Opis

Pametni televizorji Tesla z operacijskim sistemom Android dvignejo vaše možnosti zabave na novo raven. Uživajte v odličnem zvoku in neverjetni sliki na kateri koli velikosti zaslona!

ResolucijaUHD
Pametni OSAndroid TV
barvaČrna
Velikost zaslona50
informacije o tesli

CERTIFICIRAN ANDROID TV

Vaša cela družina bo navdušena nad tem televizorjem s certificiranim operacijskim sistemom Android TV 9 in različnimi neverjetnimi možnostmi!

NEOMEJENO PRIJAVE

Vaš televizor ima licencirane in integrirane Netflix, Prime Video in Youtube, ki jih v celoti podpira Google. Izbirate lahko tudi med več kot 4000 aplikacijami v trgovini Google Play!

ODLIČEN ZIDNI KOT

Televizorji Tesla imajo odličen vidni kot, poleg tega pa so na voljo v različnih dimenzijah. Skrbno oblikovani in izdelani se bodo podali v vsako notranjost.

informacije o tesli

GLASOVNI NADZOR

Ta TV vam bo omogočil, da skoraj vse upravljate z glasom. Poleg tega ga lahko povežete z Google Home in z enim daljinskim upravljalnikom krmarite po vseh pametnih napravah v vašem domu.

ANDROID TV NA MANJŠIH VELIKOSTIH ZASLONOV

Certificiran Android TV 9 OS omogoča nemoteno delovanje in odličen odzivni čas. Zdaj na voljo na velikostih zaslona 32, 40 in 43 palcev.

ENOSTAVNE NASTAVITVE

Povezave, kanali, meniji, napredne nastavitve … Vemo, da je tehnologija lahko zmešnjava – vendar televizorji Tesla omogočajo preproste in razumljive nastavitve.

informacije o tesli

ZMANJŠANJE MPEG ZA ČISTO SLIKO

Pozabite na utrujene oči in slabo kakovost slike – MPEG redukcija »očisti« zaslonsko sliko, še posebej, če imate opravka z vsebino prvotno nižje ločljivosti.

POVEZAVA BLUETOOTH

Žice in kabli spadajo v preteklost. Svoj televizor lahko povežete z drugimi napravami Bluetooth, kot so zvočniki, slušalke, tipkovnica ali igralna ploščica.

DOLBY VIRTUALNI PROSTOR

Čas je, da uživate v kristalno čistem zvoku! Z Dolby virtual surround boste preživeli vsak napet prizor, dinamično igro ali sproščujočo pesem.

informacije o tesli

TV IGRE

Ali ste vedeli, da lahko igre namestite neposredno na televizor in igrate z igralnim ploščkom, ne da bi potrebovali dodatno konzolo?

BREZ ČRNIH IN BARVNIH PIKSELOV

Televizorji Tesla so znani po svojih visokokakovostnih ploščah, ki omogočajo širok kot gledanja in brez črnih ali barvnih slikovnih pik.

informacije o tesli

INTEGRIRAN CHROMECAST

Zdaj je enostavno predvajati vsebino iz vaših najljubših aplikacij na zaslon vašega Tesla TV – kot so Netflix, Prime Video, Google Play, Youtube ali Google Photos – vse to, medtem ko še naprej uporabljate svojo pametno napravo. Enako velja za predvajanje slike iz računalnika!

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE

Resolucija
UHD
Pametni OS
Android TV
barva
Črna
Velikost zaslona
50
serija
E625
Model
50E625BUS
sprejemnik
DVB-T/T2/C/S/S2
Kontrast
8000:1
Vidni kot
178°/178°
Avdio moč
2x10W
HDMI
3
USB
2
HDR10
ja

Garancija: 24 mesecev

Dodatne informacije

Proizvajalec

Tesla

Velikost ekrana

50