar vode se lahko dotaka kadarkoli med likanjem

Enostavno in varno prenašanje
– Zaščitni varovalni sistem zaklepanja doprinese k varnemu in enostavnemu prenašanju in shranjevanju.
– Prihranek časa
– Para na visok pritisk prodre globoko v tkanino, za profesionalno učinkovitost, ki zagotavlja krajši čas likanja.
– Močan udar pare
– Intenzivni dodatni udar pare za trdovratne gube, idealno za likanje debelejših tkanin.
– Popolni rezultati
– Kontinuiran izpust pare pod visokim pritiskom ustvarja popolne rezultate z vsako uporabo, z lahkotnim odpravljanjem gub.

Popolna skrb za vaša oblačila
Popolna varnost likanja z dvojnim varnostnim sistemom: Protect System, ki kapljice spremeni v paro in tako preprečuje vodne madeže na obleki in zbirnik vodnega kamna, ki olajša čiščenje kamna iz parne postaje.

Intuitivna kontrolna plošča na doseg prsta
Prilagoditev nastavitve s pritiskom tipke s pomočjo nove Direct Control kontrolne plošče, ki se nahaja na ročaju, z namenom prihranka časa pri spremembah tkanin. 4 elektronske nastavitve zagotavljajo popolno kombinacijo parein temperature za vse vrste tkanin.

Dezinfekcija
Ubije do 99.99% bakterij: zahvaljujoč kombinaciji temperature in parnega pritiska, vaša parna postaja z visokim pritiskom ubije do 99.99% bakterij na tkaninah, ki so primerne za likanje.

Durilium AirGlide Autoclean izredno tanka plošča
Nova Durilium AirGlide tehnologija zagotavlja najboljšo drsnost med ploščami Tefal za hitro likanje brez napora s 33 % izboljšano drsnostjo in dolgotrajno učinkovitostjo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Tefal

EAN