Opis

Tekoča steza Magna Pro Light je narejena za intenzivno uporabo in je idealna za komercialna okolja in intenzivno domače vadbo. Izjemno gladek komercialni motor z izmeničnim tokom z močjo 3,5 KM zagotavlja tiho, a močno hitrost do 20 km / h. V povezavi z izjemno širokim pasom in robustnim okvirjem imate zagotovljeno odlično platformo za maksimalen trening.

S 15% spremenljivim naklonom lahko zmešate intenzivnost vadbe s katero koli hitrostjo. S priročnimi hitrimi tipkami na konzoli lahko s pritiskom na gumb spremenite naklon in hitrost. To ne samo, da ponuja variacije in izziv, ampak vam omogoča, da mišice nog in hrbta obremenite za še bolj intenziven trening.

Uporabniku prijazna konzola Dot Matrix posreduje vseh 7 ključnih statistik vadbe, vključno s hitrostjo, časom, razdaljo in kalorijami. Srčni utrip lahko spremljate tudi prek vgrajenih ročnih senzorjev ali uporabite brezžični merilnik srčnega utripa. Da boste motivirani, je na voljo 7 vnaprej določenih treningov. To vključuje 1 program za nadzor srčnega utripa, ki samodejno nadzoruje intenzivnost vaše vadbe, da zagotovite, da delate tako trdo, kot bi morali.

Da bi povečali udobje in podporo, Magna Pro uporablja 8-elastomerni sistem za blaženje udarcev, da zmanjša vpliv na vaše sklepe in zmanjša poškodbe. Tekalna steza je opremljena tudi z ventilatorjem za hlajenje, ki zagotavlja prijeten občutek hlajenja med vadbo. Z vgrajenimi zvočniki in povezljivostjo MP3 se lahko med treningom zabavate.

Najboljša tehnologija v telovadnici, prilagojena domačim tekalnim stezam. Trenirajte doma s strukturo, močjo in močjo profesionalnega stroja. Pohodni stroj za trening v udobju svojega doma.

Mod. Magna Pro : G6508N

Prednastavljeni programi (Prg)
Uporabniški profili (uPrg)
Fitnes test (FT)
Program za nadzor srčnega utripa (HRC)
Zaslon
LED + MATRIČNA PIKA
Telemetrični srčni utrip

Motor

Motor 3,5 CV AC omogoča hitrost od 0,8 do 20 km / h.

Pogostost uporabe

Stroj je zasnovan za polprofesionalno uporabo več kot 20 ur na teden.

Tekaška površina

Tekalna steza ima tekaško površino 155×55 cm za bolj udoben trening.

Naklon

Stroj ima naklon do 15%.

Takojšnje tipke

Enostavno prilagodite hitrost in naklon s pritiskom na tipko, da nastavite cilje vadbe.

Transportna kolesa

S priloženimi transportnimi kolesi je tako lažji transport kot skladiščenje.

Tehnične specifikacije

Uporabite frekvenco
LAHKA REKLAMA
Največja uporabniška teža
150
Dolžina (cm)
210
Širina (cm)
93
Višina (cm)
147
Teža (cm)
148
Transportna kolesa
Moč (vrh / nadaljevanje)
3,5 CV AC
Hitrost
0,8-20
Naklon
15.
Tekaška površina
155X55

GARANCIJA : 24 mesecev