Opis

NordicTrack Commercial 1750

NordicTrack tekalna steza Commercial 1750 se ponaša z izredno zmogljivostjo in je primerna za domačo uporabo. Izbirali boste lahko med več kot 38 različnimi programi, uporaba pa bo s pomočjo 7-palčnega zaslona na dotik izredno preprosta. Za odlično delovanje poskrbi 3,6 KW motor, za rekreacijo pa vam bo na voljo 152 × 55 cm dolga tekalna površina. Omogoča doseganje hitrosti od 0 do 22 km/h, ponuja pa tudi 15 % klanec in -3 % spust.


Za izredno udobno vadbo

NordicTrack tekalna steza Commercial 1750 se ponaša z nastavljivim FlexSelect blaženjem. Na izbiro ponuja dve stopnji. Ena bo poskrbela, da med tekom ne bodo trpeli sklepi in kolena, druga pa bo zagotavljala trdno in stabilno površino za občutek teka po cesti. Za dodatno udobje bodo poskrbeli integrirani ventilatorji. Steza se ponaša z nastavljivim držalom za tablico, priložen ima pas za merjenje srčnega utripa. Problem fitnes pripomočkov je, da zavzamejo veliko prostora. NordicTrack steza je zložljiva, zato jo lahko po končanem treningu enostavno pospravite.

Za izredno udobno vadbo

Združljivost s pametnimi napravami

Tekalno stezo lahko združite z iFit programom, s katerim razširite vadbene programe in spremljate svojo statistiko. Lahko se povežete tudi na Google Maps in tečete skozi katerokoli mesto. Poskrbljeno je tudi za tiste, ki si ne predstavljate vadbe brez svoje najljubše glasbe, saj je tekalna steza kompatibilna z iPod in ostalimi mp3 predvajalniki.

Združljivost s pametnimi napravami

Tehnične podrobnosti

Material kovina, plastika
Zaslon 7-palčni, na dotik
Prikaz računalnika merjenje časa, razdalje, hitrosti, poraba energije, skupni kilometri, srčni utrip, naklon tekalne površine v %
Merjenje srčnega utripa ročni senzor, prsni pas
Število vadbenih programov 38
Hitrost 0 – 22 km/h
Električno napajanje omrežni priključek 230 V
Maksimalna trajna moč elektromotorja 3.6 kW/HP
Blažilni sistem da
Aplikacija iFit app
Dimenzije tekalne površine 152 × 51 cm
Dimenzije naprave (DxŠxV) 206 × 86 × 178 cm
Dimenzije zložene naprave (DxŠxV) 106 × 86 × 187 cm
Nosilnost naprave 135 kg

 

Garancija: 2 leti

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.nordictrack.com/treadmills/commercial-1750-treadmill