Opis

KD-55XF9005 139 cm/55 palcev, X-Motion Clarity, črn okvir, srebrno ploščato L-stojalo

S tehnologijo, ki zagotavlja izjemno jasno sliko z visokim kontrastom, ne morete spregledati lepote vseh vsebin na zaslonu televizorja 4K HD. Televizor 4K HDR s tehnologijo 4K X-Reality™ PRO, YouTube™ z enim gumbom in ClearAudio+.

 • 4K HDR Processor X1 Extreme za neverjetno pristnost
 • X-tended Dynamic Range PRO za osupljiv kontrast
 • Tehnologija X-Motion Clarity poskrbi za nemoten in jasen prikaz akcijskih vsebin
 • SPECIFIKACIJE IN FUNKCIJE

  Televizor 4K HDR z visokokontrastno tehnologijo X-tended Dynamic Range PRO odlično obdela svetle in temne odtenke. Oglejte si več podrobnosti v vsem, kar gledate.
  • Na voljo v velikosti 123 cm (49 palcev), 139 cm (55 palcev), 164 cm (65 palcev), 189 cm (75 palcev)

  • Visok dinamični razpon 4K

  • 4K HDR Processor X1™ Extreme

  • X-Motion Clarity™

  • Android TV™

   S platformo Android TV™ odkrijte razvedrilo z glasom.

   Glavne značilnosti
   Odkrijte še bolj pristne slike

   Oglejte si, kako so naš procesor in zvočna tehnologija združeni v osupljivem televizijskem razvedrilu v ločljivosti 4K HDR.

   Full Array LED

   VEČ LUČI LED, VEČ SVETLOSTI, VEČJI KONTRAST

   (1) Običajen EDGE LED. (2) Full Array LED. “Simulirane slike.

   Televizorji Full Array LED so v primerjavi z običajnimi televizorji Edge LED bolj osvetljeni, saj vključujejo večje število luči LED, ki so nameščene neposredno za zaslonom. V kombinaciji s Sonyjevo tehnologijo lokalne zatemnitve to pomeni, da lahko televizor neodvisno zamegli ali osvetli posamezna območja LED, zato je kontrast natančnejši, kinematografsko doživetje pa boljše.

   Več moči, boljša zmogljivost, več lepote

   Tehnologija 4K HDR Processor X1™ Extreme omogoča zmogljivo obdelavo slike v realnem času za slike z izjemnimi podrobnostmi. Ločljivost slik je povišana bližje kakovosti 4K HDR.

   Podrobnost, razkrita z izjemnim kontrastom

   Doživite lepe nočne posnetke, polne bleščečih luči in globljih črnih odtenkov. S kontrastom, ki za šestkrat presega kontrast običajnih LED-televizorjev, so s televizorji 4K HDR s tehnologijo X-tended Dynamic Range™ PRO temni prizori še temnejši, svetli prizori pa še svetlejši.

   Popolnoma jasna slika vsakega premika

   Naša tehnologija X-Motion Clarity™ skrbi za nemoten in jasen prikaz hitrih prizorov. Premikajoče se slike so natančno nadzorovane, kar zmanjšuje zamegljenost. Tudi med prizori s hitro premikajočimi se motivi ostane slika jasna in enako svetla.

   Življenjski prizori, razkriti z dodatnimi barvami

   Oglejte si živahne barve iz resničnega življenja, ki vas obkrožajo vsepovsod. Televizorji z zaslonom TRILUMINOS predvajajo večjo paleto barv, saj zvesto reproducirajo prav vsako senco in barvni odtenek na dežnikih.

   Televizor z zvočniškim modulom ZF9
   Zvočniški modul za kinematografsko izkušnjo

   Povežite televizor s tem zvočniškim modulom in uživajte v razburljivem kinematografskem doživetju kar doma. Dolby Vision™ zagotavlja živahne prizore za pristno doživetje ob gledanju, Dolby Atmos™ pa zapolni prostor s pristnim prostorskim zvokom. 

   Android TV
   Samo povejte – zabaven način za odkrivanje novih besed

   Odkrijte vse oblike razvedrila, o katerih sanjarite, tako hitro, kot lahko govorite. Napredno glasovno upravljanje za ta 4K HDR TV z Android TV™ vam omogoča takojšen ogled filmov in TV-oddaj iz aplikacij ali oddaj.  

   Naše televizorje 4K Android priporoča Netflix

   Z Netflixom najdete televizorje z boljšo zmogljivostjo, dostopom do aplikacij in novimi funkcijami in dobite pametnejši televizor. S televizorji, ki jih priporoča Netflix, uživate ob priljubljenih oddajah in filmih z namenskim gumbom in glasovnim upravljanjem.

   Netflix priporoča televizor
   Zasnovan tako, da pritegne vso vašo pozornost

   Nobenih motenj, samo lepe slike. Aluminijast okvir je ozek in prefinjeno zasnovan, zato bo vaša pozornost vedno usmerjena na zaslon, medtem ko so kabli modro skriti na hrbtnem in sprednjem delu televizorja.

   Videovodiči
   Videovodiči za televizorje

   Imate vprašanje glede nastavitve in uporabe televizorja? Ga ne znate povezati z drugo opremo? Podrobna navodila najdete v naših videovadnicah.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Sony

Velikost ekrana

55