Opis

Tekoča steza Magna Pro Light je narejena za intenzivno uporabo in je idealna za komercialna okolja in intenzivno domače vadbo. Izjemno gladek komercialni motor z izmeničnim tokom z močjo 3,5 KM zagotavlja tiho, a močno hitrost do 20 km / h. V povezavi z izjemno širokim pasom in robustnim okvirjem imate zagotovljeno odlično platformo za maksimalen trening.

S 15% spremenljivim naklonom lahko zmešate intenzivnost vadbe s katero koli hitrostjo. S priročnimi hitrimi tipkami na konzoli lahko s pritiskom na gumb spremenite naklon in hitrost. To ne samo, da ponuja variacije in izziv, ampak vam omogoča, da mišice nog in hrbta obremenite za še bolj intenziven trening.

Uporabniku prijazna konzola Dot Matrix posreduje vseh 7 ključnih statistik vadbe, vključno s hitrostjo, časom, razdaljo in kalorijami. Srčni utrip lahko spremljate tudi prek vgrajenih ročnih senzorjev ali uporabite brezžični merilnik srčnega utripa. Da boste motivirani, je na voljo 7 vnaprej določenih treningov. To vključuje 1 program za nadzor srčnega utripa, ki samodejno nadzoruje intenzivnost vaše vadbe, da zagotovite, da delate tako trdo, kot bi morali.

Da bi povečali udobje in podporo, Magna Pro uporablja 8-elastomerni sistem za blaženje udarcev, da zmanjša vpliv na vaše sklepe in zmanjša poškodbe. Tekalna steza je opremljena tudi z ventilatorjem za hlajenje, ki zagotavlja prijeten občutek hlajenja med vadbo. Z vgrajenimi zvočniki in povezljivostjo MP3 se lahko med treningom zabavate.

GARANCIJA : 24 mesecev